Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 3/9 - JACKPOT! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43546-analys-av-europatipset-3-9-jackpot/)

Lazlo 2020-09-02 18:52

Analys av Europatipset 3/9 - JACKPOT!
 
Det skrällde rejält i söndags och eftersom ingen tippare lyckades pricka 13 rätt finns det 3 miljoner i jackpot att bråka om denna torsdag. Europatipset består enbart av landskamper från Nations League som drar igång i veckan. Notera att kupongen löper över två dagar. Nu kör vi!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:44

1. Tyskland - Spanien 2

Statistik
Vi inleder direkt med kupongens häftigaste möte från Stuttgart där Tyskland får finbesök av Spanien. Spanjorerna kommer hit med ett starkt lag där stabila pjäser som Sergio Ramos och Sergio Busquets tar plats. Adama Traoré och Ansu Fati är dessutom två spännande debutanter. Jogi Löw har i sin tur valt att ställa över kanoner som Gnabry, Kimmich och Neuer. Med Ter Stegen skadad lär troligen Arsenals Bernd Leno ta plats mellan stolparna. Gästerna har gått segrande ur de två senaste tävlingsmatcherna mellan lagen, när ettan streckas på tok för högt känns det givet att inleda med tvåan.

2. Ryssland - Serbien 2

Statistik
Serbien har blivit bättre med åren och kvalade in till det senaste VM-slutspelet här i Ryssland 2018. I EM-kvalet räckte dock inte serberna till mot varken Ukraina eller Portugal. Playoff mot Norge väntar nästa månad för Kostic, Mitrovic och company i Serbien. Ryssland genomförde ett stabilt kval och landade på en andraplats bakom överlägsna Belgien i deras kvalgrupp. Här saknas emellertid ett koppel av ordinarie spelare och då är det svårt att köpa den höga streckning på ettan som råder. X2 är en lämplig start.

3. Finland - Wales 2

Statistik
Wales reser till Helsingfors med en något stukad trupp, Aaron Ramsey har bland annat lämnat återbud för de två inledande matcherna i Nations League. Daniel James, Ethan Ampadu och inte minst Gareth Bale finns dock med i Giggs trupp. Finland har gjort succé sista åren och lyckades kvala in till nationens allra första stora mästerskap. Pukki är i sina bästa stunder riktigt vass, men hade det extremt tungt i Norwich mot slutet. Drakarna från Wales ska hållas som det bättre laget i den finländska huvudstaden och tvåan är en potentiell spik.

4. Bulgarien - Irland 2

Statistik
Bulgarien har det kämpigt i landslagsfotbollen just nu och vann bara en enda match i EM-kvalet. Med träningslandskamper inkluderat har bulgarerna faktiskt endast gått segrande ur en strid sista 14. Ett hemskt facit. Stephen Kenny har tagit över som förbundskapten för Irland efter Mick McCarthy. ”The Boys in Green” ska hållas högre än Bulgarien med flertalet vassa lirare från Premier League och The Championship. Kevin Long löser biffen på Vasil Levski National Stadium. Tvåa!

5. Turkiet - Ungern 2

Statistik
Vidare till Sivas där Turkiet ser ut att bli på tok för högt streckade när Ungern kommer på besök. Visst är turkarna bra i sina bästa stunder, framförallt på hemmaplan där man bara släppt in ett mål på de åtta senaste matcherna. Här tvingas dock värdarna klara sig utan både Tosun och Emre. Ungern fällde krokben för Kroatien i EM-kvalet och har bra spets i bland annat Ádám Szalai. Den lågt streckade tvåan lockar i utgång även om samtliga tecken rekommenderas.

6. Ukraina - Schweiz 1

Statistik
Schweiz genomförde ett lysande Nations League 2018/19 där de rödvita krigarna landade på en fjärdeplats efter att ha förlorat mot England på straffar i bronsmatchen. Alpnationen har en riktigt tuff inledande fight framför sig när de beger sig österut för att ta sig an Ukraina. Den blågula värdnationen imponerade stort i EM-kvalet genom att bland annat ta fyra av sex poäng mot självaste Portugal. West Ham-spelaren Yarmolenko är tillsammans med Malinovsky och Zinchenko tre klasspelare. Ettan är en spännande spik på Arena Lviv.

7. Moldavien - Kosovo 2

Statistik
Över till Grupp 3 i Liga C där Moldavien och Kosovo drabbar samman i den italienska staden Parma. Moldavien hade ett uselt EM-kval där man hamnade sist i en grupp som innehöll nationer som Andorra och Albanien. Värdnationen tog endast tre poäng på tio matcher. Kosovo har tagit stora kliv på rankningen sista åren och hade länge häng på andraplatsen bakom England i EM-kvalet, men tvingades slutligen ge sig till förmån för Tjeckien. Besökarna får klara sig utan Fenerbahce-anfallaren Vedat Muriqi som är skadad, men ska likväl gälla som gigantiska favoriter mot blåbärsnationen Moldavien. Framförallt på neutral mark. Tvåan spikas.

8. Slovenien - Grekland X

Statistik
Precis som Bulgarien har även Grekland haft några tunga fotbollsår med uteblivna resultat. Grekerna spottade upp sig i slutet av EM-kvalet och vann de tre avslutande kamperna mot Bosnien, Armenien och Finland men då var det redan försent. Slovenien landande bara på en fjärde plats i EM-kvalet trots att de exempelvis lade Polen på rygg hemmavid. Ojämnheten blev det som slutligen kvaddade de slovenska EM-drömmarna. Hemmalaget har alltjämt Josip Ilicic frånvarande och denna batalj känns helt öppen. Alla tecken.

9. Italien - Bosnien 1

Statistik
Vidare ner till stöveln där två lag som höll till i samma kvalgrupp till EM drabbar samman. Italien vann samtliga kvalmatcher, 30-4 i målskillnad över tio omgångar är otroliga siffror. När dessa kombattanter gjorde upp på Allianz Stadium i Turin vann italienarna bara med 2-1 sedan Verratti avgjort i den 86:e minuten. Bosnien var väl så bra som ”Gli Azzurri” i den fighten. Edin Dzeko målade i Turin och kan absolut hota den italienska backlinjen här i Florens. På det stora hela håller såklart Italien betydligt högre klass, men då ettan cirkulerar runt 90 procent plockar vi även med krysset.

10. Nederländerna - Polen 1

Statistik
Efter några trevande år håller det nederländska fotbollslandslaget återigen europeisk toppklass. I EM-kvalet slutade de orangea tvåa bakom Tyskland, som de för övrigt slog tillbaka på bortaplan med 4-2. Polen anländer till Amsterdam som klara underdogs eftersom nationens superstjärna Robert Lewandowski fått ledigt efter Champions League. Den rödvita truppen ser trots det relativt fin ut med Szczesny i kassen och Piatek på topp. Den överstreckade ettan bör åtminstone backas upp av krysset i jakten på de större pengarna.

11. Norge - Österrike 2

Statistik
Österrike tog sig komfortabelt vidare till EM genom att sluta på andra plats bakom suveränerna Polen. Alplandet hade till och med råd att torska mot Lettland i den sista kvalomgången. Norge slutade trea i deras kvalgrupp bakom Spanien och Sverige och missade därmed chansen att plocka en direktplats till EM. Lars Lagerbäcks guttar har fortfarande möjligheten att nå slutspelet via playoff som startar om en månad. Den norska truppen är stark med spelare som Ödegaard, Henriksen, King, Sörloth och inte minst Haaland. I Oslo får dock baggarna aningen för stort förtroende av det svenska folket. Börja därför med X2 på mindre system.

12. Rumänien - Nordirland X

Statistik
Bra värde finns till höger på kupongens tolfte match när Nordirland reser till Balkanhalvön för att ge sig i kast med Rumänien. Gästerna landade in på en tredjeplats i EM-kvalet där öborna kryssade hemma mot Nederländerna och även var ytterst nära poäng i Rotterdam. Rumänien räckte inte till i Sveriges kvalgrupp där de fick nöja sig med en fjärdeplats. Puscas och Hagi är två unga spännande spelare, men bakom duon är det ganska tunt. Ett hårt jobbande Nordirland kan bli en obehaglig överraskning för Radois manskap. X2 prioriteras i Bukarest.

13. Slovakien - Tjeckien 2

Statistik
Den tjeckiska truppen domineras av spelare från uppstickaren Slavia Prag som har gått som tåget både i den inhemska ligan samt ute på europeisk mark. I den inledande fighten i Nations League väntar grannlandet Slovakien, som till skillnad från Tjeckien inte lyckades knipa en direktbiljett till EM-slutspelet. Den slovakiska truppen är ändå relativt bred, men saknaden av spets i de främre leden är tydlig. Försvaret med Vavro och Skriniar i täten gör det allt som oftast bra. Känslan är dock att Slovakien får svårt att räcka till mot rivalerna i väst. Vi streckar från höger på Tehelné pole i Bratislava.


Singelstrecket! - Kosovo

Moldavien är rankat som en av de absolut sämsta nationerna efter den bedrövliga insatsen i EM-kvalet. På neutral mark i Parma ska de inte ha en suck mot ett Kosovo på framåtmarsch.

Kupongrensaren! - Ungern

Turkiet blandade höga toppar med djupa dalar i kvalet och kan inte backas fullt ut till rådande procent. Ungern har visat att man kan sprattla till emellanåt. Den lågt streckade tvåan synas omgående!


Spelförslag:

432 rader

1. Tyskland - Spanien 2
2. Ryssland - Serbien x2
3. Finland - Wales 2
4. Bulgarien - Irland 2
5. Turkiet - Ungern 1x2
6. Ukraina - Schweiz 1
7. Moldavien - Kosovo 2
8. Slovenien - Grekland 1x2
9. Italien - Bosnien 1x
10. Nederländerna - Polen 1x2
11. Norge - Österrike x2
12. Rumänien - Nordirland x2
13. Slovakien - Tjeckien 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Tyskland - Spanien x2
2. Ryssland - Serbien 1x2
3. Finland - Wales (x)2
4. Bulgarien - Irland 2
5. Turkiet - Ungern 1x2
6. Ukraina - Schweiz 1
7. Moldavien - Kosovo 2
8. Slovenien - Grekland 1x2
9. Italien - Bosnien 1x
10. Nederländerna - Polen 1(x2)
11. Norge - Österrike (1x)2
12. Rumänien - Nordirland x(2)
13. Slovakien - Tjeckien (x)2

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved