Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 11/11 - JACKPOT! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44737-tips-analys-foer-europatipset-11-11-jackpot/)

Lazlo 2020-11-10 20:54

Tips & Analys för Europatipset 11/11 - JACKPOT!
 
Onsdagens Europatips sträcker sig över två dagar och innehåller en otroligt smarrig jackpot på 7 miljoner kronor. Det är en anledning god som någon att delta och för att ha chans på miljonerna ska träningslandskamper, EM-kval och sydamerikanskt VM-kval bemästras. En enorm brasklapp ska skjutas in för skade- och sjukdomsläget i trupperna och med det sagt kan mycket väldigt mycket hända fram till spelstopp. Häng med!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 19:29

1. Danmark - Sverige 2

Statistik
Minksmittan i Danmark påverkar väldigt många och när det gäller såväl det danska som det svenska landslaget innebär det att en mängd spelare sätts i karantän. Alla spelare som till vardags är hemmahörande på de brittiska öarna kommer inte till spel här och framför allt de rödvita har ytterligare flera namn på frånvarolistan, både bland ledare och spelare. Nya spelare kommer att kallas in, men det innebär också att danskarna är rejält försvagade. Sverige får med det sagt gälla som favoriter och finns tvåan i trakter omkring 40 procent närmare spelstopp är det onekligen en intressant spik.

2. Nederländerna - Spanien 2

Statistik
Den mest högoktaniga träningsmatchen spelas mellan Nederländerna och Spanien. Frank de Boer har hittills inte haft någon munter start på sitt nya jobb som förbundskapten för Oranje och med ett högst tveksamt CV dessförinnan råder redan osämja bland fotbollspamparna i tulpanriket. Tufft lär det bli även här när Spanien kommer på besök. Luis Enrique laborerar fortfarande en hel del med sin startelva, men spelsättet sitter i ryggmärgen på samtliga spelare. Till trevlig procent kan tvåan lämnas allena.

3. Tyskland - Tjeckien X

Statistik
Tysklands generationsväxling går sådär och framför allt hackar spelet en hel del. Die Mannschaft släpper också in väldigt många mål, ett faktum Jogi Löw fått utstå massvis med kritik för. Här får dessutom förbundskaptenen med en förkärlek till äckelpäckel-grejer klara sig utan en hel drös med spelare. Tjeckien är i grunden ett sämre lag än Tyskland, men här ska gästerna ses med god skrällchans med tanke på truppläget hos värdarna. Soucek och Darida är två klasslirare som definitivt kan vinna den viktiga mittfältskampen. Måla brett och jobba in högersidan.

4. Belgien - Schweiz X

Statistik
Eden Hazard deltog inte i Belgiens senaste landslagssamling och Real Madrid-spelaren kommer inte att delta den här gången heller. Coronaviruset sätter stopp för hans medverkan och frågetecken råder också kring Romelu Lukakus status. Utan nämnda lirare tappar belgarna mycket i slagstyrka. Schweiz gör allt som oftast bra ifrån sig när de får iklä sig underdog-kavajen och här ska Petkovic mannar inte känna sig slagna på förhand. Högersidan rensar riktigt fint och kan definitivt vara ett potentiellt miljondrag.

5. Frankrike - Finland 1

Statistik
Kupongens klaraste spik härnäst när Frankrike välkomnar Finland. Gästerna stod för ett alldeles formidabelt EM-kval som räckte hela vägen till slutspel nästa sommar, men här får finnarna rikta in sig på att hålla siffrorna nere. Didier Deschamps har förmodligen det bredaste utbudet av spelare i hela världen och det kan inte vara lätt att ta ut Les Bleus trupp. Kvalitetsspelare finns på varenda position och ettan är precis lika klar som både odds och streck antyder. Spika av och gå vidare.

6. Polen - Ukraina 2

Statistik
Ukraina var en av nationerna som var värst drabbade av Coronaviruset under den förra samlingen. Ett helt koppel med spelare togs då inte ut, men trots det lyckades ändå Shevchenkos mannar lägga mäktiga Spanien på rygg på hemmagräs. Ett ruskigt styrkebesked som skvallrar en hel del om vad de blågula har på gång. Polen har länge varit en nation att räkna med och med Lewandowski på topp är det inte svårt att förstå varför. Här blir dock ettan övervärderad och då är värdet till höger vägen att gå.

7. Serbien - Skottland 1

Statistik
Vi skiftar både dag och spelform när vi nu går in i torsdagens EM-playoff. Här kommer ett svar på den eviga frågan om vad Nations League egentligen betyder då de fyra nästkommande (Serbien - Skottland inkluderad) fajterna alla är finaler från de olika divisionerna. Serbien tog sig hit via en imponerande viktoria mot Norge där Milinkovic-Savic agerade hjälte med en doppietta. Han blir viktig även här när Skottland gästar. De blåvita har länge lyst med sin frånvaro på de största landslags-scenerna och skulle de lyckas slå ut Serbien är det att klassa som ett mindre mirakel. 1X räcker hela vägen.

8. Ungern - Island X

Statistik
Island hade en hel del bekymmer i den förra samlingen då Erik Hamrén fick avvara spelare som normalt varit givna i elvan. Förutsättningarna ser nu bättre ut för den före detta svenska förbundskaptenen, men en tuff uppgift stundar för Vulkanerna. Ungern har spottat upp sig rejält den senaste tiden och Dominik Szoboszlai är en spelare som på egen hand kan avgöra matcher till värdarnas fördel. Bakom honom är det dock ganska tunnsått och den här fajten känns oerhört öppen på förhand. Då åker alla tecken med.

9. Georgien - Nordmakedonien 1

Statistik
Ovisst är bara förnamnet även i nästa final och den här gången vänder vi blickarna mot Georgien. Värdnationen har haft ett framgångsrikt år med deras mått mätt och den senaste förlusten hittas så långt tillbaka i tiden som drygt ett år. Samma visa gäller för Nordmakedonien och då de här båda länderna knappast är bortskämda med deltagande i mästerskap lär hjärtan och själar offras ute på det gröna fältet. I kraft av hemmaplan ska Georgien ses med liten fördel, men på större rader bör samtliga tecken plitas ned ögonaböj.

10. Nordirland - Slovakien X

Statistik
Sveriges, Spaniens och Polens gruppmotståndare till sommarens slutspel ska koras när Slovakien reser till Belfast för att ta sig an Nordirland. Norn Iron visade sin berömda laganda när de slog ut Bosnien på bortagräs via straffar och här kommer de inte så skönspelande värdarna att åter sälja sig dyrt. Slovakien tog sig också hit via en straffviktoria, i deras tur mot Irland, och att den här dusten kommer att bli jämn står utom alla tvivel. Halvgarderingen till vänster först, alla tecken därefter.

11. England - Irland 1

Statistik
Skepnadsbyte igen då vi går tillbaka till träningsmatcherna. England har spelmässigt svajat en hel del den senaste tiden och Gareth Southgate har knappast haft en lugn period då flera spelare gång efter annan brutit mot restriktionerna. Hittills verkar det vara lugnare på den fronten och The Three Lions ska gälla som solklara favoriter när det vankas derbymotstånd i form av Irland. Gästerna har sett usla ut den senaste tiden, men här gynnas de definitivt av att det är värdarna som har all press på sina axlar. Ettan inleder men ett kryss behöver inte vara ett dumt komplement då engelsmännen streckas till absurdum.

12. Wales - USA 1

Statistik
Ryan Giggs är återigen i blåsväder sedan det kommit ut rapporter om att han ska ha misshandlat sin flickvän och av den anledningen är inte förbundskaptenen tillåten att leda sitt Wales här. Robert Page går istället in och tar över chefsrollen. Page får klara sig utan skadade Aaron Ramsey men megastjärnan Gareth Bale är åter. Med golf-fantasten på plan är Wales alltid att räkna med. USA gör här sin första landskamp på väldigt länge och även om truppen börjar se ganska intressant ut får amerikanerna slå ur underläge. 1X är ett lås.

13. Bolivia - Ecuador 2

Statistik
Från La Paz hämtas en fajt från det sydamerikanska VM-kvalet under torsdagskvällen. Bolivia har inlett med nederlag mot både Brasilien och Argentina och det lär bli tufft för värdarna att ha något att hämta även i detta kval. Den normalt stora fördelen av den höga höjden i egen borg försvinner här då även Ecuador är vana vid att ha tunn luft på sina hemmamatcher. Besökarna håller också betydligt högre kvalitet i grund och botten och tvåan är med det sagt ett givet utgångstecken.


Singelstrecket! - Frankrike

Kupongens största favorit är också den självklara vinnaren. Finland har inget att hämta mot Les Bleus, spara garderingarna till andra matcher.

Kupongrensaren! - Tjeckien

Tjeckien har spottat upp sig de senaste åren och mot ett skadedrabbat Tyskland ska gästerna kunna stå upp bra. Högersidan måste finnas med.


Spelförslag:

432 rader

1. Danmark - Sverige 2
2. Nederländ. - Spanien 2
3. Tyskland - Tjeckien 1x2
4. Belgien - Schweiz 1x2
5. Frankrike - Finland 1
6. Polen - Ukraina 2
7. Serbien - Skottland 1x
8. Ungern - Island 1x2
9. Georgien - Nordmaked. 1x
10. Nordirland - Slovakien 1x
11. England - Irland 1
12. Wales - USA 1x
13. Bolivia - Ecuador 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Danmark - Sverige 2
2. Nederländ. - Spanien 2
3. Tyskland - Tjeckien (1)x(2)
4. Belgien - Schweiz 1x2
5. Frankrike - Finland 1
6. Polen - Ukraina (x)2
7. Serbien - Skottland 1(x)
8. Ungern - Island 1x2
9. Georgien - Nordmaked. 1x2
10. Nordirland - Slovakien (1)x(2)
11. England - Irland 1x
12. Wales - USA 1x
13. Bolivia - Ecuador (x)2

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

karpafan 2020-11-11 13:07

Det skiftar rätt kraftigt i Sveriges match vilka spelar som är tillgängliga för båda lagen, Danmark snart favoriter på oddset

karpafan 2020-11-11 16:10

Just nu 28% på Danmark till oddset svs 2,58! Spelvärdet ligger på Danmark nu, vi Svenskar har en förkärlek till överstrecka oss själva! Inget vidare lag vi själva ställer på banan ikväll! Spikettan hos mig nu!



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved