Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 6/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38892-analys-av-topptipset-6-1-a/)

Lazlo 2020-01-05 23:38

Analys av Topptipset 6/1
 
Veckans inledande Topptips tar vid på trettondagen för att sedan rundas av på de brittiska öarna under tisdagen. Serie A, FA-cupen, den engelska ligacupen och League One står på agendan. De flestas ögon lär vridas mot San Siro där Zlatan eventuellt debuterar i ligan för sitt Milan. Låt jakten mot åtta friska börja!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 14.59

1. Arsenal - Leeds 1

Statistik
Leeds sitter överst på tronen i The Championship och tränare Bielsas fokus är helt koncentrerat på ligaspelet. Bättre chans till att ta hissen upp till finrummet får inte The Whites efter fadäsen i fjol. Bielsa vilade ett par toppar i Ligacupen och det är troligt att han gör så även nu. Är det någon titel Arsenal har chans på i år är det FA-cupen. The Gunners såg riktigt fina ut mot Man United och segrade fullt rättvist med 2-0. En hemmaseger ska hållas som högst trolig och ettan ser ut att kunna bli en värdemässigt fin spik.

2. Milan - Sampdoria X

Statistik
Ner till stöveln nu där fem stycken Serie A-kamper står på menyn. Den store Zlatan har anlänt till modestaden och ingår direkt i tränare Piolis trupp mot Sampdoria denna måndag. Om det blir någon speltid för svensken återstår att se. Milan behöver dock all hjälp de kan få efter en oerhört tung höst. Innan juluppehållet fick den forna storklubben dyngtorsk borta mot Atalanta med hela 0-5. Sampdoria har visserligen haft en ännu tyngre höst och harvar alltjämt i bottenträsket, men senast stod Samp för en bra insats borta mot Juventus. Upp på samma nivå och visst kan Ranieri och company skrälla. Alla tecken smakar bäst.

3. Napoli - Inter 2

Statistik
Det är en riktigt go trettondagskaramell vi bjuds på från Stadio San Paolo när kanonerna Napoli och Inter kastas in i elden. Gästerna toppar tabellen tillsammans med Juventus efter 17 avverkade omgångar i det italienska finrummet. För Napolis del börjar det bli dags att ta tag i saker och ting om det ska bli något lir i CL nästa säsong. Med spelare som Mertens, Insigne och Ospina är en åttondeplats inte godkända papper. Inter har plockat 22 av 24 poäng på bortagräs och får därmed bära ett knappt favoritskap. X2 formar fint.

4. Atalanta - Parma 1

Statistik
Juventus senaste tillskott är en svensk vid namn Dejan Kulusevski. Han kommer tillhöra Den gamla damen under de närmaste fem åren. 19-åringen ska dock först lira färdigt säsongen med succélaget Parma som dagen till ära möter Dejans gamla klubb Atalanta. Atalanta har även de gjort en strålande säsong så här långt och gick på julledighet med en 5-0-seger hemma mot Milan. Värdlaget har fem segrar på de senaste sex tävlingsmatcherna. Även om Parma också kommer i gott slag är ettan helt klart vettig. På större system lockar garderingar i jakten på utdelning.

5. Juventus - Cagliari 1

Statistik
Spelmässigt har Juventus haft sina dalar under hösten. Därför är det riktigt imponerade att de svartvita ännu inte kammat noll på hemmabana. Sju inkasserade segrar och ett kryss på åtta kamper är ståtliga siffror. Stor del i Juves framgångar har såklart Ronaldo som noterats för tio påsar i ligan. Cagliari får tillbaka sin svenske målman Robin Olsen som varit avstängd sista fyra. Han lär få jobba häcken av sig omgående. På pappret råder det klasskillnad här, men öborna har vållat till problem för andra toppgäng och därför plitas rensarkrysset ner bredvid ettan.

6. Lecce - Udinese 2

Statistik
Lika bra på hemmagräs som Juventus är, lika usla har Lecce varit. Inte en enda viktoria på åtta kamper är såklart nattsvarta siffror. Tur för Lecce att de bärgat en del poäng på resande tass. Udinese har i sin tur inte rosat marknaden på bortaplan, fyra poäng framkallar inga glädjeskutt hos Zebrorna. Gästerna ska dock hållas som strået vassare än Lecce. Kan Ken Sema ordna tre pinnar åt gästerna? Börja med tvåan och gardera först och främst från mitten.

7. Manchester United - Manchester City 2

Statistik
Vi hoppar över till tisdagen för de två avslutande matcherna på kupongen. De båda Manchester-klubbarna United och City drabbar här samman i en härlig stadskamp. City har revansch att utkräva på sina antagonister som gick segrande ur det senaste derbyt med 2-1 på Etihad. Räkna med en revanschsugen Pep Guardiola som lär ställa ur en stark elva på Old Trafford. United föll mot Arsenal senast i ligan och kryssade därefter borta mot Wolves i FA-cupen. Tungt för the Red Devils som dessutom saknar den skadade duon Pogba och McTominay. Fatta pennan från höger.

8. Doncaster - Shrewsbury 1

Statistik
På Keepmoat Stadium ska det liras boll i den engelska tredjedivisionen, League One. Bataljen mellan mittenlagen Doncaster och Shrewsbury känns tämligen vidöppen på förhand. Hemmalaget är väldigt ojämna i sina prestationer, men brukar allt som oftast få till det på hemmaplan vilket raden 6-4-3 vittnar om. Värt att notera är dock att Shrewsbury fixat tre vinster och två kryss mot tisdagens opponenter på de senaste fem mötena. Gästerna lirade cupmatch så sent som i lördags vilket gör att en rotation i truppen inte är helt otänkbart. Börja med ettan och måla på så långt kosingen räcker.


Singelstrecket! - Arsenal

Leeds lär knappast ställa alla kanoner på plan mot Arsenal då fokuset torde ligga på ligaspelet. Ett förbättrat The Gunners vinner utan snack på Emirates. Gjuten etta!

Kupongrensaren! - Sampdoria

Med eller utan El Grande Ibra går det inte att lita på ett ojämnt Milan. Kan Sampdoria stå emot i första halvlek lever skrällen i allra högsta grad. Forza Samp!


Spelförslag:

72 rader

1. Arsenal - Leeds 1
2. Milan - Sampdoria 1x2
3. Napoli - Inter x2
4. Atalanta - Parma 1
5. Juventus - Cagliari 1x
6. Lecce - Udinese x2
7. Man United - Man City 2
8. Doncaster - Shrewsbury 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Leeds 1
2. Milan - Sampdoria 1x2
3. Napoli - Inter 1x2
4. Atalanta - Parma 1(x2)
5. Juventus - Cagliari 1(x)
6. Lecce - Udinese x2
7. Man United - Man City (x)2
8. Doncaster - Shrewsbury 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved