Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 3/11 - 250K EXTRA! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44541-tips-analys-foer-topptipset-3-11-250k-extra/)

Lazlo 2020-11-02 23:07

Tips & Analys för Topptipset 3/11 - 250K EXTRA!
 
Champions League förgyller en annars rätt trött tisdag med sex stiliga matcher. Real Madrid - Inter och Atalanta - Liverpool är två höjdare på Topptipset som inte får missas! Kupongen består dessutom av dubbla kamper från den engelska andradivisionen. Med 250 000 kronor extra i potten gäller det att hålla tungan rätt i mun. Nu kör vi!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. Real Madrid - Inter 1

Statistik
Kupongen inleder i den spanska huvudstaden med en av matcherna vi flaggade för i ingressen. Förutom fadäsen hemma mot Cádiz (0-1) har Real Madrid tuffat på fint i La Liga där “Marängerna” har en pinne upp till ligaledarna Real Sociedad med en match tillgodo på Isak och company. I Champions League har det emellertid gått trögt för Zidanes mannar som parkerar på sista plats i Grupp B efter två omgångar. Inter har inte heller rosat marknaden och känslan är att italienarna väger aningen lätt på Alfredo di Stéfano Stadium. Gästerna har frågetecken för både Lukaku och Sánchez. Ettan är gångbar som spik upp till 55 procent.

2. Atalanta - Liverpool 2

Statistik
Det är uppdukat för målfest i Bergamo under tisdagskvällen. Liverpool saknar som bekant Virgil van Dijk och med tanke på den mustiga offensiv som Atlanta besitter med Muriel och Zapata i fören lär Williams, Gomez och company få det hett om öronen i de bakre leden. Britterna kan i sin tur kontra med Salah, Mané, Firmino och en formtoppad Jota. Inga duvungar det heller. Denna drabbning har förutsättningar att bli något utöver det vanliga. Krysset känns föga intressant på Gewiss Stadium. Plita ner “gaffeln” och luta dig tillbaka i TV-soffan!

3. Red Bull Salzburg - Bayern München 2

Statistik
Österrikes bidrag i Champions League, Red Bull Salzburg, gjorde en stark insats i bortamötet med Atlético Madrid och var bara minuter från att roffa åt sig en pinne. Bayern München fick slita oväntat hårt för segern borta mot Lokomotiv i den förra omgången och imponerande heller inte nämnvärt i 2-1-viktorian mot Köln. Det ska dock nämnas att Robert Lewandowski vilades i helgen. Med den polska måldoktorn tillbaka är tyskarna ett helt annat lag. Då tvåan målas upp till månen är det ändå läge att åtminstone få med ett potentiellt rensarkryss.

4. Manchester City - Olympiakos 1

Statistik
Vidare till de brittiska öarna och närmare bestämt Manchester där kupongens största favorit hittas. Manchester City kommer från två raka skalper i mästarcupen, varken Porto eller Marseille hade något att sätta emot Peps pojkar. När nu Olympiakos anländer till Etihad gör man det med en tydlig målsättning – att hålla nere siffrorna. Grekerna är direkt usla på resande fot och detta möte förväntas bli kattens lek med råttan. City spikas även fast ettan streckas i högsta laget.

5. Midtjylland - Ajax 1

Statistik
Kupongens bästa skräll hämtas från Herning när Midtjylland välkomnar ett vingklippt Ajax till MCH Arena. Holländarna, som öst in mål under hösten, reser till Danmark med blott 17 spelare då coronaviruset hittat in i gästernas trupp. Vilka spelare det rör sig om är i skrivande inte bekräftat, men klart är att åtminstone ett par tunga pjäser inte kommer till spel. Läge för Midtjylland med Joel Andersson och Jens Cajuste i laget att bärga en historisk seger i Champions League. Med strålande värde i västerled bör 1X prioriteras på Jylland.

6. Porto - Marseille 1

Statistik
Porto reste sig efter förlusten borta mot Manchester City och knäppte Olympiakos på fingrarna hemma på Estádio do Dragao. I Primeira Liga går det dock tungt för “Drakarna” som enkom vunnit en av de senaste fyra striderna och närmast kommer från en tung förlust borta Ferreira. Marseille hade inte en sportmössa hemma mot Manchester City, men en hel veckas spelledigt torde göra fransmännen gott inför trippen till Lissabon. Besökarna har fin spets i anfallet med Benedetto, Thauvin och Payet som nog ska kunna ställa till med en del oreda här. Favoritettan garderas hela vägen.

7. Blackburn - Middlesbrough X

Statistik
Tillbaka till Storbritannien där The Championship ror kupongen i hamn med dubbla strider. Blackburn har efter en pigg inledning stött på patrull den senaste tiden – 2-4 i baken hemma mot Reading följdes upp av en 0-2-torsk mot Swansea. Rovers läcker som ett såll, men har ändå visat att de kan sprattla till närsomhelst. Middlesbrough äntrar Ewood Park i gott mod via två raka triumfer med nollan bakåt intakt. Känslan är att Neil Warnocks ramstarka gäng är i toppen för att stanna. Med det sagt har Blackburn enkom fått på näsan av Boro en gång sedan 2012 och när spelvärdet ser ut att hamna till vänster tar samtliga tecken genast plats.

8. Cardiff - Barnsley 1

Statistik
Från norra England till den walesiska sydkusten där Cardiff alltjämt letar efter formen från i fjol då laget bärgade en playoff-plats. The Bluebirds har inte vunnit på fyra omgångar, med gubbar som Moore och Ojo i spetsen ska ändå värdarna vara favoriter mot Barnsley som bara har fått segerjubla en gång på denna arena på tio år. The Tykes har visserligen sett fina ut mot slutet och vunnit två raka mot Watford och QPR, men på resande tass lyser dock trepoängarna med sin frånvaro. Ettan är värdemässigt riktigt fin. Spiketta eller möjligen 1X.


Singelstrecket! - Manchester City

Bortasvaga Olympiakos ska inte ha något att sätta emot när ett segerrusigt City med De Bruyne, Sterling och Foden trampar plattan i mattan. Given etta på Etihad!

Kupongrensaren! - Midtjylland

Coronan fortsätter att sprida skräck i Europa och nu har viruset hittat in hos Ajax som saknar stora delar av truppen. Kanonläge för Midtjylland som gjorde en bra match mot Liverpool senast. Skrällvarning i Herning!


Spelförslag:

72 rader

1. Real Madrid - Inter 1
2. Atalanta - Liverpool 12
3. Salzburg - B.München x2
4. Man City - Olympiakos 1
5. Midtjylland - Ajax 1x
6. Porto - Marseille 1x2
7. Blackburn - Mboro 1x2
8. Cardiff - Barnsley 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Inter 1(x)
2. Atalanta - Liverpool 12
3. Salzburg - B.München (1x)2
4. Man City - Olympiakos 1
5. Midtjylland - Ajax 1x2
6. Porto - Marseille 1x2
7. Blackburn - Mboro 1x2
8. Cardiff - Barnsley 1(x)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved