Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 12/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44156-tips-analys-foer-topptipset-12-10-a/)

Lazlo 2020-10-11 21:53

Tips & Analys för Topptipset 12/10
 
Måndagens Topptips sträcker sig över två dagar. Veckans första dag hämtar bidrag från Superettan, Söderettan, League Two, National League och Eerste Divisie. Tisdagen inleds sedan med en nattmacka från Brasilien innan Nations League tar oss hela vägen in i mål med två kamper. Häng med!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. AFC Eskilstuna - Örgryte 1

Statistik
Sommarens transferfönster har i princip räddat AFC Eskilstuna. Värdarna har lämnat det absoluta bottenträsket och kan vid seger här ta sig upp på säker mark, lita därmed på att AFC kommer att sälja sig dyrt när Örgryte kommer på besök. Göteborgarna visar usel form och åkte i veckan ur Svenska Cupen mot IF Lödde, ett gäng som inför säsongen hade stora problem i första halvlek mot division 4-laget IFK Klagshamn. Det här blir tufft för ÖIS, 1X är ett lås.

2. Qviding - Värnamo X

Statistik
Värnamo har näst intill slaktat rent i Söderettan. 18 segrar på 22 försök talar sitt tydliga språk och Jonas Therns mannar kan i princip börja korka upp champagnen redan nu. Det är också just det faktum att Värnamo kan slappna av som talar emot gästerna här. Insatsen borta mot Motala (3-5) i slutet på september skvallrade trots allt om att Thern och company trillar dit ibland och här har Qviding allt och lite till att spela för. Kontraktet är inte i hamn, men är det någonstans det ska ordnas är det på eget gräs. Här presenterar Qviding raden 6-4-1 sedan säsongsstarten och då är det ruskigt lockande att trycka in samtliga tecken direkt.

3. Bradford - Harrogate 1

Statistik
Över till England och League Two. Fjärdedivisionens femte omgång ska gå i mål och mötet som ska synas härifrån är det mellan Bradford och Harrogate Town. Värdarna har på grund av diverse cupspel endast hunnit med tre ligamatcher, men starten har varit lovande. Förlustnollan är intakt och senast Northern Commercials Stadium bjöd in till spel slog Bradford Stevenage med 2-1. Harrogate är ett gäng som håller ungefär samma nivå som Stevenage och känslan är att det blir en kämpig afton för gästerna. Strecka från vänster.

4. Wrexham - Maidenhead 1

Statistik
Vi flyttar ner en våning till National League. Ryan Reynolds, som är på vippen att köpa loss Wrexham FC, har fått bevittna en fin start från sitt walesiska gäng. Segrar mot Boreham Wood och Yeovil, men däremellan också ett nederlag mot Solihull Moors. Här väntar jumbon Maidenhead, ett lag som värdarna bara ska städa av. Riktigt så enkelt lär det dock inte gå. National League är i grund och botten en oerhört jämn serie där alla slår alla och faktum är att gästerna slog The Dragons så sent som i december med 2-0. Börja till vänster, men var inte rädd för att plocka med rensartvåan på större rader.

5. Den Bosch - Helmond Sport 1

Statistik
Eerste Divisie avrundar måndagen med ett möte från den nedre halvan. Helmond Sport är jumbo efter att ha noterats för fyra förluster, men det ska också sägas att besökarna bara spelat sex matcher hittills. Mycket kan således hända. Den Bosch parkerar in två poäng ovanför, men 1-6-smällen mot Telstar senast var inte direkt något styrkebesked. Det var värdarnas tredje torsk på tre bortafajter, men på eget gräs har “De blåvita drakarna” vunnit två raka. Bra chans till en tredje här, men ettan bör inte lämnas ensam på större rader.

6. Náutico - Ponte Preta 2

Statistik
Så till den brasilianska nattmackan. Ponte Preta dominerade spelet i toppmötet mot serieledarna Cuiabá senast, men det hjälpte föga för Macaquinha. Den fajten förlorades med 1-2 och nu gäller det att snabbt försöka repa mod inför resan till Recife. Här väntar svårspelade Náutico. Nykomlingarna har bara förlorat en av sju matcher i den egna borgen så här långt och detta är ett möte som tilltalar värdarna. Ponte Preta kan mer i grunden och utgångssidan blir därmed den högra, men glöm för allt i världen inte bort ettan om det finns deg över.

7. Tyskland - Schweiz X

Statistik
Klubblagsfotbollen lämnas därhän och istället ska vi titta till två storfavoriter i Nations League. Tyskland är första gigant till rakning där Jogi Löw och hans adepter dock kämpar med att hitta rätt. 3-3 mot Turkiet i veckan var ingen höjdare och dessutom hade Die Nationalmannschaft stora problem med ett reservbetonat Ukraina i söndags (2-1). Här lär den ohygieniske Löw och övriga bratwurstar stöta på nya problem. Schweiz spelade ut tyskarna i den förra rundan av Nations League och var då förtjänta av samtliga poäng. Det stannade dock vid delad ära, men när högersidan blir undervärderad här är det läge för retroaktiv utdelning. Måla på!

8. Ukraina - Spanien 2

Statistik
Ukraina har något spännande på gång tillsammans med Shevchenko som förbundskapten, men den här samlingen kommer inte gå till historien. De blågula har varit och är fortfarande extremt skade- och coronadrabbade. Mot Spanien kommer det att handla om att hålla nere siffrorna för värdarna. Luis Enriques mannar slog Ukraina med 4-0 i början av september och en ny seger är att vänta här. Spanjorernas höga press och snabba bollförflyttningar kommer att bli avgörande. Banktvåa.


Singelstrecket! - Spanien

Spanien börjar se allt bättre ut under Luis Enrique. En rejäl anfallare är i princip det enda som saknas, men mot Ukraina kommer det inte att spela någon roll. Spanjorerna vinner komfortabelt.

Kupongrensaren! - Schweiz

Tyskland hade stora problem senast de ställdes mot Schweiz och blir här för hårt betrodda. Petkovic och company kan mycket väl ställa till med problem i Köln. Gardera hela vägen!


Spelförslag:

72 rader

1. AFC Eskils. - Örgryte 1x
2. Qviding - Värnamo 1x2
3. Bradford - Harrogate 1
4. Wrexham - Maidenhead 1x
5. Den Bosch - Helmond 1
6. Náutico - Ponte Preta x2
7. Tyskland - Schweiz 1x2
8. Ukraina - Spanien 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. AFC Eskils. - Örgryte 1(x)
2. Qviding - Värnamo 1x2
3. Bradford - Harrogate 1(x)
4. Wrexham - Maidenhead 1x2
5. Den Bosch - Helmond 12
6. Náutico - Ponte Preta 1x2
7. Tyskland - Schweiz (1)x(2)
8. Ukraina - Spanien 2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved