Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 15/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39011-analys-av-europatipset-15-1-a/)

Lazlo 2020-01-14 19:51

Analys av Europatipset 15/1
 
FA-cupen, Italienska Cupen, Ligue 1-fotboll samt Segunda-drabbningar är utmaningen på veckans första Europatips. Kupongen är dessutom kryddad med en jackpot om 3 miljoner kronor att försöka lägga nävarna på. I jakten på lite finare utdelning synar vi skrällar både i Storbritannien och Spanien. Dags att rulla igång!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. Manchester United - Wolverhampton 1

Statistik
Klassiska FA-cupen inleder matchandet där det vankas omspel! Dags för en härlig batalj mellan de båda PL-lagen Manchester United och Wolverhampton som spelade 0-0 i den första dusten. I en händelsefattig historia på Molineux var Nuno Espírito Santos vargar snäppet bättre. Hemma på Old Trafford ska dock United gälla som favoriter. Här har The Red Devils vara stabila under hela säsongen och endast förlorat en match i ligan. Inled med att plita dit ettan och låt krysset få följa med om kosingen räcker.

2. Carlisle - Cardiff X

Statistik
2-2 i första bataljen i Cardiff får anses som en stor triumf för League Two-gänget Carlisle. Det fina resultatet som nu genererade omspel kunde dock inte omsättas i någon ligaframgång i helgen. Värdklubben var chanslösa hemma mot topplaget i ligan Plymouth (0-3). Möjligen låg skrällen mot The Bluebirds tidigare och surrade i bakhuvudet på spelarna. Chris Beech matchade nämligen exakt samma elva i de bägge bataljerna. Walesarna är dock inte heller i något vidare slag. En seger på åtta tävlingsmatcher är knappast godkänt med tanke på att klubben lirade i Premier League så sent som i fjol. Här tar vi med alla tecken redan från start. 1X kommer ge ordentligt skjuts på utdelningen.

3. Juventus - Udinese 1

Statistik
Italienska Cupen är nu framme i sina åttondelsfinaler. Juventus och Udinese kommer göra upp om en av platserna i en kommande kvartsfinal. Turin är spelplatsen där Sarri får klara sig utan Demiral, Chiellini och Khedira som är skadade. På den inte alltför spännande listan finns också De Sciglio som av allt att döma verkar out. Udinese har växt i ligaspelet. Tre raka skalper på kort tid har lyft Luca Gottis mannar i tabellen. Bland annat hittade Ken Sema nätet senast mot Sassuolo i lagets 3-0-viktoria. Detta blir dock en övermäktig uppgift för gästerna. Åtta av de nio senaste besöken här har slutat med seger för den gamla damen. Ettan är stabil och får stå ensam oavsett streckning.

4. Monaco - PSG 2

Statistik
En sorts back-to-back-historia i Frankrike nu! Monaco och PSG drabbades nämligen samman så sent som i söndags i huvudstaden. Då slutade mötet något oväntat 3-3. Mötet här är en uppskjuten kamp som egentligen skulle lirats på nyårsdagen men blev uppskjuten. Att Paris gav ifrån sig poäng mot monegaskerna hör inte till vanligheten. Faktum är att Neymar och gänget vunnit nio raka inbördes innan tappet senast. Tuchel har hela det offensiva artilleriet tillgängligt här och är knappast sugna på att ge bort fler pinnar. Tvåan är rätt given som utgång och även om vi får se en streckning upp mot 70 procent är det från höger vi startar. X2!

5. Amiens - Reims X

Statistik
Det är dålig form i både Amiens- och Reimslägret. Segrar har på slutet lyst med sin frånvaro. Värdarna har överlag haft en blytung säsong. Enhörningarna är näst sämst i ligan på hemmagräs och innehar just nu 18:e platsen i tabellen vilket innebär negativt kval. De två senaste åren har dock Reims inte lyckats besegra Amiens. Här får gästerna dessutom klara sig utan flåbusen Alaixys Romao som åter är avstängd. Hela upp denna batalj för säkerhets skull, redan från minsta möjliga system.

6. Nimes - Rennes X

Statistik
Nimes har haft det rejält jobbigt under hösten. Mot Reims hemma senast kom dock lagets första viktoria i ligan sedan Toulouse besegrades den 21:a september! Renaud Ripart och Bordeaux-lånet Yassine Benrahou slog till med varsin oerhört viktig strut! Dags för de rödvita krokodilerna att testa lyckan mot Rennes. Ett bortagäng som inte lyckades lösa poäng mot svårspelade Marseille senast. Julien Stéphan och hans rödsvarta manskap ligger dock fortsatt kvar på en fin tredjeplats i tabellen och gör överlag en mer än godkänd säsong. Här finns dock risk att tvåan målas på en aning hårt. 1X känns därför som en klart mer spännande utgång på mindre system. Helgardera först på större.

7. Alcorcón - Numancia X

Statistik
17:e november är senaste gången som Alcorcón fick jubla åt en seger! Värdklubben från utkanten av Madrid har ramlat nedåt i serien och hittas nu först på en 13:e plats i den jämna tabellen. Motståndet för dagen står Numancia för. Ett bortagäng som gjort en hel del bra prestationer under säsongen. 0-1-nederlaget mot jumbon Deportivo senast var dock en prestation att glömma. När lagen möttes i höstas vann faktiskt de guldressade krukmakarna med 1-0 på bortagräset i Soria. Här testar vi 1X och lämnar faktiskt tvåan helt utanför. Dags för Fran Fernández mannar att studsa tillbaka nu!

8. Huesca - Tenerife 2

Statistik
Ö-laget Tenerife har haft det kämpigt under i stort sett hela säsongen. Gästerna har dock hittat lite ny luft på slutet. Åtta mål på de fyra senaste bataljerna har genererat i både seger i ligan och även avancemang i Copa del Rey. Huesca slåss i toppen av Segunda. Värdarna föll dock mot Cultural Leonesa i nyss nämnda cup. Ett motstånd som till vardags huserar i Segunda División B- grupo 2. När lagen möttes i höstas delades poängen broderligt. Med en tvåa cirkulerandes omkring tio procent är det givet att fatta pennan härifrån även om Huesca är bäst i klassen på hemmagräs.

9. Rayo Vallecano - Lugo X

Statistik
Lugo vann med 1-0 borta mot Albacete i november. Sedan dess har det gått sju ligamatcher utan att Curro Torres och hans rödvitrandiga gäng löst en seger. Den bittra verkligheten för gästerna är en 20:e plats i ligan, som i dagsläget skulle innebära respass nedåt. Rayo å sin sida fortsätter plocka en hel del poäng just nu. Mot Girona hemma i ligan senast avgjorde backen Alejandro Catena tillställningen. På Campo de Fútbol de Vallecas är Los Vallecanos generellt starka. Här målas dock ettan upp helt galet. När dessa bägge klubbar dessutom är rejält kryssbenägna blir det självklart att måla ner mittentecknet tidigt. En helgardering med “skrällarna” till höger blir valet redan från start.

10. Cádiz - Mirandés 1

Statistik
Cádiz sitter med ett riktigt fint lag. Defensiven med Alfonso Espino och Isaac Carcelén i spetsen har varit ruskigt bra. Värdarna släpper tillsammans med Huesca in minst mål av samtliga klubbar i ligan. Den gula ubåten har toppat ligan egentligen från start tills nu. Ett par mindre bra insatser på slutet oroar dock. Senast laget lirade här hemma blev det torsk med solklara 2-4 mot Numancia. Mirandés är inte oävna. Gästerna har löst sju pinnar på de tre senaste ligafajterna och är faktiskt bara en poäng bakom Las Palmas som just nu innehar den viktiga sjätteplatsen. På Estadio Ramón de Carranza känns ändå ettan tillräckligt motiverad för att ställas ut alena!

11. Parma - Roma 2

Statistik
Torsdagen erbjuder tre matcher på kupongen också. Här drar vi igång på stöveln med ytterligare en batalj från den Italienska Cupen. Roma har nu noterats för dubbla nederlag i ligan. Mot Juventus senast skadades dessutom duktige ynglingen Zaniolo. Ett stort nederlag för romarna som får klara sig utan 20-åringen resten av säsongen vad allt verkar. Parma löste en 2-0-skalp mot Lecce i ligan under måndagen. En fajt där både Kulusevski och Gagliolo lirade alla 90 minuter. Tuffare såklart nu. Med ett tätt matchande och kanske en viss rotation dessutom ska ändå gästerna från huvudstaden hållas högre här. Tvåan är en fullgod spik.

12. Deportivo - Racing Santander 1

Statistik
Åter tillbaka till den iberiska halvön där vi tar kupongen i mål med dubbla Segunda-drabbningar. Deportivo har vaknat från sin hemska höstdvala. Två raka ligaskalper har nu gjort så laget från La Coruna har kontakt med lagen ovan. Nu skiljer det faktiskt bara en futtig pinne till just torsdagens opponent, Santander. Racing har faktiskt bara vunnit en ynka tävlingsmatch sedan 17:e september. Gästerna har dock kryssat i 60 procent av säsongens matcher. 1X på större system bör därmed räcka tämligen väl.

13. Almería - Real Oviedo 1

Statistik
Real Oviedo var ett lag för toppen i fjol. I år går det desto trögare. Alfredo Ortuno har varit en pålitlig målskytt för Real med tio strutar. 28-åringen är dock alltför ensam på topp. Topptrion Balde, Joselu och Barjon gjorde en hel del mål förra säsongen. I år har skador och andra bekymmer hållit lirarna borta från målprotokollet. Dags att nu testa lyckan mot tvåan Almería. Ett hemmalag som varit riktigt stabila över tid och kommer närmast från en 4-0-viktoria på bortaplan mot Lugo. Här känns det helt självklart att måla ner ettan först och främst.


Singelstrecket! - Juventus

Den gamla damen på hemmaplan i Turin brukar vanligtvis generera i segrar. Inget undantag nu. Juve vinner mot Udinese och spikas oavsett streckning.

Kupongrensaren! - Tenerife

I senaste hemmafajten mot Albacete lossnade det en aning för Tenerife. Fyra mål i en och samma match hör knappast till vanligheterna för ö-laget. Huesca är bra men inte omänskliga. Tvåan till fin procent ska självklart ritas ner tidigt.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Wolves 1
2. Carlisle - Cardiff 1x2
3. Juventus - Udinese 1
4. Monaco - PSG x2
5. Amiens - Reims 1x2
6. Nimes - Rennes 1x
7. Alcorcón - Numancia 1x
8. Huesca - Tenerife x2
9. Rayo Vallecano - Lugo 1x2
10. Cádiz - Mirandés 1
11. Parma - Roma 2
12. Deportivo - Santander 1
13. Almería - Real Oviedo 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Wolves 1(x)
2. Carlisle - Cardiff 1x2
3. Juventus - Udinese 1
4. Monaco - PSG (x)2
5. Amiens - Reims 1x2
6. Nimes - Rennes 1x2
7. Alcorcón - Numancia 1x
8. Huesca - Tenerife (1x)2
9. Rayo Vallecano - Lugo (1)x(2)
10. Cádiz - Mirandés 1
11. Parma - Roma 2
12. Deportivo - Santander 1x
13. Almería - Real Oviedo 1(x)

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved