Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 5/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44581-tips-analys-foer-topptipset-5-11-a/)

Lazlo 2020-11-04 22:42

Tips & Analys för Topptipset 5/11
 
Torsdagens Topptips innehåller enbart fighter från Europa League som kliver in i den tredje gruppspelsrundan. Storlag som Milan, Arsenal och Leicester återfinns samtliga på kupongen som inleder i den europeiska modehuvudstaden och avslutas på kunglig mark i Belgien. Mot åtta rätt!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:59

1. Milan - Lille 2

Statistik
Vi inleder på San Siro där Milan jagar sin tredje raka seger i Europa Leagues gruppspel, de rödsvarta har tidigare slagit Celtic på bortabana innan Sparta Prag enkelt avfärdades hemma i modemeckat med 3-0. Italienarna toppar Serie A två poäng före Sassuolo och har en viss Zlatan Ibrahimovic i kanonslag. Det mesta flyger för Milan just nu, men någon promenad i parken är det inte tu tal om när Lille kommer på besök. Fransmännen är alltjämt obesegrade i samtliga tävlingar under hösten och ståtar med klass i anfallet med firma Yilmaz/Bamba. Den potentiella rensartvåan har förtur, tätt följd av övriga tecken. 1X2.

2. Arsenal - Molde 1

Statistik
Molde kommer inte att försvara titeln i norska Elitserien, den tillhör sedan en tid tillbaka Bodö/Glimt. De blåvita är visserligen i ruggig form, vilket sex raka segrar i samtliga tävlingar vittnar om, men att möta Arsenal på Emirates är dock något helt annat än vad baggarna är vana vid. The Gunners har precis som norrmännen öppnat med två segrar i Europa League och kommer närmast från en storstilad triumf borta mot Manchester United i Premier League. Även om ettan såklart är trolig så är det ändå läge att peta med krysset som stöd i värdejaktens namn.

3. Leicester - Braga 1

Statistik
Från en gruppfinal till en annan när vi fokuserar på Grupp G där Leicester och Braga båda står på maximala sex poäng efter två omgångar. Besökarna från Portugal har gått segrande ur fyra raka strider i Primeira Liga och skuggar Sporting och Benfica i toppen av tabellen. Leicester har fortsatt ett prekärt skadeläge men det hindrade inte “Rävarna” från att tämligen enkelt klå ett formstarkt Leeds med 4-1. Glädjande nyheter för tränare Rodgers är att Jonny Evans troligen är tillbaka och att Söyüncüs skada inte verkar vara så allvarlig som det initialt sades. Här ska det trots allt skilja en nivå mellan lagen. Ettan är gångbar som spik upp till 60 procent.

4. Zorya - AEK Athen 2

Statistik
Fortsatt kvar i Grupp G där ett gäng öststatare ska ge sig i kast med ett knippe greker från Aten. Bägge lagen är segerlösa efter två omgångar och står på exakt samma målskillnad, 1-5. Frågetecken gällande form kan definitivt sättas för Zorya som enkom vunnit en av de senaste sex tävlingsmatcherna. Muamer Tankovic målade för AEK som var nära att nypa en pinne hemma mot Leicester. “Tanken” och company får bära ett litet favoritskap i Ukraina, men helgardera helst om pengarna räcker.

5. Feyenoord - CSKA Moskva 2

Statistik
Feyenoord har haft en tung höst med blandade resultat. Hemma i Eredivisie är visserligen holländarna obesegrade efter sju omgångar, men det osar knappast klass om grabbarna från Rotterdam som nyligen tappat poäng mot lag som Waalwijk och Sparta Rotterdam. I den förra EL-rundan fick Advocaats gossar pisk med hela 1-4 hemma mot Wolfsberger som bland annat gjorde tre mål på straff. CSKA Moskva har inlett Europa-äventyret med dubbla kryss och toppar dessutom ryska Premier League. På främmande fält är “Hästarna” riktigt vassa, något fyra raka bortasegrar i ligan kan påvisa. X2 känns på det hela taget som en sund start.

6. Crvena Zvezda - Gent 1

Statistik
Problemen hopar sig för den tidigare talangfabriken Gent som gått tungt både hemma i Belgien och ute på det europeiska schackbrädet. Som lök på laxen dras gästerna med en diger skade- och sjukdomslista. Crvena Zvezda är favoriter till att nypa den andra slutspelsbiljetten i Grupp L, den första har Hoffenheim lagt rabarber på via två raka segrar. Serberna har inte torskat hemmavid på cirka ett år. Ettan kan spikas med gott samvete upp till 60 procent.

7. Celtic - Sparta Prag X

Statistik
Celtic är ett annat lag som gått riktigt tungt under hösten. De grönvita skottarna har fått se Rangers springa iväg till en klar ligaledning, en rejäl uppryckning lär krävas av Neil Lennons mannar om inte värsta rivalerna ska ro hem titeln i Premiership. Någon framgång i Europa League är det heller inte tu tal om för Celtic som nu ställs inför en smålurig uppgift mot Sparta Prag. Tjeckerna har visserligen inte haft en suck mot varken Milan eller Lille, men att helt räkna bort “Spartanerna” på det sätt topptipparna tycks göra känns inte korrekt. Krysset är en spännande utgång även om alla tecken smakar allra bäst.

8. Royal Antwerp - LASK Linz 2

Statistik
Säcken knyts i Antwerpen där Royal Antwerp välkomnar LASK till Bosuilstadion. “Rojalisterna” stod för en redig skräll i den senaste rundan då Tottenham fick resa hem till London utan poäng sedan Refaelov dunkat dit matchens enda påse. Starkt såklart, men värt att nämna är att Tottenham stod för en direkt urusel insats. LASK Linz kommer bli en tuff utmaning för Antwerp. Österrikarna slog tillbaka Ludogorets med 4-3 i en svängig tillställning där anfallstrion Gruber-Balic-Raguz visade klass. Värdarna saknar Coopman, Nsimba, de Sart, Manuel. Tvåan är en mycket spännande chansspik att ta i beaktning till runt 35 procent.


Singelstrecket! - Crvena Zvezda

Crvena är urstarka på hemmabana och gästas nu av ett urholkat och minikrisande Gent som helt saknar självförtroende. Stabil etta i Serbien!

Kupongrensaren! - Lille

Milan såg inget vidare ut mot Udinese och ställs nu mot ett ramstarkt Lille som ännu inte gått på pumpen hemma i Frankrike. Den lågt streckade tvåan är ett spännande tecken i jakten på storkovan!


Spelförslag:

72 rader

1. Milan - Lille 1x2
2. Arsenal - Molde 1x
3. Leicester - Braga 1
4. Zorya - AEK Athen x2
5. Feyenoord - CSKA Mos. x2
6. Crvena Zvezda - Gent 1
7. Celtic - Sparta Prag 1x2
8. R.Antwerp - LASK Linz 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Milan - Lille 1x2
2. Arsenal - Molde 1(x)
3. Leicester - Braga 1x
4. Zorya - AEK Athen (1x)2
5. Feyenoord - CSKA Mos. 1x2
6. Crvena Zvezda - Gent 1
7. Celtic - Sparta Prag 1x2
8. R.Antwerp - LASK Linz (x)2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved