Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 25/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43400-analys-av-topptipset-25-8-a/)

Lazlo 2020-08-24 19:19

Analys av Topptipset 25/8
 
Tisdagens Topptips är av nordamerikansk prägel då inte mindre än fyra matcher hämtas från Major League Soccer. Dessutom väntar en tripp till Baskien där Wolfsburg och Barcelona drabbar samman i damernas Champions League. Vi inleder i Grekland med en kvalmatch till herrarnas CL. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:29

1. PAOK - Besiktas 1

Statistik
Tuff drabbning väntar på Toumba Stadium i vackra Thessaloníki. PAOK slutade tvåa bakom överlägsna Olympiakos i grekiska Super League som avslutades i mitten av juli. Ligamästarna från 2019 har spelat två träningsmatcher i augusti månad där de först kryssade mot Atromitos och sedan lade Volos på rygg med 2-0. Besiktas avslutade Süper Lig på bästa sätt med fyra raka trepoängare och passerade därmed Sivasspor upp på tredjeplats. Burak Yilmaz, som noterades för 13 mål på 25 framträdanden, har lämnat för franska Lille. Ett tungt avbräck för Besiktas. PAOK ska hållas som knappa favoriter i kraft av hemmaplan, 1X inleder innan hela spannet åker in på större system.

2. Arsenal Tula - FK Khimki 1

Statistik
I ryska Premier League stod Arsenal Tula för en urstark insats i lördags när de överraskande besegrade Dinamo Moskva hemmavid. “The Gunners” vann helt rättvist med 2-0 efter dubbla mål av Daniil Lesovoy och nu väntar FK Khimki som ännu inte fått segerjubla efter fyra omgångar. Gästernas enda inspelade poäng var dock en meriterande sådan när nykomlingarna lirade 1-1 borta mot obesegrade Sochi. De rödsvartas anfallare Aleksandr Lomovitskiy lär vara extra spelsugen då han lirade för Arsenal Tula i fjol. Lomovitskiy och company ska dock vara nöjda om det blir en pinne här. 1X torde räcka hela vägen in i kaklet.

3. Fylkir - Fjölnir X

Statistik
Vi tar planet ut till Island där jumbon Fjölnir fortfarande jagar säsongens första seger när elva omgångar har lagts till handlingarna. Senast var de gulblå ytterst nära en skalp mot Vikingur Reykjavik, men fick nöja sig med en pinne sedan opponenterna hittat in med en sen kvittering. Fylkir har blandat och gett vilket raden 5-1-5 vittnar om. Värdarna innehar åtminstone en stabil placering i mitten av fältet med endast fyra pinnar upp till en Europaplats. Senaste drabbningen lagen emellan var spelmässigt jämn där Fylkir drog det längsta strået med 2-1. När ettan ser ut att överstreckas ritas dock samtliga tecken ner i ett tidigt skede.

4. Wolfsburg - Barcelona 1

Statistik
I damernas Champions League återstår bara fyra lag och i den första semifinalen ska Wolfsburg ta sig an Barcelona. Tyskorna slaktade stackars Glasgow med hela 9-1 i kvarten där Pernille Harder satte fyra bollar i nät. Danskan har noterats för hela elva mål på de nio senaste tävlingsmatcherna. Barca fick slita hårt för 1-0-segern mot ett b-betonat Atlético och har dessutom fått dunk i två raka inbördes mot Wolfsburg som får bära ett tydligt favoritskap i San Sebastián. Bra spiketta upp till 60 procent.

5. DC United - New England X

Statistik
Fyra fighter från Major League Soccer rundar av kupongen. Ligaspelet är igång igen och värt att tänka på är att resultaten från gruppspelet av MLS is Back, som spelades i Florida tidigare i somras, är medräknade. Båda dessa kombattanter kommer från varsina 0-0-matcher i respektive nypremiär. DC United har kryssat tre av sex kamper i år och bara noterats för en viktoria medan New England splittat på poängen fyra gånger sista fem. Inbördes har de senaste tre kamperna slutat oavgjort. Kupongens bästa spikkryss har identifierats! Helgardera om plånboken flexas.

6. Chicago - Cincinnati 1

Statistik
Vi håller oss kvar i den östra konferensen där Cincinnati visat fin form under sommaren och nu har chansen att bärga poäng för fjärde matchen i följd. FCC föll visserligen mot Portland under slutspelet av MLS is Back, men det räknas inte med i ligaspelet. Chicago Fire torskade borta mot konferensledarna Columbus Crew i fredags. Klubben från Illinois, där Hammarbys målvakt David Ousted huserade i fjol, är dock ett ruskigt starkt hemmalag och ser dessutom ut att erbjuda trevligt spelvärde. Den tidigare St. Etienne-spelaren Robert Beric löser en hemmaviktoria på Soldier Field in Chicago!

7. Philadelphia - NY Red Bulls 1

Statistik
Philadelphia har vind i seglen sedan gänget från Pennsylvania först slutade tvåa i gruppspelet och därefter tog sig hela vägen till en semifinal av MLS is back. Sergio Santos är i lysande form, brassen har vevat in fyra bollar på sex tillställningar. NY Red Bulls är ett lag som trivs betydligt bättre hemma på Manhattan än när det vankas spel på annan ort. Tjurarna vann bara fem bortamatcher föregående säsong och släppte in hela 33 mål på 17 matcher. Gästerna lär vara mer än nöjda om det bli en pinne i Philly. 1X!

8. Kansas City - Houston 2

Statistik
Jämfört med i fjol, då Kansas var ett bottengäng i den västra konferensen, har Peter Vermes manskap fått en pangstart på säsongen. “Trollkarlarna” toppar faktiskt konferensen med fem segrar efter sex omgångar. Senast satt dock triumfen långt inne, det krävdes ett självmål av Minnesota för att City skulle avgå med en knapp uddamålsseger. Houston har plockat poäng i tre av de senaste fyra fighterna och kan absolut störa värdarna som streckas i högsta laget. Fint läge att måla tvärs över och jobba in värdet till höger!


Singelstrecket! - Wolfsburg

De regerande tyska mästarinnorna Wolfsburg ser ruskigt bra ut medan Barcelona svajade mot Atlético som kom till spel utan flertalet viktiga pjäser. Given etta om den håller sig runt 60 procent.

Kupongrensaren! - Houston

Kansas har fått en flygande start på säsongen vilket gör att det svenska folket övervärderar hemmalaget. Houston är inte långt efter och kan absolut skrälla till låg procent. Spännande tvåa!


Spelförslag:

72 rader

1. PAOK - Besiktas 1x
2. Arsenal Tula - Khimki 1x
3. Fylkir - Fjölnir 1x2
4. Wolfsburg - Barcelona 1
5. DC United - New England x
6. Chicago - Cincinnati 1
7. Philadelphia - NY Red Bulls 1x
8. Kansas City - Houston 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. PAOK - Besiktas 1x2
2. Arsenal Tula - Khimki 1(x)
3. Fylkir - Fjölnir 1x2
4. Wolfsburg - Barcelona 1
5. DC United - New England (1)x(2)
6. Chicago - Cincinnati 1(x)
7. Philadelphia - NY Red Bulls 1x
8. Kansas City - Houston 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved