Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 3/3 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39894-analys-av-topptipset-3-3-a/)

Lazlo 2020-03-03 09:28

Analys av Topptipset 3/3
 
Engelsk bonnfotboll och FA-cupmöten står i fokus denna tisdag. Däremellan har också en finfin batalj från Tyska Cupen smugit sig in då Schalke och Bayern München slåss om en plats i en kommande semifinal. Första stopp blir Stamford Bridge för en riktig sluggerfest mellan Chelsea och Liverpool. Målet är som vanligt åtta gröna bockar och här är en guideline dit.  

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Chelsea - Liverpool 1

Statistik
Chelsea fixade ett kryss efter massor av möda och besvär i helgens Premier League-kamp med Bournemouth. Alonso fixade dubbla strutar och räddade därmed The Blues från ännu ett nederlag mot The Cherries. En del skador oroar nog ändå Lampard som fick klara sig utan bland annat Abraham, Kanté och Pulisic på sydkusten senast. Återstår att se om någon av dessa pjäser finns tillgänglig nu. Liverpool torskade för första gången i ligan denna säsong då Watford vann med klara 3-0. Känner vi Klopp rätt är det knappast en ordinarie startelva som kommer lira mötet på Stamford Bridge. Ettan ser därför rätt fin ut streckmässigt och ska absolut bli första tecken att plita ner. Halvgardera på större bongar.

2. West Bromwich - Newcastle X

Statistik
Kommande säsong kan det mycket väl bli möten i Premier League mellan dessa bägge klubbar. West Bromwich huserar som bekant i toppen av The Championship och trots en 0-1-förlust mot Wigan senast finns mycket som talar för avancemang från The Baggies sida. En prio kring ligan bör således finnas från coach Bilic sida. Newcastle är formlösa och gör dessutom inga mål framåt för tillfället. Steve Bruce har ändå prioriterat FA-cupen och lirade med bland annat Joelinton, Almirón, Longstaff, Schär med flera när Oxford stod på schemat. X2 gör sig rätt bra tidigt där en helgardering blir lösningen om stålarna räcker.

3. Reading - Sheffield United 2

Statistik
Reading tog en blytung seger hemma mot Barnsley i helgen. 2-0-viktorian är The Royals blott tredje seger på de tolv senaste tävlingsmatcherna. Grymt tuff uppgift för Bowens mannar nu då Sheffield United står på schemat. Gästerna har haft spelledigt i helgen och kommer utvilade till Madejski. The Blades är formstarka och studsade sig enkelt vidare mot Fulham i föregående omgång. Wilder kan säkert rotera en aning i startelvan nu men det ska inte påverka utgången speciellt mycket. Tvåan är en riktigt intressant spik på kupongen.  

4. Schalke - Bayern München 2

Statistik
Ett möte från DFB-Pokal smyger in mellan de brittiska bataljerna. Vi tar oss till Gelsenkirchen där Schalke ska få finfrämmande i form av Bayern München. Hemmalaget är just nu inne i en riktigt kall period. Förlusterna kommer på rad och dessutom är defensiven i högsta grad läckande. 0-3 mot Köln senast var ett riktigt lågvattenmärke från “04:orna”. Bayern krossade Hoffenheim med 6-0 senast och visar att målskyttet funkar trots att Lewandowski hittas på skadelistan. Tvåan är såklart högst trolig men till procent över 80 är det nödvändigt att gardera. X2 löser biffen åt oss.

5. Ipswich - Fleetwood 2

Statistik
Tillbaka till England nu och ett första stopp i League One. Två lag med ambitioner att utmana i toppen hittas på Portman Road. Här är det dock två skilda formkurvor och för gästerna pekar det uppåt. Torskarmén, som Joey Bartons bortagäng kallas, har nio raka matcher utan förlust. När Ipswich torskat fem av de sju senaste har därför besökarna passerat The Tractor Boys i tabellen. Paul Lambert har dessutom enorma bekymmer vad gäller avstängningar och skador. Jackson samt Norwood saknas och det är duon som producerat flest mål i hemmalägret. Även Flynn Downes är avstängd och missa därför mötet. Det blir rätt givet att börja med pennan från höger.

6. Exeter - Crewe X

Statistik
Vi tar oss till fjärdedivisionen nu och ett riktigt toppmöte att inleda med. Crewe har varit ett mittenlag under de senaste säsongerna men gör det kanon i år. Chansen att det åter blir spel i League One till hösten finns helt klart inom räckhåll. Exeter håller hög klass. Hemmavid har The Gracians raden 10-6-1 att stoltsera med. När lagen möttes i höstas blev det delad pott på Gresty Road och det kommer säkert bli rejält jämnt även denna gång. Att helgardera redan från början är nog ingen dum idé.

7. Swindon - Scunthorpe 2

Statistik
Herrarna på täppan i League Two är Swindon. Klubben från västra delarna av landet slutade först på en 13:e plats i fjol men nu verkar det mesta stämma för klubben. En av de viktigaste pusselbitarna i hemmalagets framgång har Eoin Doyle varit. 24 mål från 31-åringen är sensationellt bra och med dessa strutar toppar han också skytteligan i fjärdedivisionen tämligen överlägset. Scunthorpe huserar i mitten av tabellen men visar en helt okej form just nu. Sju inspelade poäng på de fyra senaste matcherna är bra där både Forest Green och Cheltenham besegrats. Nu tyder det mesta på att ettan kommer skena iväg en aning och då är det solklart läge att gardera upp. Klarar gästerna av att plocka bort Doyle ur spel finns skrällchans helt klart. Vackra tecken till höger.  

8. Plymouth - Grimsby 1

Statistik
Vi drar ihop säcken i sydvästra delarna av England. Plymouth ligger just nu på en playoff-plats uppåt och kommer vara med och hota topplagen hela vägen in i kaklet. The Pilgrims har dock bara fixat två pinnar på de tre senaste matcherna och hamnat i en mindre formsvacka. Både Sarcevic och Sawyer saknas mot Grimsby dessutom då duon är avstängd. Trots detta är gästerna en klass sämre. Fem segrar på 16 bortaresor hittas på gästkontot. Ettan ska plitas ner direkt och finns djupare fickor räcker en halvgardering från mitten gott och väl.  


Singelstrecket! - Sheffield United

Det är och ska vara viss klasskillnad mellan Reading och Sheffield United. Även om The Blades kommer rotera en aning är tvåan av allt att döma en klasspik på kupongen.

Kupongrensaren! - Scunthorpe

Swindon må vara serieledare men överstreckas en hel del mot Scunthorpe som inte ska stå utan chans. Till fin procent är det givet att testa lyckan från höger!


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Liverpool 1
2. West Brom - Newcastle x2
3. Reading - Sheffield U 2
4. Schalke - B.München x2
5. Ipswich - Fleetwood x2
6. Exeter - Crewe 1x2
7. Swindon - Scunthorpe 1x2
8. Plymouth - Grimsby 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Liverpool 1(x)
2. West Brom - Newcastle 1x2
3. Reading - Sheffield U 2
4. Schalke - B.München x2
5. Ipswich - Fleetwood 1x2
6. Exeter - Crewe 1x2
7. Swindon - Scunthorpe (1x)2
8. Plymouth - Grimsby 1(x)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved