Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 6/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44598-tips-analys-foer-topptipset-6-11-a/)

Lazlo 2020-11-05 20:11

Tips & Analys för Topptipset 6/11
 
Det är en salig blandning av matcher vi har framför oss när det har blivit dags att sätta tänderna i fredagens Topptips. Premier League, Serie A, Bundesliga och La Liga bidrar bland annat med en fight vardera. Kupongen är minst sagt klurig då tydliga favoriter saknas. En noggrann analys är av högsta prio. Mot åtta rätt!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Southampton - Newcastle 1

Statistik
Den engelska sydkusten agerar första anhalt när två formstarka Premier League-lag bjuder upp till dans på St. Mary's Stadium. Southampton har plockat 13 av 15 sista fem och kommer närmast från två triumfer mot Everton och senast Aston Villa. Newcastle slog även de tillbaka Everton i den förra omgången där Callum Wilson hittade rätt med dubbla strutar. “Skatorna” ståtar med poängplock i fem av sju kamper, i Southampton får de svartvita dock agera underhuggare. The Saints saknar visserligen Danny Ings men har två formstarka pjäser i Che Adams och James Ward-Prowse. Ettan agerar tydlig utgång.

2. Sassuolo - Udinese 2

Statistik
Sassuolo har imponerat stort i det italienska finrummet. “Sassarna” har ännu inte fått smaka på nederlagets beska och är bara två pinnar bakom Milan i tabelltoppen. Caputo och Berardi har tillsammans stått för åtta baljor, men nu dras båda med skador och finns troligen inte med i truppen denna fredag. Två ruskigt tunga avbräck för de grönsvarta i så fall. Udinese krigar i andra änden av tabellen men såg fina ut mot Milan senast och har lagt Parma på rygg tidigare. När ettan målas upp till månen bör X2 prioriteras omgående.

3. Werder Bremen - Köln X

Statistik
Werder Bremen var på vippen att trilla ur Bundesliga i fjol. Under hösten har Mackan Rosenbergs forna gäng sett betydligt stabilare ut och dessutom bara förlorat en match efter sex avverkade omgångar. Att de grönvita ska streckas upp en bit över 50 procent känns dock inte helt korrekt. Köln har visserligen ännu inte vunnit i ligaliret, men spelare för spelare är gästerna väl så bra som Bremen trots att frågetecken finns gällande Sebastian Anderssons medverkan. Krysset agerar utgång även som samtliga tecken rekommenderas.

4. Elche - Celta Vigo 2

Statistik
Från ett överstreckat hemmalag till en annat då vi beger oss till Spanien och Alicante. Elche har fått en klassisk nykomlingsstart i La Liga, tio inkasserade poäng med sex fighter under bältet är klart över förväntan. Almiróns manskap förlorade dock borta mot Betis senast och känslan är att Elche tvingas strida i bottenträsket vad det lider. Celta Vigo klarade kontraktet med nöd och näppe föregående säsong och har fått en tuff start även i år. Med gubbar som Aspas, Nolito och Suarez är de ljusblå ett lag som ska kunna klättra i tabellen. Tvåan är en spännande chansspik att ta i beaktning till rådande streckning.

5. Strasbourg - Marseille 2

Statistik
Strasbourg lyckades inte rida vidare på den imponerande insatsen laget stod för borta mot Brest där man vann med 3-0. 1-2-torsken mot Reims en knapp vecka senare var Les coureurs sjunde förlust, flest till antalet av samtliga lag i det franska finrummet. Marseille fortsätter tåga på fint i Ligue 1 men har å andra sidan inte haft en sportmössa mot varken Manchester City eller Porto i de två inledande Champions League-fighterna. Med Florian Thauvin i fören är Les Olympiens ändå minst en klass bättre än Strasbourg. Strecka från höger på Stade de la Meinau.

6. Mechelen - Charleroi 1

Statistik
Charleroi började ligaliret i Jupiler League på ett lysande sätt och kutade iväg med sex raka skalper och en klar serieledning. I de efterföljande fyra omgångarna har de svartvita emellertid blivit serverade två torskmåltder samt ett nesligt kryss borta mot jumbon Mouscron. Formen är med andra ord sisådär inför mötet med ett på pappret lika bra Mechelen. Engvalls och Wernerssons gäng har dock underpresterat kraftigt och återfinns i tabellens nedre skikt via resultatraden 2-2-6. En pinne borta mot Club Bügge var emellertid ett steg åt rätt håll för KVM som undervärderas på hemmaplan. Börja därför med ettan och täck upp efter behag.

7. Aberdeen - Hibernian 1

Statistik
I kampen om “best of the rest”, bakom Rangers och Celtic, är det tight mellan Hibernian och Aberdeen. “Hibs” återfinns på tredje plats med en pinne ner till Aberdeen som dock har en match tillgodo på de grönvita huvudstadsmännen. The Dons, som värdarna kallas för, är tillbaka i gott slag efter att ha haft problem med COVID-19 i truppen. De rödvita gjorde tre påsar på Celtic senast i ligan (3-3) och brukar ha lätt för Edinburgh-klubben hemma på Pittodrie Stadium. Bra spiketta upp till 45 prollar!

8. Belenenses - Rio Ave 2

Statistik
Vi knyter säcken på den iberiska halvön där Lissabon-klubben Belenenses välkomnar Rio Ave ner till den portugisiska huvudstaden. Den blåvita värdföreningen ser ånyo ut att få kämpa för sin överlevnad i Primeira Liga. Med sex fighter under bältet har Anders Anderssons forna klubb fått segerjubla vid ett tillfälle och dessutom bara mäktat med att peta in tre bollar i rätt bur. Rio Ave har i sin tur endast klivit på en mina, mot tabelltvåan Benfica. The Vilacondenses är dessutom i gott slag efter två raka segrar. Trolig tvåa som backas upp med krysset med hänsyn till värde.


Singelstrecket! - Celta Vigo

Celta Vigo kan betydligt bättre än vad man hittills har visat medan Elche haft en hel del flyt under upptakten. När ettan streckas sönder av tabelltittande tippare räcker tvåan gott och väl!

Kupongrensaren! - Udinese

Det är bara att lyfta på hatten för Sassuolo som flugit fram under upptakten av Serie A. Till mötet med Udinese är dock de grönsvarta kraftigt underbemannade, något det svenska folket inte tagit hänsyn till. X2 erbjuder magisk procent!


Spelförslag:

72 rader

1. Southampton - Newcastle 1
2. Sassuolo - Udinese x2
3. Werder Bremen - Köln 1x2
4. Elche - Celta Vigo 2
5. Strasbourg - Marseille x2
6. Mechelen - Charleroi 1x2
7. Aberdeen - Hibernian 1
8. Belenenses - Rio Ave x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Southampton - Newcastle 1(x)
2. Sassuolo - Udinese 1x2
3. Werder Bremen - Köln 1x2
4. Elche - Celta Vigo 2
5. Strasbourg - Marseille (1x)2
6. Mechelen - Charleroi 1x2
7. Aberdeen - Hibernian 1(x)
8. Belenenses - Rio Ave x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved