Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 1/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/41851-analys-av-topptipset-1-6-a/)

Lazlo 2020-06-01 11:41

Analys av Topptipset 1/6
 
Ny vecka och som alltid nya möjligheter. Första Topptipset sträcker sig över två dagar och vi inleder med tysk Bundesliga-boll och testar därefter lyckan i Danmark, Tjeckien och Österrike. När klockan närmat sig 21.00 på tisdagen är målet åtta gröna bockar och en trevlig utdelning. Här är en guideline på vägen dit.

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 17:59

1. Köln - RB Leipzig 2

Statistik
Nu tappade visserligen Leipzig poäng senast mot Hertha Berlin hemma (2-2) men här ska Werner och company åter ha en ypperlig chans till tre friska pinnar. Köln är laget som nu står på andra sidan. Ett hemmalag som faktiskt, sett till spelet mot Hoffenheim, var värda ett bättre öde än den 1-3-förlust som blev utfallet. Bland annat brände Mark Uth en straff medan både Modeste och Jakobs skapade högkvalitativa chanser utan resultat. Red Bull-klubben är dock minst en nivå upp jämfört med Hoffenheim just nu och tvåan till mycket trevlig procent är given som utgång. X2 på större bongar är ett solklart lås.  

2. Lyngby - FC Köpenhamn 2

Statistik
Semiderby på Själland, Danmark gäller då Lyngby ska drabba samman med FCK. Gästerna gick inför uppehållet i mål med tre raka förluster i alla tävlingar. Således borde pausen gjort gott för huvudstadens lejon. Det ska dock tilläggas att besökarna av allt att döma måste klara sig utan Fischer, Wind, N’Doye samt Boilesen som alla dras med skador. Nykomlingen och tillika hemmalaget har gjort en fin säsong och har såklart ingenting att skämmas för. Sett lagdel för lagdel och trots ovan bortfall ska ändå FCK vara en klass upp. Tvåan känns rätt given.

3. Aarhus - Odense X

Statistik
Det blev ingen rolig comeback för 20-årige U23-landslagsmannen från Australien, Zachary Duncan mot Randers senast. Ny skada för Aarhus-liraren som nu väntas vara borta hela säsongen. Riktigt surt både för ynglingen likväl som klubben. I övrigt gjorde hemmalaget en bra insats mot Patrik Carlgrens Randers. 1-1 med klar fördel Aarhus. Nu ska Odense gästa. Ett bortagäng som varit ruskigt ojämna hela säsongen. Känslan är ändå att detta uppehåll gjort gott för klubben som inte spelat en tävlingsmatch sedan åttonde mars. Jeppe Tverskov är avstängd men i övrigt verkar Michelsens mannar vara redo. Börja med 1X men här är det läge att gardera fullt ut om stålarna räcker.

4. Bröndby - Sönderjyske 2

Statistik
Nästa danska batalj att fånga upp finner vi på tisdagen i huvudstaden. Här ska den blågula sidan av staden gå upp i duell med Sönderjyske på Bröndby Stadium. Gästerna kommer få spela matchen utan Eggert Jonsson. Den isländske landslagsmannen är avstängd och får därmed bevittna mötet från sidan. Att entra mattan i Köpenhamn är aldrig någon enkel uppgift för något lag som kommer hit. Däremot är detta en säsong där Hedlund, Tibbling och grabbarna varit en aning ur balans. En femteplats i tabellen och 23 poäng upp till Midtjylland i topp vittnar om detta. Besökarna har dessutom vunnit två raka tävlingsmatcher inbördes och ska absolut stå med chans. Tvåan blir ett bra drag i jakten på större stålar.    

5. Jablonec - Slovan Liberec X

Statistik
Jablonec fick en ordentlig fotbollslektion då laget besökte Prag för möte med Slavia under lördagen. 0-5 i baken är dock bara att skaka av sig för de grönvita som nu får kliva in på sin gräsmatta istället. En plats där Petr Rada och hans mannar trivs bra. Framförallt har värdarna haft lätt för tabellgrannen i toppen, Slovan Liberec. Sju raka tävlingsmatcher har slutat med seger eller oavgjort för Jablonec inbördes här hemma. Inför denna batalj finns dock ett par orosmoln. Bästa målskytten Dolezal är osäker till spel och dessutom finns duktige montenegrinen Jovovic på skadelistan. Slovan har öppnat bra efter nystarten och ska utan tvekan kunna ställa till med oreda. Hela upp!

6. Mlada Boleslav - Fastav Zlín 1

Statistik
Det blev total kortslutning hos spelarna i Mlada Boleslav senast. 1-7 är förnedrande siffror även om det var topplaget Viktoria Plzen som stod på andra sidan. Chansen att nypa en topp 6-plats finns fortsatt för värdarna som nu får chans att återupprätta sin heder då Zlín kommer på besök. Gästerna slåss längre ner i tabellen och fick nöja sig med 1-1 hemma mot Ostrava. The Cobblers, som besökarna kallas för, har dock betydligt tuffare att lösa pinnar utanför sitt fort Stadio Letna. Raden 1-3-8 är knappast något som talar till deras fördel när erkänt duktiga hemmalaget Mlada står som opponent. Ettan är en riktigt stabil spik hela vägen upp mot 60 procent, därefter är det läge att möjligen öppna plånboken för ytterligare tecken.    

7. Mattersburg - Altach X

Statistik
I Österrike har Bundesligan delat på sig i mästerskaps- och nedflyttningsrunda. För Mattersburg och Altach är det nu fokus på tio matcher och att undvika den hemska sistaplats i gruppen som innebär nedflyttning. Gästerna har med hjälp av sin, så långt, bättre säsong fått starta med tre poängs försprång på Mattersburg. Med andra ord är det redan nu ruskigt viktiga pinnar på spel. Generellt brukar det vara jämna matcher dessa lag emellan men innan uppehållet avslutade värdklubben tämligen dåligt med bara en futtig pinne på tre kamper. X2 blir att föredra på mindre kuponger.

8. Swarovski Tirol - St. Pölten 1

Statistik
Swarovski Tirol senaste tävlingsmatch slutade i jubel. 3-0 mot Hartberg imponerade. Dessutom fick coach Silberberger ett fint styrkebesked då hans lag delvis drev träningsmatchen mot Salzburg för dryga veckan sedan. De grönvita kommer kliva in till denna batalj fulladdade. St.Pölten är jumbo och har enbart fått segerjubla tre gånger på 22 försök. Nio raka matcher utan seger i alla tävlingar finns också som en blytung ryggsäck hängandes över de guldressade. Att därför avsluta det hela med 1X på liten som stor kupong känns helrätt.


Singelstrecket! - FC Köpenhamn

Lyngby är efter Aalborgs poäng borta mot Esbjerg helt borta från topp 6. Knappast något som motiverar laget mer inför det tuffa mötet med FCK. Huvudstadslaget ska utan tvekan stå med mycket goda chanser till tre nya poäng.

Kupongrensaren! - Sönderjyske

Ett annat Köpenhamns-lag som det därmed inte behöver gå lika bra för är Bröndby. Sönderjyske är ett gäng som inte alls passar de blågula just nu och tvåan till spännande procent är ett givet tecken tidigt.


Spelförslag:

72 rader

1. Köln - RB Leipzig 2
2. Lyngby - FC Köpenhamn 2
3. Aarhus - Odense 1x
4. Bröndby - Sönderjyske 1x2
5. Jablonec - Slovan Liberec 1x2
6. Mlada Boleslav - Fastav Zlín 1
7. Mattersburg - Altach x2
8. Swarovski Tirol - St. Pölten 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Köln - RB Leipzig (x)2
2. Lyngby - FC Köpenhamn 2
3. Aarhus - Odense 1x2
4. Bröndby - Sönderjyske (1x)2
5. Jablonec - Slovan Liberec 1x2
6. Mlada Boleslav - Fastav Zlín 1(x)
7. Mattersburg - Altach 1x2
8. Swarovski Tirol - St. Pölten 1x

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved