Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 16/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39028-analys-av-topptipset-16-1-a/)

Lazlo 2020-01-15 23:27

Analys av Topptipset 16/1
 
Vi tar avstamp i Parma och kliver i mål på nederländsk mark. Däremellan ska både Spanien, England och Tyskland besökas. I denna sprakande Topptips-påse finner vi en knippe trevliga drag och även en spik att förlita sig på. Målet är som alltid åtta rätt och här kommer vägen dit!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18.59

1. Parma - Roma 2

Statistik
Här drar vi igång på stöveln med en batalj från den Italienska Cupen. Roma har nu noterats för dubbla nederlag i ligan. Mot Juventus senast skadades dessutom duktige ynglingen Zaniolo. Ett stort nederlag för romarna som får klara sig utan 20-åringen resten av säsongen vad allt verkar. Parma löste en 2-0-skalp mot Lecce i ligan under måndagen. En fajt där både Kulusevski och Gagliolo lirade alla 90 minuter. Tuffare såklart nu. Med ett tätt matchande och kanske en viss rotation dessutom ska ändå gästerna från huvudstaden hållas högre här. Tvåan är en fullgod spik.

2. Deportivo - Racing Santander 1

Statistik
Iberiska halvön nu där vi hittar tre Segunda-drabbningar. Deportivo har vaknat från sin hemska höstdvala. Två raka ligaskalper har nu gjort så laget från La Coruna har kontakt med lagen ovan. Nu skiljer det faktiskt bara en futtig pinne till just torsdagens opponent, Santander. Racing har faktiskt bara vunnit en ynka tävlingsmatch sedan 17:e september. Gästerna har dock kryssat i 60 procent av säsongens matcher. 1X på större system bör därmed räcka tämligen väl.

3. Girona - Extremadura 2

Statistik
Girona har faktiskt torskat tre raka matcher i ligan och är nollade i målkolumnen under dessa! Att målkungen Cristhian Stuani nu gått mållös i 270 Segunda-minuter hör knappast till vanligheterna. Fjolårets La Liga-lag har inte fått spelet att lyfta och efter 22 spelade matcher hittas Blanquivermells, som hemmalaget kallas, först på en elfteplats i tabellen. Extremadura hittas ännu längre ner. Besökarna från den lilla staden Almendralejo har dock varit defensivt disciplinerade på slutet. Med poäng i fyra matcher på rad och dessutom bara ett futtigt mål insläppt på dessa matcher finns en trygghet som kan komma att lyfta klubben. Coach Bastida och hans mannar kan mycket väl stå för en rejäl knall här. Tvåan är alldeles för spännande att inte strecka redan från början.

4. Almería - Real Oviedo 1

Statistik
Real Oviedo var ett lag för toppen i fjol. I år går det desto trögare. Alfredo Ortuno har varit en pålitlig målskytt för Real med tio strutar. 28-åringen är dock alltför ensam på topp. Topptrion Balde, Joselu och Barjon gjorde en hel del mål förra säsongen. I år har skador och andra bekymmer hållit lirarna borta från målprotokollet. Dags att nu testa lyckan mot tvåan Almería. Ett hemmalag som varit riktigt stabila över tid och kommer närmast från en 4-0-viktoria på bortaplan mot Lugo. Strecken kan dock komma att skena här och då blir åtminstone krysset av vikt.

5. Fulham - Middlesbrough X

Statistik
Fredagsfajter nu där vi först besöker England och dess huvudstad. Fulham ska gästas av Middlesbrough och det är oroligt i hemmalägret. Anledningen är den skada som skyttekungen Mitrovic ådrog sig mot Hull senast. Enligt coach Scott Parker är det kört för deltagande inom den närmaste tiden. Riktigt surt! Boro reser till Craven Cottage med en fin trend. Visst torskade Woodgates manskap mot Tottenham i FA-cupen så sent som i tisdags men dessförinnan har de bättre prestationerna avlöst varandra. Detta kommer bli av allt att döma en mycket jämn batalj. Utgå från mitten och sätt därefter strecken i snabb takt från vänster!

6. Schalke - Mönchengladbach X

Statistik
Toppmöte i Bundesliga är det som gäller då Schalke och Mönchengladbach drabbar samman. Gelsenkirchen-klubben ser välmående ut. Igen! Fjolåret är glömt och nu är det bara att blicka uppåt. Amine Harit och Suat Serdar har varit pålitliga målskyttar för “04:orna” samtidigt som värdlaget är lika bra hemma som borta. Oscar Wendt och hans Borussia har också en strålande höst att blicka tillbaka på. Bara Leipzig är före i tabelltoppen. När lagen ställdes mot varandra i augusti delades poängen. Lika bra att säkra denna batalj omgående där stora penseln får komma fram. Hela upp!

7. Leganés - Getafe X

Statistik
Det är en liten men ändock en formkurva som pekar uppåt för Leganés. Sex raka tävlingsmatcher utan förlust har noterats. Upp till Celta ovan nedflyttningsstrecket skiljer nu bara en ynka pinne. Getafe har gjort en ungefär lika framgångsrik säsong i år som i fjol. Gästerna är kvar i Europa League och är efter 19 omgångar i ligan med och nosar åter på Europaplatser. Det finns dock lite oro i bortalägret. Bordaláis mannar har nämligen tre raka nederlag i alla tävlingar vilket inte hör till vanligheterna. Denna batalj som även är ett stekhett derby i södra delarna av Madrid kommer bli jämn och mycket oförutsägbar. Med 1X som utgång helgarderar vi om stålarna räcker!

8. Zwolle - Utrecht 2

Statistik
Justin Hoogma gjorde inte bara sitt första mål för Utrecht i Eredivisie senast. 21-åringen fick dessutom syna det röda kortet och missar därmed bortaresan till Mac3Park Stadion. En hemmaplan som tillhör ett stukat Zwolle. Det blåvita hemmalaget hade nämligen en bekymmersam decembermånad. Fyra av fem tävlingsmatcher under månaden slutade med förlust för John Stegemans gäng. Detta innebär att värdarna är fortsatt rejält utsatta i botten. Här ska absolut Simon Gustafson och hans rödvita lagkompisar kunna fixa en skalp. En tvåa under 50 procent är en vettig spik på mindre system. Med X2 känns mötet helt i hamn.


Singelstrecket! - Roma

Kanske en aning vinglig spik. Parma får dock en del sympatier av svenska folket med anledning av sina svenska inslag i truppen. Värdemässigt blir det därför kanon att våga lita på romarna.

Kupongrensaren! - Extremadura

Formstarka Extremadura mot ett på senare tid mållöst Girona. Perfekt slagläge därför att överraska från besökarnas sida till kanonfin procent!


Spelförslag:

72 rader

1. Parma - Roma 2
2. Deportivo - Santander 1
3. Girona - Extremadura 1x2
4. Almería - Real Oviedo 1x
5. Fulham - Middlesbrough 1x
6. Schalke - M-gladbach 1x2
7. Leganés - Getafe 1x
8. Zwolle - Utrecht 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Parma - Roma 2
2. Deportivo - Santander 1(x)
3. Girona - Extremadura (1x)2
4. Almería - Real Oviedo 1x
5. Fulham - Middlesbrough 1x2
6. Schalke - M-gladbach 1x2
7. Leganés - Getafe 1x2
8. Zwolle - Utrecht (x)2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved