Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 11/3 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/40059-analys-av-europatipset-11-3-a/)

Lazlo 2020-03-11 11:22

Analys av Europatipset 11/3
 
Tvådagars Europatips med Champions League samt Europa League i fokus. En lycklig vinnare löste förra EU-tipset och denna kupong ser minst lika lurig ut. Med ett par sköna skrälldrag och därmed en drös favoritfall är de större pengarna åter på tapeten. Vi rullar igång på Anfield Road och tar det hela i mål på Castus Park i Köge. Vi kör!  

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:29

1. Liverpool - Atlético Madrid 1

Statistik
Liverpool kommer till spel mot Atlético Madrid med tre förluster på de fem senaste. Kors i taket! Klopps röda armé tog dock åter en skalp i Premier League senast då Bournemouth besegrades med 2-1. Mané och Salah var herrarna som klev fram. Fjolårsmästarna vet om att det enbart är seger som räknas nu och dessutom bör nollan bakåt vara intakt annars är det minst tre mål framåt som måste in. Simeone har såklart stenkoll på vad som måste göras. Spanjorerna har sex raka nu utan förlust. Med en stabil defensiv med brassarna Lodi och Felipe i bräschen finns möjligheter att gästerna kan överraska. Även om ettan går först ska åtminstone ett kryss plitas ner på större kuponger.    

2. PSG - Dortmund 2

Statistik
Dortmund sitter i förarsätet och fick dessutom en fin present inför returen mot PSG. Matchen kommer spelas inför tomma läktare och därmed kan inte 45 000 parisare skrika fram sitt lag. Marco Reus är fortsatt out men tyskarna kan i övrigt formera sin trupp med Sancho, Haaland, Brandt med flera. En offensiv som mer eller mindre alltid är synonym med målgaranti. Hemmalaget krossade Lyon i cupen senast (5-1) och Tuchel har en magisk anfallstrojka just nu i Mbappé, Neymar och Icardi. Även Cavani har visat framfötterna på sistone. Visst ska Paris stå som favoriter men inte till vilket pris som helst. X2 känns givet att få med ögonaböj och då blir helgarderingen alternativet från start.    

3. Manchester City - Arsenal  LOTTAS 11-3-2

Premier League har stängt onsdagsbutiken med anledning av corona. Lottning blir resultatet, kolla in fördelningen närmare kick off.    

4. St. Mirren - Hearts X

Statistik
Jumbomöte i Skottland nu då St. Mirren gärna vill dra ifrån och positionera sig inför en kommande nedflyttningsrunda. Hearts har dock tagit för sig en del på sistone. Syltkakorna från huvudstaden slog bland annat ut Rangers i cupen nyligen och dessutom vann laget prestigederbyt mot Hibernian med 3-1 förra tisdagen. Värdarna har kryssat i fyra av de fem senaste hemmafajterna och har bara torskat fyra av 14 matcher på “Parken”. Börja med krysset som känns högst rimligt. Att hela upp denna batalj på större kuponger känns som rätt väg att gå.    

5. Sevilla - Roma 1

Statistik
Onsdag blir till torsdag och Europa League kliver in i handlingarna. Åttondelsfinal är det nu som gäller och för Roma föll lotten på svåra Sevilla. Spanjorerna kommer till mötet fulla med energi efter en riktigt stabil period. Mot Atlético senast blev det 2-2 på bortagräs i huvudstaden efter att Lucas Ocampos samt Luuk de Jong målat. Roma har fortsatt en del skadebekymmer där Zaniolo, Pastore, Zappacosta bland annat är borta. Jordan Veretout är dessutom avstängd. Matchen kommer liras utan publik med anledning av coronaviruset vilket såklart kan påverka lite grann. På det stora hela ska ändå ettan stå sig rätt bra och Sevilla spikas på litet som stort system.  

6. Olympiakos - Wolverhampton 2

Statistik
Nästa batalj att liras utan publik hittas i Pireus, Grekland. Ett beslut som garanterat kan påverka utgången mellan Olympiakos och Wolves något. Grekerna är vana vid att bäras fram av sin fantastiska publik. Wolverhampton kommer närmast från en rätt seg 0-0-fajt mot Brighton i ligan. Espírito Santos mannar har matchats stenhårt under hela säsongen men de gulsvarta hittar allt som oftast en väg att plocka poäng eller vinna matcher. Vargarna får nu ett perfekt läge att vinna första set på svår mark och tvåan till omkring 40 procent är en rätt fin utgång. X2 löser biffen på större bongar.

7. LASK Linz - Manchester United X

Statistik
Manchester United drog en på förhand kanonlott då LASK från Linz blev britternas motstånd i åttondelen. Österrikarna kommer i första fajten dessutom få klara sig utan bland annat  Wiesinger, Filipovic samt mycket viktige Goiginger. Avstängningar samt skada är anledningarna. Knappast optimala förutsättningar. United kommer med en magisk 2-0-viktoria mot antagonisten City i ligaspelet senast. Lindelöf har varit klanderfri på slutet och med Bruno Fernandes framåt har en ny dimension hittats i spelet. Att flyga ner till Linzer Stadion och tro på en enkel seger är dock totalt felaktigt. Hemmavid har LASK 11-2-1 på de 13 senaste tävlingsmatcherna. När strecken ser ut felaktigt tippa över till höger är det läge att vidga sitt perspektiv. Börja därför med 1X och hela endast på större system.        

8. Rangers - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Rangers tråcklade sig vidare från dubbelmötet med Braga. Skottarna fick dock kämpa på ordentligt och vände faktiskt ett 0-2-underläge hemma till seger 3-2 vilket grundlade avancemanget. För Steven Gerrard har dock målskyttet på slutet varit ett stort bekymmer. Med veteranen Defoe i mindre bra skick, Morelos helt ur form finns bara Ryan Kent kvar som striker. Något som påverkat utfallen på slutet. Teddybjörnarna har bara mäktat med två mål framåt på de fyra senaste matcherna. Detta gottar sig såklart Leverkusen åt. En tysk maskin som reser till Glasgow med åtta segrar på de nio senaste matcherna. Tvåan kommer av allt att döma streckas upp mot 60 procent men det spelar ingen roll. Tyskarna vinner.  

9. Istanbul Basaksehir - FC Köpenhamn 1

Statistik
Köpenham fick en riktigt tuff utmaning då Istanbul BB nu står på menyn. Den första av två matcher ska nu spelas i Turkiet och det är ruskigt hemmastarkt värdlag som nu ska försöka hållas stången. På de tio senaste har Okan Buruks mannar 8-2-0 på Basaksehir Fatih Terim Stadium. Danskarna som i sin tur inte alls kommit upp i nivå på slutet får sikta in sig på defensiven och hoppas kunna ställa om och utnyttja en del kontringar. Att Solbakkens mannar ska kunna göra ett bra resultat råder det dock ingen tvekan om. Gästerna var som bekant kapabla att rubba Celtic i Glasgow och då finns såklart kapaciteten att åtminstone skrälla till med ett oavgjort resultat nu. 1X därmed.    

10. Eintracht Frankfurt - Basel 1

Statistik
Det blev hela 0-4 i baken när Frankfurt skulle testa Bundesliga-lyckan mot Leverkusen i helgen. Ingen kul uppladdning för Hütter och hans örnar men Basel hemma får ändå anses som en något mildare nivå än Kusarna borta. Eintracht har en del frågetecken kring Bas Dost som av allt att döma ser ut att missa mötet med schweizarna. Gästerna fick en tämligen enkel resa till åttondelsfinalen då APOEL inte hade något att sätta emot. Borta på Commerzbank-Arena kommer gästerna såklart få det ruggigt svårt men visst ska de rödblå kunna kriga till sig ett bra utgångsläge inför returen. 1X testas.  

11. Inter - Getafe X

Statistik
Inter - Getafe kommer spelas som planerat vad allt verkar men bakom stängda dörrar på San Siro. Spanjorerna som imponerade stort då Ajax slogs ut i föregående runda såg trötta ut mot Celta Vigo senast. Nu måste Bordalás tända till sitt lag ordentligt om tuffa Inter ska kunna rubbas. De svartblåa italienarna föll i toppmötet med Juventus i Serie A i helgen. Milano-klubben skapade förvånansvärt lite där Martínez och Vecino hade ett par okej chanser. Utan sin hemmapublik i ryggen finns ingen som helst anledning att ettan ska skena iväg procentmässigt. En klockren helgardering där vi jobbar in X2 för lite skön kupongrens.    

12. Wolfsburg - Shakhtar Donetsk X

Statistik
Shakhtar reser till Tyskland för möte med Malmö FF:s övermän. Ukrainarna har en del skadebekymmer i truppen inför avfärd västerut. Mittfältarna Stepanenko och Kovalenko är bägge osäkra kort bland annat. Framåt finns dock ett ständigt hot i Junior Moraes som gjort hela 18 mål på 19 ligamatcher. Ett ruskigt facit. De tyska Vargarna har varit genomgående stabila på sistone. 0-0 hemma mot Leipzig betyder att de grönvita inte förlorat sedan 25:e januari. Donetsk har dock visat sig kapabla att rubba stora lag i Europa. Benfica är ingen liten klubb och portugiserna fick respass av de orangea i föregående runda. Helgardera!    

13. Köge - Hvidovre 1

Statistik
Vi avslutar det hela med en fajt från den danska andradivisionen. Köge ställs mot Hvidovre i en batalj på nedre halvan. Castus Park är arenan där mötet ska spelas och här kommer det, precis som på övriga matcher i första- och andradivisionen i Danmark, spelas matcher inför tomma läktare. 2-2 slutade höstmötet lagen emellan. Svanarna, som hemmalaget kallas, ska anses något bättre. De blåsvarta har en målskytt av rang i Martin Koch som målat tolv gånger om i ligan och på eget gräs vann  laget mot Vendsyssel med 2-0 senast. Ettan är värdemässigt bra dessutom och blir ett trevligt spikförslag.    


Singelstrecket! - Sevilla

Det är en något vinglig spik men trots allt finns massor av kvalité i detta Sevilla. Roma har fortsatta skadebekymmer och defensiven mot Cagliari senast såg sådär ut (tre insläppta). Spanjorerna vinner!

Kupongrensaren! - Dortmund

Utan sina fans på läktarna kommer inte PSG bäras fram på samma sätt och då finns det klara möjligheter för ett kontringsstarkt Dortmund att lösa mål på parisarna. Tvåan är riktigt mysig.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - A.Madrid 1
2. PSG - Dortmund 1x2
3. Man City - Arsenal 1x
4. St. Mirren - Hearts x
5. Sevilla - Roma 1
6. Olympiakos - Wolves 2
7. LASK Linz - Man United 1x
8. Rangers - Leverkusen 2
9. Basaksehir - FC Köpenh. 1x
10. E.Frankfurt - Basel 1x
11. Inter - Getafe 1x2
12. Wolfsburg - Shakhtar 1x2
13. Köge - Hvidovre 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - A.Madrid 1(x)
2. PSG - Dortmund (1x)2
3. Man City - Arsenal 1x
4. St. Mirren - Hearts (1)x(2)
5. Sevilla - Roma 1
6. Olympiakos - Wolves (x)2
7. LASK Linz - Man United 1x2
8. Rangers - Leverkusen 2
9. Basaksehir - FC Köpenh. 1(x)
10. E.Frankfurt - Basel 1x
11. Inter - Getafe 1x2
12. Wolfsburg - Shakhtar 1x2
13. Köge - Hvidovre 1

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved