Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Stryktipset 7/3 - JACKPOT (https://www.sharps.se/forums/nyheter/39980-analys-av-stryktipset-7-3-jackpot/)

Lazlo 2020-03-06 20:00

Analys av Stryktipset 7/3 - JACKPOT
 
Mars månad är kommen och ett första Stryktips är att montera ner. Här finns 12 miljoner i jackpot adderat till kupongen med idel bataljer från England. Sex kamper från Premier League och resterande från The Championship står på agendan.

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - West Ham X

Statistik
Det är äntligen lite mungipor upp i West Ham-lägret. Bra insatser mot Liverpool samt Southampton har givit en del nytt hopp till Londonklubben. Inför derbyt mot Arsenal är det dock fortsatt ett lag i utsatt position i botten som ska entra Emirates. Poängen behöver ramla in i högre grad på The Hammers-kontot för att Moyes och ledningen ska kunna andas ut. Arsenal kommer från en 2-0-seger mot Portsmouth i FA-cupen. En segermatch där ett par tyngre pjäser fick spelledigt och Arteta kommer garanterat slänga in herrar som Aubameyang, Pépé, Özil med flera. Hursomhaver ska vi ha klart för oss att The Gunners bara vunnit sex av 14 matcher hemma och ska absolut inte anses som någon bank på denna kupong. Vi jobbar istället brett i London och matar in samtliga tecken ögonaböj.

2. Crystal Palace - Watford X

Statistik
Watford borde kunna gå på ångorna i mötet på Selhurst Park efter 3-0-viktorian mot “omöjliga” Liverpool senast. Bålgetingarna var faktiskt det klart bättre laget matchen igenom och Klopp fick klia sig en aning i huvudet över vad han faktiskt fick beskåda. Ojämnheten är dock ett signum för gästerna. Att de nu ska åka den knappa timmen in till “staden” för att ställas mot ett på papperet betydligt sämre Crystal Palace behöver inte betyda någonting. Gästerna har bara vunnit två matcher i rad en gång denna säsong och Hodgsons örnar har levererat fint på slutet. Londonklubben är ett av de lag som går allra bäst sett till underliggande siffror och både Brighton samt Newcastle har fått smaka på värdarnas idoga försvar och snabba kontringar. Här är det precis som i föregående fajt en oviss utgång och enklaste valet blir därför att hela upp och gå vidare.

3. Sheffield United - Norwich 2

Statistik
Det är ett bortalag med lite nyvunnen pondus och självförtroende som ska testa gräset på Bramall Lane. Utan finske Pukki löste besökarna en fin triumf i veckan. FA-cupmötet med Tottenham slutade nämligen med straffseger och därmed får Farke och hans stab jobba med ett tvåfrontsslag där rädda PL-kontrakt kontra FA-cupspel ska fixas. Sheffield United har som bekant varit en framgångssaga hela säsongen men något helt utomjordiskt lag är The Blades inte. Visst ska en svärm ettriga kanariefåglar kunna skrälla till det mot sin nykomlingskollega. Till spännande procent jobbar vi X2 allra först!

4. Southampton - Newcastle 1

Statistik
Lite pyspunka på Steve Bruces vitsvarta bortagäng har kunnat skönjas på sistone. Skatorna har gjort en riktigt fin säsong sett till förutsättningar där bland annat skador drabbat laget stenhårt. Fyra raka matcher utan mål i Premier League är nu verklighet för gästerna som fortsatt går i väntans tider på lite skön målleverans från halvmiljardsmannen, Joelinton. Southampton är inte heller i någon vidare form. Det skiljer faktiskt bara två futtiga pinnar dessa lag emellan. Visst kan magikern Dúbravka fortsätta stå på huvudet mellan stolparna men känslan för hemmalaget är stor. Pennan från vänster är i alla fall helt givet.

5. Wolverhampton - Brighton 1

Statistik
Det osar rutten mås på sydkusten. Brighton lyfter inte och när Crystal Palace monterade ner Graham Potters blåvita gäng senast så var det gästernas nionde raka match i alla tävlingar utan seger. Det gäller inte bara att lira trevlig fotboll, målen och segrarna måste komma också. Nu får besökarna testa Wolves på Molineux. Här fixade också Brighton en pinne i fjol efter 0-0 och visst ska ett rätt hårt matchat Wolves kunna få lite bekymmer. Espírito Santos har dock vilat en del ledande gubbar. Bland annat Jota och Jiménez fick inte spela mot Espanyol i Europa League förra veckan. Känslan är att portugisen har bra kontroll på sitt lag och ettan ska självklart bli ett första tecken att plita ner. Med krysset som snabbt stödhjul är det hela i hamn.

6. Burnley - Tottenham 1

Statistik
Tottenham utan Kane och Son är inget bra fotbollslag. Mourinho kan fronta med Alli, Lucas och Bergwijn hur mycket han vill men i sanningens namn ser det slätstruket och rätt dåligt ut. Wolves löste tre påsar och seger i London i senaste ligamatchen och så sent som under onsdagen sköt Norwich borta Spurs från vidare FA-cupspel. Burnley är ett hemmalag med energi och nyvunnen pondus. The Clarets har ätit ikapp The Lilywhites försprång nästan i tabellen och är nu bara två futtiga pinnar bakom. Turf Moor kommer bli platsen där de vitdressade besökarna inkasserar sin femte raka match utan seger. 1X!

7. Charlton - Middlesbrough 2

Statistik
Ett hack ner nu och The Championship som drar igång med en bottenbatalj av rang direkt. Middlesbrough reser till storstaden för att möta Charlton. Woodgates Boro fick en pinne mot Nottingham senast i en kamp som kanske borde slutat med en trea in på kontot istället. Kort och gott så stod äntligen Middlesbrough för en bra insats efter mer än en handfull usla tillställningar dessförinnan. Londonklubben har fått ordning på det mesta vad gäller deras tidigare hemska skadelista. Nu saknas Leko och i de bakre delen får värdarna klara sig utan Lockyer som är avstängd. Överlag får värdklubben anses som en nivå sämre än sin opponent även om det troligen kommer bli en ruskigt jämn drabbning på The Valley. Börja med tvåan men på större bongar finns inget fel i att gardera.

8. Swansea - West Bromwich X

Statistik
Swansea har två matcher i rad släppt in betydande mål på stopptid. Mot Blackburn kvitterade Rovers i en av matchens absoluta slutsekvenser. I mötet med Fulham dessförinnan var det Mitrovic som skallade in 1-0 i slutsekunderna. Hemma i Wales går det dock något bättre för Svanarna. Sju av de de senaste åtta hemmamatcherna har slutat med minst en poäng och det är en trend att ta med sig när nu ligans bästa lag kommer på visit. WBA har dock dubbla nederlag med sig till Liberty Stadium (liga och FA-cup) och ska inte anses som oslagbara. Det förväntas bli en rätt jämn drabbning där krysset ligger närmast till hands. X2 på större bongar.

9. Leeds - Huddersfield 1

Statistik
Det verkar bli en roligare vår i Leeds nu än i fjol. Bielsas gubbar monterade plättlätt ner vingklippta Hull borta och har nu fyra raka treor och 7-0 i målskillnad. Stabilt värre. Huddersfield kommer dock inte ge sig frivilligt. De besökande Terrierna vann med klara 4-0 över Charlton och ser riktigt spännande ut med lite nya killar i truppen. Att resa till Elland Road och plocka segrar är en svår procedur. Att Danny Cowleys mannar ska vinna är inte troligt men ett kryss är inte uteslutet. 1X känns som en riktigt fin lösning.

10. Birmingham - Reading 1

Statistik
Att Birmingham skulle stå upp så bra som laget gjorde mot Leicester i onsdags på King Power Stadium var det knappast många som trodde. Rodgers matchade Iheanacho, Praet, Maddison, Ndidi med flera och verkligen gick för segern. 0-1-förlusten får därför anses som godkänd trots allt för Blånäsorna som innan mötet med Rävarna inte förlorat sedan nyår. Reading har varit rejält upp och ner hela säsongen. Bowens kungligheter gjorde en fin match i veckan de också då Sheffield United slog ut laget ur FA-cupen. Just nu känns ändå inte gästerna tillräckligt bra för att hota på St. Andrews och ettan kan spikas med gott samvete.

11. Brentford - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Sheffield Wednesday bjöd upp riktigt väl mot Manchester City. Ugglorna föll dock planenligt till slut. En seger på nio försök är inget vidare och gästerna faller nu handlöst genom andradivisionens tabell. Ett annat lag som inte heller går särskilt bra just nu är Brentford. Drömmen om en Premier League-höst med ny arena och allt håller på att glida Londonklubben ur händerna. Trenden om 0-4-1 på de fem senaste är riktigt bedrövligt sett ur The Bees ögon. Visst saknas fältherren Pontus Jansson i de bakersta leden. Bra läge ändå för Franks manskap att lösa en seger. Ettan spikas.

12. Preston - QPR X

Statistik
Preston har det tufft just nu och kommer närmast från två raka nederlag (0-2) mot WBA samt Fulham. En sviktande form gör nu att värdarna har ett koppel av lag som jagar i jakten på The Whites sjätteplats. Hit upp är det tämligen långt för QPR. Gästerna från huvudstaden är dock i rätt gott slag och har åter fått igång produktionen av Hugill framåt. När dessa lag gick upp i duell i december vann Queens Park Rangers på Loftus Road med 2-0. Öppet och en helgardering känns nödvändig.

13. Stoke - Hull 1

Statistik
Vi avslutar med en singlad etta på Bet365 Stadium. Hull är nämligen laget som ska komma hit och det är ett megastukat bortagäng som kliver ut på gräset. Elva raka matcher utan seger är inget vidare och visst luktar det lite League One om Tigrarna. Stoke ska dock inte ropa hej än. Högkvalitativa The Potters gör en rakt igenom dålig säsong men kan räddas en aning av en framgångsrik vår. Att värdarna ligger längre ner än Hull i tabellen kommer det bli ändring på redan denna helg. Ettan är troligen hela kupongens bästa spik.


Singelstrecket! - Stoke

Formen är något stigande hos Stoke medan Hull tappat allt sedan julmaten slank ner. Ettan behöver inte ifrågasättas utan bara spika av The Potters.

Kupongrensaren! - Norwich

Nykomlingsmöte på Bramall Lane dit Norwich kommer som vaknat till liv på nio. Sheffield United målas upp hårt och det är inte helt korrekt. Tvåan gillas skarpt.


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - West Ham 1x2
2. Crystal P - Watford 1x2
3. Sheff U - Norwich x2
4. Southamp. - Newcastle 1
5. Wolves - Brighton 1x
6. Burnley - Tottenham 1x
7. Charlton - Mboro 2
8. Swansea - West Brom x
9. Leeds - Huddersfield 1x
10. Birmingham - Reading 1
11. Brentford - Sheff W 1
12. Preston - QPR 1x2
13. Stoke - Hull 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - West Ham 1x2
2. Crystal P - Watford 1x2
3. Sheff U - Norwich (1x)2
4. Southamp. - Newcastle 1(x)
5. Wolves - Brighton 1(x)
6. Burnley - Tottenham 1x
7. Charlton - Mboro (1x)2
8. Swansea - West Brom x2
9. Leeds - Huddersfield 1(x)
10. Birmingham - Reading 1
11. Brentford - Sheff W 1
12. Preston - QPR 1x2
13. Stoke - Hull 1

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved