Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 21/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43337-analys-av-topptipset-21-8-a/)

Lazlo 2020-08-20 20:29

Analys av Topptipset 21/8
 
Fredagens Topptips innehåller allt från finalen i Europa League till en polsk premiärmatch i Ekstraklasa. Däremellan väntar matcher från Frankrike, Irland, och Belgien innan dubbla fighter från damernas Champions League ror kupongen i hamn. Mindre system med en högre radinsats rekommenderas. Häng med på resan mot åtta rätt!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 17:59

1. Sevilla - Inter 2

Statistik
Europa League har hunnit fram till den stora finalen som spelas på neutral plan i Tyskland. Inter är favoriter sedan italienarna utklassat Shakhtar med hela 5-0 i semin där Lukaku och Martínez fick inneha rollerna som hjältar med dubbla strutar vardera. Sevilla blir emellertid ingen enkel nöt att knäcka. Spanjorerna har firat stora triumfer i Europa League tidigare och kommer närmast från fyra raka segrar i samtliga tävlingar mot högklassigt motstånd. Lopetegui har alla kanoner till sitt förfogande i finalen. Gardera gärna hela vägen.

2. Bordeaux - Nantes 1

Statistik
Mötet mellan Marseille och St. Etienne fick skjutas upp på grund av corona häromdagen, men på Matmut Atlantique ska det åtminstone spelas fotboll under fredagskvällen. Bordeaux och Nantes landade på en tolfte- respektive trettondeplats i fjol sedan båda lagen slutat på 37 poäng. Bordeaux vann bägge mötena mellan lagen föregående säsong, 2-0 hemmavid och 1-0 på bortaplan. Flera spelare i Nantes har varit sjuka i corona – Touré, Blas och Abeid är fortfarande inte helt återställda och missar matchen. Hemmalagets Pablo är skadad och även han out, men nya tränaren Gassets mannar har ändå goda chanser att minst lösa en pinne i premiären av Ligue 1. 1X inleder.

3. Derry City - Cork City 1

Statistik
Derry City slutade på en fjärdeplats i irländska Premier Division föregående säsong där de så kallade “Godisbanden” bara var tre pinnar från en kvalplats till Europa League. Den rödvita armén har inte fått någon pangstart på årets ligalir med bara två segrar på åtta försök. Bra chanser ska dock finnas mot nästjumbon Cork City som inte har har vunnit på resande tass sedan augusti 2019. 0-10 i målskillnad i år vittnar om Corks bedrövliga spel på bortaplan. Mycket trolig etta som i skrivande stund streckas förmånligt.

4. Shamrock Rovers - Shelbourne 1

Statistik
Toppen mot mitten gäller i detta derby på Tallaght Stadium när serieledande Shamrock Rovers gästas av sexan Shelbourne under fredagskvällen i ett regnigt Dublin. Rovers tappade sina första poäng för säsongen då St. Patricks orkade hålla stången i 90 minuter (0-0). Hemma i huvudstaden glänser de grönvitrandiga med tre raka triumfer och 12-3 i målskillnad. Shelbourne vann Division 1 i fjol i överlägsen stil och har även börjat bra i finrummet med poängplock i hälften av matcherna. Här skiljer det emellertid oceaner mellan lagen och ettan är bara att spika av den höga streckningen till trots.

5. Kortrijk - AS Eupen 2

Statistik
Vidare till Belgien där ett möte från Jupiler League står på menyn. Kortrijk åkte oväntat på en tung 1-3-torsk i premiären mot Waasland-Beveren, men studsade snabbt tillbaka med en lika överraskande 2-1-viktoria borta mot Gent. Hannes van der Bruggen visade att släkten är värst genom att sänka sina forna klubb i den 83:e minuten. AS Eupen står på en pinne efter två omgångar och har en tufft uppgift framför sig på Guldensporen Stadion. Kortrijk är spelare för spelare ett bättre lag, trots att D’Haene och De Sart är skadade och inte tillgängliga. Eupen har dock vunnit två av de senaste fem inbördes mötena och med få vettiga skrällchanser på kupongen är det nog inte fel att plocka med tvåan under 25 procent i Belgien.

6. Zaglebie Lubin - Lech Poznan 2

Statistik
Lech Poznan avslutade ligaspelet ruskigt bra föregående säsong med fyra raka triumfer vilket räckte till en andraplats bakom Legia i polska Ekstraklasa. De så kallade “Järnvägsmännen” ska in i kvalet i Europa League mot lettiska Valmiera om en vecka. Zaglebie fick kämpa vidare i nedflyttningsgruppen i fjol där “Poliserna” dock aldrig behövde vara oroliga för kontraktet. Poznan är ett betydligt bättre lag i grunden och ska minst lösa ett oavgjort resultat i Lubin i denna premiärmatch. Strecka från höger.

7. Atlético Madrid - FC Barcelona 2

Statistik
Damernas Champions League ska avgöras i Spanien, närmare bestämt i Bilbao och San Sebastián under de närmaste tio dagarna. Barcelona utsågs till mästarinnor i Primera Division då den spanska högstaligan avbröts efter 21 omgångar. Barca vann 19 av dessa matcher, kryssade två och hade en målskillnad på brutala 86-6. Duon Jennifer Hermoso och Asisat Lamina Oshoala svarade tillsammans för 43 mål. Atlético Madrid slutade nio pinnar bakom mästarinnorna. Barca har bara förlorat en tävlingsmatch mot Atlético på de elva senaste kamperna mellan lagen. Med X2 kan vi sitta lugnt i båten.

8. Glasgow City - Wolfsburg 2

Statistik
Kupongens, och kanske hela årets, mest solklara spik hämtar vi från dagens andra kvartsfinal i damernas Champions League. Glasgow City har skrällt sig fram till kvarten genom att bland annat slå ut danska Bröndby efter straffar i åttondelsfinalen. Nu kommer emellertid resan ta slut för skotskorna när de regerande tyska mästarinnorna väntar i San Sebastián. Wolfsburg, med Fridolina Rolfö i laget, vann Bundesliga storstilat åtta poäng före Bayern München. “Vargarna” tappade bara två poäng i ligaspelet och slog Twente med hela 7-0 över två matcher i CL-åttondelen. Vi skjuter in tvåan med dubbla spikpistoler!


Singelstrecket! - Wolfsburg

Oddset på Wolfsburg står i skrivande stund i 1.01 mot Glasgow City. Det säger allt och lite till om skillnaden mellan lagen. Tvåan är en no-brainer.

Kupongrensaren! - AS Eupen

Det brukar bli jämna och tighta matcher mellan Kortrijk och AS Eupen. De svartklädda gästerna har exempelvis vunnit två av de fem senaste kamperna lagen emellan. Läge att plocka med chanstvåan och hoppas på en skräll.


Spelförslag:

72 rader

1. Sevilla - Inter 1x2
2. Bordeaux - Nantes 1x
3. Derry City - Cork City 1
4. Shamrock - Shelbourne 1
5. Kortrijk - AS Eupen 1x2
6. Zag.Lubin - Lech Poznan x2
7. Atlético Madrid - Barcelona x2
8. Glasgow City - Wolfsburg 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sevilla - Inter 1x2
2. Bordeaux - Nantes 1x2
3. Derry City - Cork City 1(x)
4. Shamrock - Shelbourne 1(x)
5. Kortrijk - AS Eupen 1x2
6. Zag.Lubin - Lech Poznan (1x)2
7. Atlético Madrid - Barcelona x2
8. Glasgow City - Wolfsburg 2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved