Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 14/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38515-genomgang-av-stryktipset-14-12-a/)

Lazlo 2019-12-13 08:41

Genomgång av Stryktipset 14/12
 
Det är åter jackpot på Stryktipset. Denna gång är det tolv friska miljoner att försöka lägga vantarna på. Kupongen bjuder på 13 fina engelska matcher där Premier League ståtar med fem bataljer medan The Championship står för lejonparten av matcherna om åtta stycken! Vi sparkar igång på Turf Moor.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Burnley - Newcastle X

Statistik
Det bör vara huvudbry deluxe för tränare Sean Dyche efter förra veckans bottennapp. Burnley har efter en något bättre period åter hamnat i rejält trångmål. Tre raka nederlag och 1-11 i målskillnad är inget vidare. Även om lagen heter Tottenham, Manchester City och Crystal Palace. Muntrare miner i bortalägret. Newcastle har gjort fina insatser på slutet och faktiskt bara torskat en av de sju senaste matcherna. Skatorna ska absolut kunna utmana om poängen på Turf Moor. Strecka från vänster men håll inte igen med tecken på större system.

2. Chelsea - Bournemouth 1

Statistik
Det är en mindre krisstämpel på Bournemouth. Gästernas skadelista är lång och laget vinner inga matcher. En dålig kombination, kort och gott. När Liverpool löste alla tre pinnar mot Körsbären i helgen innebar det de rödsvartas femte raka nederlag. David Brooks är åter opererad och borta länge. Joshua King, Lloyd Kelly och Charlie Daniels är också out! Eddie Howe får ett svårt pussel att lägga här då inte mindre än nio A-lags-gubbar är skadade eller i en återhämtningsfas. Chelsea fixade en trea mot Lille i veckan och nu blir det fortsatt Champions League-spel på Stamford Bridge efter jul. Trots att formen varit lite sisådär på slutet ska ändå The Blues fixa en ganska enkel seger här.

3. Leicester - Norwich 1

Statistik
Det går bra nu! Leicester utmanar i allra högsta grad Liverpool i toppen. Brendan Rodgers mannar har inför mötet med Norwich nu åtta raka ligasegrar och magiska 25-3 (!) i målskillnad på dessa. Jamie Vardy får nog anses som ligans bästa striker just nu och har faktiskt gjort mål i samtliga ovan nämnda kamper. Norwich föll i nykomlingsmötet med Sheffield United i helgen. Kanariefåglarna slåss precis som väntat i botten av ligan och i bataljer som dessa ska inte Pukki och gänget kunna sätta emot. Ettan är en bergbank på kupongen trots hård streckning.

4. Sheffield United - Aston Villa X

Statistik
Två nykomlingar ska göra upp om poängen i Sheffield. Bramall Lane står som värd för mötet mellan stålstadens United och Aston Villa. Gästerna föll klart med 1-4 mot Leicester senast och nu finns också en del nya skador att ta hänsyn till i bortalägret. Tyrone Mings klev av tidigt mot rävarna senast och blir borta över jul som det ser ut. Matt Targett och Keinan Davis är också osäkra kort här. Värdarna tog en blytung skalp mot Norwich senast och ligger på en fin åttondeplats. The Blades har faktiskt bara förlorat en av de nio senaste matcherna. Ett imponerande facit! Birmingham-laget ska dock inte räknas bort här. Historiskt är detta ett ganska jämnt möte. Alla tecken ska med där tvåan omkring 20 procent smakar fågel!

5. Southampton - West Ham 1

Statistik
Nu föll visserligen Southampton med 1-2 mot Newcastle senast. Men vilket uppryckning från sydkustlaget vi fått se på slutet. Ett par sköna segrar är noterade och dessutom gjorde laget en mycket väl genomförd match mot Newcastle (trots förlust). West Ham reser söderut med bedrövlig form. Pellegrini bör hänga hyfsat löst efter 1-3-nederlaget mot Arsenal senast. Det var för övrigt The Hammers sjunde torsk på de senaste nio matcherna. Ettan kan mycket väl stanna under 50 procent vilket gör en hemmaseger på St Mary’s till en strålande spik.

6. Brentford - Fulham 1

Statistik
Vi tar oss ett steg ner i hierarkin. Dags att sätta ribban direkt med ett riktigt supermöte i London. Här ska det nämligen liras derby mellan två lag som har uttalad målsättning att vara med och slåss om Premier League-platserna. Medan Pontus Janssons lag vann med 2-1 mot Cardiff i veckan torskade gästerna med samma siffror mot ett bra Preston. Detta innebär att det bara skiljer två pinnar mellan klubbarna inför mötet på Griffin Park.The Cottagers får klara sig utan backen Dennis Odoi som blev utvisad senast. I övrigt är det få eller inga skador noterade hos lagen. Strecka från vänster här.

7. Bristol City - Blackburn 2

Statistik
Blackburn tappade visserligen poäng borta mot Swansea (1-1) men gästerna har sett strålande bra ut på slutet. Tony Mowbray har styrt sitt lag upp till övre halvan av tabellen efter 13 bärgade pinnar på de fem senaste matcherna. Bristol City föll något överraskande mot Millwall hemma i tisdags. I 1-2-förlusten fick svenske Niclas Eliasson fullt förtroende och spelade hela matchen. Rovers har på de senaste resorna hit till Ashton Gate haft det tämligen bekymmersamt. Känslan är dock att det mycket väl kan vända här. Besökarna ska absolut kunna utmana om poängen och dessutom ser tvåan ut att skina av värde. Fina tecken till höger!

8. Nottingham - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Klassikermöte i Nottingham då Sheffield Wednesday kommer på besök. Det skiljer bara en poäng mellan lagen inför mötet på City Ground. Forest har dock en match mindre spelad att ta hänsyn till. Gästerna löste ett klart godkänt 1-1-resultat borta mot Derby senast medan de rödvita kryssade med samma siffror mot Boro. Historiskt är detta ett möte som de besökande ugglorna gillar. Wednesday har faktiskt vunnit åtta av de nio senaste bataljerna inbördes. En värdemässigt rätt fin tvåa ska därför få utrymme allra först.

9. Leeds - Cardiff 1

Statistik
Det är Leeds och West Bromwich som är The Championships två stora giganter. Bielsas påfåglar tog i och med 2-0-skalpen mot Hull lagets sjunde raka seger och dessutom har nu Francisco Casilla hållit nollan i över 360 minuter fotboll. Uppgiften på Elland Road blir av ganska tuff karaktär. Cardiff har sett rätt fina ut på slutet men föll mot Brentford (1-2) senast efter en tre matcher lång segersvit. Walesarna vinner sällan på resande fot men plocka poäng kan laget ändå mäkta med. Även om ettan är högst trolig finns en del värde i krysset till omkring 15 procent. 1X löser därmed biffen.

10. Derby - Millwall X

Statistik
Derby är ett mysterium denna säsong. Fjolårets topplag som utmanade om Premier League-platser hittas efter 21 matcher på en mycket blygsam 16:e plats. The Rams har varit stabila hemma medan bortaspelet får anses som uruselt. Skönt för Phillip Cocu och hans mannar att mötet med formstarka Millwall ska liras hemma på Pride Park. Lejonen från London kommer med en blytung 2-1-skalp i ryggen. Jed Wallace leder huvudstadslaget med pondus och mål. Gästerna har faktiskt inte förlorat mer än en match på de nio senaste kamperna. Att starta med krysset känns därför givet. Hemmastarka Derby får därefter förtroendet.

11. Stoke - Reading 1

Statistik
Går det att lita på Stoke denna säsong? Laget som ställer ett riktigt fint The Championship-lag på gräset gör sällan två bra matcher i rad och ligger fortsatt på en negativ kvalplats. Nu vann visserligen The Potters mot Luton med 3-0 och kanske kan detta bli startskottet på en ny era. Ungefär som vanligt får Stoke förtroendet av oddssättarna och här känns det också befogat. Reading är ur balans. The Royals besöker Bet365 Stadium med fyra bärgade poäng på de fem senaste bataljerna. I veckomatchen mot Barnsley kom laget undan med blotta förskräckelsen (1-1). Ettan ska målas ner först. 1X blir valet på större system.

12. Swansea - Middlesbrough X

Statistik
Swansea har bekymmer. Viktige walesiska backen Joe Rodon är fortsatt skadad och detta verkar satt sina spår. Svanarna har inför mötet med Middlesbrough nu sex raka matcher utan seger. Boro har sett över säsongen haft rejäla bekymmer på resande fot. Gästerna är faktiskt segerlösa så långt utanför Riverside. Jonathan Woodgate verkar dock fått ihop spelet bättre på slutet och har stått för flera bra prestationer. Med uselt självförtroende i hemmalägret känns detta som en fajt som behöver garderas. Gärna rakt över då tvåan ser ut att betala bra.

13. Wigan - Huddersfield X

Statistik
Dags att knyta ihop lördagssäcken. DW Stadium står som värd för omgångens sista kamp som ska utspela sig mellan Wigan och Huddersfield. Bägge lagen huserar på nedre delen av tabellen där Hudds varit en rejäl besvikelse. Nu vann det forna Premier League-laget med 1-0 mot Charlton senast men bara fem vinster på 21 matcher är såklart inte godkänt. The Latics är bedrövliga på bortaplan medan laget kan blixtra till en del hemma. 14 av lagets blott 17 pinnar har bärgats här. Hemmalaget stal faktiskt poäng mot självaste West Brom i veckan! Utgå från 1X men detta är en fajt som mår allra bäst av att helgarderas.


Singelstrecket! - Leicester

Det är just nu klasskillnad mellan Leicester och nykomlingen Norwich. Detta är en match som Rodgers mannar ska vinna utan att förta sig. Ettan är omöjlig att ifrågasätta.

Kupongrensaren! - Blackburn

Kupongens finaste bortatecken hittas i Bristol. Blackburn har sett stekheta ut på slutet och en tvåa dansandes omkring 20 procent är given på kupongen!


Spelförslag:

432 rader

1. Burnley - Newcastle 1x
2. Chelsea - Bournem. 1
3. Leicester - Norwich 1
4. Sheff U - Aston Villa 1x2
5. Southamp. - West Ham 1
6. Brentford - Fulham 1
7. Bristol C - Blackburn 1x2
8. Nottingham - Sheff W x2
9. Leeds - Cardiff 1x
10. Derby - Millwall x
11. Stoke - Reading 1
12. Swansea - Mboro 1x2
13. Wigan - Huddersfield 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Burnley - Newcastle 1x2
2. Chelsea - Bournem. 1
3. Leicester - Norwich 1
4. Sheff U - Aston Villa 1(x2)
5. Southamp. - West Ham 1
6. Brentford - Fulham 1x
7. Bristol C - Blackburn (1x)2
8. Nottingham - Sheff W x2
9. Leeds - Cardiff 1(x)
10. Derby - Millwall (1)x
11. Stoke - Reading 1(x)
12. Swansea - Mboro 1x2
13. Wigan - Huddersfield 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved