Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Stryktipset 3/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44010-tips-analys-foer-stryktipset-3-10-a/)

Lazlo 2020-10-02 15:10

Tips & Analys för Stryktipset 3/10
 
Månadens första Stryktips inleder med tre fajter från Premier League. Bland annat ska mötet mellan Marcelo Bielsa och Pep Guardiola synas på Elland Road. Åtta bataljer från The Championship tar sedan vid innan två toppmatcher i Superettan avrundar kalaset. Vägen mot 13 rätt är krattad, häng med!

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Leeds - Manchester City 2

Statistik
Vilket spännande möte som stundar direkt. Marcelo Bielsa välkomnar här Marcelo Bielsa 2.0 när Leeds tar emot Manchester City. Huvudstadslaget slog i veckan ut Burnley ur Ligacupen utan större bekymmer. Sterling, som är nybliven anfallare då både Agüero och Jesus sitter i sjukstugan, satte två baljor och dessutom fick Ferran Torres sätta sin första kasse i den ljusblåa tröjan. Lägg därtill namn som De Bruyne, Foden och Mahrez och offensiven är med andra ord fortfarande ruggig hos gästerna. Leeds går inte heller av för hackor men spelare för spelare är The Damned United klart sämre. Mål kan Bielsas gäng göra här, motfrågan blir direkt hur många City gör? Tvåan är en stålspik.

2. Everton - Brighton 2

Statistik
Everton är den stora positiva överraskningen så här långt i Premier League-spelet. Ancelotti har guidat sitt gäng till tre raka segrar, men i veckans Ligacupmatch mot West Ham kom ett par bakslag. Allan och Richarlison linkade då av skadade och det återstår att se om duon kommer medverka när Brighton står för motståndet. The Seagulls har spelat oerhört fin fotboll inledningsvis och ser ut att ha höjt sig minst ett snäpp från fjolåret. Maupay och Trossard är ständiga orosmoln i de främre leden och bakåt är trion White/Dunk/Webster alla solida mittbackar. Här blir gästerna för undervärderade både odds- och streckmässigt. Börja till höger.

3. Newcastle - Burnley X

Statistik
Två lag som inte imponerat drabbar samman i norr. Newcastle rånade Tottenham på en poäng i söndags och hade dessutom stora problem med Newport i veckan. Steve Bruce har ett gediget jobb framför sig om det inte ska bli strid långt ner i tabellen för Skatorna. Burnley har saknat Ben Mee och James Tarkowski ett tag och det har verkligen märkts. Mot Leicester var det öppna spjäll bakåt och Southampton behövde aldrig riktigt svettas förra helgen när de segrade på Turf Moor. Tarkowski var dock tillbaka i startelvan i veckans cupdrabbning med City och även om den matchen förlorades var det ett glädjande besked för Sean Dyche. Ettan överstreckas och väljs därmed bort i inledningen.

4. Blackburn - Cardiff X

Statistik
Vidare ner till The Championship där Blackburn har asfalterat motståndet mot slutet. Totalt 9-0 mot Wycombe och Derby är ruskigt starka siffror där Adam Armstrong visat varför han tidigare varit ett så uppsnackat namn. Den kvicke anfallaren har hittills smällt in fem baljor och fortsätter det på den vägen kommer ingen kunna konkurrera om skytteligatiteln. Här blir dock svenska folket förblindade av de senaste resultaten. Cardiff är ett jämbördigt lag med Blackburn och har alla möjligheter att få med sig poäng från Ewood Park. Kieffer Moore, nyförvärvet från Wigan, har redan hunnit bli varm i kläderna och han kan mycket väl stå för nya mål även här. Gardera brett i detta ovissa möte.

5. Middlesbrough - Barnsley 2

Statistik
Barnsley har spelat ganska fin fotboll inledningsvis, men poängen har dessvärre uteblivit för gästernas del. En pinne av nio möjliga är såklart inte bra nog, men kan The Tykes återigen kräma ur en bra prestation när resan nu går till Riverside ligger en seger nära till hands. Här väntar nämligen ett slött Middlesbrough som inte alls sett bra ut. Neil Warnocks gäng är dessutom mer bekväma när de slipper ha bollinnehavet, här är det motsatt matchbild som väntar. Det talar inte för värdarna. Stryk ettan helt och börja istället med att strecka från höger.

6. Nottingham - Bristol City X

Statistik
Vad ska det bli av detta Nottingham? Forest var på vippen att nå playoff till Premier League i fjol, men starten på den här säsongen har varit generalusel. Tre förluster, fem mål i baken och ett undermåligt anfallsspel är vad Sherifferna presterat så här långt. Uppryckning krävs och när trots allt spelare som Bachirou, Taylor och Grabban finns att tillgå ska inte ett trendbrott ligga alltför långt bort i tiden. Bristol City har å sin sida fått en positiv start. Tre raka segrar och sex gjorda mål är bra jobbat, men det ska också sägas att gästerna inte är det stabilaste av lag. Det här ska ses som ett helt öppet möte och alla tecken är att då att föredra.

7. Reading - Watford 2

Statistik
Reading är, likt Everton i finrummet, The Championships stora överraskning så här långt. Kungligheterna har vunnit sina tre första matcher och då två av vinsterna kommit mot lag som Derby och Cardiff är det bara att lyfta på hatten för värdarna. Det ska föras till protokollet att Derby möttes i ett perfekt läge för Reading och bataljen mot Cardiff kunde slutat hur som helst. Här jackas motståndet upp ytterligare när Watford kommer till Madejski Stadium. Gästerna har fått ett krav från Pozzo den här säsongen och det är att gå direkt upp i Premier League igen. Kenka Sema ser fin ut på vänsterkanten och kanske kan det här bli genombrottssäsongen för Joao Pedro på topp? Watford håller betydligt högre nivå än Reading och vinner detta.

8. Sheffield Wednesday - QPR 1

Statistik
Sheffield Wednesday stod för en lovande start på säsongen. Segern borta mot Cardiff i premiären var fullt rättvis och därefter åkte Stålmännen och plockade poäng av Watford. Mot slutet har dock prestationerna dalat något, men om onsdagslaget kan hitta tillbaka på samma fina spår som i starten ska de kunna vara med och slåss om playoffplatserna i år. Det lär dock inte QPR göra. Londongänget får snarare rikta in sig på att rädda kontraktet och det kan bli en uppgift svår som någon. De blåvita gästerna har en begränsad trupp på pappret och på Hillsborough kommer det främst handla om att freda det egna målet. Klar utgångsetta.

9. Swansea - Millwall 2

Statistik
En jämn batalj är att vänta på Liberty Stadium. Swansea har inte torskat så här långt och Svanarna har dessutom hållit det egna målet fritt från påhälsning under 270 minuter. Nämnas bör dock att premiären mot Preston mycket väl kunde slutat i antingen poängtapp eller förlust och därefter har walesarna inte bjudits på något vidare motstånd varken mot Birmingham eller Wycombe. Tuffare emot nu när Millwall kommer på besök. Lejonen stod upp väl mot förhandsfavoriten Brentford senast och här väntar ett spelmässigt liknande motstånd. Swansea är däremot inte på Brentfords nivå och i vad som ska vara ett jämnstreckat möte blir värdarna alldeles för stora favoriter. Då är högersidan vägen att gå.

10. Rotherham - Huddersfield 1

Statistik
Även fast säsongen är i sin linda går det redan att se tendenser som lär hålla i sig hela vägen fram. En sådan är att Huddersfield kommer att få det tufft i botten av tabellen. The Terriers vann senast mot Nottingham, men det var mer en engångsföreteelse än något vi ska vänja oss vid. Hadergjonaj, Mounié och Kachunga har alla lämnat och näst på tur ser Karlan Grant ut att vara. Han bär mer eller mindre offensiven på sina axlar och utan honom hägrar nedflyttning för Huds. Rotherham är ett mer stabilt gäng och har också inlett bättre. Förlusten mot Millwall var knapp, men därefter studsade värdarna tillbaka och tog poäng mot Birmingham. Här ligger en seger i vassen. Ettan singlas.

11. Luton - Wycombe 1

Statistik
Luton hade en tuff säsong i fjol men ser inte ut att gå samma öde till mötes i år. The Hatters har slagit både Barnsley och Derby och stod upp på ett bra sätt i mötet med topplaget Watford senast. Reslige James Collins på topp är ett hot mot alla seriens försvar och han kan mycket väl finnas med i målprotokollet när Wycombe gästar. The Chairboys läcker som ett såll bakåt och kommer få det ruggigt tufft att hänga kvar i The Championship. Gareth Ainsworth kommer dock inte att rucka på sina principer utan besökarna ska anfalla sig kvar i andraligan. Det blir deras fall. Ettan garderas enbart på grund av den hårda streckningen.

12. Jönköpings Södra - Halmstad 1

Statistik
Superettan härnäst där vi kastar oss in i toppstriden. Degerfors går som tåget och är ohotade serieledare, men bakom bruksklubben är det desto jämnare. Här tar trean Jönköping emot tvåan Halmstad i ett livsviktigt möte. J-Södra har inför den här matchen fem poäng upp till hallänningarna och formen är god. Framför allt på Stadsparksvallen där Brännströms mannar inte förlorat sedan juli månad. Det blir med andra ord en tuff eftermiddag för Magnus Haglund och company här. Halmstad har inte förlorat på bortagräs så här långt, men poängtapp har bland annat kommit mot motstånd som Akropolis och Dalkurd. Jönköping är betydligt bättre. 1X räcker.

13. Örgryte - Brage X

Statistik
Kupongen avrundas på Gamla Ullevi med två herrskap som jagar den sista kvalplatsen till Allsvenskan. Det ser dock tufft ut för både Örgryte och Brage som inför omgången är tio respektive sju poäng efter J-Södra. Hoppet är dock det sista som överger de här gängen och så länge chansen finns kommer båda att gå för det. ÖIS kommer från en svidande förlust i derbyt mot GAIS men har annars gått starkt på naturgräset i Götet. Brage trivs normalt inte som bäst med pollen i bihålorna, men masarna är också ett av seriens bästa lag när de har sin dag. Ett ruskigt svårtippat möte gör sig bäst helgarderat.


Singelstrecket! - Manchester City

City såg starka ut i Ligacupen mot Burnley och lär ställa ett liknande lag på benen här. I vad som förväntas bli en öppen och målrik historia mot Leeds ska Peps mannar hållas klart högst.

Kupongrensaren! - Brighton

Everton vann klart i Ligacupen mot West Ham, men det var också en dyrköpt seger. Richarlison och Allan dras här med frågetecken och skulle duon inte komma till spel mot Brighton blir det tufft. Perfekt skrälläge för Fiskmåsarna!


Spelförslag:

432 rader

1. Leeds - Man City 2
2. Everton - Brighton x2
3. Newcastle - Burnley x2
4. Blackburn - Cardiff 1x2
5. Mboro - Barnsley 2
6. Nottingham - Bristol C 1x2
7. Reading - Watford 2
8. Sheffield W - QPR 1
9. Swansea - Millwall x2
10. Rotherham - Huddersf. 1
11. Luton - Wycombe 1x
12. Jönköping - Halmstad 1
13. Örgryte - Brage 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leeds - Man City 2
2. Everton - Brighton (1x)2
3. Newcastle - Burnley 1x2
4. Blackburn - Cardiff 1x2
5. Mboro - Barnsley (x)2
6. Nottingham - Bristol C (1)x(2)
7. Reading - Watford 2
8. Sheffield W - QPR 1(x)
9. Swansea - Millwall x2
10. Rotherham - Huddersf. 1
11. Luton - Wycombe 1x
12. Jönköping - Halmstad 1(x)
13. Örgryte - Brage 1x2

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

viking90 2020-10-02 16:35

City känns ju som ett riktigt fynd, trots att de precis passerat 60% borde ju vara väldigt mycket högre %...

City lär ju straffa Leeds några gånger om när de blir lite för naiva i sitt spel, underhållande match kan det nog bli!

Jag har lutat lite åt att spika Sheffield Wed. men de hade inte rolig statistik på hemmaplan förra året speciellt i slutet av säsongen. 6 sista hemmamatcherna slutade med 2 oavgjorda & 4 förluster.

Alltid klurigt med Championship det blir att klura några varv till inför spelstopp.

mr_stylez 2020-10-02 23:36

Håller med om City, given spik att luta sig mot.

Everton groteskt överstreckade, den 1an tar jag bort direkt.

Andra överstreckade är Newcastle, Middlesborugh, Swansea och Luton.

Kan ge grymt bra betalt imorgon. En ensam vinnare?

Jag litar på City och Watford som ska vara bättre än motståndet. Får bli mina 2 spikar på större R-system.

viking90 2020-10-03 19:48

De blev alldeles för mycket fel val för att det skulle sluta med 13 rätt idag...

City lyckades med att tappa en knapp 1-0 ledning till 1-1 och kryssade endast...
Jag gjorde likt mr_stylez och spikade Watford för andra gången denna säsongen det gick inte förra gången och inte heller idag...
J Södra och spikkyss på Rotherham-Huddersfield blev två bra drag det är väl det man får lägga på pluskonton samtidigt för lillvarningen för Sheffield Wed som tappade sin ledning till 1-1 i absolut sista minuterna...

Vi tar nya tag nästa vecka!

hstream 2020-10-07 20:20

Vad är det för R-system på 2916 rader? Vad för garanti om 3/5 eller fler U sitter?



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved