Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 12/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44758-tips-analys-foer-topptipset-12-11-a/)

Lazlo 2020-11-11 23:28

Tips & Analys för Topptipset 12/11
 
Landslagsfotbollen står i centrum även under torsdagen och Topptipset tar oss med på ett spännande äventyr. Playoff mot EM, träningslandskamper, sydamerikanskt VM-kval och sist men inte minst kval till det Afrikanska Mästerskapet är vad som erbjuds. Utan vidare sätter vi omgående fart mot åtta gröna bockar!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 19:59

1. Serbien - Skottland 1

Statistik
Vi inleder kalaset med EM-playoff. Här kommer ett svar på den eviga frågan om vad Nations League egentligen betyder då de tre första (Serbien - Skottland inkluderad) fajterna alla är finaler från de olika divisionerna. Serbien tog sig hit via en imponerande viktoria mot Norge där Milinkovic-Savic agerade hjälte med en doppietta. Han blir viktig även här när Skottland gästar. De blåvita har länge lyst med sin frånvaro på de största landslags-scenerna och skulle de lyckas slå ut Serbien är det att klassa som ett mindre mirakel. 1X räcker hela vägen.

2. Nordirland - Slovakien X

Statistik
Sveriges, Spaniens och Polens gruppmotståndare till sommarens slutspel ska koras när Slovakien reser till Belfast för att ta sig an Nordirland. Norn Iron visade sin berömda laganda när de slog ut Bosnien på bortagräs via straffar och här kommer de inte så skönspelande värdarna att åter sälja sig dyrt. Slovakien tog sig också hit via en straffviktoria, i deras tur mot Irland, och att den här dusten kommer att bli jämn står utom alla tvivel. Halvgarderingen till vänster först, alla tecken därefter.

3. Ungern - Island X

Statistik
Island hade en hel del bekymmer i den förra samlingen då Erik Hamrén fick avvara spelare som normalt varit givna i elvan. Förutsättningarna ser nu bättre ut för den före detta svenska förbundskaptenen, men en tuff uppgift stundar för Vulkanerna. Ungern har spottat upp sig rejält den senaste tiden och Dominik Szoboszlai är en spelare som på egen hand kan avgöra matcher till värdarnas fördel. Bakom honom är det dock ganska tunnsått och den här fajten känns oerhört öppen på förhand. Då åker alla tecken med.

4. England - Irland 1

Statistik
Skepnadsbyte då vi ger oss i kast med träningsmatcherna. England har spelmässigt svajat en hel del den senaste tiden och Gareth Southgate har knappast haft en lugn period då flera spelare gång efter annan brutit mot restriktionerna. Hittills verkar det vara lugnare på den fronten och The Three Lions ska gälla som solklara favoriter när det vankas derbymotstånd i form av Irland. Gästerna har sett usla ut den senaste tiden, men här gynnas de definitivt av att det är värdarna som har all press på sina axlar. Ettan inleder men ett kryss behöver inte vara ett dumt komplement då engelsmännen streckas högt.

5. Wales - USA 1

Statistik
Ryan Giggs är återigen i blåsväder sedan det kommit ut rapporter om att han ska ha misshandlat sin flickvän och av den anledningen är inte förbundskaptenen tillåten att leda sitt Wales här. Robert Page går istället in och tar över chefsrollen. Page får klara sig utan skadade Aaron Ramsey men megastjärnan Gareth Bale är åter. Med golf-fantasten på plan är Wales alltid att räkna med. USA gör här sin första landskamp på väldigt länge och även om truppen börjar se ganska intressant ut får amerikanerna slå ur underläge. 1X är en utgång.

6. Bolivia - Ecuador 2

Statistik
Från La Paz hämtas en fajt från det sydamerikanska VM-kvalet. Bolivia har inlett med nederlag mot både Brasilien och Argentina och det lär bli tufft för värdarna att ha något att hämta även i detta kval. Den normalt stora fördelen av den höga höjden i egen borg försvinner här då även Ecuador är vana vid att ha tunn luft på sina hemmamatcher. Besökarna håller också betydligt högre kvalitet i grund och botten och tvåan är med det sagt en solid spik till runt 50 procent.

7. Argentina - Paraguay X

Statistik
Argentina har som väntat inlett med två raka segrar men oroande nog har det, också som väntat, sett ganska krampaktigt ut. En viss herr Messi räddade La Albiceleste via en straff mot Ecuador och borta mot Bolivia dröjde det ända till den 80:e minuten innan Correa fixade fullpoängaren. Här blir värdarna uppmålade som skyhöga favoriter när de tar emot Paraguay. Besökarna är dock ett kvalitativt landslag och de har dessutom inte förlorat mot Argentina någon gång sett till de tre senaste inbördes mötena. Plocka med alla tecken och jobba in en fortsättning på den sviten!

8. Gabon - Gambia 1

Statistik
Spektaklet slår igen portarna i Afrika där det ska kvalas till det Afrikanska Mästerskapet. Gabon gör upp med Gambia om att kamma hem förstaplatsen i Grupp D och det är också de två aktörerna som går i klinch under torsdagskvällen. Värdnationen litar föga förvånande mycket på Pierre-Emerick Aubameyang och lyckas bara anfallaren lämna formdippen från klubblaget i London är mycket vunnet för Pantrarna. Gambia har å sin sida spets i Musa Barrow, men överlag väger Gabons trupp tyngre. Strecka från vänster.


Singelstrecket! - Ecuador

Ecuador stor upp bra mot Argentina och kan de komma upp i samma nivå här ska de ses med god segerchans mot ett ganska beskedligt Bolivia. Etta till förmånlig procent.

Kupongrensaren! - Paraguay

Paraguay har trivts väldigt bra mot Argentina i modern nutid. Tre raka inbördes möten utan torsk är starka papper och här rensar högersidan magiskt. Blunda inte för den.


Spelförslag:

72 rader

1. Serbien - Skottland 1x
2. Nordirland - Slovakien 1x
3. Ungern - Island 1x2
4. England - Irland 1
5. Wales - USA 1x
6. Bolivia - Ecuador 2
7. Argentina - Paraguay 1x2
8. Gabon - Gambia 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Serbien - Skottland 1(x)
2. Nordirland - Slovakien (1)x(2)
3. Ungern - Island 1x2
4. England - Irland 1x
5. Wales - USA 1x2
6. Bolivia - Ecuador 2
7. Argentina - Paraguay 1x2
8. Gabon - Gambia 1(x)

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved