Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 9/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44101-tips-analys-foer-topptipset-9-10-a/)

Lazlo 2020-10-08 21:51

Tips & Analys för Topptipset 9/10
 
Det rådande landslagsuppehållet gör att det bjuds på fotboll från ett par obskyra ligor på fredagens Topptips. League One, Eerste Divisie, U21-landskamper samt brasilianska Série B är det som gäller när den berömda åttan ska håvas in. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Fleetwood - Hull 1

Statistik
Den gångna säsongen var Fleetwood på vippen att ta steget upp i The Championship, men tvingades sedermera ge sig mot Wycombe i kvalet. Joe Bartons torskarmé har inte fått den bästa starten på hösten och kommer närmast från tre raka förluster i League One. Endast bottenlaget Burton har lagts på rygg efter fyra omgångar. Hull har vevat på ordentligt i början med fyra triumfer i följd, men här tvingas “Tigrarna” klara sig utan viktiga Josh Magennis. När gästerna dessutom blir överstreckade känns det givet att inleda med 1X på mindre system då kunnandet hos Fleetwood är bra i grunden.

2. FC Eindhoven - Excelsior 2

Statistik
Vidare till Holland där FC Eindhoven precis som i fjol ligger och skvalpar i mitten av tabellen av Eerste Divisie. Känslan är emellertid att FCE kommer tappa mark vad det lider då flera av lagets bästa offensiva pjäser lämnat. Senast fick värdarna käka rejält med grus när de föll med 0-6 mot Nijmegen. Som lök på laxen ådrog sig backen Bogaerts ett rött kort och är således avstängd här. Excelsior har även de startat svagt men håller högre klass i grunden. Már Ómarsson är en giftig målskytt som borde kunna peta in någon boll mot värdarnas klena defensiv. Tvåan erbjuder trevligt värde just nu och kan därmed lämnas allena.

3. Portugal U21 - Norge U21 1

Statistik
Norges U21-landslag skuggar Portugals dito i EM-kvalgrupp 7. Norrmännen återfinns på en tredjeplats två pinnar bakom värdnationen, men med två matcher fler under bältet. Ska Portugal ha någon chans att komma ikapp Nederländerna i topp är det tre poäng som gäller under fredagskvällen. När lagen möttes på norsk mark segrade portugiserna med 3-2, men då ska det sägas att de spelade med tio man på banan under två tredjedelar av matchen. Större siffror att vänta på Estádio António Coimbra. Ettan singlas utan snack!

4. Belgien U21 - Wales U21 X

Statistik
Vi hoppar raskt över till Grupp 9 som toppas av Belgien just före jagande Tyskland. Det är överlag en väldigt jämn grupp, Wales är exempelvis endast fyra poäng efter belgarna. Gästerna från draklandet har några spännande spelare i Regan Poole och Mark Harris som nog ska kunna ställa med lite oreda här. Wales vann faktiskt med 1-0 hemmavid vid senaste mötet lagen emellan och ska det bli någon utdelning att tala om bör britterna hitta dit med en skräll. Alla tecken åker in från start!

5. Figueirense - Chapecoense X

Statistik
Vi styr skutan över Atlanten för lite härlig samba i Brasiliens andraliga. Det osar inte direkt samba om Figueirense som inte har rosat marknaden 13 omgångar in i Série B. Bakåt är de dock solida, som många andra lag i denna liga. Chapecoense, som trillade ur Série A föregående säsong, har fin spets framåt med gubbar som Bruno Silva och Anselmo. Gästerna är totalt sett strået vassare men denna kamp känns ändå vidöppen på förhand. Helgardera!

6. Operário - Confianca 1

Statistik
Confianca anländer till Ponta Grossa med två starka triumfer i ryggen. Daniel Paulistas mannar är dock ett utpräglad hemmalag. På resande tass har de blåklädda endast gått segrande ur en av de senaste åtta striderna. Operário är även de framförallt ett gäng hemmakatter. Senast nöp dock de vitsvarta en fin 1-0-skalp borta mot Oeste. Värdarna har bara två pinnar upp till en topp 4-placering och ska hållas högre än Confianca på hemmagräset. Börja med ettan och gardera efter behag.

7. Cuiabá - Ponte Preta 1

Statistik
Toppmöte i samma liga härnäst när vi vänder blickarna mot Arena Pantanal i södra Brasilien. På denna skådeplats är hemmalaget Cuiabá ruskigt skickliga något fem segrar och två kryss på sju matcher vittnar om. Tabelltrean Ponte Preta reser till ligaledarnas borg med två förluster sista tre matcherna. Med endast tre vinster på sju trippar ska det såklart mycket till för att gästerna ska lugga Cuiabá på hela konfekten. Får Ponte Preta med sig en poäng ska de vara mer än nöjda, 1X låses in.

8. América MG - Náutico 1

Statistik
Kupongen når sin ände i Belo Horizonte dit ett formsvagt Náutico ska bege sig. Nykomlingarna från delstaten Pernambuco har inte segrat på fyra matcher och faktiskt inte ens hittat nätet på tre omgångar. Topptippade América MG har inte riktigt lyckats få ut max av den spetsiga truppen, men i bagaget finns åtminstone en stilig bortaseger mot Vitoria. Två mål framåt senast kanske kan leda till något positivt för “Kaninerna” som inte har fått igång offensiven. Ettan är både väldigt trolig och dessutom prisvärd.


Singelstrecket! - Portugal U21

Portugal har fortfarande chansen att nå förstaplatsen som just nu innehas av Nederländerna. En seger mot Norge är då ett måste och visst grejar portugiserna tre enkla poäng. Gjuten spik!

Kupongrensaren! - Wales U21

Wales lyckades besegra Belgien senast det begav sig och även om belgarna såklart är stora favoriter på hemmabana lockar den låga procenten till höger. Både krysset och tvåan rensar magiskt!

Spelförslag:

72 rader

1. Fleetwood - Hull 1x
2. FC Eindhoven - Excelsior 2
3. Portugal U21 - Norge U21 1
4. Belgien U21 - Wales U21 1x2
5. Figueirense - Chapecoense 1x2
6. Operário - Confianca 1x
7. Cuiabá - Ponte Preta 1x
8. América MG - Náutico 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Fleetwood - Hull 1x2
2. FC Eindhoven - Excelsior x2
3. Portugal U21 - Norge U21 1
4. Belgien U21 - Wales U21 1x2
5. Figueirense - Chapecoense (1)x(2)
6. Operário - Confianca 1x2
7. Cuiabá - Ponte Preta 1(x)
8. América MG - Náutico 1(x)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved