Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 15/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44814-tips-analys-foer-europatipset-15-11-a/)

Lazlo 2020-11-14 14:50

Tips & Analys för Europatipset 15/11
 
Landslagsveckan avrundas med en suverän upplaga av Europatipset. Söndagen serverar Nations League för hela slanten, bland annat synas en repris på VM-bronsmatchen. Kupongen är späckad med rikligt värde som ska haffas!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 17:59

1. Belgien - England 1

Statistik
Vilodagen inleds med buller och bång via reprisen på VM-bronsmatchen när England brakar samman med Belgien på Den Dreef Stadium i Leuven. The Three Lions tog revansch på belgarna efter uttåget ur VM-slutspelet 2018 i det vändande mötet då Rashford och Mount (turligt) målade i 2-1-segern. Därefter torskade dock Southgate och company mot Danmark och därmed är det svårt att veta exakt vart gästerna står. Belgien är däremot alltid full fräs framåt och i kraft av hemmagräs ska också ettan streckas i första hand. Pass dock på för britternas omställningar där det minst sagt går undan. Tvåan får plats på större system.

2. Italien - Polen X

Statistik
Inför de två avslutande omgångarna av Nations League toppar Polen A-divisionens Grupp 1. Något överraskande ska sägas då Italien och Holland också finns i samma grupp, men med lirare som Klich, Milik och Lewandowski har polackerna det gott ställt i de främre leden. Den förstnämnda är dock avstängd här och får inte beträda gräset på pastastöveln, ett ganska tungt tapp för gästerna. Mancini har i vanlig ordning kallat i princip hela befolkningen och snart måste förbundskaptenen börja sätta en elva då EM inte är alltför långt bort. Vänstersidan inleder, men att plocka bort Lewangoalski i sagolik målform känns inte okej. Tvåan åker därför med när cashen flexas.

3. Turkiet - Ryssland X

Statistik
Jämn men också förhållandevis öppen kamp att vänta när Turkiet välkomnar Ryssland till Istanbul. Turkarna lär vara ruskigt sugna på en seger efter tre raka oavgjorda kamper i Nations League-spelet, särskilt då de riskerar att trilla ur B-divisionen om Serbien skulle slå Ungern. Ryssland blir dock ingen enkel motståndare. Moderlandet har ännu inte förlorat i gruppspelet och med kvalitetslirare i form av Chalov, Zobnin och Ionov är det inte omöjligt att de förlänger den sviten här. Helgardera.

4. Nederländerna - Bosnien 2

Statistik
Nederländerna har haft det ganska tufft sedan Frank de Boer tog över rodret från Ronald Koeman. I veckans träningsmatch mot Spanien imponerade Oranje spelmässigt men istället blev både Aké och Hateboer skadade. Tungt för värdnationen som redan får klara sig utan Virgil van Dijk. En öppning således för Bosnien att skapa chanser mot detta Nederländerna. Gästerna har inte med sig Dzeko, men att det finns kapacitet i truppen visade Balkan-nationen när de spelade oavgjort mot söndagens kombattanter när de möttes förra månaden. Plocka med alla tecken redan från start där den lågt streckade tvåan ser magisk ut.

5. Rumänien - Norge 2

Statistik
Lasse Lager hade ingen större lycka i den senaste samlingen. Den blytunga torsken mot Serbien innebär att det inte blir något mästerskap för baggarna. De efterföljande triumferna mot Rumänien och Nordirland var dock rejäla styrkebesked och under söndagen stundar ett returmöte mot de förstnämnda. Rumänerna hade enorma problem med att få stopp på pansarvagnarna Sörloth och Håland senast och trots att det nu är eget gräs som gäller är det troligt att duon vållar värdarna stora problem igen. Norge vinner.

6. Bulgarien - Finland 2

Statistik
Finland roterade en del i sin startelva när de åkte till Stade de France för att mäta krafterna med de regerande världsmästarna. Det blev en rejäl succé. Berguvarna, som det finländska landslaget kallas för, vann med 2-0 efter vackra mål av Forss och Valakari. Finsk fotboll är verkligen stark för tillfället. Det kan man inte säga om bulgarisk fotboll. Värdnationen tog visserligen en seger i veckans träningsmatch men då Gibraltar stod på andra sidan var det inte mycket att skryta om. Här ska Finland hållas klart högre och tvåan är en spännande spik.

7. Wales - Irland X

Statistik
Derby härnäst då Irland tar sig över vattnet för att gå i klinch med Wales. Ryan Giggs är i negativ bemärkelse rubrikernas man för tillfället och kommer därför inte att leda sitt Wales här. Robert Page, assisterande förbundskapten, tar istället över som tillfällig chefstränare och han får klara sig utan skadade Aaron Ramsey och avstängde Harry Wilson i detta möte. Två betydande tapp för Drakarna som därmed får lita till en formsvag Gareth Bale på topp. Irland har gått betydligt sämre än ärkerivalen så här långt, men lita på att The Boys In Green kommer att göra allt för att knäppa värdarna på näsan. Med värdet till höger är det lockande att lämna den överstreckade ettan utanför.

8. Ungern - Serbien 2

Statistik
Serbien stod för en misslyckad insats under torsdagen då de förlorade playoff-finalen mot Skottland efter straffar. Inget EM således för Serbien. Mitrovic blev stor syndabock när han blev den enda spelaren som brände en straff. Revanschlustan torde vara stor hos Fulham-strikern och hos övriga i laget med. Ungern tog sig däremot till EM efter stor dramatik i hemmamötet med Island. Szoboszlai avgjorde då på övertid med en riktig klassaktion. Känslan är att Ungern inte riktigt har landat efter den matchen och då blir det tufft mot ett förmodat taggat Serbien. Strecka från höger.

9. Danmark - Island 1

Statistik
Erik Hamrén åkte på en av karriärens värsta förluster när Island tappade 1-0 till 1-2 mot Ungern under matchens sista fem minuter. Därmed dog drömmen om ett tredje mästerskap i rad för ö-nationen. Hamrén själv har inte haft någon lycka som förbundskapten och det står redan klart att Island trillar ur den högsta divisionen av Nations League. Danmark har däremot hugg på en slutspelsplats och kan nu, efter att en överenskommelse gjorts med Storbritannien, ställa upp med spelare som Schmeichel, Vestergaard och Christensen. Då ska de gälla som klara favoriter på Parken. Trolig etta.

10. Österrike - Nordirland X

Statistik
Nyckelfrågan i Wien är hur det står ställt i skallarna hos gästerna. Nordirland kommer raka spåret från en holmgång av det värre slaget. Baracloughs bataljon hade drömläge att avancera till EM för första gången, men föll hemma mot Slovakien via förlängning. Österrike träningsmatchade mot Luxemburg i veckan och det är inte riktigt samma sak, den väntade 3-0-viktorian signerades Baumgartlinger som hoppade in och lekte. Värdnationen går in som skyhög favorit under söndagens Nations League, här måste vi dra i handbromsen. Nordirland stretade emot österrikarna bra i hemmamötet för en månad sedan och såvida gästerna tar veckans torsk på rätt sätt finns goda chanser. X2 är av högsta prio, helst alla tecken.

11. Tjeckien - Israel 2

Statistik
Det råder ingen tvekan om att Israel förtjänade poäng mot Tjeckien i Haifa. Mötet för en månad sedan slutade 5-1 i skott på mål men 1-2 i mål eftersom olycksfågeln Abu Hanna hittade fel bur. De blåvita studsade tillbaka omgående i Slovakien där Eran Zahavi smällde in ett i raden av sina sanslösa hattricks. Tjeckien följde upp med en förlust i Skottland men målas trots allt upp som vansinnigt stora favoriter i Plzen. Skippa ettan och gå för värdet!

12. Georgien - Armenien 1

Statistik
Henrikh Mkhitaryan och André Calisir beger sig till Batumi med Armenien som ligger trea i gruppen. På senaste trippen fick armenierna nöja sig med en pinne i Tallinn då favoritskapet icke infriades. Överlag är gästerna ytterst bleka på främmande territorium, i EM-kvalet noterades Armenien för målskillnaden 6-17 i denna spelform. Georgien ligger snäppet före Mkhitaryan och gänget i Nations League-gruppen efter 2-2-mötet för en månad sedan då Roma-anfallaren räddade krysset på straff i slutet. Georgien var det bättre laget i Armenien och ettan är spikbar.

13. Belarus - Litauen 1

Statistik
Sist men inte minst återfinns en gruppfinal i Minsk. Belarus besegrade Kazakstan med 2-0 när Aleksandr Gutor storspelade i buren. Innan dess vaktade Khatkevich kassen när de rödgröna lirade 2-2 borta mot Litauen. Balterna har imponerat stort den här hösten, att besegra Albanien i Tirana gör inte vilket blåbärsgäng som helst. Urbanus urkraft låg närmast segern när dessa nationer drabbade samman i Vilnius och även om Belarus bär favoritkepsen på eget gräs ska inget tas för givet. 1X som utgång, helst hela spannet.


Singelstrecket! - Norge

Håland smällde in ett hattrick i det vändande mötet mot Rumänien och anfallaren lär garanterat vara sugen på nya mål i Bukarest. Tvåan smackas in.

Kupongrensaren! - Bosnien

Nederländerna ser inte speciellt bra ut under De Boers ledning och här streckas ettan alldeles för hårt. Bosnien ska inte underskattas och tvåan måste med på alla system.


Spelförslag:

432 rader

1. Belgien - England 1
2. Italien - Polen 1x
3. Turkiet - Ryssland 1x2
4. Nederländ. - Bosnien 1x2
5. Rumänien - Norge 2
6. Bulgarien - Finland 2
7. Wales - Irland x2
8. Ungern - Serbien 2
9. Danmark - Island 1
10. Österrike - Nordirland 1x2
11. Tjeckien - Israel x2
12. Georgien - Armenien 1
13. Belarus - Litauen 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Belgien - England 1(2)
2. Italien - Polen 1x2
3. Turkiet - Ryssland (1)x(2)
4. Nederländ. - Bosnien 1x2
5. Rumänien - Norge 2
6. Bulgarien - Finland 2
7. Wales - Irland x(2)
8. Ungern - Serbien x2
9. Danmark - Island 1(x)
10. Österrike - Nordirland 1x2
11. Tjeckien - Israel x2
12. Georgien - Armenien 1
13. Belarus - Litauen 1(x2)

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved