Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Stryktipset 11/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38957-analys-av-stryktipset-11-1-a/)

Lazlo 2020-01-10 19:08

Analys av Stryktipset 11/1
 
Ligafotbollen i England är tillbaka! Premier League och The Championship ska ta Stryktipskupongen i hamn denna lördag. I jakten på 13 friska rätt är det ett par favoriter som nu ska försöka fällas. Kan Norwich överraska på Old Trafford?

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Tottenham - Liverpool 2

Statistik
Det är ett stenhårt matchande som gäller för i första hand Liverpool. Klubblags-VM, FA-cup-matcher och ligafajter om vartannat har tärt på truppen. Mot Everton i cupmatchen senast var det ett kraftigt roterande The Reds vi fick se. Trots detta blev det seger mot stadsrivalen. Ruskigt starkt. Inför avfärd till London är det åter bästa tänkbara lag som följer med på bussen. Spurs har sett tveksamma ut på sistone. 1-1 mot Middlesbrough senast i FA-cupen var en insats av sämre slag. Här får värdarna klara sig utan Harry Kane dessutom som är långtidsskadad. Tufft läge med andra ord och tvåan är ett givet, tidigt, inslag på alla kuponger!

2. Chelsea - Burnley 1

Statistik
Chelsea har svackat en aning på slutet. Lampard och hans The Blues har inte kommit upp till den fina nivå laget höll under hösten. Abraham och hans kamrater har faktiskt varit mer pålitliga på resande fot än hemma. Nu får dock värdarna en perfekt uppgift. Burnley är ingen rolig historia just nu och Sean Dyches mannar kommer från trippla förluster i ligan. Med en del tveksamheter vad gäller tillgängligt manskap dessutom då Wood, Gudmundsson och Barnes bland annat är osäkra kort känns ettan än mer given. Här kommer dock hemmalaget målas upp över 70 procent och för möjlighet till lite kupongrens behöver åtminstone ett kryss få åka med på större system.

3. Manchester United - Norwich 2

Statistik
Det ser faktiskt bättre och bättre ut för Norwich. Ligajumbon har lugnat ner sitt något huvudlösa anfallsspel och försvarar med i stort sett hela laget på rätt sida boll. Detta har börjat ge betalt nu. Pinnar har bärgats mot både Tottenham och Crystal Palace på sistone. Här finns dock en viss risk att Kanariefåglarna lirar mötet med United utan sin målkung Pukki. Finländaren hade känningar i baksida lår mot Palace och fick kliva av. Även utan Teemu i truppen ska det finnas hopp om livet för besökarna här. Manchester har matchats hårt och Solskjaer har fått en del kritik för att ha spelat en del gubbar allt för mycket. Bland annat har Maguire lirat småskadad enligt interna källor. Lindelöf och hans lagkompisar var dessutom utan chans mot lokalrivalen City i Ligacupen senast. Tvåan är alldeles för spännande här för att hållas utanför. Skrälltecknen först!

4. Everton - Brighton X

Statistik
0-1-torsken mot Liverpool i derbyt senast sved. Ancelotti ställde en bra blåvit elva på Anfields gräs men kunde inte fixa avancemanget trots ett B-betonat Pool. Nu får The Toffees chansen att glädja sin hemmapublik med en seger. Brighton är laget som kommer till Goodison Park denna dag. Potters fiskmåsar fick även de respass ur FA-cupen förra helgen. Dessförinnan var prestationen mot Chelsea hemma i ligan bra. Sett över 21 matcher skiljer bara en ynka pinne klubbarna emellan så det är med andra ord två rätt jämna lag som ska upp i ringen här. Med hemmaplan som fördel liras 1X på mindre system. Med en djupare plånbok helgarderar vi.

5. Leicester - Southampton X

Statistik
Det är formstarkt värre på King Power Stadium denna lördag. Två lag som på slutet radat upp fina prestationer ska göra upp om poäng. Southampton spelar med ett mycket fint självförtroende just nu och Danny Ings pumpar in mål för The Saints. Fem raka tävlingsmatcher är nu noterat för gästerna med segrar eller åtminstone poäng. Leicester är ligatvåa och har såklart imponerat stort under hösten. Vardy är fortsatt het som en kamin med 17 strutar på 19 framträdanden. Oerhört imponerande. När lagen möttes senast vann Rävarna med förkrossande 9-0 på St Mary’s! Här vill nog Hassenhüttls mannar visa upp sig från en helt annan sida. Någon “walk in the park” lär det knappast bli för hemmalaget nu och här ska det garderas. Hela vägen från öst till väst!

6. Wolverhampton - Newcastle 1

Statistik
Espirito Santos har matchat sina bästa spelare stenhårt under lång tid nu. Känslan är att julens extrema schema möjligen tagit ut sin rätt hos de gulsvarta som sett en aning trötta ut på slutet. Bra läge därför att få Newcastle hemma här. Skatorna har visserligen gjort en riktigt bra höst poängmässigt men har i många fall fått med sig fler poäng än förtjänat. Truppen är dessutom skadedrabbad! Mot Leicester på nyårsdagen fick Steve Bruce se inte mindre än fyra gubbar linka av planen. Det slutade med att laget fick spela större delen av andra halvleken med en man mindre. Denna uppgift ska bli alldeles för svår för de vitsvarta. Spiken på Molineux är därmed given.

7. Leeds - Sheffield Wednesday 1

Statistik
I The Championship startar vi på Elland Road. Leeds har gått in i andra halvan av serien som en solklar uppflyttningskandidat. Bielsas mannar kommer nu närmast från en finfin insats på Emirates. FA-cup-mötet med Arsenal slutade till slut med torsk (0-1) men det var med klar mersmak efter bland annat en strålande första halvlek. Sheffield å sin sida tråcklade sig vidare i nämnd cup. Brighton las på rygg på sydkusten efter en bra insats av Ugglorna. Gästerna är dock överlag ett ganska mediokert bortalag. Här håller vi en aning koll på hur procenten rör sig. Finns ettan att lira under 65 procent är det en bra spik på denna i övrigt kniviga kupong.

8. Blackburn - Preston X

Statistik
Blackburn är skadedrabbat. Bradley Dack är borta under lång tid och dessutom har en handfull nya namn hittats på den mindre trevliga listan under julen. Mowbray hade bland annat med debutanterna Harry Chapman och Jacob Davenport i truppen under juldagarna. Återstår att se om Rovers kan ha fått bukt med ett par av skadeproblemen här. Preston reser till Ewood Park med ytterst tveksam form. I ligan har gästerna löst två pinnar på de fyra senaste fajterna och dessutom bara löst en futtig strut framåt. Lite ångestkänsla över det hela med ett kryss som given utgång.

9. Charlton - West Bromwich 2

Statistik
Två lag som känner varandra väl just nu är Charlton och West Brom. Det räcker nämligen med att vi backar bandet ett par dagar för att senast se dessa klubbar i aktion mot varandra. Ligatvåan besökte London för möte med Lee Bowyers manskap i FA-cupen i söndags. Då vann The Baggies med 1-0 i en match som gästerna kontrollerade mer eller mindre från start till mål. Värdarna är fortsatt hårt skadedrabbade. Nästan en hel startelva finns otillgänglig eller tveksam till spel inför matchen. Knappast optimala förutsättningar när ligans kanske allra vassaste lag kommer på besök. Tvåan kan mycket väl fås till reapris här och då finns ingen tvekan om vad som behöver göras. Spiktvåan är under 65 procent klockren!

10. Hull - Fulham X

Statistik
Fulham har varit en del upp och ned. Insatsen mot Aston Villa i FA-cupen senast imponerar dock. Londonlaget har en trupp tämligen fri från skador och med en line-up framåt där Knockaert, Mitrovic samt Cavaleiro är det få lag som kan mäta sig i slagstyrka offensivt. Hull är faktiskt bara tre pinnar bakom The Cottagers i tabellen. Jarrod Bowen är som vanligt pålitlig framåt och mot Rotherham i cupen senast klev Tom Eaves fram och sänkte ett hattrick i 3-2-skalpen. Visst ska besökarna anses kanske som något bättre spelare för spelare men detta är en kamp som mycket väl kan sluta med delad pott. X2 testas.

11. Luton - Birmingham X

Statistik
Luton kom in som en frisk fläkt i ligan men har under senare tid tröttnat och bottnar nu The Championship. Den bittra sanningen må helt enkelt vara att laget inte håller på denna något mer ovana och skarpare nivå. The Hatters har enbart mäktat med en poäng på de sex senaste ligabataljerna. Birmingham reser mot Londons utkanter och Kenilworth Road med samma usla poängskörd och rad (0-1-5). Det finns dock ett något större kunnande hos Blånäsorna med bland annat Jutkiewicz och Bellingham som offensiva hot. Här ska de blåvita absolut kunna lösa minst en pinne. Utgå därför från krysset och måla på till höger därefter.

12. Middlesbrough - Derby X

Statistik
Två tabellgrannar med exakt samma rad (8-8-9) ställs mot varandra på Riverside. Derby tog en kanonfin skalp mot Crystal Palace i FA-cupen senast och löste dessförinnan 2-1 hemma mot Barnsley. Wayne Rooneys inträde i klubben har därmed genererat dubbla segrar. Strongt! Nu stöter The Rams på riktigt tufft motstånd. Boro är formstarka och har för tillfället en hundraprocentig defensiv. Här hemma har dessutom inte de rödvita torskat sedan oktober. 1X får anses som en mycket vettig utgång trots allt. Helgardera på större system.

13. Reading - Nottingham X

Statistik
Med en fajt på Madejski Stadium tar vi kupongen i mål. Reading ser rätt fina ut och har inför Nottingham-matchen sju raka tävlingsmatcher utan förlust. Framåt finns kvalité i Joao, Swift, Meite och Puscas. Den sistnämnde rumänen är dock mycket tveksam till start här. Nottingham har under hösten överraskat stort. Forest parkerar i toppen och har framförallt på bortagräs varit ruskigt vassa. Resorna hit är dock inget som tilltalar. Sedan 2009 finns bara en seger noterad för de rödvita besökarna här! 1X avslutar därmed lördagens rad.


Singelstrecket! - Wolverhampton

Newcastle har sprungit över sin egen förmåga under lång tid och nu börjar så verkligheten komma ikapp. Trots en hårt matchad startelva ska Wolves lösa tre pinnar på Molineux. Bra spiketta!

Kupongrensaren! - Norwich

Manchester United har sett sisådär ut på slutet och här kan Norwich ligga och avvakta samt ställa om med kontringar mot Lindelöf och gänget. Utan någon som helst press ska The Canaries ha en god möjlighet att överraska!


Spelförslag:

432 rader

1. Tottenham - Liverpool 2
2. Chelsea - Burnley 1
3. Man United - Norwich 1x2
4. Everton - Brighton 1x
5. Leicester - Southamp. 1x2
6. Wolves - Newcastle 1
7. Leeds - Sheffield W 1
8. Blackburn - Preston 1x2
9. Charlton - West Brom 2
10. Hull - Fulham x2
11. Luton - Birmingham x
12. Middlesbrough - Derby 1x
13. Reading - Nottingham 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Liverpool (x)2
2. Chelsea - Burnley 1(x)
3. Man United - Norwich (1x)2
4. Everton - Brighton 1x2
5. Leicester - Southamp. (1)x(2)
6. Wolves - Newcastle 1
7. Leeds - Sheffield W 1
8. Blackburn - Preston 1x2
9. Charlton - West Brom 2
10. Hull - Fulham x2
11. Luton - Birmingham x(2)
12. Middlesbrough - Derby 1x2
13. Reading - Nottingham 1x

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved