Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 4/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44564-tips-analys-foer-europatipset-4-11-a/)

Lazlo 2020-11-03 21:27

Tips & Analys för Europatipset 4/11
 
Ett högoktanigt Europatips står för dörren under onsdagen. Åtta matcher från Champions League inleder kupongen innan vi avslutar kalaset med fem duster från The Championship. Ett par fina värdetecken finns att skörda och det gäller även att ha stenkoll på trupplägen innan det vankas spelstopp. Häng med!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:54

1. Istanbul Basaksehir - Manchester United 2

Statistik
Kupongen inleder i Turkiet där Istanbul Basaksehir välkomnar Manchester United. Turkarna har som väntat fått en tuff inledning i gruppen och det skulle inte alls förvåna om värdarna åker ut utan att ha tagit en enda poäng. United stod för en sval insats i helgen då det blev förlust mot Arsenal, men i Champions League har Solskjaers mannar imponerat å det grövsta. Annan typ av matchbild väntar här än mot PSG och Leipzig, men med Martial, Rashford, Fernandes och Cavani i de främre leden ska engelsmännen ändå gälla som solklar favorit. Tvåans hårda streckning borgar dock för ett rensarkryss.

2. RB Leipzig - PSG 1

Statistik
Både Leipzig och PSG har fått på näbben av Manchester United och det stundande dubbelmötet mellan de båda aktörerna lär med största sannolikhet avgöra vem som gör britterna sällskap i slutspelet. Tjurarna får klara sig utan skadade Laimer och Klostermann medan Mukiele går en kamp mot klockan, men det är ändå inte i närheten av PSG:s avbräckslista. Bernat, Draxler, Icardi, Verratti, Mbappé och Neymar väntas alla lämnas hemma i Frankrike och då blir värdet till vänster av högsta prio. Börja där.

3. Barcelona - Dynamo Kiev 1

Statistik
På tal om frånvaro är Dynamo Kiev kupongens mest drabbade gäng. Ukrainarna reser till Katalonien med en 13 man liten trupp då bland annat Coronaviruset härjat friskt i manskapet. Då blir det givetvis extremt svårt att tas med Barcelona och här ligger Messis första spelmål för säsongen nära till hands. Ettan är så given den kan bli och kräver absolut inga garderingar så länge matchen blir av, men håll koll på information närmare avspark då det kan bli tal om lottning.

4. Chelsea - Rennes X

Statistik
Chelsea går mot ljusare tider och framför allt har Frank Lampard fått ordning på den tidigare läckande defensiven. Mendy ser ut att vara svaret på målvaktsfrågan och i mittlåset kompletterar Zouma och Silva varandra på ett fint sätt. Offensiven klaffar däremot inte helt och när ettan trots det är uppe och dansar runt 80 procent bör den garderas. Rennes har en del skadebekymmer, men fransmännen har också spets i lirare som Nzonzi, Terrier och Doku. Större under har skett än att The Blues skulle tappa poäng här, fram med den breda penseln och jobba in Les Rennais!

5. Ferencváros - Juventus 2

Statistik
Juventus tog sig utan Cristiano Ronaldo an Barcelona i den förra omgången och det gick som befarat. Katalanerna lämnade Turin med en 2-0-viktoria och den matchen var ett fullgott kvitto på att “Den gamla damen” inte är särskilt märkvärdiga utan sin strandraggare. Glädjande nog var Ronaldo tillbaka i helgens ligamatch mot Spezia och föga förvånande dröjde det inte länge innan den nysnaggade portugisen hade skrivit in sig i målprotokollet. God chans till nya mål ges här när de svartvita reser till Ungern. Ferencváros går en kamp om tredjeplatsen med Dynamo Kiev och kommer inte att ha något att sätta emot italienarna. Tvåan är en stålspik.

6. Zenit - Lazio 1

Statistik
Trots ett massivt bortfall på grund av Coronaviruset lyckades Lazio få med sig en poäng från mötet med Club Brügge. Bland andra saknades Ciro Immobile då men i helgen var skyttekungen tillbaka och han gjorde ett av målen i Lazios galna 4-3-seger borta mot Torino. För romarna väntar nu en lurig resa till Ryssland. Zenit står hittills noterade för noll poäng i gruppen, men det går ändå inte att komma ifrån det faktum att truppen besitter en hel del kvalitet. Dzyuba och Driussi är två potentiella matchvinnare och när värdet till vänster blir påtagligt är det från den sidan streckningen börjar.

7. Sevilla - Krasnodar X

Statistik
Sevillas formsvacka är inte nådig och vi får gå tillbaka så långt som till början på oktober för att hitta andalusiernas senaste ligaseger. Det uteblivna målskyttet är det som bör oroa Julen Lopetegui allra mest då samtliga bärande offensiva spelare springer runt med blött krut i bössan. Med det sagt ska värdarna ses som klara favoriter i bataljen med Krasnodar, men ryssarna är inte oävna. 0-4-torsken mot Chelsea speglade inte riktigt matchbilden då Mackan Berg och gänget länge höll jämna steg med britterna. Kommer de upp i samma nivå här är det inte omöjligt att de får med sig något hem till moderlandet. Måla tvärs över.

8. Club Brügge - Dortmund 2

Statistik
Champions League avrundas i Belgien. Club Brügge har gått överraskande starkt hittills och skulle värdarna lyckas knipa en eller flera poäng i stundande dubbelmöte mot Dortmund har de faktiskt alla möjligheter att ta sig till slutspel. Tyskarna inledde med en käftsmäll mot Lazio, men i efterföljande kamp studsade BVB tillbaka med en seger mot Zenit. De gulklädda ska också hållas högst här men en brasklapp bör skjutas in för helgens uppgift i form av Bayern München. Favre lär med den fajten i åtanke vara extra rädd om sina nyckelspelare här vilket lockar för att plocka med den lågt streckade ettan på större system.

9. Reading - Preston 2

Statistik
Över till de brittiska öarna och The Championship som lotsar oss hela vägen in i mål. Normalt hemmastarka Preston är hittills sämst i serien i egen borg, men på främmande mark hör The Lilywhites till de allra bästa herrskapen. När nu resan bär av till Madejski Stadium ser besökarna ut att bli extremt undervärderade. Reading torskade senast mot Coventry och det går minst sagt att säga att ett nederlag låg i luften för The Royals. Värdarna har länge haft maxflyt och det skulle inte alls förvåna om de stöter på patrull även här. Högersidans värde är av högsta prio.

10. Watford - Stoke 1

Statistik
Säsongens andra förlust blev ett faktum för Watford senast. Barnsley slog de gulsvarta med 1-0 men det ska också sägas att The Hornets dominerade matchbilden. Nykomlingarna från Premier League har satt defensiven och lyckas bara Sema, Pedro och övriga i offensiven hitta rätt ska det inte dröja alltför länge innan Watford är tillbaka på vinnande väg igen. Stoke slog Rotherham med 1-0 efter att kontroversielle James McClean slagit in matchens enda mål. Därmed har The Potters toppstriden inom räckhåll, men här får gästerna slå ur underläge. Strecka från vänster.

11. Derby - QPR X

Statistik
Queens Park Rangers hade fram till helgens möte med Cardiff inte vunnit en enda match sedan premiären mot Nottingham. De blåvita lyckades dock lägga walesarna på rygg och det är en seger det inte ska tas lätt på inför drabbningen med Derby. Wayne Rooney och company kommer till spel med tre raka kryss i ryggsäcken och med ett förbättrat skadeläge ligger en efterlängtad seger i luften. The Rams har däremot inte övertygat rent spelmässigt och då det känns som att den här historian kan sluta precis hur som helst bör samtliga tecken vara tidiga.

12. Nottingham - Coventry 1

Statistik
Nottingham är förbättrade sedan Chris Hughtons intåg på tränarposten men Sherifferna saknar det lilla extra i offensiv riktning. Materialet är det dock inget fel på och med spelare som Lolley, Freeman, Knockaert och Taylor är det bara en fråga om tid innan det lossnar för Forest. God segerchans ska ges värdarna när Coventry kommer på besök. Nykomlingarna tog en meriterande trepoängare senast mot Reading, men på bortagräs har gästerna hittills bara mäktat med en pinne. Det blir max en till på City Ground.

13. Rotherham - Luton 1

Statistik
Rotherham lyckades inte följa upp den fina segern mot Sheffield Wednesday när de i helgen ställdes öga mot öga med Stoke. 0-1-förlusten var dock knapp och kan The Millers kräma ur ytterligare en stark prestation mot Luton är mycket vunnet. The Hatters hade ingenting att sätta emot Brentford i lördags och med flera nyckelspelare i rehabstugan är gästerna ett lag för de nedre regionerna av The Championship. Ettan lockar klart mest i denna jämnt streckade fajt.


Singelstrecket! - Juventus

Juventus är på jakt efter revansch i och med torsken mot Barcelona. Till “Den gamla damens” stora lycka är Cristiano Ronaldo tillbaka och han kan mycket väl skjuta Ferencváros i sank.

Kupongrensaren! - Krasnodar

Krasnodar har stått för en fin fotboll hittills och förlustsiffrorna mot Chelsea blev ett par stycken för stora. Mot ett formlöst Sevilla ska ryssarna ses med god skrällchans.


Spelförslag:

432 rader

1. Basaksehir - Man United x2
2. RB Leipzig - PSG 1x
3. Barcelona - Dynamo Kiev 1
4. Chelsea - Rennes 1x2
5. Ferencváros - Juventus 2
6. Zenit - Lazio 1x
7. Sevilla - Krasnodar 1x2
8. Club Brügge - Dortmund 2
9. Reading - Preston x2
10. Watford - Stoke 1
11. Derby - QPR 1x2
12. Nottingham - Coventry 1
13. Rotherham - Luton 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Basaksehir - Man United (x)2
2. RB Leipzig - PSG 1(x2)
3. Barcelona - Dynamo Kiev 1
4. Chelsea - Rennes 1x2
5. Ferencváros - Juventus 2
6. Zenit - Lazio 1(x2)
7. Sevilla - Krasnodar 1x2
8. Club Brügge - Dortmund 12
9. Reading - Preston (x)2
10. Watford - Stoke 1x
11. Derby - QPR 1x2
12. Nottingham - Coventry 1(x)
13. Rotherham - Luton 1

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved