Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 26/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38678-genomgang-av-europatipset-26-12-a/)

Lazlo 2019-12-24 17:23

Genomgång av Europatipset 26/12
 
Julmaten är nere, klapparna öppnade och det är dags för en av årets hetaste fotbollsdagar. Boxing Day med fullsmetat engelskt fokus är det som gäller. Med åtta fina miljoner i jackpot är det dukat till rejäl fest! Vi drar igång på King Power Stadium och avslutar i Hull. Dags att sätta igång!




Spelstopp: Torsdag kl 15.59

1. Leicester - Liverpool 2

Statistik
Färska världsmästarna Liverpool ställs direkt inför en oerhört tuff batalj. Det vankas nämligen seriefinal där Rävarna från Leicester ska försöka spräcka förlustkolumnen hos The Reds. 16-1-0 är raden som just gör försprånget till just Leicester jagar närmast bakom, tio poäng efter. Medan Klopp och hans mannar befann sig asien spelade Vardy och company match mot Manchester City på Etihad. En fajt som gick helt och hållet i ljusblå fägring. Kan värdarna studsa tillbaka mot kanske ännu svårare motståndare nu? Känslan är att gästerna som synas först och främst. Plockas krysset med bör vi vara i hamn.

2. Manchester United - Newcastle 1

Statistik
Solskjaer fick klia sig ordentligt i hårbotten under mötet med Watford senast. De röda djävlarna kunde inte lösa några poäng mot ett rätt bra gulsvart lag och fick sätta sig på bussen hemåt med noll poäng på kontot. Riktigt kul att äntligen få se Paul Pogba på gräset. Fransmannen gjorde comeback efter en längre tids frånvaro och gjorde ett rätt fint avtryck. Newcastle fortsätter att överraska. Mot Crystal Palace kom åter en trepoängare för de svartvita. Utan lagets kanske bästa targetspelare på planen dessutom då Saint-Maximin är skadad. Nu blir det dock en alltför svår uppgift. Ettan är ett okej tecken att lita på.

3. Bournemouth - Arsenal X

Statistik
Mikel Arteta styr från och med mötet mot Bournemouth de gästande styrkorna. Freddie Ljungberg får därmed steppa ner från sin roll och den nygamle spanjoren har nu ett jättejobb framför sig. The Gunners spretar nämligen ordentligt och hittas först på en elfteplats i tabellen. Att de rödvita löst två ynka segrar på nio bortaresor är dessutom rent av uselt. Nu får besökarna klara sig utan Tierney och Kolasinac som är skadade samtidigt som det råder tveksamheter kring Özil, Bellerin och Ceballos. Knappast optimala förutsättningar. Körsbären har vunnit en av de sju senaste fajterna i ligan. Skadelistan är lång och insatsen mot Burnley senast var katastrof. Kan detta vara omgångens 0-0-möte? Bara måla på med alla tecken och gå vidare.

4. Chelsea - Southampton 2

Statistik
Southampton är i ganska gott slag. Gänget från kusten tog en minst sagt imponerande och enkel 3-1-skalp mot Aston Villa senast. Prestationerna för The Saints har växt efter käftsmällen mot Leicester tidigare i höst (alla minns väl 0-9-katastrofen) och framåt finns matchvinnare i Ings, Ward-Prowse med flera. Nu blir det kanontufft motstånd för gästerna. Chelsea gjorde en supermatch mot Spurs senast och löste 2-0 på svårspelade Tottenham Hotspur Stadium i derbyt. Här är Kovacic avstängd men i övrigt ser värdtruppen till största del frisk ut. Visst ska Londonlaget stå med goda chanser att åter fixa en skalp. Med ett hårt streckat hemmalag och i jakten på lite större pengar inleder vi dock från höger.

5. Aston Villa - Norwich X

Statistik
Nykomlingarna Villa och Norwich är numera tabellgrannar i botten. Här kommer med stor sannolikhet lagen att hållas under lång tid om vi kollar till lagens prestationer. Birmingham-lagets insats mot Southampton senast var under all kritik. Försvaret såg minst sagt virrigt ut och framåt saknades spets. Pukki och hans kamrater är också ur slag. Segrarna lyser långt med sin frånvaro och självförtroendet likaså. Gästerna kan inte heller vara helt tillfreds med sin senaste insats lagen emellan. Då vann Dean Smiths lejon med solklara 5-1. 1X räcker!

6. Crystal Palace - West Ham X

Statistik
Crystal Palace har smugit under radarn en längre tid nu. Mycket tack vare att poängen rullat in på Örnarnas konto. Verkligheten kom dock ikapp Hodgson och hans gäng senast. Newcastle vann bonkarmötet på St James’ Park med matchens enda mål. West Ham vände hem med en 1-0-skalp mot Southampton senast. The Hammers stod överlag för en gedigen insats och förtjänade segern. Ruskigt viktigt för Manuel Pellegrini att hans stjärnförvärv Haller också fick hitta nätet. Det brukar bli rejält tajta och jämna drabbningar dessa lag emellan. Liknande nu. Utgå från mitten men därefter ska faktiskt tvåan målas ner först och främst.

7. Everton - Burnley 1

Statistik
Burnley vann en rent ut sagt bedrövlig tillställning mot Bournemouth senast. 1-0-målet i slutet av matchen av Rodriguez var matchens enda (!) skott på mål. Sean Dyche och hans mannar kan därmed fira jul med dubbla segrar. Nu blir det tufft för The Clarets. Everton har under Duncan Ferguson växlat upp och presterar en klart bättre och mer förtroendeingivande fotboll än tidigare. Med stjärncoachen Ancelotti som boss lär det inte bli sämre. Hemma på Goodison Park ska värdarna ha goda möjligheter till att plocka en skalp till. Ettan står sig fint här.

8. Sheffield United - Watford 2

Statistik
Så kom den då! Watfords första trea på hemmaplan. Ytterst viktigt såklart för de utsatta gulsvarta i botten av tabellen. Manchester United var laget som blev först att dräpas på Vicarage Road. Nu reser The Hornets till stålstaden Sheffield för att åter försöka bärga en trepoängare. Uppgiften blir av svår art. The Blades spelar en riktigt fin fotboll just nu och radar upp topprestationer. Värdarna är dock bättre borta än hemma! Med en skön pånyttfödd anfallstrojka i Sarr, Deulofeu och Deeney ska absolut gästerna kunna överraska här. Tvåan är en försenad julklapp i jakten på lite trevligare utdelning!

9. Leeds - Preston 1

Statistik
Fem The Championship-fajter avslutar kupongen och det är en riktig höjdare direkt som hämtas från andradivisionen. Leeds och Preston är två klubbar i toppen där värdlaget tillsammans med West Brom som bekant gjort ett litet ryck. Det blev dock torsk mot Fulham senast för Bielsas mannar. En elva matcher lång förlustfri svit bröts därmed. Perfekt läge för The Peacocks att studsa tillbaka här. Gästerna är nämligen ljusår ifrån samma lag borta kontra hemma. På Elland Road har besökarna dessutom bara löst en skalp sedan 2010. Joe Rafferty är dessutom fortsatt avstängd här vilket knappast är positivt för Neils mannar. Ettan må streckas hårt men står ändå ganska stabilt i vinterblåsten! Med 1X på större system är vi definitivt i hamn.

10. Blackburn - Birmingham X

Statistik
Blackburn ångar på! Mot svårspelade Bristol City senast kom lagets femte seger på sex matcher. Adam Armstrong har visat sig kompetent i offensiva ledet och dessutom har Bradley Dack varit lika bra framåt i år som i fjol. 25-åringen missade mötet med City senast efter en avstängning men ska vara tillbaka här. Birmingham har det jobbigare just nu. 0-3-förlusten mot Hull var inte mycket att säga om. Effektiviteten saknades genomgående och nu gäller det för Blånäsorna att försöka hoppa in på ett hittills osynligt segerspår. Rovers målas upp till på tok för stora favoriter här av allt att döma. Inbördes är det klar fördel besökarna. En av de åtta senaste fajterna har gått i Blackburns favör. Med detta i åtanke ska självklart gästerna med på ett hörn. Omgående!

11. Brentford - Swansea 1

Statistik
Brentford verkar ha hittat formen som ska ta laget mot den absoluta toppen. 1-1 borta mot West Brom var ett styrkebesked i sig och hemma på Griffin Park är det nu fyra raka segrar som gäller. Framåt har Watkins och Da Silva haft bra krut i 45:orna och bakåt har Pontus Jansson varit en rese. Svensken är dock skadad för tillfället och bör vara out här. Swansea är laget för dagen som ska ställa till med oreda i London. Walesarna jobbade ner Luton senast över 90 minuter och plockade med sig alla tre poäng hem. Här blir det andra bullar än mot nykomlingen senast. Ettan är en rätt fin spik så länge den håller sig runt 60-65 procent.

12. Cardiff - Millwall X

Statistik
Tabellgrannarna Cardiff och Millwall ska göra upp om poängen i Wales. Gästerna från London föll mot bottenlaget Barnsley senast. Det var faktiskt Lejonens första nederlag efter sju raka insatser med poäng. För Cardiff-tränaren Neil Harris blir mötet med Millwall speciellt. 42-åringen lämnade som bekant huvudstadsklubben under säsongen och nu ställs han för första gången mot sitt gamla gäng. Spännande. Inbördes går denna drabbning historiskt i kryssets tecken. Att inte starta från mitten här vore därför dumt. Gardera därefter från vänster till höger.

13. Hull - Nottingham 1

Statistik
Hull är nu på väg ikapp Nottingham i mittens rike av tabellen. De gulsvarta tigrarna tog en finfin 3-0-viktoria mot Birmingham senast och har ett väl fungerande hemmaspel just nu. Publiken på KCOM Stadium har fått segerjubla fyra av de fem senaste bataljerna här. Mer mörkt är läget hos Forest. Gästerna har tappat stora delar av det tidigare så framgångsrika spelet från november månad. Ett segerlöst december är nu klart inom räckhåll. Mötet ska streckas från vänster där krysset får sin plats på lite större system.


Singelstrecket! - Manchester United

Visst, insatsen mot Watford senast var ett lågvattenmärke. Men i övrigt är United fullt kapabla numera att störa vilket lag som helst i ligan. Mot Newcastle ska det inte vara något snack. Ettan är bra!

Kupongrensaren! - Southampton

Med senaste insatsen mot Aston Villa i färskt minne finns absolut möjlighet för Southampton att störa Chelsea ordentligt på Stamford Bridge. Tvåan är mycket trevlig att testa tidigt!

Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Liverpool x2
2. Man United - Newcastle 1
3. Bournemouth - Arsenal 1x2
4. Chelsea - Southampton x2
5. Aston Villa - Norwich 1x
6. Crystal P - West Ham x
7. Everton - Burnley 1
8. Sheffield U - Watford 1x2
9. Leeds - Preston 1
10. Blackburn - Birmingham 1x2
11. Brentford - Swansea 1
12. Cardiff - Millwall 1x
13. Hull - Nottingham 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Liverpool (x)2
2. Man United - Newcastle 1
3. Bournemouth - Arsenal 1x2
4. Chelsea - Southampton (1x)2
5. Aston Villa - Norwich 1x
6. Crystal P - West Ham x2
7. Everton - Burnley 1
8. Sheffield U - Watford 1x2
9. Leeds - Preston 1(x)
10. Blackburn - Birmingham 1x2
11. Brentford - Swansea 1
12. Cardiff - Millwall (1)x(2)
13. Hull - Nottingham 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved