Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Stryktipset 1/2 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39307-analys-av-stryktipset-1-2-a/)

Lazlo 2020-01-31 23:24

Analys av Stryktipset 1/2
 
Brittiskt godis och 13 miljoner kronor i jackpot. En underbar lördag att se fram emot. Kupongen ståtar med få solklara favoriter så chansen till riktigt fin utdelning är god. Faller Fulham och vågar vi singla Manchester United? Med start i Liverpool och målgång i Sheffield är det väl lika bra att dra igång det hela.

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Liverpool - Southampton 1

Statistik
Det är med sådan självklarhet Liverpool gasar mot den perfekta säsongen och ligaguldet. Klopps mannar har inför mötet nu inte torskat på Anfield sedan 2017 i ligan och dessutom kan det bli 20:e raka segern i Premier League-sammanhang om ettan hittar in här. Galna siffror. Southampton ska dock inte helt räknas bort. Gästerna gör saker och ting riktigt bra för stunden och att få med ett friskt rensande kryss här är inte så dumt.

2. Manchester United - Wolverhampton 1

Statistik
United, bäst i stan! I alla fall om vi räknar till säsongens segrar. Det är ett utrop som Solskjaer och hans gäng kan glädjas åt efter att åter tagit en uddamålsskalp på Etihad i veckan. Nu räckte dock inte 1-0-segern till att fixa finalplatsen i Ligacupen på Wembley. De himmelsblå hade nämligen 3-1 att gå på sedan innan. Hemmalaget har en del bekymmer i de offensiva leden. Rashford saknas som bekant vilket ställer krav på de andra offensiva pjäserna. Mot City klev Matic fram och målade. Serbens första mål sedan december 2018! Wolves är en aning ur balans nu. Bara en seger på sju tävlingsmatcher är ett facit av sämre art för Vargarna. När det dessutom var 40 år (!) sedan Wolverhampton vann på Old Trafford känns ettan som en rätt bra spik faktiskt!

3. Bournemouth - Aston Villa 1

Statistik
Aston Villa tog sig till Wembley! Ligacupfinalen väntar och Manchester City kommer stå på andra sidan. En mycket starkt utförd turnering från Birmingham-lagets sida där Leicester under tisdagen besegrades. I ligan går det dock sämre. Mötet med Bournemouth är en kamp i botten. Bara två segrar har gästerna mäktat med utanför sitt eget gräs i ligaspelet i år. Nu ställs Villa mot ett pressat The Cherries. Vitality Stadium har inte varit den borg värdarna hoppats på. Nu vann dock de rödsvarta med 3-1 i senaste ligabataljen mot Brighton. Visst ska ettan gå allra först även denna gång.

4. Crystal Palace - Sheffield United 2

Statistik
Crystal Palace har gått osannolikt bra i Premier League under hösten. Möjligen är det ett mer “normalt” The Eagles vi fått skönja under vintern. Hodgson och hans mannar har nämligen inte alls kommit upp i någon större nivå och segrarna har varit lätträknade. Sheffield United är ett par placeringar upp i tabellen. Ett stenhårt matchande under juletid har nu lugnat ner sig en aning för The Blades. Gästerna kliver nu in på tredje raka bussturen till huvudstaden dessutom. De två tidigare resorna har slutat med delad pott mot Arsenal samt 2-0 mot Millwall i FA-cupen. En tredje framgång nu? Tvåan tillsammans med krysset räcker!

5. Newcastle - Norwich 2

Statistik
Skator mot kanariefåglar. Joelinton mot Pukki! Mötet på St James’ Park känns som ett stort vägskäl. Vinner Norwich närmar sig nykomlingen en handfull lag strax ovan. Löser Newcastle en skalp är känslan att de vitsvarta gör ett alltför stort ryck för att kunna tappa nedåt. Här är det dock ett rätt stukat hemmalag. Massor av skador stör och de gulklädda gästerna måste kunna se sin chans här! När dessutom ettan ser ut att målas upp en bit över 60 procent är det bara gå för värdet till höger. X2 synas på litet som stort system.

6. Watford - Everton X

Statistik
Watford ligger kvar och skvalpar i botten. Värdarna har varit ömsom vin men mest vatten. Fem segrar på 24 matcher är såklart allt annat än godkänt med tanke på det gulsvarta spelarmaterialet. Deulofeu, Deeney, Pereyra med många fler behöver komma upp ytterligare en nivå för att få The Hornets att flyga på riktigt. Everton sackade som bekant Marco Silva efter en ohållbar höst. The Toffees har väl möjligen lyft lite sedan Ancelotti klivit in. Att detta tämligen stjärnfyllda gäng fortsatt ska ligga på nedre halvan är dock ett mindre skämt. Everton vann mötet i höstas hemma och Watford vann här i motsvarande möte fjol. Hugget som stucket därmed! Måla hela vägen över.

7. West Ham - Brighton X

Statistik
Brighton föll med 1-3 mot Bournemouth senast. The Seagulls gjorde, ungefär som vanligt, en spelmässigt fin fajt men kunde inte bärga viktiga poäng. Graham Potters mannar har sett rätt bra ut under två tredjedelar av planen men det är i offensiven som det fortsätter hacka. Senast brände bland annat Maupay flera jättelägen. West Ham gör inte heller någon glad. Moyes lär nog fundera rätt mycket på var det egentligen är han hamnat. Trötta, halvt oorganiserade och segerlösa i fem raka. Inget vidare alls faktiskt. Valet blir att inte välja! Helgardera och gå vidare.

8. Middlesbrough - Blackburn 1

Statistik
Vi hoppar ner ett steg nu. The Championship ståtar med sex fina fajter. För Blackburns del är mungiporna upp. Sju pinnar har snubblat in på kontot på tre matcher under januari. En tiondeplats för Rovers får anses klart godkänt efter 29 omgångar. Middlesbrough har rest sig efter en rätt bedrövlig inledning på säsongen. Boros trend är nu uppe i åtta raka utan torsk. Dessutom är det nästan helt spikat att målkungen Assombalonga är redo för comeback här. Något som självklart ställer ut ettan att bli än bättre. Kan vi köpa in singeln på de rödvita till under 50 procent går vi för spiken!

9. Birmingham - Nottingham X

Statistik
Dags att ta Nottingham på fullaste allvar nu! Sabri Lamouchi och hans röda armé var på besök i huvudstaden för att tvåla dit Brentford i veckan. En 1-0-triumf som innebär att gästerna är ny trea. När dessutom Leeds och West Brom svackar en aning i toppen finns drömmen om Premier League klart inom räckhåll. Birmingham har plockat poäng i tre raka ligamatcher. Blånäsorna har dock fortsatt bekymmer här hemma. Bara Huddersfield har plockat färre poäng på eget gräs. Med detta sagt känns X2 som en rätt bra start. Finns flisen så visst kan en helgardering bli aktuell.

10. Fulham - Huddersfield 2

Statistik
Huddersfield tryckte in ett ruskigt viktigt mål i tisdags. 1-1 var resultatet borta mot Hull då Steve Mounié i den 96:e minuten knoppade in segermålet för de vitblåa. Snacka om superskalp och lite andrum i botten för Terrierna. Fulham var, precis som Hudds, i Premier League i fjol. Värdlaget från huvudstaden ligger rätt bra till för att åter ta sig tillbaka. Här finns dock risk att pjäser som Mitrovic, Knockaert samt Kamara saknas. Inga dussinlirare precis. Med detta i åtanke ska absolut tvåan till magiska procent målas ner på kupongen omedelbart. Även om fullt hus är allra bäst.

11. Preston - Swansea 1

Statistik
Det såg mörkt ut för Preston under juletid. Sämre prestationer stod som spön i backen och det magiska hemmasviten försämrades märkbart efter dubbla ligaförluster runt nyår. Nytt liv i laget har dock väckts och borta mot Barnsley senast gjorde Alex Neils mannar en ruskigt stabil insats. Matchen var avgjord efter första 45 och därefter kontrollerades allting hela vägen in i mål (3-0). Swansea har en trist bortaform. 0-1-3 och 2-10 i målskillnad på de fyra senaste tävlingsmatcherna är ingen rolig trend. Ettan är faktiskt spikbar trots trolig överstreckning.

12. QPR - Bristol City 2

Statistik
I dagarna blev det klart att QPR inte får fortsätta lira med Nahki Wells i offensiven. Den inlånade succé-spelaren återvände i veckan till Burnley för att sedan, av allt att döma, vara klar för Bristol City! Snacka om nyförvärv för gästerna om så nu blir fallet. City har dessutom varit riktigt pålitliga på slutet och hittas numera på en kvalplats uppåt. För Londonlaget blev det torsk borta mot Blackburn senast men för The Hoops har ändå hemmaspelet fungerat rätt väl på slutet. Även om tvåan känns rätt trevlig att måla ner först ska denna fajt på Loftus Road garderas fullt ut om de större stålarna finns.

13. Sheffield Wednesday - Millwall X

Statistik
Upp som en sol, ner som en pannkaka! Millwall skojade till det ordentligt under första halvlek mot Leeds på Elland Road senast. 2-0-ledning och stabilt spel byttes dock mot en usel andra halvlek. Bielsas påfåglar vände på steken där 2-3-förlusten blev gästernas första nederlag på resande fot sedan andra november! Sheffield föll mot Wigan i tisdags. Andra raka nederlaget i ligan för Wednesday som ändå stått för en riktigt stabil säsong så långt. Då det brukar bli jämnt mellan dessa lag känns krysset alldeles utmärkt att måla ner först och främst. Ska det garderas blir det en spännande tvåa som lockar allra mest.


Singelstrecket! - Manchester United

Det är en aning vinglig spik men faktum är att United inte torskat inbördes mot Vargarna på drömmarnas teater sedan 1980 samtidigt som Wolves varit en aning skakade på slutet.

Kupongrensaren! - Huddersfield

Hudds skalp senast bör inbringa enormt med självförtroende. Mot ett Fulham som möjligen står utan stora delar av sin framstående offensiva kraft känns tvåan jättefin.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Southampton 1x
2. Man United - Wolves 1
3. Bournemouth - Aston Villa 1
4. Crystal P - Sheffield U x2
5. Newcastle - Norwich x2
6. Watford - Everton 1x2
7. West Ham - Brighton 1x2
8. Mboro - Blackburn 1
9. Birmingham - Nottingham x2
10. Fulham - Huddersfield 1x2
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Bristol City 2
13. Sheffield W - Millwall x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Southampton 1(x)
2. Man United - Wolves 1
3. Bournemouth - Aston Villa 1(x)
4. Crystal P - Sheffield U x2
5. Newcastle - Norwich x2
6. Watford - Everton 1x2
7. West Ham - Brighton 1x2
8. Mboro - Blackburn 1
9. Birmingham - Nottingham (1x)2
10. Fulham - Huddersfield 1x2
11. Preston - Swansea 1
12. QPR - Bristol City (1x)2
13. Sheffield W - Millwall x(2)

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved