Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 22/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39115-analys-av-topptipset-22-1-a/)

Lazlo 2020-01-22 00:21

Analys av Topptipset 22/1
 
Temat brittisk ligafotboll samt övriga europeiska cuper fortsätter! Onsdagens kupong ståtar med fem fajter från Premier League och The Championship samt italiensk, fransk och nederländsk cupfotboll. Här finns ett par rätt stora favoriter som en efter en kommer behöva fällas om det ska finnas möjlighet till god utdelning. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20.29

1. Manchester United - Burnley 2

Statistik
Lindelöf och hans kompisar i United var på omöjligt uppdrag i Liverpool senast det begav sig. En fajt som Manchester-laget fick utföra utan Marcus Rashford och som sedermera också slutade med förlust. 22-åringen är skadad och kommer inte lira här heller. Ett mycket stort avbräck då strikern stått för omkring 40 procent av hela lagets målskörd. Burnley gjorde däremot en sensationellt bra andra halva på matchen mot Leicester senast. 0-1 förvandlades till 2-1. Efter fyra raka nederlag i ligan fick därmed äntligen Sean Dyche och hans mannar segerjubla igen. Något som mycket väl kan hända även här! The Clarets har plockat pinnar på Old Trafford tre säsonger i rad. Procenten till höger är lockande och därmed fattar vi pennan med tvåan i första rum!

2. Leicester - West Ham 1

Statistik
Jamie Vardy hade chans att bli matchhjälte mot Burnley senast. Den målfarlige landslagsmannen brände dock sitt läge från elva meter. Därefter kunde som tidigare nämnt Burnley lösa en meriterande 2-1-skalp och Rodgers med sina män fick vända hem med ytterligare en torsk i bagaget. Dags att vända på den trenden nu! West Ham är spretiga och saknar fortsatt identitet. Visst har läget sett något förbättrat ut under Moyes men det är massor kvar att jobba med för The Hammers. Londonlaget har under senare år dessutom haft det kämpigt inbördes och så kommer det även bli nu. Ettan plitas ner omgående. Med 1X på större system är vi garanterat i hamn.

3. Tottenham - Norwich 1

Statistik
Tottenham har nu fyra raka ligamatcher utan seger. Mourinho har inte fått den fart han velat på sina vitsvarta spelare och utan Harry Kane ser dessutom offensiven högst tveksam ut. En åttondeplats i Premier League efter 23 spelade matcher är inte godkänt. Nu får dock Spurs ett gyllene läge att lösa en ligaskalp. Norwich är som bekant jumbo i tabellen och nykomlingen har bara vunnit en bortamatch på hela säsongen. Ben Godfrey gjorde comeback för Kanariefåglarna senast mot Bournemouth efter en tids skada. Rött kort på 22-åringen innebär dock att det åter blir läktaren här. Kanske inte vad coach Farke behövde. Teemu Pukki verkar fullt frisk och avgjorde dessutom mötet med The Canaries senast. Finländaren kan under våren bli skillnaden mellan nytt kontrakt eller inte, så viktig är han! Här blir det dock tufft för gästerna. Ettan ska såklart få utrymme omgående. 1X testas på större kuponger. Mötet på Carrow Road under juldagarna slutade trots allt 2-2.

4. Charlton - Fulham X

Statistik
Londonderby nu i The Championship. För Charlton har de extrema skadeproblemen fortsatt. The Addicks har inför mötet på The Valley bara vunnit en av de 17 (!) senaste matcherna. Lee Bowyer och hans rödvita mannar har gjort klart intressanta prestationer på slutet och fixat pinnar mot West Brom, Bristol City, QPR, Hull med flera. En trea ligger trots allt rätt nära nu! Fulham får lira denna fajt utan målkungen Mitrovic som är skadad. Scott Parker och hans The Cottagers har dock varit riktigt fina defensivt på slutet och har vunnit tre av de fyra senaste ligabataljerna med 1-0. Känslan är att det åter kommer bli en rätt tajt tillställning här. Gästerna ska inte alls vara helt säkra på tre nya pinnar. Alla tecken målas därför ner omgående.

5. Nottingham - Reading X

Statistik
Efter nio raka tävlingsmatcher utan nederlag fick Reading kapitulera! Millwall på The Den blev en allt för jobbig match och The Royals fick åka hem med en 0-2:a i baken. Nya möjligheter nu då Nottingham är laget för dagen. Ett Forest som sett ruskigt fräscha ut under lång tid. De rödvita hade som väntat inga bekymmer att städa av jumbon Luton senast. En match där bland annat Lewis Grabban fick avsluta målskyttet med sitt 3-1-mål. 32-åringen klev därmed upp på 15 mål för sitt Forest och kan tangera fjolårets skörd vid en balja här! Dessa lag möttes nyligen i ligan och då delade klubbarna broderligt på poängen (1-1). Jämnt att vänta även här där krysset får stå som utgång och garderingarna målas ner från vänster till höger i snabb takt.

6. Juventus - Roma 1

Statistik
Cupfest nu! Coppa Italia och kvartsfinal är det som gäller på Allianz Stadium där Juventus och Roma gör upp. Lagen kommer från varsin seger i ligan. Roma gjorde en stabil prestation då Genoa besegrades på bortagräs. Romarna har sett bra ut under egentligen hela säsongen. Här får dock Paulo Fonseca resa till Turin med sitt lag utan bland annat Zaniolo och Zappacosta som fortsatt är skadade. Juve toppar som bekant Serie A men hade lite bekymmer med Parma senast i en 2-1-viktoria som satt en aning hårt åt. Här ska dock “Den gamla damen” åter stå som favorit. Rätt stor sådan dessutom. Sarris vitsvarta gäng har på de nio senaste matcherna inbördes här raden 9-0-0 och 21-3 i målskillnad. Siffror som talar ett ganska tydligt språk. Pennan från vänster!

7. Reims - PSG 2

Statistik
I Frankrike är det semifinal som gäller i Ligacupen. PSG besöker Stade Auguste-Delaune II där Reims väntar. Thomas Tuchel har ett Paris-lag som matchats ganska hårt på slutet. En del skavanker finns i truppen men det ska inte behöva ge avkall på en bortaseger här. Neymar, Icardi, Mbappé, Di María, Silva med många fler är startklara här. Reims har gjort det bra som tagit sig hela vägen hit. De rödvita hemmahjältarnas framgång i cupen tar slut här. Tvåan står sig bra ensam.

8. Heerenveen - Willem II X

Statistik
I Nederländerna sker sista stoppet. Åttondelsfinal i KNVB Beker är det som gäller då Heerenveen och Willem II ska göra upp om en fortsatt plats i turneringen. Värdarna föll senast mot Feyenoord i ligan med 1-3. Över säsongen har Johnny Jansens mannar varit stabila. Framförallt hemma där laget bara förlorat en match på hela ligasäsongen. Mot Willem II! Inför mötet här är dessutom danske måltjuven Jens Odgaard ytterst osäker till spel med anledning av en skadad fot. Gästerna tog en finfin skalp då AZ besegrades på bortagräs i helgen. Åtta raka tävlingsmatcher har nu Tilburg-laget lirat utan förlust inför mötet här. Detta är definitivt en fajt som kommer behöva garderas. Hela vägen på större system!


Singelstrecket! - PSG

Det finns en stjärnglans och kvalité som är svår att mäta sig med när PSG åker runt på fransk turné. Att Reims ska kunna hindra parisarna från avancemanget här är knappast troligt. Bra tvåa.

Kupongrensaren! - Burnley

Andra halvlek mot Leicester senast var strålande. Nytt självförtroende in på Burnleys konto därmed och Manchester United ska absolut inte känna sig säkra. Fin skräll!


Spelförslag:

72 rader

1. Man United - Burnley 1x2
2. Leicester - West Ham 1
3. Tottenham - Norwich 1x
4. Charlton - Fulham 1x2
5. Nottingham - Reading 1x
6. Juventus - Roma 1
7. Reims - PSG 2
8. Heerenveen - Willem II 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Burnley (1x)2
2. Leicester - West Ham 1x
3. Tottenham - Norwich 1(x)
4. Charlton - Fulham 1x2
5. Nottingham - Reading 1x2
6. Juventus - Roma 1(x)
7. Reims - PSG 2
8. Heerenveen - Willem II 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved