Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 11/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38486-genomgang-av-europatipset-11-12-a/)

Lazlo 2019-12-10 23:45

Genomgång av Europatipset 11/12
 
Upplösningen av Champions League samt The Championship och den rafflande bataljen från Parken i Danmark mellan Köpenhamn och Malmö. Det är uppdragen att lösa på veckans första Europatips. Som krydda på moset hittas också en finfin 4 miljoner stor jackpot att försöka nypa! Häng med för nu kastar vi loss!




Spelstopp: Onsdag kl 20.44

1. Club Brügge - Real Madrid 1

Statistik
Belgiens bästa lag heter Club Brügge. Laget från nordvästra delen av landet maler på i ligan och är ruskigt stabila hemma på Jan Breydel-Stadion. Här har Cluben firat stora triumfer på sistone. Visst föll laget igenom stort hemma mot PSG men dessförinnan får vi backa bandet till mars för att hitta en förlust för värdarna. Real är klara för kommande omgång och här kommer det troligen bli en del rotation i spanjorernas startelva. Att tvåan ska upp och snurra kring 55-60 procent är helt åt fanders! Börja därför med pennan från vänster.

2. Bayern München - Tottenham 1

Statistik
Två storklubbar som redan är klara för kommande omgång stöter på varandra i Bayern. Tyskarna har en mindre trivsam period att blicka tillbaka på. Dubbla förluster är ovanligt för München som nu sprungit rakt in i väggen mot Leverkusen samt Mönchengladbach. Mourinho och hans Spurs reser till Tyskland med blandade känslor. 2-7-förlusten i förra mötet lagen emellan var en av många matcher som lade grunden för Pochettinos “tack och hej” från klubben. Här vill garanterat The Lilywhites göra en bättre insats samtidigt som The Special One kommer vila en del av sina större stjärnor. Med ettan i sakta gemak krypandes nedåt oddsmässigt blir ettan mer och mer en spik att falla tillbaka på.

3. PSG - Galatasaray 1

Statistik
Vi fortsätter på inslaget spår vad gäller hemmasegrar i Champions League. PSG är en, två och troligtvis tre klasser bättre än Galatasaray. Nu har visserligen inte parisarna något mer än äran att spela för då gruppen redan är vunnen. Laget är ändå alldeles för bra och framtungt ändå för att kunna störas av ett sämre Gala här. Räkna också med att 02:an Kouassi som debuterade mot Montpellier senast i ligan åter får chansen här. Gästerna gjorde visserligen en ganska välspelad match hemma mot fransmännen. Det är dock stor skillnad på prestationerna hemma kontra borta och detta blir alldeles för tufft. Bank.

4. Olympiakos - Crvena Zvezda 2

Statistik
Slaget om tredjeplatsen i Grupp B ska äga rum i Pireus. Varken Olympiakos eller Röda Stjärnan har haft kunskapen eller kvalitén att ge Tottenham eller München en match om de mer framskjutna placeringarna i gruppen. När lagen möttes i Belgrad vann serberna med 3-1. Ett rött kort på grekernas Benzia grusade förhoppningarna om poäng. Segern är också Stjärnans enda skalp under gruppspelet. På Georgios Karaiskakis är värdarna generellt starka men målas upp för högt här. Med X2 till fin procent är det en helgardering som ritas ner.

5. Atlético Madrid - Lokomotiv Moskva 1

Statistik
Atlético har ett i grunden härligt offensivt lag. Här finns pjäser som Morata, Joao Félix och Diego Costa. Sistnämnda Costa har dock varit skadad under en period nu och kan inte lastas för värdarnas bedrövliga målskytte. Faktum är att spanjorerna inte hittat nätet på tre raka tillställningar. Ovanligt och lite oroväckande såklart för Simeone som behöver hitta en seger här. Lyckligtvis för Madrassmakarna, som hemmalaget kallas, är det Lokomotiv Moskva som står på andra sidan mittlinjen. Gästerna är för tillfället helt ur slag och radar upp sämre prestationer. Det är dags för värdlaget att vända trenden här och nu. Ettan är streckad stenhårt men behöver inte ifrågasättas.

6. Bayer Leverkusen - Juventus 1

Statistik
Lazios 3-1 hemma mot Juve var faktiskt den gamla damens första nederlag denna säsong i alla tävlingar. Sarri och hans vitsvarta gäng har en del att fundera över då även en längre skadelista finns. Saknas gör bland annat Bentancur, Chiellini och Khedira. Dessutom är Ramsey, Rabiot och Douglas Costa osäkra kort här. Mer än en handfull jätteavbräck med andra ord. Lyckligtvis behöver inte Juventus vinna här. Mötet på BayArena är nämligen enbart av vikt för hemmalaget då gästerna vinner gruppen oavsett resultat. Med ett tyskt formstarkt Bayer som dessutom har allt att spela för blir ettan given som utgång. Pilla ner ett kryss också så är matchen i hamn.

7. Brentford - Cardiff X

Statistik
The Championship i England går in i omgång 21 under veckan. Två lag som slåss på övre halvan är Brentford och Cardiff. Ponne Janssons gäng har gått rätt fint över tid nu och ska absolut kunna utmana om topp 6 framåt vårkanten. 7-0-krossen hemma mot Luton följdes dock upp med ett mindre spännande 1-2-resultat mot Sheffield Wednesday. Ojämnheten hos The Bees har faktiskt genomsyrat prestationen under hösten. Cardiff reser till London med tre raka segrar och ska absolut inte räknas bort här. Visst är Neil Harris mannar sämre på resande fot än hemma i Wales men detta kommer bli hårt hela vägen in i mål. I fjol vann The Bluebirds denna fajt med 3-1! Helgardera.

8. Derby - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Det är skilda världar mellan Derby hemma kontra borta. Cocus mannar har förlorat en kamp hemma på Pride Park medan bortaspelet bara genererat en vinst och blygsamma sex poäng. Skönt för The Rams att ställas mot svårspelade Sheffield Wednesday hemma därmed. Ugglorna från stålstaden med dubbla trepoängare i bagaget har faktiskt klättrat upp på en fin sjätteplats i tabellen. Rutinerade Steven Fletcher har varit magisk på slutet och bombat in fem mål för gästerna på de fyra senaste fajterna. Här blir det dock rejält tufft för besökarna. 1X ska stå sig bra här.

9. Swansea - Blackburn X

Statistik
Det är formmässigt två motsatta lag som gör upp om poängen i Wales. Blackburn reser till Liberty Stadium med mycket god form och tolv inspelade poäng på de fyra senaste matcherna. Svanarna gick segerlösa för femte matchen i rad från mötet med ettan West Brom på The Hawthorns i söndags. 1-5-förlusten var faktisk första gången sedan april 2018 som Swansea släppt in fem baljor i en och samma match (Manchester City). Nya tag nu och hemma ska ändå Steve Cooper och hans gäng kunna snuva gästerna på poäng. Ovisst och därför får alla tecken en plats på litet som stort system.

10. Birmingham - QPR 2

Statistik
Queens Park Rangers har haft en del troll i sitt vinnarmaskineri. Nu löste tillslut Londonlaget en mycket efterlängtad skalp då Preston monterades ner hemma på Loftus Road i lördags. Nu reser Warburtons The Hoops till Birmingham för möte med stadens blånäsor. Värdlaget löste en fin 3-2-seger mot Reading senast men har inte imponerat nämnvärt på sistone. Besökarnas offensiv med Eze, Hugill och Wells är både spännande och livsfarliga i frontlinjen. Trion har stått för 25 av QPR:s baljor denna säsong! Att ettan är upp och cirkulerar runt 55 procent är skevt och här finns ingen anledning att inte blicka till höger. Börja med tvåan och gardera därefter från mitten.

11. Barnsley - Reading 1

Statistik
Det har sett bättre och bättre ut för Barnsley i ligan. Nykomlingen som knappt vunnit en match denna säsong är med och hotar på ett annat sätt nu än tidigare. Cardiff var senaste lag i raden som ställdes på stora prov mot ett riktigt bra The Tykes. Fint läge för värdarna att åter ta poäng här. Reading känns inte speciellt märkvärdiga just nu och har dessutom bara vunnit en av de sex senaste bortakamperna i ligan. Svenska folket är sugna på en gästande viktoria här och då går vi motsatt håll. Strecka från vänster.

12. Wigan - West Bromwich X

Statistik
Det börjar redan lukta Premier League om West Bromwich! Besökarna ser ostoppbara ut och har efter bara en förlust på 20 matcher kopplat ett supergrepp om ledartröjan i The Championship. Wigan är av motsatt karaktär. The Latics slåss för sin överlevnad i andradivisionen. Värdarna är dock oerhört beroende av att poängen trillar in på DW Stadium. På resande fot har faktiskt Paul Cooks gäng varit odugliga över lång tid. Här målas tvåan upp alldeles för hårt och då behöver matchen garderas. X2 räcker!

13. FC Köpenhamn - Malmö FF X

Statistik
Jättemötet i Köpenhamn under torsdagen avrundar kupongen. På Parken i huvudstaden ska Malmö försöka fixa de där viktiga poängen som ska ta klubben vidare till nästa runda. Motståndet är dock av svår karaktär. FCK är ruskigt stabila hemma och har faktiskt inte förlorat i gruppen ännu. Nu får di blåe tillbaka viktiga Anders Christiansen vilket är av vikt. Dessvärre för skåningarna är Bachirou avstängd. Då hemmalaget av allt att döma kommer nöja sig med ett oavgjort resultat känns krysset som en väg att inleda med. Finns flisen är det däremot stora penseln som ska fram.


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Det kommer bli spel mot ett mål i Madrid denna onsdag. Atlético som jagar poäng mot ett Lokomotiv från Moskva helt utan bränsle. Ettan behöver aldrig ifrågasättas, Simeones mannar ska vinna detta med ett par bollar.

Kupongrensaren! - Crvena Zvezda

Crvena Zvezda eller Röda Stjärnan som laget kallas i Sverige ska absolut kunna hota Olympiakos trots bortaplan. Till 15 procent känns tvåan riktigt spännande och nödvändig i jakten på jackpotten.


Spelförslag:

432 rader

1. Club Brügge - R.Madrid 1x
2. B.München - Tottenham 1
3. PSG - Galatasaray 1
4. Olympiakos - Crvena Z. 1x2
5. A.Madrid - Lok.Moskva 1
6. Leverkusen - Juventus 1x
7. Brentford - Cardiff 1x2
8. Derby - Sheffield W 1x
9. Swansea - Blackburn 1x2
10. Birmingham - QPR 2
11. Barnsley - Reading 1
12. Wigan - West Bromwich x2
13. FC Köpenhamn - Malmö x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Club Brügge - R.Madrid 1(x2)
2. B.München - Tottenham 1
3. PSG - Galatasaray 1
4. Olympiakos - Crvena Z. 1x2
5. A.Madrid - Lok.Moskva 1
6. Leverkusen - Juventus 1(x)
7. Brentford - Cardiff 1x2
8. Derby - Sheffield W 1(x)
9. Swansea - Blackburn 1x2
10. Birmingham - QPR x2
11. Barnsley - Reading 1(x)
12. Wigan - West Bromwich x2
13. FC Köpenhamn - Malmö (1)x(2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved