Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 20/10 - 250K EXTRA! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44279-tips-analys-foer-topptipset-20-10-250k-extra/)

Lazlo 2020-10-19 22:12

Tips & Analys för Topptipset 20/10 - 250K EXTRA!
 
Det är ett fängslande Topptips tisdagen bjussar på med Champions League och The Championship. Sex heta kamper från världens bästa klubblagsturnering ska synas med PSG - Manchester United som absoluta höjdpunkt. Som grädde på moset har Svenska Spel kryddat potten med 250 000 kronor extra!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. PSG - Manchester United 1

Statistik
Vi river igång kvällens ståtliga kupong i Paris med två stjärnlag. PSG har kommit tillbaka fint efter den dystra starten i Ligue 1. Parisarna glänser med fem raka segrar med hållen nolla i fyra av dessa. Med Neymar och Mbappé i fören är Les Parisien på bortabana en gigantisk utmaning. Man United vände på steken mot Newcastle senast via fyra kassar inom loppet av tio minuter. Rashford nätade i dubbel bemärkelse, men frågan är hur många lägen anfallaren kommer få mot PSG:s betongförsvar. Ettan är väldigt trolig på Parc des Princes.

2. Lazio - Dortmund 2

Statistik
Från Frankrikes huvudstad till Italiens dito där ett gäng ljusblå romare ska duellera med Hålands Dortmund. Lazio har inte fått någon vidare bra start i Serie A, det fina försvarsspelet från i fjol är som bortblåst. Senast fick Inzaghis krigare sina fiskar varma borta mot Sampdoria då de torskade med hela 0-3. Ciro Immobile fanns inte med mot Doria, men är tillbaka i startelvan när hans gamla arbetsgivare anländer till Rom. Dortmund äntrar Olympiastadion med dubbla triumfer i bagaget och får bära ett ganska tydligt favoritskap här. X2 känns som en sund start i Den eviga staden.

3. Chelsea - Sevilla X

Statistik
Chelsea är även de favoriserade när de regerande Europa League-mästarna Sevilla kommer på besök i norra London. The Blues lirade 3-3 hemma mot Southampton där Werner och Havertz imponerande framåt medan Kepa ånyo kastade in bollar i egen bur. Enkom två triumfer med fem PL-fighter under bältet är inte bra nog av Lampards stjärnspäckade gäng. Tanken är att Sevilla ska vara med och kriga med de stora kanonerna hemma i La Liga. Spanjorerna fick torsk av ett formtoppat Granada häromsistens, men nöp dessförinnan en pinne på Nou Camp. Mot ett ojämnt Chelsea ska inte andaluserna räknas bort. Alla tecken åker in!

4. Barcelona - Ferencváros 1

Statistik
Djurgårdens banemän Ferencváros har gjort en enastående resa genom kvalspelet till detta gruppspel i Champions League. Ungrarna kan säkert knycka en och annan poäng hemma på Groupama Arena, men på maffiga Nou Camp blir det såklart oerhört tufft. Barcelona har visserligen inte rosat marknaden under upptakten på La Liga där det bland annat blev torsk mot Getafe i lördags (0-1). Till helgen stundar årets första El Clasico. Koeman kan därför komma att vila pjäser som Messi, Griezmann och Pique, men det ska ändå spela mindre roll. Klasskillnad råder och ettan är gjuten i betong.

5. Rennes - Krasnodar 1

Statistik
Rennes ska göra sitt första gruppspel i Champions League någonsin och samma sak gäller svensklaget Krasnodar. Hemma i ryssland har de grönklädda inte levt upp till förväntningarna, bara fem segrar efter elva omgångar är inte vad Mackan Berg, Vigge Claesson och Koffe Olsson hade hoppats på. Nämnde Claesson linkade av planen i segern mot Kazan senast och är troligen out här. Rennes har i sin tur ännu inte klivit på någon mina i Ligue 1 efter sju rundor. Landar ettan under 55 procent är Rennes en spikkandidat att ta i beaktning.

6. RB Leipzig - Istanbul Basaksehir 2

Statistik
Vi rör oss norrut och tar sikte på Emil Forsbergs arbetsplats i östra Tyskland. Red Bull Leipzig har fått en flygande start i Bundesliga och är alltjämt obesegrade efter fyra omgångar. Inför mötet med turkiska Istanbul Basaksehir har dock “Tjurarna” skador på Sabitzer och Laimer som oroar. Basaksehir reser till Tyskland som klara underhuggare, men de regerande turkiska mästarna bör ändå inte räknas bort allt för tidigt, framförallt inte till rådande streck. I jakten på högre utdelning bör någon av Barcelona och Leipzig tappa poäng och då löper tyskarna störst risk. Helgardera och hoppas på bortaknallen!

7. Coventry - Swansea 2

Statistik
Två fighter från The Championship avrundar tisdagskvällen. Efter fyra inspelade poäng mot QPR och Barnsley har Coventry stött på patrull två gånger om mot Bournemouth och Brentford. Det är visserligen inga lag nykomlingarna förväntas ta poäng av, men fem insläppta i baken och bara ett framåt lämnar en del frågetecken. Swansea ståtar med tio poäng efter fem omgångar och har fin spets i anfallaren André Ayew som satte två strutar för Ghana vid den senaste landslagssamlingen. “Svanarna” löser minst en pinne på St. Andrew’s Stadium. X2.

8. Huddersfield - Derby 1

Statistik
Wayne Rooney är inte vad han en gång var, men den före detta superstrikern håller ändå en hygglig nivå i dessa sammanhang. Rooney kommer att missa mötet med Huddersfield och ytterligare två eftersom han i dagarna umgåtts med en coronasmittad vän. Tunga nyheter för Derby som bara har skrapat ihop tre poäng på fem omgångar. Huddersfield glänser med poängplock i tre raka fighter och kommer närmast från en fin bortaskalp mot Swansea. Formmässigt lutar det aningen mer åt hemmalaget, men att lita fullt ut på The Terriers känns dumdristigt. 1X inleder innan hela bältet kopplas på när plånboken flexas.


Singelstrecket! - Barcelona

Precis som både odds och streck indikerar ska Barcelona hållas som klara favoriter hemma mot Ferenceváros. Ungrarna har imponerat stort genom att bara ta sig till gruppspelet, men får lämna Katalonien med svansen mellan benen.

Kupongrensaren! - Basaksehir

Basaksehir har hamnat i en otroligt tuff grupp med Leipzig, PSG och Man United. Även om bortapoäng är ett långskott här lockar det att plocka med högersidan för att om möjligt skapa korsdrag bland kupongerna.


Spelförslag:

72 rader

1. PSG - Man United 1
2. Lazio - Dortmund x2
3. Chelsea - Sevilla 1x2
4. Barcelona - Ferencváros 1
5. Rennes - Krasnodar 1
6. RB Leipzig - Basaksehir 1x2
7. Coventry - Swansea x2
8. Huddersfield - Derby 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. PSG - Man United 1(x)
2. Lazio - Dortmund (1x)2
3. Chelsea - Sevilla 1x2
4. Barcelona - Ferencváros 1
5. Rennes - Krasnodar 1(x)
6. RB Leipzig - Basaksehir 1x2
7. Coventry - Swansea x2
8. Huddersfield - Derby 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved