Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Topptipset 28/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43440-analys-av-topptipset-28-8-a/)

Lazlo 2020-08-27 19:06

Analys av Topptipset 28/8
 
Innan Stryktipset med 13 miljoner i jackpot tar över ska vi hinna med ett Topptips som börjar under fredagen och passerar mållinjen på lördag. Kupongen inleder med matcher från Frankrike, Belgien, Polen och Nederländerna innan Allsvenskan och Superettan rundar av hela härligheten. Mot åtta rätt!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Lyon - Dijon 1

Statistik
Lyon hade som bekant en häftig resa i Champions League som räckte till en fin semifinalplats där Bayern München blev för tuffa. Den gångna säsongens ligaspel vill nog helst Les Gones glömma. Fjolårets sjundeplats innebär att OL enbart får fokusera på spel i Ligue 1 denna säsong. Värdarna har Rafael avstängd. Nyförvärvet Kadewere är i Zimbabwe med sin familj och således heller inte med. Dijon inledde med en sur 0-1-torsk mot Angers. Senapslaget har dock tagit fyra av sex poäng mot Lyon sista två inbördes. Ettan är ändå väldigt trolig, men streckas aningen högt. 1X blir bra på Groupama Stadium.

2. Oostende - Anderlecht 1

Statistik
Anderlecht är inte vad man en gång var när de lilavita, under början av 2000-talet, firade framgångar både i ligan och ute i Europa. I fjol landade R.S.C.A på en modest åttondeplats trots att de avslutade med tre raka vinster. Gästerna har börjat denna säsong stabilt med en viktoria samt två oavgjorda resultat. Nan Landry Dimata, som pumpade in 13 bollar på 20 matcher den gångna säsongen, har redan noterats för två mål på tre kamper. Gästerna är dock inga övermän som nuvarande streckning antyder. Oostende gjorde en bra bortamatch mot St. Truiden (0-0) senast och ska absolut inte räknas bort. Helgardera och jobba in värdet i väst!

3. Stal Mielec - Górnik Zabrze X

Statistik
Vidare till Polen där Ekstraklasa just har dragit igång. Górnik Zabrze fick en pangstart på säsongen sedan spanjoren Jesús Jiménez bombat in tre påsar i 4-2-triumfen hemma mot nykomlingarna Podbeskidzie. Klurig uppgift väntar “Gruvarbetarna” när de beger sig till Mielec för ytterligare ett möte med en nykomling. Stal Mielec, som vann Division 1 i fjol, var ytterst nära att ro hem en trea i premiären, men fick nöja sig med 1-1 borta mot Wisla Plock. Ovisst här där samtliga tecken åker in i ett tidigt skede.

4. Cambuur - NEC Nijmegen 1

Statistik
I Nederländerna är det äntligen dags att sparka igång andraligan Eerste Divisie. Cambuur toppade tabellen och hade hela elva poäng ner till tredjeplatsen (topp 2 går upp) när ligan avbröts på grund av corona. Väldigt surt såklart för SCC som bara förlorade en ynka hemmamatch på hela säsongen. NEC Nijmegen låg i mitten när ligan avbröts med god marginal både uppåt och nedåt. Cambuur har inte tagit stryk av NEC på drygt tre år. Vettig spiketta upp till 60 procent.

5. Östersund - Falkenberg 2

Statistik
Hemma i Sverige har Östersund gått riktigt starkt under ett par veckor och bärgat tre raka vinster. Sex poäng på två bortamatcher mot AIK och Elfsborg är ett ruskigt imponerande facit. ÖFK har dessutom hållit nollan i 310 minuter i följd. I den egna borgen är jämtarna dock ganska bleka, fem intjänade poäng på åtta fighter är näst sämst i klassen. Falkenberg är även de betydligt starkare på resande tass där hallänningarna tagit poäng i lejonparten av matcherna. Falken har i dagarna gjort klart med Grégoire Amiot som lånas in från den nederländska klubben Fortuna. Ett kärt nytillskott i FFF:s backlinje. Jämnt och ovisst på förhand där den överstreckade ettan knappast lockar. Tvåan kan vara en kul chansspik på mindre system.

6. Varberg - Sirius 2

Statistik
Sett till de fem senaste omgångarna är Sirius ett av Allsvenskans absolut hetaste lag. Henke Rydströms manskap ståtar med tre raka segrar och har under de fyra senaste matcherna noterats för hela elva mål framåt. Firma Sugita, Vecchia och Saeid imponerar stort och fortsätter att bjuda på härlig fotbollskonst. Varberg knep tre viktiga poäng hemma mot Örebro senast efter ett par tunga förluster. När dessa båda kombattanter drabbade samman i Uppsala slutade det 3-3, att det ånyo blir mycket mål är ingen vild gissning. Tvåan först och ettan som följetong när plånboken flexas.

7. Dalkurd - Västerås X

Statistik
Dalkurd är tillsammans med GAIS Superettans två mest kryssbenägna lag. Hemma i Uppsala har DFF delat på äran i de fyra senaste matcherna. Västerås kryssade i föregående omgång borta mot Jönköpings Södra sedan Karwan Safari satt dit 1-1-målet på straff i matchens absoluta slutskede. Skönt för VSK som inte är bättre än elva i tabellen trots att “Gurkorna” har ett starkt lag på pappret. Den forna Dalkurd-spelaren Awad Ahmed har precis lämnat Västerås för Östersund och kommer saknas. X2 känns ändå som ett stabilt lås på Studenternas.

8. Degerfors - Halmstad 1

Statistik
I Värmland står en sprakande seriefinal på menyn när tvåan Halmstad gästar serieledande Degerfors på Stora Valla. På hemmabana har Degen visat allsvensk klass under hela säsongen och gått segrande ur sex av sju strider. I föregående omgång fick de rödvita nöja sig med en pinne borta mot Akropolis sedan Jacob Ortmark agerat poängräddare i andra halvlek. Halmstad har i sin tur ännu inte klivit på en enda mina utanför Halland på sex resor. Öppet för en spännande duell således där ettan helst ska garderas hela vägen.


Singelstrecket! - Cambuur

Cambuur var det klart bästa laget i Eerste Divisie i fjol, men blev bestulna på platsen i finrummet när ligan avbröts. Revanschlustan torde därmed vara stor och NEC Nijmegen lär få svårt att hävda sig på Cambuur Stadion. Spiketta!

Kupongrensaren! - Oostende

Svenska folket verkar gå på gamla meriter här och streckar upp Anderlecht till alldeles för höga höjder. Oostende har alla möjligheter att roffa åt sig minst en pinne på hemmaplan.


Spelförslag:

72 rader

1. Lyon - Dijon 1x
2. Oostende - Anderlecht 1x2
3. Stal Mielec - Górnik Zabrze 1x2
4. Cambuur - NEC Nijmegen 1
5. Östersund - Falkenberg 2
6. Varberg - Sirius 2
7. Dalkurd - Västerås x2
8. Degerfors - Halmstad 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Lyon - Dijon 1(x)
2. Oostende - Anderlecht 1x2
3. Stal Mielec - Górnik Zabrze 1x2
4. Cambuur - NEC Nijmegen 1
5. Östersund - Falkenberg (1x)2
6. Varberg - Sirius (1)2
7. Dalkurd - Västerås x2
8. Degerfors - Halmstad 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved