Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Stryktipset 18/7 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/42707-analys-av-stryktipset-18-7-a/)

Lazlo 2020-07-17 17:30

Analys av Stryktipset 18/7
 
Vi kan se fram emot en rejäl utmaning när det kommer till lördagens Stryktips. Brittisk boll för hela slanten där FA-cupsemifinaler blandas med ligamatcher från Premier League och The Championship under två dagar. Klassiskt Leeds-darr, City-vinst samt uggleskräll i huvudstaden är bara en bråkdel av vad som nu erbjuds. Vi startar det hela med ett hett möte på Wembley. Vi kör!  

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Arsenal - Manchester City 2

Statistik
Det handlar om FA-cupsemi när Arsenal och Manchester City promenerar in på Wembley. Båda lagen kommer med varsin 2-1-seger i bagaget från tidigare i veckan då Premier League-matcher stod på agendan. London-klubben blev bjuden på två mål mot Liverpool och kunde vinna medan City stod för en riktigt trött insats mot Bournemouth där segern var det enda som kunde glädja Guardiola. Troligen fanns denna kamp i bakhuvudet på spelarna och de himmelsblå har fullt sikte inställt på att vinna cupguldet. “Gästerna” har sju raka inbördes och det ska extremt mycket till för att inte en åttonde nu ska komma. Tvåan är klart spikbar till 70-75 procent.    

2. Norwich - Burnley 2

Statistik
Norwich är klara för spel i andradivisionen men de kanariegula verkar ha givit sig sjutton på att avsluta säsongen snyggt. Farkes mannar stod för en rätt stabil defensiv prestation mot Chelsea i London tidigare i veckan även om det åter blev förlust. Burnley gör en godkänd säsong och kommer sluta i mitten av tabellen vad allt verkar. The Clarets fick en straff till skänks av VAR-rummet i 96:e minuten mot Wolves häromsistens och från elva meter gjorde inte Chris Wood något misstag. 1-1 på tavlan och lagets sjätte raka utan nederlag därmed. På Carrow Road ska gästerna stå som favoriter och med ett iskallt offensivt lir från hemmalaget på sistone går X2 först i led.  

3. Fulham - Sheffield Wednesday 2

Statistik
Det är bara två futtiga omgångar kvar i The Championship. Fulham kommer vad allt verkar sluta på en playoff-plats och därmed får fjolårets Premier League-lag försöka kvala sig tillbaka till finrummet. Sheffield är parkerade i mitten. Wednesdays spel under sommaren har varit av blandad karaktär men både i mötet med Queens Park Rangers (3-0) och 0-0-fajten mot Huddersfield gjorde stålstadens ugglor rätt stabila prestationer. Coach Parker hos värdarna kommer garanterat inte slita i onödan på småslitna spelare med tanke på ett mest troligt kommande kval. Tvåan är ett perfekt skrälltecken att plita ner ögonaböj.  

4. Hull - Luton X

Statistik
Hull är genomusla för tillfället. Mot Wigan i veckan fick Tigrarna smaka på en mindre trevlig 0-8-torsk där 0-7 stod på tavlan redan efter 45 minuter. Smått osannolikt på denna nivå, och ovärdigt. Värdklubben har dock samlat på sig en del poäng under hösten och än finns faktiskt hopp om att stanna kvar i The Championship. Mötet med Luton blir dock avgörande. Den gästande nykomlingen har varit stabil egentligen från februari och framåt. The Hatters har 5-6-2 på de 13 senaste och med ett småtrevligt poängsamlande under vår och sommar står nu Nathan Jones mannar på samma poäng som Hull, avståndet upp till säker mark är två futtiga pinnar. Trots genomklappningen senast ska dock inte hemmalaget räknas bort helt. Går de orangeklädda ihop och knyter näven kan laget mycket väl lösa poäng på KCOM Stadium. Alla tecken blir därför att rekommendera.    

5. Middlesbrough - Cardiff X

Statistik
Det kommer bli en kamp in i det sista om vilket lag som nyper den åtråvärda sjätteplatsen. Just nu sitter Cardiff i förarsätet om just den platsen. 2-1 hemma mot Derby häromsistens var brutalt viktigt för The Bluebirds som därmed hakade av The Rams i racet om playoff. Middlesbrough tog sin andra seger på drygt en vecka och nu kommer Boro lösa nytt kontrakt. Riverside kommer bjuda på en tät och jämn kamp och faktum är att fyra av de fem senaste lagen emellan har slutat med 1-0-segrar för Cardiff. X2 blir att måla ner först.

6. Preston - Birmingham 1

Statistik
Birminghams sommar (och vår för den delen) är inget att hänga i granen direkt. Tolv raka utan seger är ett hemskt facit för Blånäsorna som har en del jagande bottenkollegor i hasorna. Preston står nu på schemat för gästerna och det är ett hemmagäng som gick en tuff kamp mot Brentford tidigare i veckan. En seger på Deepdale är ett måste om The Lilywhites ska ha den minsta chans att fixa en playoff-plats. Med tanke på att gästerna inte kan vinna fotbollsmatcher för tillfället känns 1X fullt tillräckligt.

7. Swansea - Bristol City 1

Statistik
Ruggigt viktigt möte i Wales nu då ytterligare två gäng med chans på playoff ska upp i duell. Bristol såg länge ut att vara helt uträknade i topp 6-kampen men med sju poäng på tre julimatcher lever fortsatt hoppet. Niclas Eliassons City behöver dock vinna sina båda kvarvarande kamper medan lag som Millwall och Cardiff inte får segra mer, så det är mycket “om och men” i Bristols ekvation vad gäller en mer framskjuten placering. Swansea befinner sig två pinnar före i tabellen och står därmed med betydligt bättre chans att utmana Cardiff om sjätteplatsen. Svanarna har löst poäng i fyra av de fem senaste och ska nu ha god chans att fortsätta på det spåret. Vi börjar med ettan.  

8. QPR - Millwall 2

Statistik
Londonderby på Loftus Road där Millwall är laget som har mest att spela för. Lejonen har med nio pinnar på de fyra senaste satt sig i ett spännande utgångsläge för att kunna utmana om topp 6. QPR:s sommar är bedrövlig och de vitblåa har fallit ihop som ett korthus. En poäng tog dock laget borta mot Luton häromsistens efter att ha genomfört en skaplig 90-minutare. Med allt att spela för känns ändå Millwall som ett utmärkt streck på en ödslig arena i White City. Med X2 på större kuponger är vi definitivt i hamn.  

9. Blackburn - Reading X

Statistik
Uddamålsförluster blev det både för Blackburn och Reading när lagen spelade fotboll under tisdagen. Inget av lagen har något mer än äran att spela för och med denna typ av “träningsmatch” känns utgången extremt oviss. Lucas Joao har varit skadad över tid och 26-åringen bör knappast lira nu för Reading. Rovers står utan en knippe lirare där bland annat Dack, Grayson, Williams är skadade. Krysset känns som en ganska given start där garderingarna i snabb takt ska falla från vänster.

10. Manchester United - Chelsea 2

Statistik
Söndagen är kommen och första mötet att hugga tag i blir en riktig höjdare. Semifinal i FA-cupen där United och Chelsea ska slåss för finalplatsen på Wembley. The Blues hade troligen fullt fokus på denna batalj i veckan då spelet mot Norwich i ligan såg sådär ut. Lampards gäng hade dock full defensiv kontroll på de gulklädda och 1-0-segern var aldrig riktigt hotad. Manchester får två dagars kortare ledighet med tanke på att laget redan under torsdagen var i huvudstaden för möte med Crystal Palace i ligan. Detta kan absolut påverka och Chelsea som utgång känns riktigt bra.  

11. Bournemouth - Southampton 1

Statistik
Bournemouth gjorde en riktigt fin insats mot Manchester City i onsdags. Trots 1-2-förlusten kan The Cherries gå rakryggade från Etihad där Wilson, Solanke, King med flera hade fina lägen att sätta dit ytterligare bollar bakom Ederson. Med nytt hopp om livet i botten känns ett sommarlovsklart Southampton som en perfekt utmaning för de rödsvarta. The Saints har dessutom en dags mindre vila och kommer få stora bekymmer i detta sydkustderby. Ettan är klart spikbar upp till åtminstone 45 procent.  

12. Tottenham - Leicester X

Statistik
Jättematch nu på Tottenham Hotspur Stadium. Spurs är på frammarsch medan Leicester satt sig själva i en rejäl knipa vad gäller en framskjuten placering. Mourinhos liljor besökte Newcastle i onsdags och det var med en aning darr på ribban som London-laget fick med sig alla poäng hem till huvudstaden. Som “vanligt” var det frontfigurerna Kane och Son som stod för grannlåten framåt och duon kommer bli extremt viktig på upploppet nu. Leicester är såklart inte oävna och med tanke på en trolig överstreckning västerut behöver mötet garderas. Vardy har öst in mål under hela säsongen och kan absolut poppa upp som gubben i lådan nu. Hela upp!

13. Derby - Leeds 1

Statistik
Derby ställs mot Leeds i kupongens sista fajt. En enkelriktad historia är bara att förbise för här kommer det bli tufft för The Peacocks att slå in den sista spiken i kistan (om allt inte redan är avgjort tidigare under lördagen då Brentford lirar). Derby med Wayne Rooney i laget är visserligen formsvaga men hemmavid är det få lag som lämnar med tre poäng. Faktum är att endast Brentford, Millwall och Bristol City har löst skalper på Pride Park denna säsong. Leeds kommer dessutom hit med två dagars kortare vila vilket knappast är optimalt hur än läget inför fajten ser ut. Ettan gillas skarpt och blir förstavalet.


Singelstrecket! - Manchester City

På Wembley kommer semifinalen mellan City och Arsenal bli en enkelriktad historia. De himmelsblå har siktet inställt på att vinna alla cuper som går nu när ligan är körd och Arsenal kommer inte kunna stå i vägen. Bank!

Kupongrensaren! - Sheffield Wednesday

Sheffield har löst sju av nio möjliga poäng på Craven Cottage på de tre senaste besöken i huvudstaden och ska ha god chans till en ny trea. Bra drag i London!


Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Man City 2
2. Norwich - Burnley x2
3. Fulham - Sheffield W 1x2
4. Hull - Luton 1x2
5. Mboro - Cardiff x2
6. Preston - Birmingham 1x
7. Swansea - Bristol City 1
8. QPR - Millwall 2
9. Blackburn - Reading 1x
10. Man United - Chelsea 2
11. Bournem. - Southamp. 1
12. Tottenham - Leicester 1x2
13. Derby - Leeds 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Man City 2
2. Norwich - Burnley (1x)2
3. Fulham - Sheffield W (1x)2
4. Hull - Luton 1x2
5. Mboro - Cardiff 1x2
6. Preston - Birmingham 1x
7. Swansea - Bristol City 1(x)
8. QPR - Millwall (x)2
9. Blackburn - Reading x2
10. Man United - Chelsea (x)2
11. Bournem. - Southamp. 1
12. Tottenham - Leicester 1x2
13. Derby - Leeds 1

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved