Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 3/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/41898-analys-av-topptipset-3-6-a/)

Lazlo 2020-06-03 14:02

Analys av Topptipset 3/6
 
Tyskland, Österrike, Tjeckien samt Portugal är länderna som ståtar med onsdagens åtta matcher. En rätt spännande kupong med några sköna drag som kan sätta lite fart på utdelningen. Bremen bjuder in till kvällens första batalj. Dags att åter sätta åttan!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18.29

1. Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 2

Statistik
Frankfurt tog en mycket viktig viktoria när Örnarna löste en meriterande 2-1-skalp mot Wolfsburg borta senast. Kamada och Silva nätade för Eintracht och avståndet ner till nedflyttning blev nu äntligen lite längre. För Werder Bremen är läget däremot fortsatt utsatt. De grönvita är på fel sida strecket i botten men kommer med en hyperviktig skalp mot usla Schalke. Sett till matchen i Gelsenkirchen var det en bedrövlig fotbollsmatch och ska hemmagänget kunna rubba Hütters mannar här är det minst en nivå till som kommer krävas. Tvåan ser ut att bli prisvärd och då är det därifrån pennan fattas.

2. Hannover - Dynamo Dresden 1

Statistik
Dresden gjorde comeback i 2.Bundesliga så sent som i söndags. Klubben hade nämligen konstaterat corona-fall i truppen och fick därför inte spela fotboll förrän i helgen. Uppdraget för jumbon kunde dock varit enklare. Stuttgart stod för motståndet och det blev ingen rolig eftermiddag för dynamon. 0-2 i baken där Jeremejeff och Wahlqvists lag fortsatt har mer än en handfull poäng upp till säker mark. Hannover känns dock inte som någon omöjlighet för gästerna. “96:orna” är rent av bedrövligt på eget gräs med bara två treor på 13 försök och insatsen mot Sandhausen senast hade massa mer att önska. Krysset känns givet att inleda med där garderingarna ska komma i lagom takt med början från vänster.

3. Portimonense - Gil Vicente X

Statistik
Ett långt uppehåll är nu till ända för de portugisiska lagen. I botten av högstaligan finner vi formsvaga Portimonense. Värdklubben var nog inte allt för ledsna över den längre pausen då klubbens tolv senaste ligabataljer endast genererat fyra futtiga poäng. Nystart för Portimao-laget nu och för motståndet står Gil Vicente. Tupparna från Barcelos slåss i mittens rike av tabellen och gör en på det hela taget bra säsong. När dessa gäng ställdes mot varandra i höstas delades poängen broderligt (1-1) och det bör bli tämligen jämnt även denna gång. En lågt streckad etta är dock ett måste att få med tidigt så 1X får bli valet åtminstone på mindre kuponger.

4. Famalicao - Porto 2

Statistik
Drakarna från Porto ska spela derby då Famalicao ska gästas. Efter att Benfica tappade poäng i fyra av de fem sista matcherna innan uppehållet är det nu de blåvita som tagit över serieledningen inför den avslutande tredjedelen. Det kommer bli en duell in i det sista mellan dessa bägge rivaler och för Sérgio Conceicao gäller nu svårspelade Famalicao omedelbart. Alex Telles är avstängd för gästerna men i övrigt är truppen mer eller mindre intakt. Kommer besökarna upp i normal nivå ska tvåan inte vara hotad. 3-0 slutade höstfajten till Portos fördel och när dessutom inte värdarna får ha någon hemmapublik i ryggen känns tvåan som ett givet tecken att inleda med.

5. LASK Linz - Hartberg 1

Statistik
LASK har gjort en säsong fullmatad med bra prestationer. Klubben har gjort avtryck i Europa och i österrikiska Bundesliga har laget löst 17 trepoängare på 22 omgångar. Klubben kliver in som en klar guldkandidat i titelracet där det med största sannolikhet vankas duell med RB Salzburg. Hartberg har överraskat, klubben som slutade elva i fjol och var på vippen att trilla ur finrummet är nog tämligen nöjda att ens få vara med i denna mästerskapsgrupp. Senast dessa lag spelade mot varandra vann Linz med solklara 5-1 dessutom. Ettan kommer med säkerhet streckas på hårt. En spik är det hursomhelst.

6. Sturm Graz - Wolfsberger 2

Statistik
Wolfsberger har varit ett utropstecken hemmavid i ligan likväl som i Europa på senare tid. De gästande vargarna krossade Sturm senast lagen duellerade på Merkur Arena. 4-0 till de svartvita slutade mötet då men liknande siffror är knappast att räkna med nu. Värdarna har ett ganska kompetent lag och ska inte räknas bort. Smolk i hemmalagets bägare är att laget står utan målskytten Despodov som fortsatt hittas på skadelistan. Med odds och streckfördelning som ändå ser ut att spela i symbios är det läge att ta fram stora garderingspennan ögonaböj.

7. RB Salzburg - Rapid Wien 1

Statistik
Gigantmöte i Mozarts födelsestad då Salzburg och Rapid från Wien ska upp i duell. Red Bull-laget tog så sent som i fredags hem ÖFB-cup efter hela 5-0 mot utmanarna Austria Lustenau. Ett styrkebesked från Tjurarna såklart även om motståndet kanske inte var det bästa. Huvudstadslaget må vara en av utmanarna om topp 3-platserna i år och framåt finns kvalité i form av bland annat greken Fountas som sprutat in mål på sistone. Det kommer dock troligen inte räcka till mot ett på det hela taget bättre Salzburg. Värdarna har 7-1-0 inbördes på RB Arena sedan 2015 och ettan blir därför given att inleda med även denna gång.

8. Sparta Prag - Teplice 1

Statistik
David Moberg Karlsson fortsätter imponera i Sparta-tröjan. Mot Karvina senast kvitterade svensken till 1-1 med en vansinnigt läcker skruv i bortre. Målet var början på en strålande Prag-period där laget gick fram till en kassaskåpssäker 4-1-skalp. Hemmamatch nu och det är tolfteplacerade Teplice som kommer till huvudstaden. De blågula Glasblåsarna har varit en liten nagel i ögat för värdarna på slutet. Bland annat slutade oktobermötet 1-1 efter ett sent kvitteringsmål från Teplices sida. Bara Sigma Olomouc har kryssat fler gånger i 1.Liga och med tanke på hemmalagets ojämnhet känns krysset givet att baka in omgående. Värdemässigt kan det dessutom bli storslam längre österut vilket gör helgarderingen minst sagt spännande.


Singelstrecket! - LASK Linz

Det ska vara viss klasskillnad mellan LASK och Hartberg. Gästerna avslutade grundserien med att förlora tre av fyra matcher och släppa in 13 mål. Det håller såklart inte. Banketta på Raiffeisen Arena.

Kupongrensaren! - Teplice

Sparta Prag agerar ojämnt vilket gör både krysset och tvåan på Generali Arena mycket lockande. Finfint skrälldrag österut!


Spelförslag:

72 rader

1. W.Bremen - E.Frankfurt x2
2. Hannover - D.Dresden 1x
3. Portimonense - Gil Vicente 1x
4. Famalicao - Porto 2
5. LASK Linz - Hartberg 1
6. Sturm Graz - Wolfsberger 1x2
7. RB Salzburg - Rapid Wien 1
8. Sparta Prag - Teplice 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. W.Bremen - E.Frankfurt x2
2. Hannover - D.Dresden 1x2
3. Portimonense - Gil Vicente 1x2
4. Famalicao - Porto (x)2
5. LASK Linz - Hartberg 1
6. Sturm Graz - Wolfsberger 1x2
7. RB Salzburg - Rapid Wien 1(x)
8. Sparta Prag - Teplice (1x)2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved