Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 9/2 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39415-analys-av-europatipset-9-2-a/)

Lazlo 2020-02-08 15:47

Analys av Europatipset 9/2
 
Ett sprudlande Europatips avslutar helgen! Europas toppligor står för hela kalaset och vi kommer bjudas på magiska matcher. Vad sägs om seriefinalen i Bundesliga mellan Bayern München och Leipzig eller varför inte Zlatans Milan mot stadsrivalen Inter! Vi drar igång i Manchester där den himmelsblå sidan ska försöka återupprätta sin heder efter två raka förluster! Vi kör!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Manchester City - West Ham 1

Statistik
Det är inte var dag vi kan skriva om dubbla förluster i rad för Manchester City. Något som nu är verklighet efter att Guardiolas pojkar torskat först i cupen och senast i ligan mot Tottenham. Kollar vi underliggande statistik i matchen mot Spurs var 0-2-förlusten kort och gott ett rån! De himmelsblå får nu klara sig utan Zinchenko som är avstängd och Sterling som skadad sig i förra matchen. Tur för de forna mästarna att motståndet denna dag är av enklare art. West Ham är kanske hela ligans mest spretiga lag och Moyes har inte fått någon ordning alls på The Hammers. 3-1-ledningen mot Brighton senast tappades till ett 3-3-resultat under slutkvarten och efter 25 omgångar är Londonlaget under strecket! Ettan blir därför rätt given att rita ner tidigt. Krysset till futtig procent lockar för mycket för att hållas utanför på större kuponger.

2. Sheffield United - Bournemouth 2

Statistik
Sheffield gjorde en gedigen bortamatch mot Crystal Palace senast. I en jämn match var Wilders mannar det mer disciplinerade laget och norsken Sander Berge fick också lira sina första minuter i The Blades-tröjan. Spännande minst sagt! Nu blir det möte med Körsbären från sydkusten. Ett Bournemouth som fortsatt har en drös skador att ta hänsyn till samt en avstängning på Jefferson Lerma. Inte optimalt såklart samtidigt som insatsen mot Aston Villa senast var ruskigt bra där 2-1-seger var mer än rättvis. Här blir United mäktigt överstreckade och då testar vi X2 först där helgarderingen målas ner först på lite större system.

3. Inter - Milan 1

Statistik
Vräkigt Milanoderby tar emot på vårt första stopp i Italien. Inter är laget från staden som sett över säsongen presterat allra bäst. Contes mannar parkerar bara tre poäng bakom Juventus i ligatoppen och kan stoltsera med endast en förlust på 22 matcher. Inte illa! Milan har kommit igång ordentligt efter Zlatans intåg i klubben. Rebic, Ibra, Leao samt Calhanoglu verkar ha hittat något i fronten att bygga vidare på. En trio avstängningar hos Inter gör också de rödsvartas chanser aningen bättre men till procent under 55 finns egentligen ingen anledning att misstro “hemmalaget”. Det är en bra spiketta helt enkelt!

4. Parma - Lazio 2

Statistik
Det är den ljusblåa sidan av Rom som fått jubla mest denna säsong. Immobile och hans kamrater smyger med i toppen och bara fyra ynka pinnar skiljer laget från Juve. Dags att testa lyckan mot Parma. Ett skadeskjutet hemmalag där både Gagliolo och Kulusevski är osäkra till start nu. Inglese och Karamoh är dessutom out och Cornelius ytterst osäker. Tunga avbräck minst sagt. Milinkovic-Savic samt Stefan Radu är avstängda hos gästerna men det ska ändå inte spela någon större roll nu. Tvåan känns rätt given att måla ner omgående.

5. Genoa - Cagliari X

Statistik
Det är formsvagt värre för Robin Olsen och hans Cagliari. När ö-laget kryssade mot Parma senast var det nionde tävlingsmatchen i rad utan seger för Marans mannar. Ett par skador oroar också hos gästerna som även har Cigarini avstängd. Genoa är inte heller i något vidare slag. Värdarna ligger nu under nedflyttningsstrecket med bara en seger noterad sedan tredje december. Nyförvärvet från Sion, Behrami är avstängd för Genua-laget vilket också viktiga backen Gabriel Romero är. Öppet till tusen där en helgardering blir valet.

6. Brescia - Udinese X

Statistik
Ytterligare två formsvaga gäng hittas i Italien. Stadio Mario Rigamonti bjuder in till kamp på nedre halvan av tabellen. Värdarna är faktiskt hela ligans sämsta hemmalag. Bara en seger synas på det egna gräset. I mötet med de vitsvarta besökarna är Balotelli åter i truppen efter en två matcher lång avstängning. Viktigt för Lejoninnorna då flåbusen är lagets bästa målskytt denna säsong och Torregrossa nu istället är avstängd. Udinese kommer närmast från en 0-2-torsk mot tuffa Inter. Insatsen var dock helt okej och här ska Zebrorna absolut kunna hota om poäng. Bara hela upp och gå vidare.

7. Celta Vigo - Sevilla 2

Statistik
Över till Spanien nu där staden Vigo bjuder in till den första bataljen. Celta slåss i den absoluta botten just nu och enbart Espanyol ligger sämre till. Det osar Segunda-spel till kommande säsong om värdarna som måste hitta ett sätt att vinna matcher snart. Bara en seger på de nio senaste hemmamatcherna är såklart inte heller tillräckligt bra. Sevilla å sin sida slåss i toppen. Lopeteguis mannar var dock riktigt illa ute mot Alavés i söndags. Ocampos kvitterade på straff och räddade en pinne till Los Rojiblancos. Nu ska gästerna stå som favoriter och även om tvåan målas upp lite för hårt känns ändå X2 tillräckligt.

8. Real Betis - Barcelona 1

Statistik
Barcelona tog stryk av Bilbao i Copa del Rey i veckan. Quique Setién matchade ett riktigt fint lag med bland annat Messi, Fati, Pique från start, och Griezmann hoppade in, men fick ändå se sig besegrade. Betis borta kommer bli en ny utmaning för katalanerna. Hemmalaget har vunnit tre av de fyra senaste på Benito Villamarín där bland annat Sociedad gick bet med 0-3 senast. Viktigt för Sevilla-laget att Borja Iglesias nu också verkar börja hitta mer och mer rätt. Med den lilla turbulens som finns i bortalägret är det ett perfekt tillfälle att slå till för Real nu! 1X känns såklart vingligt men är härligt spännande och blir valet på litet som stort system.

9. Osasuna - Real Madrid X

Statistik
Real Madrid fick smaka på Alexander Isak-show i torsdags! Svensken slog till med dubbla strutar på Santiago Bernabéu och spelade dessutom fram till det matchavgörande 4-1-målet. Det råder därmed en hel del frågor kring framförallt den defensiva statusen hos bortagänget. Zidanes Galacticos reser nu för möte med nykomlingen Osasuna. Ett hemmalag som bara förlorat två matcher hemma och överraskat och parkerar på en fin mittenplacering efter 22 omgångar. När tvåan ska upp och cirkulera kring 80 procent är det helt givet att kolla brett. Mötet på Estadio El Sadar ska helgarderas ögonaböj där magiskt värde till vänster väntar.

10. PSG - Lyon 1

Statistik
Paris vann planenligt borta mot Nantes i veckan. En 2-1-seger som faktiskt satt riktigt hårt åt. De gulklädda skapade absolut tillräckligt för att kvittera PSG:s ledning. Nu får Tuchel och hans mannar kliva ut på Parken i huvudstaden. Ett ställe där parisarna lirat 7-1-0 på de åtta senaste tävlingsmatcherna och visar upp den brutala målskillnaden om 36-5! Lyon säsong är inget vidare och matcherna här brukar inte vara något som Les Gones ser fram emot. I ligan får vi nämligen backa bandet till 2007 för att hitta en bortaskalp. Neymar är visserligen osäker men i övrigt verkar de flesta kanonerna vara redo till spel för hemmalaget. Bara spika av och gå vidare helt enkelt!

11. Montpellier - St. Etienne 1

Statistik
Montpellier har varit bra hemma under hela säsongen. Mot Metz senast kom värdarna dock undan med blotta förskräckelsen. 1-1-mötet var kanske en av La Paillade, som hemmalaget kallas, sämsta insatser på Stade de la Mosson. St. Etienne fick lämna ifrån sig alla poäng när Marseille gästade i onsdags. Insatsen var dock helt okej och med lite bättre skärpa kunde åtminstone nollan spräckts. Visst är ettan trolig men med rådande procent ska såklart garderingarna målas ner i rask takt.

12. Strasbourg - Reims 1

Statistik
Reims är något vingklippta inför bortamatchen mot Strasbourg. Cafaro och Sierhuis fick utgå tidigt mot Nice senast. Två tunga avbräck. Le Racing vann med 1-0 mot Toulouse där svenskbekantingen Waris Majeed slog till med sitt första mål för klubben. Gästerna har gått bra även denna säsong. I fjol överraskade de rödvita med en fin åttondeplats och denna säsong är faktiskt liknande. Även om ettan känns ganska trolig behöver den kompletteras. Åtminstone på större system där krysset hänger med på ett hörn.

13. Bayern München - RB Leipzig 1

Statistik
Vi tar det hela i mål på tysk mark. Seriefinal mellan München och Leipzig gäller på Allianz Stadium där Bayern nu klivit upp på förstaplatsen. Hans-Dieter Flicks Die Roten lirade DFB-Pokal-match i onsdags där Hoffenheim besegrades. Bland annat gjorde Lewandowski två mål. Polacken har gjort enorma 26 mål på 23 matcher i Tyskland denna säsong. Helt otroligt! Leipzig kliver in som solklara underdogs. Red Bull-laget har som bekant hög klass i Forsberg, Werner och Sabitzer bland annat. Känslan är ändå att det inte räcker till nu. Ettan får stå ensam till okej procent.


Singelstrecket! - PSG

Lyon ser inte speciellt roliga ut alls och mot ett av Europas bästa lag på bortaplan ska Les Gones inte räcka till. PSG är helt enkelt för bra och vinner komfortabelt.

Kupongrensaren! - Real Betis

Barcelona är en aning skakade och gjorde ingen höjdarmatch då katalanerna föll mot Bilbao i veckans cupmatch. Betis hemma blir inte enkelt och när ettan finns för runt tio procent är det givet att fatta pennan från vänster.


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - West Ham 1
2. Sheffield U - Bournem. x2
3. Inter - Milan 1
4. Parma - Lazio 2
5. Genoa - Cagliari 1x2
6. Brescia - Udinese 1x2
7. Celta Vigo - Sevilla x2
8. R.Betis - Barcelona 1x
9. Osasuna - R.Madrid 1x2
10. PSG - Lyon 1
11. Montpellier - St. Etienne 1x
12. Strasbourg - Reims 1
13. B.München - RB Leipzig 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - West Ham 1(x)
2. Sheffield U - Bournem. 1x2
3. Inter - Milan 1
4. Parma - Lazio (x)2
5. Genoa - Cagliari 1(x2)
6. Brescia - Udinese 1x2
7. Celta Vigo - Sevilla x2
8. R.Betis - Barcelona 1(x)
9. Osasuna - R.Madrid 1x2
10. PSG - Lyon 1
11. Montpellier - St. Etienne 1(x2)
12. Strasbourg - Reims 1x
13. B.München - RB Leipzig 1

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved