Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 13/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44774-tips-analys-foer-topptipset-13-11-a/)

Lazlo 2020-11-12 21:09

Tips & Analys för Topptipset 13/11
 
Helgens inledande Topptips består av en salig blandning där de flestas blickar troligen riktas mot det sydamerikanska VM-kvalet. Brasilien och Colombia väntas göra jobbet medan Chile är en favorit i fara. Vidare ska även ligamatcher från England, Nederländerna, Spanien och Brasilien betas av i jakten på åtta gröna bockar.

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:44

1. Colombia - Uruguay 1

Statistik
Vi inleder med kupongens höjdare som går av stapeln på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez i Barranquilla. Uruguay kommer närmast från en käftsmäll borta mot Ecuador på den höga höjden i Quito. 2-4 slutade den kampen och det lär knappast bli lättare för Luiz Suárez och company mot ett skickligt Colombia som leds av den eminenta Atalanta-duon Duván Zapata och Luis Muriel. “Kaffeodlarna” slog enkelt tillbaka Venezuela i premiären med 3-0 och knep sedan en viktig bortapoäng mot Chile. Uruguay saknar pjäser som Muslera och Valverde. Trolig etta.

2. Chile - Peru 2

Statistik
Peru får anses ha trevligt skrälläge när de reser till Santiago för att ge sig i kast med Chiles landslag. La Roja, som värdnationen kallas för, föll borta mot Uruguay i den första rundan och hade sedan en aning flyt som kom undan med 2-2 hemma mot ett spelmässigt bättre Colombia. Chile tvingas här klara sig utan Gary Medel, Eduardo Vargas och Charles Aránguiz. Tre tunga tapp. Peru har fin spets i gubbar som Lapadula, Tapia och Cueva som mycket väl kan göra livet surt för hemmalaget. Vi inleder med X2, men plockar även med favoritettan på större system.

3. Brasilien - Venezuela 1

Statistik
Brasilien är utan tvekan kupongens största favorit när Venezuela gästar fotbollens hemland. Besökarna kommer närmast från två raka nederlag och jagar alltjämt kvalets första poäng och mål. Brasilien besitter ett enormt högt kunnande och då finns inte ens spelare som Willian, Casemiro eller Fabinho med i truppen under denna samling. Förbundskapten Tite kan dessutom komma att vila en småskadad Neymar, men det ska ändå inte spela någon roll. Brassarna lär dansa runt venezuelanerna i Sao Paolo och vinna med minst ett par bollar. Ettan är en bank!

4. Bolton - Salford City 2

Statistik
Från Sydamerika till Europa och de brittiska öarna där ett League Two-möte står på menyn. Bolton har trillat ur divisioner två år i följd efter att ha haft enorma bekymmer med ekonomin. Det lär nog dröja innan vi får se Johan Elmanders forna klubb på en betydande nivå igen. Salford City hade inga bekymmer med att avstyra Hartlepool i FA-Cupen förra veckan och har även sett pigga ut i ligaliret med 16 inkasserade poäng efter tio omgångar. Emmanuel Dieseruvwe har målat i två raka tävlingsmatcher och kan mycket väl bli tungan på vågen mot Bolton. Tvåan är en gångbar spik.

5. FC Oss - FC Eindhoven 1

Statistik
Vidare till Tulpanriket och dess andraliga som tillhandahåller en oviss drabbning under fredagskvällen. FC Oss har tre raka nederlag i tävlingssammanhang inför mötet med FC Eindhoven. Hemma på Heesen Yachts Stadion kan de rödvita presentera skaplig form som innefattar poängplock i tre av fem fighter. Eindhoven är även de ett gäng hemmakatter, noll poäng och noll gjorda mål framåt sett till de senaste tre tripparna är inget facit att skryta med. Liten fördel Oss, men helst bör samtliga tecken sättas på pränt. 1X2.

6. Real Zaragoza - Real Oviedo 1

Statistik
I Spanien har Segunda División hunnit jobba sig igenom drygt tio omgångar och det är inte helt oväntat Espanyol som toppar tabellen. På La Romareda stundar ett viktigt sexpoängsmöte när 16:e-placerade Real Oviedo gästar Real Zaragoza som befinner sig just ovanför bottenträsket. Zaragoza har plockat poäng i lejonparten av hemmamatcherna, men skulle må bra av en trepoängare för att skapa lite andrum nedåt. Oviedo trivs även de allra bäst hemmavid även om de norpade tre lite oväntade poäng borta mot Las Palmas senast. 1X är med det sagt en sund start. Plocka med tvåan om pengarna räcker.

7. Avaí - Paraná X

Statistik
Tillbaka till fotbollens hemland där två matcher från Série B ror kupongen i hamn. Den är tight om platserna i den brasilianska andraligan, framförallt i tabellens mittenskikt där det exempelvis bara skiljer sju poäng mellan femman Sampaio Correa och 15:e-placerade Cruzeiro. Avaí och Paraná återfinns där i mitten med chans på den fjärde och sista direktplatsen upp till Série A. Paraná har visat aningen bättre form mot slutet, men är samtidigt ganska tama när det kommer till spel på resande fot. Helt vidöppet på förhand där alla tecken plitas ner redan på mindre system.

8. Oeste - CRB AL X

Statistik
Jumbon Oeste stod för en storstilad insats när de lyckades plocka en poäng borta mot ligaledarna Chapecoense. 0-0 på Arena Condá torde ge de rödsvarta råg i ryggen inför drabbningen med mittenlaget CRB AL. Besökarna från semesterorten Maceió äntrar Arena Barueri med två förluster i bagaget och med bara ett inprickat mål på de senaste fyra ligamatcherna. Det är illavarslande siffor. Gästernas negativa trend tycks ha undgått det svenska folket som streckar upp tvåan till alldeles för höga höjder. Med värdet till vänster ska 1X prioriteras på bongens sista rad.


Singelstrecket! - Brasilien

Trots att Brasilien kan komma att vila en del spelare, däribland Neymar, ska inte Venezuela ha något att säga till mot de guldressade värdarna. Given spiketta.

Kupongrensaren! - Peru

Nåväl, någon rensare är kanske inte Peru, men visst har Los Incas fin chans att skrälla borta mot Chile som överskattas av både oddssättare och Topp-tippare. Spännande tvåa!


Spelförslag:

72 rader

1. Colombia - Uruguay 1
2. Chile - Peru x2
3. Brasilien - Venezuela 1
4. Bolton - Salford City 2
5. FC Oss - FC Eindhoven 1x2
6. Zaragoza - Oviedo 1x
7. Avaí - Paraná 1x2
8. Oeste - CRB AL 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Colombia - Uruguay 1(x)
2. Chile - Peru 1x2
3. Brasilien - Venezuela 1
4. Bolton - Salford City x(2)
5. FC Oss - FC Eindhoven 1x2
6. Zaragoza - Oviedo 1(x2)
7. Avaí - Paraná 1x2
8. Oeste - CRB AL 1x

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved