Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Stryktipset 27/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/42334-analys-av-stryktipset-27-6-a/)

Lazlo 2020-06-26 19:00

Analys av Stryktipset 27/6
 
Det är en blandad Stryktipskupong med ett par riktigt kluriga tillställningar. Bland annat ska det spelas FA-cupkvartsfinaler och samtliga av dessa kamper finns med på kupongen. The Championship och Allsvenskan står därefter i fokus även om en liten Premier League-kamp mellan Watford och Southampton också letat sig in på kupongen. Carrow Road är spelplatsen där allt har sin början. Vi drar igång!  

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Norwich - Manchester United 2

Statistik
Norwich går bedrövligt i Premier League. Pukki har inte målat sedan januari och de gulgröna har bara fixat en seger i ligan på de åtta senaste. Lyckligtvis har hemmaklubben haft FA-cupen att glädjas åt när snålblåsten dragit in över staden. Glädjen efter straffvinsten mot Tottenham i föregående runda gick att ta på och fansen fick för första gången sedan avancemanget något att glädjas åt igen. Nu ställs The Canaries mot ett formtoppat United. Martial ordnade med ett hattrick i mötet med Sheffield United häromsistens, både Pogba och Fernandes dansade runt på planen med självförtroende och pondus. Möjligen är det en tanke om rotation hos gästerna nu men att lira till exempel Ighalo, Mata, Pereira, McTominay, James (gänget startade inte senast) från start på Carrow Road är knappast fy skam heller. Det ser faktiskt ut att bli bombvärde på tvåan och då är det bara spika av tvåan.  

2. Birmingham - Hull 1

Statistik
Lördagen fortsätter med The Championship-boll. Hull är ligans slagpåse deluxe för tillfället och har nu inte vunnit en tävlingsmatch sedan fjärde januari. Gästerna är numera ett av de lag som hittas under nedflyttningsstrecket. Kan de orangeklädda tigrarna möjligen fixa en skalp nu månne? McCann och hans mannar besöker ändå ett Birmingham med rätt dålig form. Värdklubben hade nog önskat mer av säsongen men nog finns det matchvinnare i hemmalägret som inte kan skönjas på samma sätt hos gästerna. Jutkiewicz är en pålitlig striker och 03:an Jude Bellingham har varit överraskande bra för laget och tryckt in ett par påsar framåt dessutom. Ettan känns tämligen given att singla till procent omkring 55-60.    

3. Leeds - Fulham 1

Statistik
Det vankas stormöte i Leeds. Tvåan mot trean ska upp i duell och det här får nog ses som sista chansen för Fulham att ge sig in i fajten om topp 2 på allvar. Hemmalaget föll mot ett effektivt Cardiff senast (0-2). Bielsas gäng pumpade på under hela matchen utan att få hål på Smithies i walesarnas mål. Ett par frågor kan dessutom ställas kring firma Cooper-White i Leeds försvarslinje som såg passiva ut vid flera tillfällen. Bland annat vid Junior Hoiletts 1-0-mål. Nerver kanske? Besökarna från London föll också med 0-2 senast. Brentford vann derbyt på Craven Cottage och Mitrovic tillsammans med sina lagkamrater såg rätt ringrostiga ut. En bra dag kan dock Fulham vinna mot alla lag i den här serien och även om ettan känns rätt att börja med är det gaffeln (etta-tvåa) som testas på lite större bongar.  

4. Stoke - Middlesbrough X

Statistik
Bottenmöte nu där två på förhand haussade lag ska slåss om blytunga poäng. Stoke har underpresterat å det grövsta men formen har ändå varit stigande för The Potters som nu åtminstone har fem raka utan torsk. Boro föll igenom totalt i mitten av den första halvleken mot Swansea hemmavid i lördags. 0-3 på tavlan efter 34 minuter och matchen var avgjord. Det finns dock en del klass i bortalaget, med Fletcher samt Wing som pålitliga målskyttar samt Assombalonga som gubben i lådan finns matchvinnartyper. Ettan kommer troligen spelas upp en aning hårt och då är det läge att titta brett. Stora garderingspennan plockas fram därmed.

5. Wigan - Blackburn X

Statistik
Wigan är faktiskt ett av The Championships mest formstarka lag med raden 6-3-1 på det tio senaste. Att The Latics dessutom har nollan intakt sett över fem raka möten är inget annat än imponerande. I nypremiären mot Huddersfield slog Lowe och Pilkington till med dubbla baljor och trots massivt bollinnehav från Hudds sida var det ett kontrollerat Wigan som kunde spela av matchen. Nu ska Blackburn testa att slå hål på den där nollan. Rovers tog en finfin 3-1-skalp mot Bristol City nyligen och det visar att laget kan vinna även utan Bradley Dack. 0-0 slutade vintermötet lagen emellan och det luktar jämnt även denna gång. Alla tecken!

6. Sheffield United - Arsenal 2

Statistik
Söndagen är kommen och vi tittar åter till FA-cupens kvartsfinaler. Första paret ut denna dag är Sheffield United och Arsenal. Premier League-nykomlingen har inte lyckats konservera formen från tiden innan coronaviruset började härja. 0-1-2 och 0-6 i målskillnad är trenden för The Blades. Vägen till kvarten har också varit tämligen bekväm för United. Millwall och Reading är två lag som besegrats på färden. Lite skillnad då att ställas mot Arsenal. The Gunners har en del skador att ta hänsyn till och även en PL-match som spelas under torsdagen. Truppen är dock bred och Artetas Kanoner ska stå med mycket fin chans nu. Strecken ska därför falla österifrån.  

7. Leicester - Chelsea 2

Statistik
Leicesters något knackiga “vår” fortsätter. Klubben ligger visserligen ganska väl förankrad topp 4 i Premier League men spelet på sistone har mer att önska. I 0-0-mötet med Brighton brände bland annat Maupay en straff för sydkustlaget. Vardy och gänget kunde mycket väl ha torskat mötet på King Power Stadium. Chelsea lirar ligamatch mot Manchester City under torsdagskvällen och truppen får därmed någon dags kortare vila. Lampard har dock tillgång till i stort sett alla stjärnor och med Hudson-Odoi som egentliga enda frågetecknet finns det gott om spelare att laborera med. Tvåan plockas först men är Vardy på spelhumör vet vi alla vad 33-åringen kan så en gaffel (etta-tvåa) på större kuponger är knappast fel.

8. Newcastle - Manchester City 2

Statistik
Citys ligasäsong blev en besvikelse. De himmelsblå från Manchester sitter dock rätt bra till för att både vinna Champions League och med Ligacupguldet redan bärgat samt chansen till FA-cuptiteln levande är säsongen trots allt inte så pjåkig. Newcastle har överraskat gång på gång men nu är det nog dags för de högtflygande skatorna att komma ner på jorden igen. Guardiola sitter på ett lag med bättre spelare på samtliga positioner och utan en hemmapublik som kan hjälpa till att bära fram de svartvita känns tvåan solklar att spika av. Med lite flyt slipper vi dessutom se ett överstreckat City.

9. Watford - Southampton X

Statistik
Kupongens enda Premier League-batalj hämtas från utkanten av London. Watford är i allra högsta grad indragna i bottenstriden och behöver bärga trepoängare ett tag framöver nu för att kunna distansera sig på riktigt. Southampton gick precis som Watford en tuff drabbning så sent som i torsdags och för The Saints har säsongen varit mycket upp och ned. De rödvita har dock över lång tid alltid gillat matcherna på Vicarage Road, gästerna har faktiskt inte torskat en tävlingsmatch här sedan 2007. Räkna med en jämn och tät tillställning med X2 som en rätt skön inledning på det hela.

10. Bristol City - Sheffield Wednesday X

Statistik
Sheffield är The Championships mest underpresterande lag. Sett till underliggande statistisk borde faktiskt Ugglorna från stålstaden varit med och fajtas i den absoluta toppen men verkligheten är en helt annan. Wednesday huserar på en trist 15:e plats och reser till Bristol med blott en seger på de elva senaste i ligan. Bristol är inte heller något lag som det glöder om just nu. Inte en seger sedan tolfte februari och spelet mot Blackburn i lördags såg riktigt magert ut. Spelbolagen målar upp mötet på Ashton Gate som en ruggigt oviss tillställning. Vi är benägna att hålla med. Hela upp och gå vidare helt enkelt.

11. Nottingham - Huddersfield 2

Statistik
Det blev inget segerjubel vare sig för Nottingham eller Huddersfield i sina respektive nypremiärer. Forest hade en 1-0-ledning hela vägen in till tre minuters stopptid men Sheffield Wednesday tryckte vackert in en hörna och skrev slutresultatet till 1-1. För Hudds del blev det 0-2 i baken mot ett, just nu, mycket stabilt Wigan. Terrierna ägde dock massor med boll och lirade riktigt fin fotboll utan att få till det där lilla extra. På City Ground har nu svenska folket fått dille på Forest. Strecken speglar inte oddsen det minsta och då är det av största vikt att måla ner fjolårets Premier League-lag först. Pennan och värdet från höger!

12. AIK - Malmö FF 2

Statistik
Dubbla matcher från Allsvenskan tar kupongen in i mål. Detta är två lag som känner varandra väl, dessutom drabbade de samman i Svenska Cupen så sent som i torsdags. Inför avresan mot Solna får Anders Christiansen stanna hemma. Den danske kaptenen synade ett rött kort mot Varberg i förra omgången och är därmed avstängd. AIK svarade för en finfin insats (2-0) mot Hammarby på Tele2 i söndags men Gnaget är ojämnt vilket 1-4-förlusten matchen innan mot Norrköping kan intyga. MFF har som mål att åter skörda ett allsvenskt guld och då bör åtminstone poäng plockas på Friends. X2 blir valet.  

13. Djurgården - Kalmar FF 1

Statistik
Djurgården har nu två raka förluster i Allsvenskan och guldgossarna från Stockholm har därmed inlett svajigt. Blåränderna hängde spelmässigt med fint mot Norrköping men fick ändå se sig besegrade med klara 0-3 och en del frågetecken finns såklart kring laget. Lite upp till bevis nu därmed för djurgårdarna som möter ett Kalmar i medgång. Smålänningarna har två raka segrar och 6-0 i målskillnad. De rödvita ser genomgående riktigt fina ut och spelar en rätt rolig fotboll stundtals. Elva raka möten har slutat med segrar för endera laget. Dessutom har första målet i dessa matcher varit avgörande i tio av de elva fallen så vikten av att få första kassen är därför gigantisk. Ettan först, tvåan därefter!


Singelstrecket! - Manchester City

Guardiola har siktet inställt på att vinna FA-cupen och då ska inte Newcastle kunna stå i vägen. Tvåan är bara att banka in med klubba!

Kupongrensaren! - Huddersfield

Nottingham får stort förtroende av svenska folket och därmed lyser X2 fint värdemässigt. Hudds har dessutom bara torskat en av de sju senaste inbördes. Bra drag!


Spelförslag:

432 rader

1. Norwich - Man United 2
2. Birmingham - Hull 1
3. Leeds - Fulham 1
4. Stoke - Middlesbrough 1x2
5. Wigan - Blackburn 1x2
6. Sheffield U - Arsenal x2
7. Leicester - Chelsea 2
8. Newcastle - Man City 2
9. Watford - Southampton x2
10. Bristol C - Sheffield W 1x2
11. Nottingham - Huddersf. x2
12. AIK - Malmö FF x2
13. Djurgården - Kalmar 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Norwich - Man United 2
2. Birmingham - Hull 1
3. Leeds - Fulham 1(2)
4. Stoke - Middlesbrough (1)x(2)
5. Wigan - Blackburn 1x2
6. Sheffield U - Arsenal x2
7. Leicester - Chelsea (1)2
8. Newcastle - Man City 2
9. Watford - Southampton 1x2
10. Bristol C - Sheffield W 1x2
11. Nottingham - Huddersf. (1x)2
12. AIK - Malmö FF (x)2
13. Djurgården - Kalmar 12

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved