Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Analys av Europatipset 27/9 - JACKPOT! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/43907-analys-av-europatipset-27-9-jackpot/)

Lazlo 2020-09-26 15:05

Analys av Europatipset 27/9 - JACKPOT!
 
Söndagens Europatips med en jackpot på 3.5 miljoner kronor går verkligen inte av för hackor. Resan går via Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga och Bundesliga där bland annat den blågula seriefinalen mellan Malmö och Häcken ska bli ruskigt spännande att följa. Här följer en djupgående analys för vägen till 13 rätt!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Manchester City - Leicester 1

Statistik
Vi inleder äventyret med kupongens klaraste spik. Manchester City streckas förvisso i sedvanlig ordning högt men de ljusblåa ska också ses med toppchans när Leicester kommer på besök. The Foxes saknar Ndidi sedan han ådragit sig en skada och fortsatta frågetecken råder även för Jonny Evans vars skadehistorik talar för sig själv. Att eventuellt stå utan två av sina tre viktigaste spelare är inte roligt när Manchester City står för motståndet. The Citizens stod för en enormt imponerande och vägvinnande fotboll mot Wolverhampton där Sterling, Foden, Jesus och inte minst De Bruyne samtliga såg taggade ut. Det kommer de vara även här. Ohotad etta.

2. Tottenham - Newcastle 2

Statistik
När Tottenham ställdes mot Southampton trodde nog inte varken Son eller Kane på några gåvor från Helgonen. Hassenhüttls mannar bjöd dock duon på både det ena och det tredje, till slut hade Son gjort fyra baljor med Kane som assistent vid samtliga. Samma ytor lär inte erbjudas när Newcastle kommer på besök. Skatorna kommer med största sannolikhet att dra hem trupperna och istället satsa på kontringar med vassa omställningsspelare i form av Wilson och Fraser. Det var ett framgångsrikt recept senast de svartvita var här (1-0-seger) och när högersidans värde fullkomligen lyser måste det med omgående.

3. West Ham - Wolverhampton 2

Statistik
West Ham har haft en tuff inledning på säsongen. Premiärtorsk mot Newcastle och sen mot Arsenal kom ytterligare ett tungt nederlag. Fortsätter det så här kommer Moyes inte bli långvarig på tränarbänken. Skotten har dessutom missat träningsveckan då han lämnat positiva test för Covid19 och detsamma gäller även mittbacken Diop. Wolverhampton kommer i det närmaste skadefria och ser i vanlig ordning slagstarka ut. Framåt hotar trion Podence/Jiménez/Traoré gång efter annan och i de bakre leden guidar kapten Coady med den äran. Överlag är Vargarna bra mycket stabilare än The Hammers och tvåan kan gott lämnas ensam.

4. Roma - Juventus 2

Statistik
Dejan Kulusevski behövde inte särskilt lång inkörsperiod i sin nya klubb. Kulan satte 1-0 för Juventus redan efter dryga kvarten mot Sampdoria och till nästa landslagssamling blir det svårt för Party-Janne att lämna stjärnskottet utanför startelvan. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd för “Den gamla damen” när de ska stångas mot Roma. Ordning på torpet råder inte i huvudstadsföreningen men när en av årets största matcher står på schemat kommer motivationen av sig själv. Roma slog Juve med 3-1 i början på augusti och har definitivt kapacitet för att kunna upprepa den bedriften. Alla tecken ska finnas med på större system.

5. Crotone - Milan X

Statistik
Lejonhannen Zlatan Ibrahimovic har förklarat krig mot Coronaviruset. Svensken missade mötet med Bodö/Glimt i torsdags och det positiva testet håller Ibra borta även från söndagens batalj mot Crotone. Utan sin talisman på topp är inte Rossoneri lika svårslagna. Det syntes inte minst mot Bodö där de rödsvarta kom undan med en knapp 3-2-seger. Crotone har spets i anfallaren Simy och även om han, eller hela Crotone för den delen, inte hade någon lyckad premiär mot Genoa är det inte läge att räkna bort värdarna här. Streckningen har nämligen blivit extremt högervriden och samtliga tecken plockas därför med direkt.

6. Malmö FF - Häcken 1

Statistik
Seriefinal på Stadion! Malmö körde över Lokomotiva Zagreb i torsdags med 5-0 och visade att formen är god trots att resultaten i Allsvenskan gått emot skåningarna den senaste tiden. Rieks och Kiese Thelin bidrog starkt till segern och vissa förhoppningar finns för att Tomasson även ska ha tillgång till Christiansens tjänster i bataljen med Häcken. Göteborgarna har med en match till godo sex poäng upp till Malmö och behöver därmed vinna här för att ha ansenliga chanser på SM-guldet. Det lär dock bli tufft för surmulen Alm och company. Spelet utanför Hisingen har lämnat en hel del övrigt att önska och naturgräsfaktorn talar också emot Getingarna här. Stannar ettan under 60 procent kan den lämnas ensam.

7. Djurgården - IFK Norrköping X

Statistik
På tal om mindre bra humör kommer vi osökt till Kim Bergstrand och Tele2 Arena. Djurgården stod upp väl mot Cluj men fick till slut ge sig med 0-1. Tungt för stockholmarna som dessutom kommer från ett ännu tyngre resultat mot Östersund senast. Där tappade DIF ledningen långt in på tilläggstiden och med nämnda faktorer i åtanke är frågan om värdarna orkar ladda om inför mötet med Norrköping? Positivt för huvudstadslaget är dock att Peking sett vilsna ut under hela sensommaren och här lär gästerna anta kampen med försiktighet i första hand. Det borgar för ett spikkryss, men finns deg över är det inte läge att snåla.

8. Elfsborg - IFK Göteborg 1

Statistik
IFK Göteborg är kusligt nära spel i Superettan nästa säsong och det är inget roligt schema som återstår heller. Tuff resa väntar när bussen rullar till Knalleland med ett gäng änglar som bara vunnit tre gånger på 21 (!) försök under säsongens gång. Elfsborg har trots stundtals krampaktigt spel hängt med i toppen sedan start och sentimentaliteten kantar dessutom boråsarnas fajt den här eftermiddagen. Jesper Karlsson gör här sin sista match för föreningen innan det bär av till Holland och “Orten-Jeppe” lär säkerligen vilja avsluta med en rejäl show. Detta blir tufft för Blåvitt. Strecka från vänster.

9. Falkenberg - Hammarby 1

Statistik
Mycket har sagts om detta Hammarby. Säsongen har hittills varit katastrofal och med sex poäng upp till Europaplatserna ser det ut som att kontinenten får fortsätta vänta på de grönvitas entré på den stora scenen. Derbytorsken mot AIK senast var en stilstudie i hur det inte får se ut och nu väntar en bussresa till Halland som ingen lär se framåt emot särskilt mycket. Falkenberg står för motståndet och värdarna vet hur man tar poäng av Bajen. Det vändande mötet slutade 1-1 i huvudstaden och när motivation, underlag och åter motivation talar för Hasse Eklund och company är det kanonläge att lämna den överstreckade tvåan utanför leken.

10. Helsingborg - Östersund 1

Statistik
Tidigare utskrattade och utdömda Östersund går mot nytt allsvenskt spel nästa säsong. Den nykomponerade tränarduon har gjort Falkarna till ett svårslaget gäng över sommaren och det var det få som trodde var möjligt på förhand. Mot slutet har dock gästerna inte sett särskilt bra ut och en reaktion ligger minst sagt i luften. Helsingborgs formkurva går åt motsatt håll och segern mot Varberg senast var blytung. Den innebar att skåningarna för första gången på mycket länge är ovanför nedflyttningsplatserna i Allsvenskan. Mot ett Östersund som inte har naturgräs som favoritunderlag ska Mellbergs gäng ses med goda möjligheter. Vettig utgångsetta.

11. Valladolid - Celta Vigo X

Statistik
Vidare till La Liga som erbjuder två duster till den miljonkantade kupongen. Först ut är ett på förhand jämnt möte på Estadio José Zorrilla. Här var Valladolid synonymt med stabilitet i fjol vilket 15 poängplock av 19 möjliga vittnar starkt om. Den här säsongen verkar inte heller bli något undantag då Real Sociedad fick vända hem med en pinne i premiären efter att ha haft problem med brasse-Ronaldos projektbygge. Celta Vigo var en besvikelse i fjol med långvarig bottenstrid men har än så länge visat att de inte tänker gå samma öde till mötes i år. En seger och en oavgjord är facit sedan premiären, men här blir det tufft. 1X räcker.

12. Barcelona - Villarreal X

Statistik
Den ena följetongen efter den andra har kantat Barcelonas sommar. Messi blev till slut kvar i klubben men större ändringar har skett på tränar- och ledningssidan. In som ny coach har Ronald Koeman kommit och den gamle backbjässen har tagit hjälp av Henke Larsson för att drilla anfallsbesättningen. Den besättningen är desarmerad sedan Suárez försvunnit och med så många frågetecken runt katalanerna är det svårt att köpa ettans benhårda streckning. Villarreal är ett spelskickligt gäng med toppar i Moreno, Chukwueze och nye Parejo. Den trion kan vålla stor skada för Barca här och det är onekligen lockande att plocka med samtliga tecken direkt.

13. Freiburg - Wolfsburg 2

Statistik
Bundesliga tar oss i mål denna söndag. Freiburg inledde med en fin triumf mot storsatsande nykomlingen Stuttgart där det blev seger med 3-2. Grifo och Petersen nätade då och den duon är vital för de svartvitas eventuella framgångar även i år. Wolfsburg har mer spets i laget men Vargarna kommer också hit med en torsdagsfajt i benen. Även om motståndarna Desna inte bjöd upp till jättemycket dans tog det ändå ett tag för Folkvagnarna att spräcka nollan i den kampen. Det kommer bli tuffare emot nu och utgångstvåan bör garderas på större system.


Singelstrecket! - Manchester City

City ska hämnas Liverpools ligaguld i år och mot Wolves såg de ljusblåa ruskigt starka ut. Leicester är hårt skadedrabbade och kommer inte att ha mycket att sätta emot på Etihad. Bergetta.

Kupongrensaren! - Newcastle

Skatorna åt upp Tottenham i motsvarande möte i fjol och ska definitivt kunna upprepa den bedriften här. Spurs har redan många matcher i benen och är en favorit i stor fara under söndagen.


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Leicester 1
2. Tottenham - Newcastle 1x2
3. West Ham - Wolves 2
4. Roma - Juventus x2
5. Crotone - Milan 1x2
6. Malmö - Häcken 1
7. Djurgården - Norrköping x
8. Elfsborg - Göteborg 1x
9. Falkenberg - Hammarby 1x
10. Helsingborg - Östersund 1
11. Valladolid - Celta Vigo 1x
12. Barcelona - Villarreal 1x2
13. Freiburg - Wolfsburg 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Leicester 1
2. Tottenham - Newcastle (1x)2
3. West Ham - Wolves 2
4. Roma - Juventus 1x2
5. Crotone - Milan 1x2
6. Malmö - Häcken 1
7. Djurgården - Norrköping (1)x(2)
8. Elfsborg - Göteborg 1(x)
9. Falkenberg - Hammarby 1x
10. Helsingborg - Östersund 1(x)
11. Valladolid - Celta Vigo (1)x
12. Barcelona - Villarreal 1x2
13. Freiburg - Wolfsburg 12

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved