Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 31/1 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39281-analys-av-topptipset-31-1-a/)

Lazlo 2020-01-31 00:27

Analys av Topptipset 31/1
 
Det är dags att fira in helgen. Som brukligt är det gott och blandat vad gäller Topptipset under fredagen. Sju ligor att bemästra med en hel del drag i sikte. Först ut blir Storbritannien där dubbla Championship-bataljer tar plats. Korka upp läsken och fram med bingopennan för nu sätter vi igång!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20.29

1. Cardiff - Reading X

Statistik
2-1-segern mot West Bromwich var ett styrkebesked från Cardiffs sida. Paterson och Tomlin blev målskyttarna som bärgade tre pinnar till The Bluebirds. I dagsläget hittas dock fjolårets Premier League-lag på en tolfteplats. Exakt i mitten av tabellen. Reading föll med matchens enda mål senast. Bristol City blev för svåra för “kungligheterna”. Mark Bowen styr ändå ett riktigt spännande lag med Méité, Puscas framåt och stabilitet bakåt i form av Moore samt Morrison bland annat. Att ettan nu ska streckas över 50 procent blir knas. Här ställer vi in blicken till höger och stannar vid X2!

2. Derby - Stoke X

Statistik
Det dröjde ett par matcher för Wayne Rooney att hitta buren. Mot Luton senast var det så dags. Den tidigare United-liraren slog till med hjälp av en liten touch på en The Hatters-back. Nu slutade det ungefär som vanligt när Derby spelar bortamatcher. Torsk med 2-3 och spelet på bortaplan funkar fortfarande inte för The Rams. Stoke står för motståndet denna afton. Ett bortalag som haft sina bekymmer men som ökat takten. Detta blir en drabbning som kommer streckas jämnt antagligen rakt över. Inga undantag för oss. Bara måla på rakt över.

3. Hertha Berlin - Schalke X

Statistik
Nästa mycket ovissa batalj hämtas från den tyska huvudstaden. Hertha har jobbat på fint under vintern och mot Wolfsburg senast klev belgiska U21-landslagsmannen Lukebakio fram och avgjorde i matchens absoluta slutskede. Skönt flyt i hemmalägret med andra ord, berlinarna kommer fullpumpade med självförtroende. Något som knappast finns i samma utsträckning hos gästerna. 0-5 i baken mot Bayern München senast och en fullkomlig spelmässig kölhalning. Inge vidare kul! Här står gästerna som minimala oddsmässiga favoriter. Bäst av allt är ändå en full matta. 1X2!

4. Rennes - Nantes 2

Statistik
Rennes fick spela 120 minuter fotboll i tisdags. Coupe de France-möte med Angers stod på agendan. En målrik match som till slut vanns av det forna “svensklaget”. Julien Stéphans mannar fick med andra ord en rejäl genomkörare inför toppmötet med Nantes. De gulgröna gjorde en rätt kass insats mot Bordeaux senast i derbyt. Förutom 0-1-förlusten blev Girotto utvisad och missar därmed denna batalj. Det är dock på resande fot som Gourcuffs mannar just nu trivs allra bäst. Med X2 till finfina priser blir det självklart därifrån vi börjar.

5. Kortrijk - Standard Liège 2

Statistik
Kortrijk trollade till sig ett kryss mot Club Brügge senast. 0-2 blev 2-2 efter Mboyo och Moffis mål. Nu får värdarna chans att skrälla mot ytterligare ett topplag. Standard från Liège kommer på besök. Ett bortalag som har en topp 6-plats i sin hand och nu är siktet inställt än högre. Michel Preud'hommes gäng har dessutom inlett 2020 på bästa sätt genom dubbla segrar. Visst finns det chans att tvåan sticker iväg en aning här men singeln till höger känns ändå som kupongens kanske allra mest självklara!

6. Rio Ave - Famalicao 1

Statistik
Dubbla matcher från den iberiska halvön nu. Först ut är högstaligan i Portugal. Famalicao imponerar stort. Nykomlingen har bara förlorat fem av 18 matcher och överraskat med färska segrar mot Setubal samt Boavista bland annat. Nu föll dock gästerna med 0-1 mot bottenlaget Santa Clara senast och möjligen kanske framgångssagan är på väg att ta slut. Rio Ave är på rätt väg efter tre raka ligasegrar. Framåt har Mehdi Taremi varit tämligen pålitlig med sex mål på 14 framträdanden. Även om ettan är att börja med målar vi på med allt som går vid större rader!

7. Tenerife - Sporting Gijón 1

Statistik
Ute till havs finner vi nästa stopp. Teneriffa huserar öns stolthet Club Deportivo Tenerife! Ett värdlag som haft en minst sagt kämpig säsong. När dessa gäng möttes i höstas vann de blåvita med 2-0 på El Molinón. Här finns goda chanser till att hemmalaget åter kan nya alla tre poängen. Rubén Baraja coachar hemmalaget. En meriterad herre som tidigare varit chefstränare för just Gijón. Något som såklart ger Tenerife lite fördel. 1X löser biffen till helt okej procent dessutom.

8. Cremonese - Pisa 1

Statistik
Italien bjuder på en Serie B-kamp. I bottenregionen finner vi mötet Cremonese - Pisa. För hemmalagets del gäller det till största möjliga mån att få igång målskyttet. Med 14 strutar framåt är laget faktiskt klart sämst i klassen. Bakåt är det mer stabilt. Defensiven är pålitlig där enbart Benevento och Frosinone släppt färre. Spelet på Stadio Giovanni Zini, den usla tabellplaceringen till trots, har varit rätt bra. Endast en förlust på de tio senaste försöken i alla tävlingar är noterat. Pisa hittas några pinnhål upp men formen utanför hemstaden är tveksam. Börja från vänster!


Singelstrecket! - Standard Liège

Standard har en rätt hög högstanivå. Kommer Liège-laget upp i nivå här vinner man! Kortrijk har dessutom haft bekymmer med gästerna över tid. Bra tvåa!

Kupongrensaren! - Nantes

Nantes fick vila i veckan medan Rennes gick en 120 minuters cup-fajt mot Angers. Något som absolut kan påverka utgången här. När dessutom bortaformen hos de gulgröna är god testar vi tvåan allra först.


Spelförslag:

72 rader

1. Cardiff - Reading x2
2. Derby - Stoke 1x2
3. Hertha Berlin - Schalke 1x2
4. Rennes - Nantes x2
5. Kortrijk - Standard Liège 2
6. Rio Ave - Famalicao 1
7. Tenerife - Sporting Gijón 1x
8. Cremonese - Pisa 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Cardiff - Reading x(2)
2. Derby - Stoke 1x2
3. Hertha Berlin - Schalke 1x2
4. Rennes - Nantes 1x2
5. Kortrijk - Standard Liège 2
6. Rio Ave - Famalicao 1(x2)
7. Tenerife - Sporting Gijón 1(x)
8. Cremonese - Pisa 1x

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved