Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 11/2 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39467-analys-av-topptipset-11-2-a/)

Lazlo 2020-02-11 09:04

Analys av Topptipset 11/2
 
Brittisk fotboll för hela slanten då det vankas Topptips. Sex matcher från The Championship och dubbla bataljer från League One gäller nu. Största utropstecknet finner vi på Griffin Park i huvudstaden. Brentford - Leeds har nämligen alla förutsättningar i världen att bli en kanonmatch. Oakwell Ground är första stoppet och avslutar gör vi på St. Andrew’s. Allt är analyserat och klart så dags att kasta loss!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Barnsley - Birmingham 2

Statistik
Det stinker League One om Barnsley! En seger på de senaste åtta ligaförsöken är inte tillräckligt. Lyckligtvis så finns lite form att hämta i strikern Woodrow som tryckte in kvitteringen i 1-1-mötet med Sheffield Wednesday senast. Nu är det Birmingham som ska gå upp i klinch med The Tykes. Ett bortalag som reser till Oakwell Ground utan Kerim Mrabti men med kanonbra form i övrigt. Svensken är skadad och får stanna i Birmingham och kolla League One-fotboll (Coventry - Portsmouth) på St. Andrew’s istället! 25-åringen kan nog ändå räkna med att få fira poäng med sina lagkompisar när bussen anländer under natten. X2 känns nämligen kassaskåpssäkert.

2. Blackburn - Hull X

Statistik
Det är en trist vinter för Hull. Inte nog med att förlusterna rasat in på kontot i strid ström. Lagets, under hösten, mest produktiva lirare Bowen och Grosicki är nu borta från klubben. Knappast kul för Tigrarna som kommer få slita för att inte falla igenom i den jämna tabellen. Blackburn mår desto bättre. Bara tre nederlag finns noterat på Ewood Park och trots Bradley Dacks frånvaro finns åtta mål framåt noterat på de fyra senaste matcherna. Denna statistik har garanterat svenska folket tagit fasta på. Någon etta som ska upp och snurra i trakterna kring 65 procent är inte rimligt. Hull är trots allt ett lag bara fyra ynka poäng bakom i tabellen. X2 ska såklart åka med redan från start!

3. Brentford - Leeds 2

Statistik
Det är dags för en riktig höjdare nu! Brentford har närmat sig topplagen i The Championship under tid. Vid en trea här kommer Londonlaget klättra förbi Bielsas påfåglar i tabelltoppen! Det är av allt att döma också dags för Pontus Jansson att åter kliva in i handlingarna. Det mesta tyder nämligen på en comeback för svensken mot sitt gamla lag denna kväll. Kollar vi underliggande statistik inför denna supermatch är det faktiskt dessa bägge gäng som också ska kampera i den yttersta toppen. Visst är formen rätt dålig hos gästerna men en tvåa under 30 procent känns för bra för att inte måla ner först. Leeds vann höstens möte dessutom med 1-0. Gardera hela vägen över på större system.

4. Nottingham - Charlton 2

Statistik
Det är toppen mot botten i Nottingham nu. Forest har gjort en smått magisk säsong och utmanar ordentligt om de mer ädla platserna i ligan. Om inte folket redan tagit Sabri Lamouchis mannar på allvar innan så är det sannerligen dags nu. 2-0 mot Leeds i veckan var en härlig skalp! Nykomlingen från London har haft enorma skadebekymmer under hela säsongen. Det börjar dock lätta för gästerna som äntligen kunnat se ljuset igen. The Addicks har jobbat in pinnar mot Fulham och West Bromwich bland annat och gjort det rätt bra trots allt. Nu streckas ettan upp som om Nottingham är ett topplag i Premier League vilket såklart inte är fallet. Med X2 till minimala procent är det självklart att börja med ultraskrällen till höger!

5. Swansea - QPR 2

Statistik
Temat bortasegrar fortsätter. Queens Park Rangers är formsvaga och kan knappast briljera med sin rad som visar 1-0-5 på de sex senaste tävlingsmatcherna. Spelet är dock inte så dåligt och trots förlust mot Huddersfield senast skapades ändå tillräckligt med chanser för att lösa ett bättre resultat. Positiva minnen finns från mötet med Swansea. På Loftus Road den femte januari vann nämligen The Hoops med hela 5-1! Svanarna tappade 2-1 mot Derby senast till en tråkig 2-3-förlust. Tvåan lockar massor och därifrån streckar vi mötet. Finns flisen är det dock hela säkerhetsbältet som ska åka på!

6. Wigan - Middlesbrough 1

Statistik
Ett sista stopp i andradivisionen sker på DW Stadium. Wigan har fått upp hoppet efter tre segrar på de sex senaste ligabataljerna. Bland annat har The Latics besegrat Leeds och Birmingham på bortagräs. Starkt! Dessutom gjorde Paul Cooks mannar en bra insats mot Preston trots förlust i helgen. Middlesbrough har efter en bättre tid nu åter hamnat i en negativ spiral. Woodgates rödvita gäng har inför denna kamp sju raka tävlingsmatcher utan seger. När dessutom spelet på resande fot är rätt mediokert får värdarna fullt förtroende omgående.

7. Burton - Oxford United 2

Statistik
Oxford United har matchats rätt hårt på slutet. Inte nog med att en drös tuffa bataljer lirats i League One, även FA-cupen med dubbla fajter mot Newcastle har spelats nyligen. Efter uttåget mot Premier League-laget blev det total soppatorsk mot Peterborough senast då 0-4 stod på tavlan efter 90 minuter. Burton däremot kryssade mot Gillingham senast. En match där Oliver Sarkic fick syna det röda kortet och därmed missar detta möte. Ett par andra pjäser som antingen står utanför laget nu eller är osäkra kort på grund av skador är bland annat Stephen Quinn, Scott Fraser samt Jake Buxton. En trio mycket viktiga lirare som skulle kunna vara skillnaden mellan vinst och förlust här. Detta blir därför ett fall för gaffeln! Etta-tvåa därmed.

8. Coventry - Portsmouth X

Statistik
I Birmingham tar vi kupongen i mål. Coventry spelar som bekant sina matcher på St. Andrew’s. Något som absolut inte varit negativt för de himmelsblå. En förlust på 14 matcher är facit här. Portsmouth skuggar i den jämna tabelltoppen. Pompey har varit helt strålande på Fratton Park men varit mer beskedliga (5-3-6) när det är dags för bortamatch, trots tre raka ligasegrar på resande fot. Känslan är att krysset är kanon att utgå från. Med en etta som ser ut att värdemässigt smaka fågel får 1X lösa biffen på större bongar!


Singelstrecket! - Wigan

Det är en ordentligt vinglig spik då Wigan får fullt förtroende mot Middlesbrough. Detta bör dock vara en match som passar The Latics väl. Kul drag!

Kupongrensaren! - Charlton

Det blev 1-1 i London i höstas när dessa gäng möttes. Att Charlton helt plötsligt ska streckas under 10 procent mot Nottingham är inte rimligt. Underbart skrälldrag!


Spelförslag:

72 rader

1. Barnsley - Birmingham x2
2. Blackburn - Hull 1x2
3. Brentford - Leeds 2
4. Nottingham - Charlton 1x2
5. Swansea - QPR x2
6. Wigan - Mboro 1
7. Burton - Oxford 12
8. Coventry - Portsmouth x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Barnsley - Birmingham (x)2
2. Blackburn - Hull 1x2
3. Brentford - Leeds (1x)2
4. Nottingham - Charlton 1x2
5. Swansea - QPR 1x2
6. Wigan - Mboro 1
7. Burton - Oxford 12
8. Coventry - Portsmouth (1)x

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved