Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 14/2 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39512-analys-av-topptipset-14-2-a/)

Lazlo 2020-02-14 00:30

Analys av Topptipset 14/2
 
Riktigt fint Topptips avslutar arbetsveckan och alla hjärtans dag kan sluta med ett härligt tillskott i plånboken! Kupongen ståtar nämligen med en drös vingliga favoriter och fina skrälldrag. England, Tyskland, Spanien, Frankrike, Portugal samt Italien är alla länder som ska besökas i jakten på åtta gröna bockar. Vi kör!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20.29

1. Wolverhampton - Leicester X

Statistik
Det är vargar mot rävar som ska slåss om poängen på Molineux denna vackra fredag. Bägge trupperna har i två veckors tid fått slicka såren efter en hård vinterperiod. En del skador finns dock fortsatt på båda sidor. Mendy och Ndidi är bägge två, med största sannolikhet, borta. Däremot ska Wes Morgan vara åter i truppen. Wolves har frågetecken kring både Vinagre och Traoré. Två jämna gäng där 0-0 blev resultatet i höstas. Alla tecken får anses allra bäst redan från början.

2. Dortmund - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Tysk jättekamp finner vi på Signal Iduna Park. Dortmund har inför mötet med Frankfurt en mindre rolig trend om två raka nederlag och dessutom hela sju mål insläppta bakåt. Håland gjorde inte mål mot Leverkusen senast, märkligt nog, och både Reus och Brandt är skadade. Ingen jättebra uppladdning. De gulsvarta ska dessutom upp i ringen mot en slugger som vaknat på nio. Eintracht har kanonfin form och krossade Augsburg senast (5-0). Kostic, Chandler, Andre Silva med flera har sett ruskigt bra ut under längre tid nu. Att tvåan streckas nere i källaren är obegripligt och skrällen från höger helt given ögonaböj!

3. Valencia - Atlético Madrid 2

Statistik
Strålande batalj att vänta i Valencia denna kväll också. Det har knappast gått som på räls för vare sig Valencia eller Atlético Madrid på sistone. Hemmalaget var faktiskt totalt utspelade av Getafe i lördags. 0-3 kunde varit ännu mer! Till värdarnas försvar är det en hel del skador som gäckat under tid. Inför mötet med Madrassmakarna från huvudstaden står dessutom Florenzi och Paulista utanför på grund av avstängningar. Gästerna kommer närmast från en 1-0-viktoria mot Granada hemma. Diego Costa ryktas också vara påväg tillbaka. Viktigt såklart! Vi börjar med pennan från höger på Mestalla.

4. Monaco - Montpellier 1

Statistik
Monaco har återhämtat sig efter en sämre period. Två raka segrar i ligan och därmed finns åter chansen att ge sig in i kampen om en topp 4-placering. Ben Yedder slog till med ett av lagets två mål i segermatchen mot Amiens. Strikern står därmed på 16 pytsar denna säsong. Slimani är fortsatt ett frågetecken i hemmaklubben. Lånet från Leicester har ryktats tillbaka till England men 31-åringen lirade och målade också i senaste fajten. Montpellier är ett av ligans allra bästa hemmalag. Utanför sitt eget gräs går det däremot inget vidare. Endast en seger på resande fot under hela säsongen finns noterad. Att utgå från vänster känns rätt givet.

5. Vitória Setúbal - Gil Vicente X

Statistik
Mittenmöte i den portugisiska toppligan. Vitória har haft rejält tuffa uppdrag hemma på Estadio do Bonfim på slutet. Porto, Sporting Lissabon och Benfica är alla lag som varit på besök här i närtid. Tuffa fajter som inte gått så som coach Julio Velázquez velat. Aningen enklare motstånd nu. Gil Vicente har fyra raka fajter utan seger på kontot och dessutom är raden 1-3-6 på bortagräs inget som bör skrämma Setúbal. Att därför jobba in 1X först och främst känns rätt självklart.

6. Hull - Swansea 2

Statistik
Tillbaka till Storbritannien nu. The Championship ståtar med en kamp där ett stukat Hull ställs mot Swansea. Hemmalaget har tappat enorm slagstyrka framåt då Bowen och Grosicki lämnat skutan. 0-3 mot Blackburn senast var dessutom fullt rättvist. Swansea kryssade mot QPR senast. Oavgjort har dessutom varit gångbart när Svanarna varit ute på bortaresor denna säsong. När lagen möttes i Wales under hösten vann Steve Coopers manskap med 2-1. Liknande scenario att vänta nu. Med X2 på större system är vi garanterat i hamn.

7. Deportivo - Girona 1

Statistik
Det krävdes ett tränarbyte för att få den forna storklubben Deportivo La Coruna på fötter! Inför mötet med Girona har laget från Galicien vunnit sju raka matcher i Segundan! Ett makalöst facit med tanke på att värdarna dessförinnan visade upp raden 1-9-10! Girona ligger och slåss i toppen. Cristhian Stuani har varit galet bra och gjort 20 av lagets totalt 34 mål. Kan La Coruna-klubben plocka bort den målfarlige uruguayanen är mycket vunnet. Något som absolut Fernando Vázquez Penas mannar kan göra. Ettan känns som en skön spik att jobba in!

8. Pescara - Cittadella 1

Statistik
Vi drar ihop det hela på italiensk mark. Serie B är en utomordentligt spännande serie i år. Mellan andraplatsen och 14:e placerade Empoli skiljer bara sju ynka poäng. I mitten där hittas Pescara och Cittadella. Delfinerna, som hemmalaget kallas, kommer närmast från en 0-2-förlust. Entella slog till med dubbla straffmål och Nicola Legrottaglies mannar var slagna. Cittadella kommer också från en förlust då Empoli blev för tuffa senast. Gästerna är dock riktigt bra på resande fot där endast Benevento är bättre! Här får gaffeln trädas i bruk! Etta-tvåa således.


Singelstrecket! - Deportivo

Sju raka segrar har La Coruna-klubben och här ska även Girona få stora bekymmer. Deportivo är en riktigt spännande spik!

Kupongrensaren! - Eintracht Frankfurt

Hütters Frankfurt ser kanon ut just nu och radar upp fina prestationer. Dortmund har hamnat i en liten svacka och målas upp till gigantiska favoriter. Inte korrekt! Tvåan är magiskt fin!


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Leicester 1x2
2. Dortmund - E.Frankfurt 1x2
3. Valencia - A.Madrid x2
4. Monaco - Montpellier 1
5. V.Setúbal - Gil Vicente 1x
6. Hull - Swansea 2
7. Deportivo - Girona 1
8. Pescara - Cittadella 12

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Leicester 1x2
2. Dortmund - E.Frankfurt 1x2
3. Valencia - A.Madrid (1x)2
4. Monaco - Montpellier 1(x)
5. V.Setúbal - Gil Vicente 1x2
6. Hull - Swansea (x)2
7. Deportivo - Girona 1
8. Pescara - Cittadella 12

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved