Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 29/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38747-genomgang-av-europatipset-29-12-a/)

Lazlo 2019-12-28 16:02

Genomgång av Europatipset 29/12
 
Godispåsarna från Svenska Spel avlöser varandra. Söndag och här är det åter ett fullsmetat Europatips att ge sig i kast med. Kan Luton överraska mot Bristol City borta och finns det kraft hos Middlesbrough att ta sin första bortaskalp för säsongen? Är svaren ja på dessa frågor ligger grunden för en riktigt spännande utdelning inom räckhåll. Vi startar dock på Emirates där det vankas derby!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Arsenal - Chelsea X

Statistik
Londonderby ska liras på Emirates. Två av huvudstadens giganter gör upp om poängen där formen svackar betänkligt på bägge sidor av staden. The Gunners har faktiskt bara vunnit en av de 14 (!) senaste tävlingsmatcherna. Ett rakt igenom uruselt facit. Nytt blod vid tränarspakarna hittas som bekant. Arteta, den tidigare gamla Arsenal-profilen, gjorde sitt första framträdande i 1-1-matchen mot Bournemouth senast. Ny färg att bekänna för spanjoren och hans rödvita manskap nu. Chelsea föll som bekant med 0-2 mot Southampton senast. Möjligen en reaktion på den magiska insats The Blues gjorde i bortamötet med Tottenham matchen innan. Kommer Abraham, Mount och company upp i samma nivå som då ska det mycket till om Arsenal ska hitta en väg att vinna. Ojämnheten säger dock annat och råder oss dock att helgardera här. Omgående!

2. Liverpool - Wolverhampton 1

Statistik
Kupongens kanske allra enklaste spik finner vi på Anfield Road. Ett fullkomligt fenomenalt Liverpool krossade Leicester under Boxing Day! 4-0-viktorian var signerad Alexander-Arnold som var gudomlig matchen igenom. Wolves lirarde match mot Manchester City under fredagskvällen. En magisk fajt sett ur vargögon. 0-2 vändes till 3-2 och alla poängen stannade i det gulsvarta lägret. Räkna dock med att Nuno Espírito Santo kommer rotera en del i startelvan nu. Mötet med City är bara cirka 40 timmar bort när lagen springer in på gräset här. Serven är därmed upplagd för Klopp och hans röda armé för att plocka säsongens 18:e seger! Solklar spiketta!

3. Manchester City - Sheffield United 1

Statistik
En inte alldeles lika solklar etta finner vi i Manchester. Guardiolas himmelsblå mannar fick däng på Molineux i fredags. Trots 2-0-ledning och dubbla strutar av Sterling föll laget. 2-3 på tavlan och nu är uppförsbacken till förstaplatsen ENORM. Här ställs City under söndagen mot ett heltaggat Sheffield United dessutom. En nykomling som inte förlorat på resande fot ännu i ligan. En bedrift som bara Liverpool kan matcha. Gästerna hade riktigt bra kontroll på Watford senast där John Fleck brände årets kanske mest givna “mål” i den 63:e minuten. 1-1-resultatet var nästan som en förlust för The Blades. Hemmalaget har visserligen en enorm bredd men kommer förväntat rotera en del här. En kontringsmatch som borde passa United ganska väl. Krysset ska absolut åka med!

4. Birmingham - Leeds 2

Statistik
Vi tar kupongen i mål med fyra stycken The Championship-fajter. Första stoppet på resan i andradivisionen blir Birmingham. Tabelltvåan Leeds är laget som ska ge sig i kast med stadens blånäsor. Ett vitdressat bortagäng som bara fått med sig två pinnar totalt från de fyra senaste bataljerna. Bland annat kryssade Bielsas mannar hemma mot Preston senast (1-1) efter ett sent kvitteringsmål av Stuart Dallas. Värdarna är dock än mer formsvaga. En pinne har trillat in på lagets konto sedan sjunde december. Här blir det garanterat knepigt att få öka på den skrala poängskörden. Gästerna är bättre och vinner. Bra tvåa!

5. Bristol City - Luton 2

Statistik
Luton har under hösten varit en frisk fläkt i The Championship. Nykomlingen spelar frejdigt och har överraskat i en hel del matcher. Framförallt hemma, ska dock tilläggas. Det är på Kenilworth Road som poängen i första hand trillar in. Bra läge här för att överraska ändå. Bristol City är nämligen i en inte allt för skojig form. Niclas Eliasson fick åtminstone kröna sin insats i förlusten mot Charlton senast med en strut. Här blir The Robins på tok för stora streckmässiga favoriter. Alla tecken ska med på Ashton Gate.

6. Huddersfield - Blackburn X

Statistik
Fjolårets Premier League-gäng Huddersfield går nu en kamp om placeringarna i botten av The Championship. Värdarna går dock hyfsat bra just nu och har ryckt åt sig ett fyra poäng stort försprång till Luton under strecket. På John Smith’s Stadium finns en stabilitet i spelet som också mynnat ut i pinnar i strid ström på slutet. Blackburn är i gott slag också. Rovers har under november och december bara torskat en match. Fyra av de fem senaste bataljerna inbördes har slutat med delad pott. Inled med 1X men på större system är det en helgardering som gäller här.

7. Millwall - Brentford 2

Statistik
Det rör på sig i Brentford-lägret! Gästerna har startat sin resa mot toppen och efter 3-1-skalpen mot Swansea senast är det nu “bara” åtta poäng som saknas upp till Leeds på andraplatsen. Pontus Jansson missade mötet med West Brom för drygt en vecka sedan. Den reslige svensken fanns dock åter i försvarslinjen senast och gjorde en bra insats. När det nu vankas Londonderby mot Millwall ska The Bees hållas som favoriter och tvåan omkring 45 procent är ett perfekt tecken att utgå ifrån.

8. Nottingham - Wigan 1

Statistik
Nottingham fick fin avkastning i bortamötet med Hull senast. 2-0-segern var resultatet efter en hundraprocentig kämpainsats. Forest studsade därmed tillbaka in på vinnarspåret igen efter fem raka bataljer utan seger. Motstånd för söndagen blir Wigan. Ett bortagäng som är sämst i hela ligan på resande fot. 0-4-8 är ingen rolig rad. Förra säsongen i motsvarande möte var The Latics aldrig riktigt nära och fick lämna City Ground med en 1-3-torsk. Stannar ettan runt 60 procent är det en okej spik även om den streckas på en aning för hårt. Vi måste ha i åtanke att besökarna löst en bortaskalp sedan 22:a augusti 2018!

9. Preston - Reading X

Statistik
Reading är i ganska gott slag. Poäng i fyra raka matcher och dessutom dubbla segrar med hållna nollor. Mot QPR senast kom en mycket viktig 1-0-skalp. The Royals har därmed satt sig själva på ganska säker mark i mittens rike av tabellen. Preston är också relativt formstarka. Värdarna kunde mycket väl fått med sig alla tre poäng från den svåra bortamatchen mot Leeds senast. Ett sent kvitteringsmål grusade dock förhoppningarna om en seger. Hemma på Deepdale är Alex Neils manskap oerhört svårslagna och ska såklart ha goda chanser till en ny triumf här. X2 är dock tilltalande ur utdelningssynpunkt och en helgardering får därmed bli svaret!

10. QPR - Hull 1

Statistik
Två tabellgrannar ska göra upp om poäng på Loftus Road där QPR åter föll efter en ganska bra insats under annandagen. The Hoops fick se Reading gå segrande ur striden efter ett ganska tidigt mål i den andra halvleken. Trots en del press löste inte de blåvita någon strut framåt. Bättre lycka nu möjligen. Hull såg sådär ut mot Nottingham senast och fick se Grabban trycka in dubbla mål för Forest. Utanför KCOM Stadium är det dessutom fyra raka matcher nu som lirats utan seger för de gulsvarta tigrarna. Här är det från vänster vi börjar!

11. Sheffield Wednesday - Cardiff X

Statistik
Cardiff fixade 1-1 hemma mot Millwall senast. Det var walesarnas tredje raka kryss vilket fortsatt parkerar gästerna i mitten av tabellen. Sean Morrison är fortsatt avstängd efter sitt röda kort mot Leeds i mitten av månaden. Sheffield Wednesday torskade på annandagen mot Stoke (2-3). Torsken bröt Ugglorna från stålstadens förlustfria svit om sex matcher. Hemma ska såklart Wednesday hållas högt men en etta cirkulerandes mellan 60-70 procent är skevt. Mötet måste såldes garderas. Från vänster till höger snabbast möjligt.

12. Swansea - Barnsley 1

Statistik
Barnsley har börjat röra på sig. Nykomlingen som ett tag såg ut att hamna tveklöst sist har plockat pinnar i fyra raka matcher nu. Dessutom har målskyttet delvis lossnat. Conor Chaplin och Cauley Woodrow har varit rejäla hot i offensiven. Duon har öst in mål på slutet för sitt The Tykes. Kan laget åter överraska? Swansea är laget att försöka slå. Walesarna fick lämna London med en förlust under annandagen. Brentford blev helt enkelt för tuffa. På Liberty Stadium ska Svanarna såklart hållas högt. Inte alltför högt dock. Krysset bör absolut få sin plats på större system och kommer troligen betala rätt bra!

13. West Bromwich - Middlesbrough 1

Statistik
Vi drar ihop säcken på The Hawthorns. Ligans vassaste lag hittas här. West Brom har skövlat det mesta som kommit i dess väg och på 24 matcher finns endast en torsk noterat. Galet bra! Motstånd för Slaven Bilic mannar denna dag är Middlesbrough. Ett bortagäng som fortfarande inte vet hur det är att vinna matcher på resande fot. Formen hos de rödvita är dock ganska bra. Både Stoke och Huddersfield har på slutet fått lämna ifrån sig alla poängen till Woodgates mannar. Att Boro ska kunna lösa en seger här är knappast troligt. Däremot finns såklart möjligheter att bärga poäng. Ett kryss till smaskig procent ska såklart få sin plats bredvid ettan om plånboken tillåter.


Singelstrecket! - Liverpool

Wolves vann visserligen mot Manchester City senast efter en magisk vändning. En insats och en urladdning som måste kostat massor av energi. Liverpool har fått vila aningen längre och kunde dessutom justera byten tidigt på nyckelspelare mot Leicester i torsdags. Kupongens enklaste singelstreck därmed.

Kupongrensaren! - Luton

Luton gjorde en bra prestation mot Fulham senast och fick med sig en poäng från annandagsmötet. Mot Bristol ska absolut nykomlingen kunna störa. Fin procent på tvåan!

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Chelsea 1x2
2. Liverpool - Wolves 1
3. Man City - Sheffield U 1x
4. Birmingham - Leeds 2
5. Bristol City - Luton 1x2
6. Huddersf. - Blackburn 1x
7. Millwall - Brentford 2
8. Nottingham - Wigan 1
9. Preston - Reading 1x2
10. QPR - Hull 1x
11. Sheffield W - Cardiff 1
12. Swansea - Barnsley 1x
13. West Brom - Mboro 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Chelsea (1)x(2)
2. Liverpool - Wolves 1
3. Man City - Sheffield U 1(x)
4. Birmingham - Leeds 2
5. Bristol City - Luton (1x)2
6. Huddersf. - Blackburn 1x2
7. Millwall - Brentford (x)2
8. Nottingham - Wigan 1
9. Preston - Reading 1x2
10. QPR - Hull 1x2
11. Sheffield W - Cardiff 1x
12. Swansea - Barnsley 1x
13. West Brom - Mboro 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved