Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 21/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38599-genomgang-av-stryktipset-21-12-a/)

Lazlo 2019-12-20 08:39

Genomgång av Stryktipset 21/12
 
Brittiskt för hela slanten och 22 miljoner i jackpot. Kan det bli mycket bättre? Här snackar vi dessutom en rad men potential till rejäl utdelning då vi synar en hel del skeva streck och ett par stabila spikar. I jakten på full pott tar vi avspark i Manchester. Toppmötet mellan City och Leicester inleder nämligen kupongen.


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Leicester 1

Statistik
Det är trean mot tvåan som gör upp om poängen på Etihad denna lördag. Framförallt är det ett City med lite nyvunnen form efter tre segrar i rad i alla tävlingar. Guardiola har dessutom fått se sin skadelista lätta något. Agüero är tillbaka i träning och Zinchenko lirade cupmatch så sent som i onsdags. Leicester ser en aning mer mänskliga ut nu. 1-1 mot Norwich följdes upp med 2-2 mot Everton i veckans Ligacup-batalj efter 90 minuter. Straffar tog dock gästerna vidare. The Foxes kommer få rejäla bekymmer här. Ett motiverat Manchester släpper inte ifrån sig poäng och ettan till omkring 65 procent är en helt okej spik!

2. Aston Villa - Southampton 2

Statistik
Aston Villa hade lekstuga mot Liverpools ungdomslag i veckan. 5-0 hemma på Villa Park tog laget vidare till en fin semifinal där nu Leicester väntar. Andra bullar för Dean Smiths mannar och detta kommer inte bli någon walk in the park. Southampton har visserligen torskat två raka matcher mot Newcastle och West Ham. Sett till underliggande siffror borde dock utfallet varit annorlunda. Viktige Tyrone Mings saknas dessutom för Lejonen vilket gör tvåan än mer spännande att inleda med. Pennan från höger med andra ord.

3. Bournemouth - Burnley X

Statistik
Det var en heroisk insats som Bournemouth stod för mot Chelsea senast. 1-0-segern på Stamford Bridge kom såklart både oväntat och extremt välkommet. Goslings segermål i slutet av matchen bröt en fem matcher lång förlustrad. Nu ska Körsbären försöka upprepa bedriften med en seger hemma mot Burnley. Det är dock fortsatt ett rejält skadedrabbat hemmalag som kliver in på gräset. Backarna Ake, Cook och Smith är bland annat borta och framåt saknas Callum Wilson. Inga dussinlirare precis. Gästerna reser till Vitality Stadium också med en 1-0-skalp i ryggen. Pålitlige Chris Wood slog till med matchens enda mål. Det bör bli jämnt här men håller ändå X2 som en bra lösning på mindre system. Helgardera om pengarna räcker.

4. Brighton - Sheffield United X

Statistik
Brighton fick 1-1 med sig från hatmötet med Crystal Palace i veckan. En rätt kul tillställning där Potters fiskmåsar mycket väl kunde gått segrande. Bland annat hade Maupay och Montoya två jättelägen i andra halvlek som inte kunde förvaltas. Sheffield är dock ingen vanlig nykomling. The Blades har radat upp fina prestationer och på bortagräs är faktiskt förlustnollan fortfarande intakt. Ruskigt imponerande såklart. United har dock en stor förkärlek till att kryssa sig fram och med ett ramstarkt försvar finns ingen anledning att hålla ett oavgjort tecken borta här. John Fleck är avstängd i bortalägret men självfallet utgår vi från krysset ändå. 1X löser biffen på större system.

5. Newcastle - Crystal Palace X

Statistik
Dags för ett tvättäkta fågelmöte nu på St James’ Park. Skatorna från Newcastle ställs mot huvudstadens örnar i en batalj från mittens rike. Roy Hodgson har fått fin fason på sitt Palace. Lagets defensiv med bland annat Tompkins, Ward och van Aanholt har varit stabila. Här får dock gästerna lira matchen utan troligen båda de två sistnämnda. Skador stör nämligen i Londonlagets trupp. Ganska bra match ändå för besökarna. Newcastle har nämligen inte varit på någon högre nivå trots att de svartvita bärgat en hel del poäng. Visserligen en styrka i sig men här ska ändå Zaha och gänget stå med god chans till poäng. X2 känns faktiskt tillräckligt där en etta upp mot 50 procent får stå utanför helt och hållet.

6. Norwich - Wolverhampton 2

Statistik
Sista Premier League-stoppet blir på Carrow Road. Nykomlingen Norwich får finfrämmande då Wolves kommer på besök. Espírito Santos mannar torskade faktiskt sin första ligamatch sedan 14:e september då Tottenham vann med 2-1 i helgen. Värdlaget stod för en fin insats senast. 1-1 mot Leicester får anses som ett stort steg i rätt riktning. Här kan det dock bli ett steg tillbaka igen! De kanariegula kan få klara sig utan sin stjärnstriker Pukki nämligen. Finländaren bröt tån i mötet senast och är oklar till start. I så fall ett enormt avbräck för managern Farke och hans lag. Hur som haver är tvåan ganska given att plita ner först. Stannar procenten dessutom mellan 50-55 är det en klart godkänd spik.

7. Fulham - Leeds 2

Statistik
Dags att kliva ner ett snäpp i liganivå nu. Vi rivstartar direkt med ett toppmöte då Fulham och Leeds ställs mot varandra på Craven Cottage. Gästerna såg ut att gå mot åttonde raka ligasegern i helgen. Spelet var stabilt och 3-0 stod på tavlan. Med 30 minuter kvar tappade dock Påfåglarna allt! Walesarna radade upp möjligheter och stod för en sensationell vändning till 3-3! Frågan är hur hårt poängtappet tagit på Bielsas mannar. Nu ställs laget mot ett Londonlag som dippat på slutet. Efter 0-1-förlusten i derbyt mot Brentford senast har nu Mitrovic och company tre raka nederlag. Här får dessutom värdarna klara sig utan Denis Odoi som är avstängd. Tvåan känns på förhand klart bäst trots allt!

8. West Bromwich - Brentford X

Statistik
Innan säsongen var Brentford ett lag som ansågs som en outsider i jakten på Premier League-status kommande säsong. Prestationerna har varit sisådär under hösten men nu börjar segrarna så smått rulla in på Londonlagets konto. 1-0-viktorian mot Fulham senast var såklart en riktigt höjdare. Pontus Jansson gjorde återigen en fin insats i försvaret och framåt slog nyförvärvet från Troyes, Mbeumo, till med det avgörande målet. Fransmannen har nu målat i fyra raka matcher! West Brom flyger fram i toppen. Mot Birmingham senast kom säsongens 14:e seger. Nu stöter dock värdarna ihop med bättre motstånd. Att ettan ska med känns ganska givet. När den dock målas upp stenhårt finns ingen som helst anledning att lämna den alena. Alla tecken ska med där X2 ska jobbas in för lite härlig kupongrens.

9. Hull - Birmingham 1

Statistik
Jarrod Bowen är mannen som håller Hull mer eller mindre flytande i mitten av tabellen. Målmaskinen har slagit till 16 gånger om denna säsong och med dessa siffror toppar 22-åringen skytteligan. För de gulsvarta tigrarna är det nu Birmingham som ska gästa. Ett bortalag som har en hel del bekymmer vad gäller skador. Bland annat saknas den defensiva kuggen Marc Roberts. När lagen möttes på KCOM Stadium i fjol vann värdlaget med 2-0. Känslan är att det kan bli liknande siffror nu. Strecka därför från vänster.

10. QPR - Charlton 2

Statistik
Det blev kortslutning i QPR-lägret mot Barnsley senast. Nykomlingen och tillika jumbon tryckte in fem kassar på Londonlaget som delvis såg ruskigt förvirrade ut. Ett glädjeämne för coach Warburton var Luke Amos dubbla strutar. Det var Tottenham-lånets första mål i den blåvita dressen. Charlton reser den korta vägen till Loftus Road med en ganska skön känsla ändå. 2-2 mot Hull senast var trots allt ett steg i klart rätt riktning. Trots ett fortsatt påfrestat skadeläge för besökarna ska absolut The Addicks kunna rubba på hemmalaget här. Tvåan är ett självklart tecken att rita ner tidigt. Kan Barnsley så kan Charlton! Go skräll.

11. Reading - Derby 1

Statistik
Derby är helt under isen just nu! Mot Millwall hemma i helgen kom femte raka matchen utan seger för The Rams. Dessutom är det knappast någon vits längre för Phillip Cocu att ta med sig sina grabbar på bortamatcher. Här är det nämligen bara att backa bandet till premiären mot Huddersfield för att hitta en trea. Hur länge får holländaren sitta kvar som tränare? För någon seger lär det inte bli nu heller! Reading är också en aning vingklippta men har ändå vunnit en del matcher på slutet. Med hemmapubliken i ryggen ska de blåvita kunna fixa åtminstone poäng. Utgå självklart från vänster här.

12. Huddersfield - Nottingham 2

Statistik
Två ganska formsvaga lag gör upp om poängen i Huddersfield. Nottingham har efter en härlig höst nu börjat mattats ordentligt. Bara en seger på de sex senaste matcherna är noterat. Mot Sheffield Wednesday senast åkte dessutom Forest på en riktig stjärnsmäll! 0-4 slutade matchen där samtliga mål kom i den första halvleken. Värdlaget kampar fortsatt i botten. Det vill liksom aldrig lyfta för fjolårets PL-representant. Laget är faktiskt sämst i hela ligan vad gäller spelet på eget gräs. Gästerna är tvärtom ett av de bättre lagen utanför sin egen arena. X2 duger gott!

13. Luton - Swansea X

Statistik
Vi avrundar på lilla Kenilworth Road där Luton håller till. Värdlaget gjorde en riktigt fin prestation mot svårspelade Preston senast. Trots detta föll ändå nykomlingen med 1-2. The Hatters är dock betydligt bättre på hemmaplan och här ska laget absolut kunna ge Swansea en match. Svanarna vann mot Middlesbrough senast med 3-1. Det ska dock tilläggas att laget fick en del hjälp av utvisningarna på Browne och McNair. André Ayew visar god målform och tryckte in dubbla strutar senast för walesarna. En del mål är nog troligen att vänta här med oviss utgång. Säkerhetsbältet på, alla tecken!


Singelstrecket! - Manchester City

Svenska folket gillar Leicester! Det innebär förhoppningsvis att City inte ens blir överstreckade här. Ettan på de himmelsblå är en spik att lita på!

Kupongrensaren! - Charlton

Charlton såg en aning förbättrat ut mot Hull senast och tappade till 2-2 i den 96:e minuten! QPR brakade ihop mot Barnsley senast och ska inte vara säker på ens poäng hemma på Loftus Road. Tvåan ska såklart med!

Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Leicester 1
2. Aston V - Southampton x2
3. Bournemouth - Burnley x2
4. Brighton - Sheffield U x
5. Newcastle - Crystal P x2
6. Norwich - Wolves 2
7. Fulham - Leeds 2
8. West Brom - Brentford 1x2
9. Hull - Birmingham 1
10. QPR - Charlton 1x2
11. Reading - Derby 1
12. Huddersf. - Nottingham x2
13. Luton - Swansea 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Leicester 1
2. Aston V - Southampton (1x)2
3. Bournemouth - Burnley (1)x(2)
4. Brighton - Sheffield U 1x
5. Newcastle - Crystal P x2
6. Norwich - Wolves 2
7. Fulham - Leeds 2
8. West Brom - Brentford 1x2
9. Hull - Birmingham 1(x)
10. QPR - Charlton (1x)2
11. Reading - Derby 1(x)
12. Huddersf. - Nottingham x2
13. Luton - Swansea 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved