Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 19/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/42193-analys-av-topptipset-19-6-a/)

Lazlo 2020-06-18 21:45

Analys av Topptipset 19/6
 
Det är massor av högkvalitativ fotboll som hittas på fredagens Topptips. Sevilla - Barca och Tottenham - United känns som två riktiga godbitar att följa hemifrån TV-soffan. I Portugal synar vi bland annat en kanonfin skrälltvåa på en kupong som överlag går i bortalagens tecken.

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Tottenham - Manchester United X

Statistik
Manchester United har fått en hel del ris under säsongen men Lindelöf och hans kamrater har inte varit så pjåkiga ändå. Kampen om Champions League-plats går vidare och att hamna topp 5 är målet nu för United. Gästerna har faktiskt inte förlorat en fotbollsmatch sedan Burnley vann på Old Trafford den 22:a januari. Tottenham är ett av lagen som finns bakom och jagar de rödklädda. På det hela taget var knappast Spurs-ledningen speciellt missnöjda med det längre uppehållet då bland annat skadade spelare som Son och Kane ska finnas tillgängliga igen. United har vunnit tre raka inbördes vilket är siffror som svenska folket tagit del av. Tvåan kan mycket väl kliva upp mot 50 procent och då ska alla tecken tämligen omgående få sin plats. Mourinho är säkerligen inte speciellt intresserad av att få se sitt gamla lag åter knipa en skalp.

2. Norwich - Southampton 2

Statistik
Det ser ganska mörkt ut för Norwich i bottenstriden av Premier League. Nykomlingen har sex poäng till lagen ovan strecket och formen var dessutom en aning tveksam innan uppehållet. Skadeläget är dock bra för Kanariefåglarna som säkerligen kommer lösa en och annan poäng innan säsongen summeras. Southampton ska lira denna batalj utan Djenepo som är avstängd men i övrigt är det ett mer eller mindre skadefritt bortagäng som kliver in på Carrow Road. Gästerna är i grunden aningen tyngre och Saints får förtroendet från start. X2 duger.

3. Sevilla - Barcelona 2

Statistik
I Spanien är det direkt ett smaskigt möte att titta till. Barcelona har tagit två planenliga segrar mot Leganés och Mallorca då katalanerna nu ska resa till Sevilla för match. Möjligen reser Barca till Estadio Ramón Sánchez Pizjuán utan Piqué som drog på sig en skada senast. Dessutom är Umtiti avstängd. Trots detta ska hemmalaget få stora bekymmer mot ett minst sagt spelskickligt Setién-lag. I oktober vann FCB med 4-0 på Camp Nou och stannar tvåan omkring 60 procent är det en välsvarvad spik.

4. Granada - Villarreal 2

Statistik
Det kan eventuellt vankas målfest på Estadio Nuevo Los Cármenes. När dessa lag möttes i höstas delades nämligen poängen efter en sanslöst rolig 4-4-match. Granada har hela säsongen varit ett utropstecken som en frisk fläkt och tillika nykomling. Inför mötet nu mot Villarreal är det en rätt lång skadelista som finns att syna hos Granada vilket knappast gör det enklare då en ganska svårslagen Gul Ubåt kommer på besök. Torres är avstängd hos gästerna men klass i Cazorla, Moreno, Albiol finns att tillgå. På det hela taget känns laget från östkusten något bättre så kan tvåan liras till under 45 procent är det en perfekt spik på lite mindre system. Gardera med krysset om stålarna räcker.

5. Mallorca - Leganés X

Statistik
På Mallorca är det ett mycket viktigt möte i den absoluta botten som ska spelas. För hemmalagets del har inte spelet klaffat sedan återstarten och 0-4 mot Barcelona följdes upp med en 0-1-torsk mot Villarreal nu senast. Leganés har gjort samma resa med dubbla nederlag. Gurkodlarna från södra Madrid verkar dock kunna besöka semesterön utan vare sig skador eller avstängningar. För La Ensaimada Mecánica, eller den mekaniska bakelsen om ni så vill (hemmalaget kallas så) är läget sämre. Antonio Raíllo är avstängd medan bland annat Sung-Yueng Ki är ny på lagets skadelista. Ovisst är bara förnamnet och alla tecken gör sig klart bäst redan från start.

6. Elche - Girona 2

Statistik
Girona har kryssat sig fram på slutet i Segundan. Laget gick in i det långa uppehållet med två raka 1-1-matcher och har sedan återstarten dubbla 0-0-bataljer i bagaget. Med Stuani i laget finns dock offensiv kapacitet som heter duga. Uruguayanen har gjort 23 mål hittills och toppar därmed hela skytteligan. Elche är bara två poäng bakom i tabellen och ligger, precis som Girona, på en playoff-plats till La Liga. Värdarna vann dessutom med 2-0 när lagen lirade i oktober. Återstarten har däremot varit sådär då 1-2-förlusten mot Ponferradina följde upp en rätt dålig insats (1-1) mot Extremadura. Tvåan kan värdemässigt bli helt lysande och då är det tämligen givet att fatta pennan från höger.

7. Guimaraes - Moreirense 2

Statistik
I Portugal slåss Guimaraes om en plats bland de fyra bästa. Dubbla kryss har dock ställt till det en aning för utmanarna från norra delarna av landet och Sporting samt Braga har nu kopplat ett rejält grepp om de ädla platserna. Nu vankas det derby då grannen från söder, Moreirense, kommer på besök. Ett bortagäng som också gjort en trevlig säsong och befinner sig i nuläget endast sex poäng bakom. De grönvita har varit riktigt stabila på resande fot under tid nu och kan stoltsera med poäng i sju av de senaste nio matcherna utanför sin egen arena. X2 blir ett minst sagt djärvt val där tvåan mycket väl kan leta sig ner till drygt tio procent. Helgarderingen kommer fram på större system först.

8. Famalicao - Braga 2

Statistik
Både Famalicao och Braga är topplag i Primeira Liga. Gästerna har däremot en riktigt trist återstart på ligaspelet efter att ha förlorat mot både Boavista och Santa Clara. Att kapaciteten finns hos de gästande Ärkebiskoparna råder det dock inget som helst tvivel om. För Famalicao är formkurvan uppåt. Sensationslaget har inte bara besegrat Gil Vicente nyligen utan tvålade dessutom till Porto i första matchen efter uppehållet. Sett spelare för spelare och lagdel för lagdel är det dock inget tvivel om att Custódios mannar är ett nummer större. Tvåan under 50 procent blir därför ett perfekt tecken att inleda med.


Singelstrecket! - Barcelona

Barca ser riktigt fina ut och ska utan tvekan kunna fixa en trepoängare även om nu Piqué verkar saknas. Sevilla är som alltid med i toppen men strax bakom “de stora”. Bra spikförslag.

Kupongrensaren! - Moreirense

Derbydags och Moreirense har onekligen sett fina ut en längre tid. Att tvåan nu verkar glömmas bort av svenska folket är därmed en värdemässig skänk från ovan. Bra drag!


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Man United 1x2
2. Norwich - Southampton x2
3. Sevilla - Barcelona 2
4. Granada - Villarreal 2
5. Mallorca - Leganés 1x2
6. Elche - Girona x2
7. Guimaraes - Moreirense x2
8. Famalicao - Braga 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Man United (1)x(2)
2. Norwich - Southampton x2
3. Sevilla - Barcelona 2
4. Granada - Villarreal (x)2
5. Mallorca - Leganés 1x2
6. Elche - Girona 1x2
7. Guimaraes - Moreirense 1x2
8. Famalicao - Braga (x)2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved