Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 14/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43205-analys-av-topptipset-14-8-a/)

Lazlo 2020-08-13 20:36

Analys av Topptipset 14/8
 
Fredagens Topptips tar med oss på en intressant resa genom Europa. Kupongen börjar med Champions League-kvarten mellan Barcelona och Bayern München för att sedan fortsätta med matcher från Belgien, Irland, Kroatien, Italien och Norge. Värdet ser hursomhelst ut att bli trevligt. Något vi ska ta tillvara på. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18.44

1. Barcelona - Bayern München 2

Statistik
Vi inleder i Portugal där årets speciella Champions League-slutspel går av stapeln. På neutral bana ska de tyska mästarna från München gälla som favoriter mot Barcelona som fick nöja sig med en andraplats bakom Real Madrid i La Liga. Spanjorerna kommer från en brokig säsong med uteblivna resultat och tränarbyte. Ska Barca lyckas skrälla sig vidare ur denna kvartsfinal vill det till att Messi vaknar på rätt sida för Bayern ser ruskigt starka ut för stunden. Alphonso Davies är skadad och kan komma att missa denna fight, men med spelare som Lewandowski, Pericic, Gnabry och Müller ligger ändå “bortaviktorian” närmast till hand. Spiktvåa eller möjligen X2.

2. Mouscron - Mechelen 2

Statistik
I Belgien har Jupiler League precis dragit igång och lagen som ska göra upp på Stade Le Canonnier började båda med att kryssa i respektive premiärmatch. Mouscron knep en stark pinne borta mot Antwerpen som ifjol landade på en finfin fjärdeplats i tabellen. Den tidigare Fiorentina-spelaren Marko Bakic hoppade in i minut 72 och behövde bara sex minuter på sig för att hitta dit med 1-1-kvitteringen. Mechelen stod även de för en miniknall genom att hämta upp ett 0-2-underläge till kryss hemma mot Anderlecht. Gästerna ska i grund och botten hållas som det något bättre laget och tippas därmed i utgång. Gardera gärna med både krysset och tvåan om pengarna räcker.

3. Varazdin - Gorica X

Statistik
Vidare till Kroatien där sommaruppehållet är över och det är dags att kliva in i hetluften! Det är en högst oviss tillställning som väntar i den vackra provinsen Zagorje i de nordöstra delarna av landet. Varazdin slutade på plats 8 förra säsongen efter att de blåvita avslutat med fyra raka hemmasegrar. Gorica knep sjundeplatsen sex poäng före värdlaget och var genom hela serien ett stabilt bortagäng. Gästerna är i grunden ett något bättre lag med spetsspelare i mittfältsmotorn Lovric och strikern Ndiaye, men här känns det mer eller mindre vidöppet på förhand. Alla tecken rekommenderas.

4. Dundalk - Waterford 2

Statistik
Irländska Premier Division tar vid med två bataljer. De regerande mästarna Dundalk startade i ett högt tempo och poängen tickade in i strid ström under de inledande fem omgångarna. Nederlaget borta mot Bohemians (1-2) häromsistens medförde dock till att The Lilywhites föll tillbaka till en tredjeplats med sju omgångar avverkade. Waterford kliver in på Oriel Park med vind i seglen efter två segrar och ett kryss sista tre. Då pratar vi om seriespel för dessa herrskap gjorde upp i cupen så sent som i tisdags, en match Dundalk vann sedan Sean Hoare skickat in kampens enda mål tidigt i första halvlek. Värdet på Waterford ser ut att bli förmånligt och då ritar vi ner samtliga tecken i ett tidigt skede.

5. Cork City - Sligo Rovers 2

Statistik
Cork City har fått tuffast möjliga start sedan det irländska finrummet drog igång efter corona-uppehållet. Två förluster, ett kryss och inte en boll i rätt bur är sannerligen inga smickrande siffror för jumbon. När Cork mötte Longford från andraligan i cupen tidigare i veckan krävdes det förlängning innan att ivorianen Dinanga kunde skjuta “Rebellerna” vidare till nästa runda med matchens sista spark. Sligo Rovers kommer från två raka triumfer i ligaliret och ser överlag betydligt bättre ut för stunden. X2 torde räcka hela vägen in i kaklet.

6. Perugia - Pescara 1

Statistik
I Italien väntar ett tvättäkta ångestmöte då returen i kampen om en plats i Serie B gläntar på dörren. Pescara vann det första mötet med 2-1 och har därmed satt sig i en skön sits inför striden på Stadio Renato Curi. De så kallade Delfinerna har emellertid haft enorma problem på främmande vatten, Andrea Sottils fiskar har åkt på åtta näbbdragningar på de nio senaste bortamatcherna. Perugia lär trampa gasen i botten från start i hopp om att minst ta matchen till övertid. Ett oavgjort resultat skulle räcka för gästande Pescara, med det i åtanke är det läge att gardera ettan med mittentecknet.

7. Lilleström - Ull/Kisa 1

Statistik
Fredagstoppet rullar vidare och nästa stopp sker i den norska staden Lilleström. Hemmalaget med samma namn trillade ur Eliteserien i fjol och har inte heller fått det att flyga i andradivisionen. 2-1-viktorian borta mot KFUM Oslo senast var de gulsvartas första trepoängare på sex omgångar. Lossnar det månne nu för Geir Bakkes boys? Ullensaker/Kisa har bara mäktat med en vinst på åtta försök och har dubbla storförluster mot Åsane och Grorud färskt i minnet. På bortaplan har Trond Fredriksen guttar ännu inte tagit poäng och dessutom läckt som ett såll bakåt. Tydlig etta.

8. Bray Wanderers - U.C.D 1

Statistik
Vi är framme vid ändhållplatsen och det är återigen Irland som gäller, nu andradivisionen. U.C.D spelade en nivå högre upp fjol, men åkte ur med dunder och brak sedan Dublin-klubben endast gick segrande ur fem matcher efter 36 omgångar. Shelbourne, som numera spelar i Premier Division, är det enda laget som har vunnit här på Carlisle Grounds i ligan sedan mars 2019. U.C.D har i sin tur inte vunnit en bortakamp på de 19 senaste försöken i alla tävlingar. Bray Wanderers är ett mycket stabilare lag och ettan en fin spik att runda av med.


Singelstrecket! - Lilleström

Lilleström är betydligt bättre än vad tabellen och visst ska Geir Bakkes mannar kunna lyfta framöver. Här råder det i grunden klasskillnad. Ettan är bara att spika av.

Kupongrensaren! - Waterford

Waterford gjorde en bra insats mot Dundalk i cupen i tisdags, med en liknande prestation känns inte skrällen speciellt långt borta. Tvåan är en spännande rensare som ska synas.


Spelförslag:

72 rader

1. Barcelona - B.München 2
2. Mouscron - Mechelen x2
3. Varazdin - Gorica 1x2
4. Dundalk - Waterford 1x2
5. Cork City - Sligo Rovers x2
6. Perugia - Pescara 1x
7. Lilleström - Ull/Kisa 1
8. Bray Wanderers - U.C.D 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Barcelona - B.München (x)2
2. Mouscron - Mechelen 1x2
3. Varazdin - Gorica 1x2
4. Dundalk - Waterford 1x2
5. Cork City - Sligo Rovers (1x)2
6. Perugia - Pescara 1(x)
7. Lilleström - Ull/Kisa 1
8. Bray Wanderers - U.C.D 12

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved