Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 12/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38965-analys-av-europatipset-12-1-a/)

Lazlo 2020-01-11 15:01

Analys av Europatipset 12/1
 
Gott och blandat på söndagsschemat! Här får vi matcher från Premier League, Serie A, Ligue 1 och Primeira Liga i Portugal. Sverige tar också plats på kupongen då januaritruppen är på qatarisk mark för match mot Kosovo. Vitality Stadium är spelplatsen där allt har sin början. Vi kör!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Bournemouth - Watford X

Statistik
0-4 mot West Ham borta i ligan reparerades hyfsat snabbt i och med den fina 4-0-skalpen mot Luton i FA-cupen häromsistens. The Cherries har överlag varit hårt skadedrabbade under lång tid och det ser faktiskt inte så mycket bättre ut nu. Brooks, Daniels, Aké är alla out och dessutom är det frågetecken kring bland annat Joshua King. Watford havererade totalt mot Tranmere i FA-cupen senast. 0-3 till 3-3 med ungefär 20 minuter kvar att spela är inte godkänt. Här saknar gästerna dessutom Kabasele som är avstängd och ett antal lirare finns även på The Hornets skadelista. Hela upp omgående här!

2. Aston Villa - Manchester City 2

Statistik
Manchester City tog STORA kliv mot en final i Ligacupen efter klara 3-1 mot stadsrivalen United i veckan. Retur att vänta i slutet av januari. Innan dess är det ligaspel och även FA-cup som gäller för Guardiolas himmelsblå lag. Birmingham och Aston Villa är söndagens stopp. En fajt som City enkelt ska springa hem. Villa har också matchats hårt på sistone och har inte samma möjligheter att rotera som den besökande jätten. I oktober sprang gästerna tämligen enkelt över Lejonen och löste 3-0 hemma på Etihad. Kanske inte riktigt lika stora siffror nu men tvåan är inte att ifrågasätta.

3. Roma - Juventus 2

Statistik
Det är Juventus och Inter som gjort ett litet ryck i toppen av Serie A. Den gamla damen hade lekstuga mot Cagliari senast där Ronaldo slog till med ett hattrick under andra halvan av matchen. Den ståtlige portugisen har därmed klivit upp på 13 strutar under säsongen och närmar sig Lukaku på andraplatsen i skytteligan. Roma föll något märkligt mot ett annat Turin-lag så sent som i söndags. 0-2 mot Belotti och company i Torino var oplanerat. Denna uppgift blir såklart än svårare. Tvåan är en rätt given utgång här faktiskt.

4. Fiorentina - SPAL 1

Statistik
SPAL har haft en mycket tuff höst. Gästerna parkerar som sista lag i Serie A-tabellen efter 18 omgångar och frågan är om laget orkar lyfta från jumboplaceringen! Klubben från Ferrara gjorde i alla fall en rätt bra bortamatch senast det begav sig. Torino blev första lag att få släppa iväg alla tre pinnar mot ett resande blåvitt gäng. Här får gästerna klara sig utan viktiga backen Nenad Tomovic som är avstängd. Fiorentina saknar fortsatt Ribéry men i övrigt är Florens-klubben mer eller mindre fulltalig. Hemma på Stadio Artemio Franchi ska det inte vara något snack. Spiketta!

5. Hellas Verona - Genoa X

Statistik
Genoa har upprepade gånger gjort bra insatser på resande fot. Under lång tid ska dessutom sägas. Istället för att på något sätt få med sig segrar är det dock oavgjorda resultat som i första hand noterats. Eller nesliga förluster. Mot Juve borta hade laget 1-1 med bara sekunder kvar. En straff i 96:e och Ronaldo vid elva meter så var mötet förlorat. En match där för övrigt Christian Kouamé nätade. 22-åringen är dock skadad här och har varit så under en längre tid vilket knappast höjer gästernas chanser. Verona är dock ett tämligen ojämnt lag. En pinne på de två senaste hemmafajterna imponerar sådär. Här ska den rödblåa gamla dåren, som gästerna kallas, ha en god chans till poäng. Hela upp och hoppas på en bortaknall då troligen streckfördelningen kommer luta åt vänster.

6. Sampdoria - Brescia 1

Statistik
Brescia slåss i botten. En poäng på de tre senaste matcherna har såklart inte fått laget att lyfta. Mot Lazio senast blev det åter förlust. Dock hittade flåbusen Mario Balotelli nätet igen. 29-åringen toppar faktiskt den interna skytteligan med fem strutar. Tuff bortabatalj för lejoninnorna nu. Sampdoria med en inhoppande Albin Ekdal såg rätt bra ut mot Milan senast. En prestation som genererade en pinne men likväl kunde blivit tre. På Luigi Ferraris är det bara seger som gäller för Samp. Med 1X på större system är vi garanterat i hamn.

7. Torino - Bologna 1

Statistik
Den italienska säcken knyter vi ihop i Turin. Bologna är laget för dagen som ska försöka bärga pinnar på Olympiastadion. En tuff uppgift helt klart då Belotti och hans lagkompisar sett rätt bra ut på slutet. En defensivt hundraprocentig insats mot Roma senast genererade en överraskande trepoängare. Gästerna har dock varit här förr och plockat poäng. Så sent som förra säsongen löste Mihajlovics grabbar en seger här! Ettan ska därmed få hjälp av åtminstone ett kryss på lite större system.

8. Sverige - Kosovo 2

Statistik
Januariturnén fortsätter för Janne och gänget. Kosovo är nästa opponent att försöka bemästra efter att Moldavien avfärdats ganska kontrollerat. Dock ska tilläggas med bara 1-0. Nu kommer Party-Janne ställa ett nytt svenskt lag på gräset med allra största sannolikhet. Räkna med Martin Olsson, Sandberg, Da Graca, Erlingmark, Salétros, Robin Söder med flera på planen här. Balkan-nationen ställer ett ganska spännande lag på gräset i Qatar. Rashani, Shala, Rashkaj, Aliti samt en hel del ungtuppar som nu ska få chansen utgör en bra mix för nationen. Här får vi nog räkna med en böljande drabbning där krysset får åka med i allra sista stund.

9. PSG - Monaco 1

Statistik
Är det sug efter att se mål? Inga bekymmer, res till Paris och beskåda PSG just nu som fullkomligt öser in baljor! Parisarna har nämligen bombat in 29 strutar på sex tävlingsmatcher på drygt en månad. Ett formidabelt resultat. Monaco är för övrigt ett lag som varit med och fått beskåda PSG:s målfester. Monegaskerna har nämligen torskat nio raka bataljer inbördes och fått vittjat det egna nätet 34 gånger om under dessa matcher. Tuchel har dessutom tillgång till hela arsenalen framåt med Icardi, Neymar, Mbappé med många fler. Här behövs knappast sägas mer. Ettan är bara att spika av och gå vidare.

10. St. Etienne - Nantes 1

Statistik
Ett lag som nyligen fått bevittna tidigare nämnda PSG är St. Etienne. Värdklubben var på besök i huvudstaden så sent som i onsdags för Ligacupmatch. 1-6 i baken och därmed respass från cupen blev utgången av resan. Dags för hemmamatch i ligan nu och här är det ett rätt bra Nantes som besöker Stade Geoffroy-Guichard. Detta är en kamp som under 2000-talet enbart gått i Les Verts tecken. Puels gäng har nämligen inte förlorat inbördes här på drygt 20 år! Att därmed börja med ettan är sunt!

11. Dijon - Lille 1

Statistik
Lille är i bra slag. Victor Osimhen har fortsatt pumpat in mål framåt för fjolårets succélag och nigerianen får därmed anses som en femstjärnig värvning. I senaste ligamatchen blev det dock tvärnit för LOSC. 1-5 mot Monaco på sydkusten var ingen rolig julavslutning. Med ett par cupmatcher i ryggen nu är det äntligen dags för ligafajt igen. Dijon är laget som står på andra sidan mittlinjen och det är ett “senapslag” med mycket god form här hemma! De röddressade har nämligen inte torskat en seriematch här sedan slutet av augusti. Ettan är ett tecken som absolut ska få plats omgående. Bra drag!

12. Gil Vicente - Belenenses 1

Statistik
Vi avslutar i Portugal där det ska spelas dubbla fajter från Primeira Liga. Först ut hämtar vi ett möte från den nedre regionen av tabellen. Gil Vicente, eller tupparna som laget kallas, har varit bedrövliga på resande fot medan laget trivs som fisken i vattnet hemma på Estádio Cidade de Barcelos. Här är värdarna fortsatt obesegrade och har lagt lag som Sporting och Porto på rygg! Belenenses blev totalt utskåpade i senaste ligamatchen. 1-7 mot Braga hemma. Försvaret har varit ett bekymmer för klubben som är näst sämst i klassen. Ettan här känns bra!

13. Braga - Tondela 1

Statistik
Elva mål på två matcher är Bragas facit på slutet! Paulinho, Ricardo Horta, Joao Palhinha samt Rui Fonte är gubbar som hållit sig framme och målat bland annat. 7-1-krossen mot Belenenses var dessutom Bragas nya tränare Ruben Amorims första framträdande i klubben. Snacka om drömstart! Tondela är motståndet som Ärkebiskoparna nu ska ge sig i kast med. Ett bortagäng som faktiskt bara är två pinnar bakom sin opponent här i tabellen. Ettan får anses rätt given att plita ner tidigt. På större system behöver dock krysset få sin plats tidigt för möjlighet till lite korsdrag bland kupongerna.


Singelstrecket! - PSG

Med kanske den bästa offensiv som just nu finns att tillgå inom världsfotbollen behöver inte PSG presenteras så mycket mer. Monaco kommer få rikta in sig på försvar och testa hålla nollan så länge det bara går. Ettan är tokgiven.

Kupongrensaren! - Dijon

Det är ett svårspelat Dijon som nu Lille ska försöka forcera. På Stade Gaston Gerard förlorar “senapslaget” sällan. Ettan ska med ögonaböj.


Spelförslag:

432 rader

1. Bournem. - Watford 1x2
2. Aston Villa - Man City 2
3. Roma - Juventus 2
4. Fiorentina - SPAL 1x
5. H.Verona - Genoa 1x2
6. Sampdoria - Brescia 1
7. Torino - Bologna 1x
8. Sverige - Kosovo 12
9. PSG - Monaco 1
10. St. Etienne - Nantes 1x
11. Dijon - Lille 1x2
12. Gil Vicente - Belenen. 1
13. Braga - Tondela 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Bournem. - Watford 1x2
2. Aston Villa - Man City 2
3. Roma - Juventus (x)2
4. Fiorentina - SPAL 1x2
5. H.Verona - Genoa 1x2
6. Sampdoria - Brescia 1(x)
7. Torino - Bologna 1(x)
8. Sverige - Kosovo (1x)2
9. PSG - Monaco 1
10. St. Etienne - Nantes 1x
11. Dijon - Lille 1(x2)
12. Gil Vicente - Belenen. 1
13. Braga - Tondela 1x

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved