Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   TÄVLING - Allsvenskan! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/42059-taevling-allsvenskan/)

Lazlo 2020-06-12 09:57

TÄVLING - Allsvenskan!
 

Coronakrisen är långt ifrån över men för oss sportälskare så börjar det ju gå mot bättre tider eftersom mycket av sporten nu sakta men säkert drar igång igen.

Till helgen är det dags för premiären av Allsvenskan och det vill vi här på Sharps fira med lite spännande tävlingar.

Tävlingen kommer ha 2 olika tävlingsmoment där den ena tävlingen rullar vidare för varje spelomgång och det gäller att man har minst 1 rätt i varje del för att ta sig vidare till nästa omgång. Den andra tävlingen är ny för varje omgång och man kan alltid delta i denna oavsett hur det gått tidigare.

Båda tävlingarna är helt GRATIS och det enda ni behöver göra är att skriva era tävlingssvar i respektive omgångs tävlingstråd.

Tävling 1!

Den här tävlingen kommer bli en form av snöboll som varit så populär här på Sharps. Tävlingen körs vidare hela vägen tills vi endast har 1 kvar som då får köra tills den också åker ut och blir då vinnaren eller om flera klarar sig hela säsongen så vinner den med flest rätt totalt.

För varje spelomgång av Allsvenskan ska ni tippa slutresultatet för varje match genom att skriva det här i tråden. Samtliga matcher ska tippas innan första matchen för spelomgången startar och alla tips ska läggas i samma inlägg.

Likt detta:

Citat:

Ursprungligen postat av Lazlo (Inlägg 695365)

Spelstopp: 14 juni kl 12:00

Sirius - Djurgården 1-2

Göteborg - Elfsborg 2-1

Norrköping - Kalmar 1-0

Hammarby - Östersund 3-1

Örebro - AIK 0-1

Falkenberg - Häcken 0-1

Helsingborg - Varberg 1-1

Malmö FF - Mjällby 2-0

För att ta sig vidare till nästa omgång behöver man tippa minst 1 rätt resultat på omgångens 8 matcher.

Varje rätt tippat resultat innebär att du samlar på dig 100 kr till din pott som du får utbetalt ifall du blir den slutliga vinnaren.

Kort exempel:

Del 1

Nisse har 3 rätt omgång 1 = 300 kr samlat
Eva har 2 rätt omgång 1 = 200 kr samlat
Gunnar har 0 rätt i omgång 1 = Gunnar har åkt ut

Del 2:

Nisse har 0 rätt i omgång 2 = Nisse åker ut
Eva har 1 rätt i omgång 2 = Eva är ensam kvar och fortsätter då samla poäng i kommande omgångar tills hon också missar och vinner då den totalsumman hon samlat ihop.

Om Eva också har 0 rätt i omgång 2 så rullar duellen vidare till omgång 3 tills deltagarna kan skiljas åt när någon har rätt och den andra har 0 rätt.

Regler:

Som tidigare nämnts så ska alla svar skrivas i samma inlägg i respektive tävlingstråd innan första matchen startar för omgången. Det går såklart bra att redigera sina svar ända fram till första matchen startar om man så önskar.

Man får endast tippa 4 likadana resultat per omgång. 1-0 och 0-1 är olika resultat men man kan alltså inte tippa alla 8 matcher 0-0.

Mot slutskedet av tävlingen när det är få deltagare kvar så ska svaren skickas in till mig via PM/mail istället för att skriva i tråden så att man inte kan få för-eller nackdel av att skriva sina svar först eller sist. Jag meddelar alla berörda deltagare när det är dags för detta, den som hellre skriver sina svar i tråden får såklart det även då.

Vi förbehåller oss rätten att justera och ändra regler när som helst under tävlingens gång utefter vi ser hur det går med allting. Det brukar i regel kunna letas kryphål och fördelar i alla tävlingar vi kör och det är ju såklart inte meningen utan det här ska ju bara vara lite extra krydda där alla tävlar på schyssta villkor. :)


Ni behöver egentligen bara tippa så många rätta resultat som möjligt och försöka ha minst 1 rätt per omgång för att ta er vidare och sen får vi se hur lätt eller svårt detta blir. Tar tävlingen slut snabbt så kan vi köra den igen eller justera något som ni tycker är bättre, så kom gärna med förslag om ni har här i tråden.


Tävling 2

Den andra tävlingen är helt oberoende av hur det gått i tidigare omgångar och man kan alltid delta i denna.

Här kommer det variera vad man ska gissa på och det kommer stå tydligt för varje omgång, det kommer vara enkla grejer som vem gör första/sista målet i omgången. Vilket lag får flest hörnor osv osv. Här ska det bli 1 vinnare per spelomgång som belönas med 500kr.

För att kunna särskilja alla tävlingssvar så kan det bli så att man ska svara på flera saker. "Vilket lag får flest hörnor" räcker förmodligen inte för att särskilja er eftersom det kan bli många som gissar rätt, därför kan det behöva bli "Vilket lag får flest hörnor och hur många?".

Så läs noga vad ni ska svara på, tack!


OBS. I denna tråden ska inga tävlingssvar skrivas i utan här kan ni komma med synpunkter och frågor kring själva tävlingen.

Tävlingstråd för omgång 1 hittar ni HÄR!


Tävlingstråden för omgång 2 hittar ni HÄR!

Omgång 3´s tävlingstråd hittar ni HÄR!


Samtliga priser betalas ut, precis som alltid, i form av online presentkort som kan användas i hundratals välkända butiker.

Tänk på att det är tight spelschema så det kommer vara kort tid mellan spelomgångarna och alltså ett ganska intensivt tävlande, första 3 omgångarna spelas ju inom loppet av 9 dagar!

Vi önskar er alla stort lycka till och hoppas att många vill delta i tävlingen då det såklart sporrar oss att fortsätta erbjuda tävlingar! :cheers:

Fulsprit 2020-06-12 11:19

Blir riktigt kul även om jag aldrig följer Allsvenskan. När öppnas sidan för att lägga sina spel?

Bra jobbat, admins!

:clap:


Edit: Glöm det, såg nu länken ovan bannern...

Fulsprit 2020-06-12 11:30

Vad händer om spelaren du valt som förste målskytt gör självmål?

Lazlo 2020-06-12 11:36

Citat:

Ursprungligen postat av Fulsprit (Inlägg 695606)
Vad händer om spelaren du valt som förste målskytt gör självmål?

Står spelaren som du valt som officiell målskytt så räknas det oavsett vilken kasse bollen går in i. :)

Jag flyttar dessa frågorna till tråden med infon så håller vi denna ren till tävlingssvar.

vinter 2020-06-12 16:35

Kul! Älskar tävlingarna här på Sharps!

Lazlo 2020-06-15 21:54

Omgång 1 är nu färdigspelad. Resultat för alla deltagare kommer under morgondagen.

Tävlingstråden för omgång 2 är redan ute och den finner ni här:

Tävlingstråd spelomgång 2!

Ni som hade tippat minst 1 rätt resultat första omgången kan fortsätta delta i omgång 2 gällande tävling 1.

Tävling 2 kan alla alltid delta i.

Lycka till! :cheers:



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved