Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 10/7 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/42574-analys-av-topptipset-10-7-a/)

Lazlo 2020-07-09 23:18

Analys av Topptipset 10/7
 
Småmysigt Topptips bjuds vi på under fredagen. La Liga, The Championship, Primeira Liga och Serie B är vad som väntar där ett par trevliga drag hittas. Real Madrid kommer fortsätta sin segerrad medan Real Sociedad och Braga får se upp. Med siktet som alltid inställt på åtta gröna bockar kastar vi oss över till iberiska halvön för att dra igång det hela!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19.29

1. Real Madrid - Alavés 1

Statistik
Frågan är om något lag kan stoppa Real Madrid just nu? De vitklädda Marängerna från den spanska huvudstaden klär av allt i dess väg och inför mötet med Alavés finns sju raka sommarsegrar noterat. Defensivt får nu Zidane ställa ett lag på Alfredo Di Stéfano-stadion utan Ramos och Carvajal (avstängda) men då tanken är att spelet ska förläggas på offensiv plan känns detta faktiskt som ett mindre bekymmer. De baskiska besökarna har inte fått smaka på segern sötma sedan 18:e juni och får såklart inte smaka på den nu heller. Ettan kan bankas in med spikklubba!

2. Real Sociedad - Granada 2

Statistik
Det kan däremot bli mer bekymmersamt för nästa Real-lag. För trots att Alexander Isak varit i högsta grad inblandat i de fyra poäng som värdarna bärgat på sistone har spelet hackat för baskerna som ramlat ut från viktiga topp 6. Granada kommer till San Sebastián för att äntra Anoeta. Gästerna gör det som serietia med bara fyra futtiga poäng upp till värdarna. När lagen stångades i höstas klev Portu fram och avgjorde retfullt med bara minuter kvar för Sociedad. Ett garanterat revanschsuget bortagäng ska stå med god chans och till dryga 20 procent är tvåan ett kanontecken att plita ner ögonaböj.

3. Fulham - Cardiff 1

Statistik
Den serbiske skyttekungen Mitrovic har fått käka popcorn på läktaren de senaste tre matcherna på grund av en längre avstängning. Väl där har 25-åringen fått se sitt Fulham gå rent och skörda nio av nio möjliga poäng. Segrar som nu gör The Cottagers till ett mer eller mindre playoff-klart gäng även om det fortsatt finns möjligheter att lägga vantarna på en direktplats likväl som att tappa en topp 6-placering. Cardiff ligger just nu på den oerhört viktiga sjätteplatsen och har under sommaren löst tio av 15 möjliga poäng. Även om ettan känns stabil att plocka tidigt är det knappast fel att gardera upp i London. Alla tecken kommer liras på det större reducerade systemet.

4. Sporting Lissabon - Santa Clara 1

Statistik
Efter att megastjärnan Bruno Fernandes tagit sin väska och flyttat till regniga Manchester trodde nog många att Sporting skulle få en del bekymmer i ligan. Lissabon-klubben ville dock annat och som kollektiv har de grönvita varit ruskigt starka. 5-2-0 har värdarna på sina sju senaste och hemma på Estádio José Alvalade finns inte ett poängtapp sedan 17:e januari. Tufft läge minst sagt för Santa Clara som nu kommer hit med dubbla förluster. Klubben från Azorerna har ändå inte varit så pjåkiga under säsongen och huserar i mitten av tabellen. På resande fot kniper klubben dessutom sina poäng och har bara kammat noll i fem av 15. Ettan får därför hjälp av ett riktigt trevligt kryss.

5. Pacos de Ferreira - Braga X

Statistik
Braga gjorde slarvsylta av stackars Aves i andra halvlek i lördags. Ärkebiskoparna slog till fyra gånger om mot ligajumbon sista 45. Tuffare för gästerna blir det garanterat nu då ett gäng hungriga gröngula Bävrar väntar på sitt byte. Pacos de Ferreira har nämligen rest sig kanonfint under sommaren och plockat tolv poäng från juni och framåt. Det ska dessutom snabbt flikas in att Pepas mannar dessutom vann bortamötet i höstas med 1-0. Räkna med en tät och jämn kamp med oviss utgång. Alla tecken får därför åka med tidigt.

6. Cittadella - Crotone X

Statistik
Från den iberiska halvön till den italienska stöveln och tre avslutande bataljer från landets andradivision. Serie B har formats till en makalöst jämn liga och i toppen hittas både Cittadella och Crotone där jakten på en plats i finrummet nu intensifieras. Gästerna hade en härlig afton i fredags då serieettan Benevento gick på pumpen. Stor hjälte för de blåröda Hajarna blev nigerianen Simy som målade tre gånger om. Cittadella föll visserligen mot Pisa senast men med tanke på att inbördes bataljer går före målskillnad i ligan räcker det med en hemmaskalp för att värdarna ska tråckla sig förbi i tabellen då tre pinnar just nu skiljer. Crotone kommer vara nöjda vid kryss och med en historia av oavgjorda kamper är det givet att inleda från mitten.

7. Empoli - Frosinone 1

Statistik
Frosinone kommer få slita för poängen borta mot Empoli. På Stadio Carlo Castellani är de blåklädda ytterst svårslagna och har bara torskat en av de tio senaste i ligan. Gästerna huserar ett par platser ovan i den jämna tabellen men har varit rejält i gungning under sommaren och står på futtiga fyra segrar på 16 försök utanför Stadio Benito Stirpe. Toscana-gänget vann med 2-0 mot Venezia på bortagräs häromsistens och får förtroendet från start även nu. Med 1X bör matchen vara i hamn.

8. Ascoli - Salernitana 1

Statistik
Det hela har sitt slut på Stadio Cino e Lillo Del Duca. Ascoli slåss för fortsatt Serie B-status och ställs här mot seriesjuan Salernitana. Gästerna kommer dock till mötet rejält stukade. Visst löste laget en 2-1-skalp mot Juve Stabia häromsistens men det blev kostsamt då inte mindre än fem (!) spelare nu är avstängda efter varningar och röda kort. De svartvita Hackspettarna från Ascoli Picento är dessutom ett helt okej hemmalag med bara fyra förluster på hela säsongen här. Det ser ut att bli fint streckvärde på ettan som får gå i bräschen där krysset åker med som stöd på lite större bongar.


Singelstrecket! - Real Madrid

Alavés kommer inte kunna stå emot en Real-storm över 90 minuter. En hårt spelad etta är bara spika av och leta skrällar på annat håll. Bankspik!

Kupongrensare! - Granada

Sociedad har inte alls kommit upp i den höga nivå som laget tidigare visat. Granada är småtuffa att ha att göra med och kommer garanterat sätta Isak och company på rejält prov. Tvåan ska med i Baskien.


Spelförslag:

72 rader

1. Real Madrid - Alavés 1
2. Sociedad - Granada 1x2
3. Fulham - Cardiff 1x
4. Sporting - S.Clara 1x
5. P.Ferreira - Braga 1x2
6. Cittadella - Crotone x
7. Empoli - Frosinone 1x
8. Ascoli - Salernitana 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Alavés 1
2. Sociedad - Granada (1x)2
3. Fulham - Cardiff 1x2
4. Sporting - S.Clara 1(x)
5. P.Ferreira - Braga 1x2
6. Cittadella - Crotone 1x2
7. Empoli - Frosinone 1x
8. Ascoli - Salernitana 1(x)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved