Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Europatipset gör comeback med tysk fotboll! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/41468-europatipset-goer-comeback-med-tysk-fotboll/)

Lazlo 2020-05-15 09:18

Europatipset gör comeback med tysk fotboll!
 
Det har varit några tuffa månader för alla runt om i världen på senare tid när mycket vänts upp och ned på grund av Coronakrisen som drabbat oss alla på ett eller annat sätt.

För oss som är sportälskare så har det varit en väldigt tråkig tid eftersom nästan all sport blivit inställd och vi har missat mycket underhållning och spänning. Till exempel så är det ju många i Sverige som såg fram emot SHL slutspelet som blev inställt och premiären av dom svenska fotbollsligorna har också blivit uppskjutna.

Saker och ting börjar väl sakta men säkert gå åt rätt håll nu vilket vi också kan se i sportvärlden där det blir mer och mer snack om att diverse ligor ska igång igen.

Redan imorgon gör ett av dom större europeiska fotbollsländerna comeback när den tyska fotbollen drar igång igen. Det innebär också att Svenska spel öppnar upp ett av sina större poolspel när Europatipset får en kupong helt med tyska matcher som alltså avgörs under lördagen.

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Kupongen har tre stora favoriter och det är också topplagen i Bundesliga, Bayern München (89%), Borussia Dortmund (71%) samt RB Leipzig (85%) men det är ju såklart stora frågetecken kring vilken status alla lagen har för stunden.

Ser man till lag som kan vara understreckade jämfört med oddsen på matchen så har framförallt Nürnberg (23%) men även Eintracht Frankfurt (26%) större vinstchans enligt oddsen kontra streckprocenten i skrivande stund.



Många länder och ligor kommer med spänning följa utvecklingen i den tyska fotbollen nu kommande veckorna. Om allting fungerar bra så kan vi räkna med att fler ligor kommer dra igång kommande månaden.

Så här är statusen för fotbollen i diverse länder utefter det jag kan få fram (ni får gärna fylla på med annan info om min är felaktig) :):

  • Resterande storligor i Europa, England, Italien och Spanien kan vara på gång i början eller mitten av juni. Senast igår lät det som att Premier League fått klartecken att dra igång 12 juni.
  • Vad gäller Norden så ser det ut som Danmark drar igång i slutet av maj. Norge och Sverige lutar mer åt mitten av juni.
  • UEFA siktar på att Champions League/Europa League ska återupptas i augusti.
  • Tjeckien startar sina 2 högsta divisioner 23 maj.
  • Portugal drar igång med sina fotbollsligor 4 juni.
  • Schweiz och Österrike har verkar göra sig redo för start i juni.
  • Polen, Serbien, Ungern, Bulgarien och Turkiet inväntar besked från sina myndigheter men även här är det slutet av maj eller juni som verkar aktuellt.
  • Frankrike, Nederländerna och Belgien har avslutat sina säsonger.

Mycket kan såklart ändras under kommande veckorna men detta verkar vara status för stunden. Om allt går enligt plan så ska all fotboll kunna vara igång innan juni är slut och sen är ju nästa fråga när vi kan få se publik på matcherna.

Vi på Sharps vill önska er alla en riktigt härlig helg och stort lycka till på morgondagens Europatips! :cheers:

viking90 2020-05-15 20:13

Härligt att toppfotbollen drar igång igen! (Om nu nåt kan beskrivas som härligt i dessa tider....)
Dessutom med Derby mellan Dortmund och Schalke, undrar hur det ter sig utan publik om det bli "derby-feeling" trots allt.

Vi får hoppas att Tyskarnas "test" faller väl ut, England måste dra igång snart så mitt kära Liverpool kan avgöra full ut :)



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved