Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 22/11 - JACKPOT! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/44961-tips-analys-foer-europatipset-22-11-jackpot/)

Lazlo 2020-11-21 15:06

Tips & Analys för Europatipset 22/11 - JACKPOT!
 
Europatipset ordnar upp sig igen efter landslagsuppehållet. 5 miljoner i jackpot är en smarrig krydda och resan till odödligheten går via Premier League, Allsvenskan, Serie A och La Liga, precis som den ska göra. Med 13 rätt i sikte sätter vi fart per omgående!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Liverpool - Leicester X

Statistik
Vi sparkar igång kalaset på Anfield där de regerande mästarna Liverpool har enorma problem. Pool har släppt in näst flest mål av alla lag i serien och till mötet med Leicester saknas Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold, Williams, Fabinho, Henderson, Thiago, Oxlade-Chamberlain och Salah. Det är ruskigt tunga tapp för Klopp vars liverbirds lever farligt. Leicester har en stekhet Jamie Vardy på topp och Red Bull-hövdingen flankeras på bästa vis av Barnes, Maddison och Tielemans. The Foxes kan definitivt skrälla. Alla tecken.

2. Leeds - Arsenal 2

Statistik
Målglatt möte att vänta på Elland Road. Leeds har släppt in åtta baljor på sina två senaste matcher och att fyra av dem kom mot Crystal Palace bör vara alarmerande. Bielsa kommer inte rucka på sina principer och kylbagsvurmaren kommer beordra sina adepter fullt offensivt fräs mot Arsenal. The Gunners släppte tre pytsar i brakan mot Aston Villa och Arteta får dessutom klara sig utan viktiga Partey på King Power Stadium. Utan honom blir de rödvita sårbara och gaffeln är med det sagt inget dumt val.

3. Sheffield United - West Ham 2

Statistik
Premier League avslutas på Bramall Lane där fjolårssuccén Sheffield United upplever en rejäl baksmälla. Chris Wilders krigare har hittills bara skördat en enda poäng och även om säsongen är lång måste The Blades börja ta poäng, allra helst igår. Tufft kommer det att bli när West Ham kommer på besök. David Moyes har fått glädjande besked i dagarna då Michail Antonio återvänt i full träning och det är inte omöjligt att pansarvagnen kommer till spel under söndagen. Då blir gästerna svåra att tas med. Strecka från höger.

4. Elfsborg - Helsingborg 1

Statistik
Trots att Jeppe “Orten” Karlsson lämnat för AZ Alkmaar i Holland går Elfsborg starkt i Allsvenskan. Boråsarna sitter i förarsätet vad gäller andraplatsen och har fortfarande en biljett ut i Europa även om det skulle bli förlust mot Helsingborg, I Knalleland får sällan hemmalaget dra någon nitlott men här streckas ettan upp alldeles för högt. Helsingborg måste gå för seger och även om Di röe inte rosat marknaden den här säsongen är det lockande att plocka med skåningarna ändå. Värdet till höger är ett potentiellt miljondrag.

5. Kalmar FF - Djurgården 2

Statistik
Kalmar och Falkenberg bjöd in till en på förhand hetlevrad jumbofinal, men alla tv-tittare från den kampen vred sig i plågor efter 90 minuters syra i ögonen. Därefter tryckte Nanne in ett par motiverande kanelbullar i sina adepter som först rånade Sirius på en pinne och sedan lade Örebro på rygg på turligt manér. Om blixten kan slå ner tre gånger? Nej. Djurgården jagar Europaplatser och efter det tunga nederlaget mot AIK är det ett revanschsuget blårandigt gäng som äntrar Guldfågeln. Tvåa.

6. Östersund - Varberg 2

Statistik
Östersund är ett av lagen som förtjänar absolut mest beröm efter den här säsongen. Men det går heller inte att komma ifrån det faktum att Falkarna haft en långvarig flört med Fru Fortuna. Mot slutet har vindarna vänt för de rödsvarta som kommer till söndagens uppgift mot Varberg med tre raka nederlag i ryggsäcken. Hallänningarna har ännu inte löst kontraktet, ett faktum Jocke Persson lär trycka stenhårt på innan matchstart. Astrit Selmani är stekhet för stunden och anfallaren kan mycket väl bli tungan på vågen i Jämtland. Tvåa till supervärde.

7. AIK - Örebro X

Statistik
Svedala-resan avslutas på nationalarenan där det är annan dignitet på lagen än vad det var när Sverige mätte svärd med Kroatien. Två aktörer som fanns med då finns även med här, Sebastian Larsson och Micke Lustig. Nu iklär duon sig AIK:s tröja och under hösten har solnaiterna verkligen visat vad de går för. Svenska folket har inte heller gått miste om Gnagets form och streckar upp de svartgula extremt högt. Örebro har gjort en anonym säsong för 800:e gången i rad, men närkingarnas form går heller inte av för hackor. Nahir Besara, Romain Gall och Deniz Hümmet är tre spetslirare som definitivt kan såra värdarna. Alla tecken.

8. Napoli - Milan 1

Statistik
Vidare till pastastöveln där Milan toppar Serie A i ensamt majestät. Zlatan Ibrahimovic toppar skytteligan och svensken är utan tvekan den enskilt största anledningen till Rossoneris framfart. Mot slutet har prestationerna från gästerna dalat något och insatsen senast mot Hellas Verona var inget att skryta om ute på vingårdarna. Säsongens första förlust närmar sig för Milan och det är mycket möjligt att den kommer i Neapel. Napoli besitter en av seriens allra bästa trupper och det spelar mindre roll att Osimhen saknas då stadskungen Mertens går upp och tar hans plats i anfallet. Den lille belgaren och hans kumpaner vinner detta. Etta till förmånlig procent.

9. Roma - Parma X

Statistik
Roma har efter den pinsamma skrivbordsförlusten i premiären höjt sig avsevärt. Utan att göra något större väsen av sig har romarna smugit med i tabelltoppen, men truppläget inför mötet med Parma är allt annat än bra. Kumbulla, Pellegrini, Mkhitaryan och framför allt Dzeko ser ut att saknas och då är ettans överstreckning inte alls befogad. Parma kommer till huvudstaden med två raka kryss mot slagkraftiga herrskap i form av Inter och Fiorentina i ryggen och det är inte otänkbart att gästerna tar poäng även här. Gervinho lär vara sugen på att skjuta sin gamla klubb i sank och alla tecken åker med omedelbums!

10. Sampdoria - Bologna 2

Statistik
Italiens slutdestination nås i Genua där värdföreningen Sampdoria blir sönderstreckad. Vad Claudio Ranieris mannar gjort för att förtjäna evig trohet från tipparna är svårt att lista ut men likväl springer ettan all världens väg. Samp har bara lyckats freda det egna målet en gång hittills och de lär få svårigheter med det även här då Bologna står på andra sidan. Mihajlovic har offensiva spetslirare i bland andra Barrow, Orsolini och Svanberg, en trio som definitivt kan skoja friskt på Luigi Ferrari. Tvåan är en rolig värdespik, för full backning kan krysset plockas med på större system.

11. Cádiz - Real Sociedad 1

Statistik
Målsnål och tillknäppt historia att vänta när nykomlingarna Cádiz tar emot serieledarna Real Sociedad. Baskerna har fått fin utdelning på sitt mittfält där Portu, Silva och Oyarzabal tillhör ligans bästa. Anfallet är en annan historia. Alexander Isak och Willian José turas om att vattna varandras krut och ska La Real hålla som ett lag för den absoluta toppen behöver duon komma igång. Cádiz är en sanslöst positiv nykomling och inför helgen tillhör värdarna toppskiktet. Alvaro Negredo är en tung bjässe som besökarna kommer att få problem med. Vänstersidan och framför allt krysset först, tvåan åker med i ett senare skede.

12. Alavés - Valencia 1

Statistik
På tal om Baskien beger vi oss dit härnäst för att syna Alavés dust med kaosklubben Valencia. Fladdermössen tog en komisk trea mot Real Madrid senast där fyra skott på mål resulterade i seger med 4-1. Det komiska? Soler satte tre straffar och Varane ett självmål. Blixten kommer inte att slå ner två gånger och när resan nu bär mot Mendizorroza får Los Che se upp. Alavés är normalt svårslagna på eget gräs och moralen värdarna visade upp i mötet med Barcelona (1-1) var beundransvärd. Med värdet till vänster kan tvåan gott lämnas utanför då den får alldeles för stort förtroende.

13. Granada - Valladolid 2

Statistik
Andalusien avrundar både Spanien och kupongen. Granada har studsat väl inledningsvis, men nederlaget precis innan uppehållet mot Sociedad innehöll en hel del problem. Ett koppel med spelare missade den kampen på grund av Coronaviruset. Granada försökte få matchen inställd och det är alltjämt ett högst oklart truppläge hos värdarna inför söndagen. Valladolid har fått en tuff start men är det något gästerna kan så är det att stänga igen butiken. Här kommer Albivioletas inte att ge bort något gratis och ettan överstreckas så pass mycket att den lämnas utanför.


Singelstrecket! - Djurgården

De regerande svenska mästarna jagar Europaplats, att ett uddlöst och turande Kalmar ska stå i vägen känns inte troligt. Smålänningarna får klara kontraktet på annat håll.

Kupongrensaren! - Parma

Roma saknar en drös med viktiga spelare men streckas trots det upp i himlen. Parma har definitivt kapacitet för att såra och högersidan är av högsta prio.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Leicester 1x2
2. Leeds - Arsenal 12
3. Sheff U - West Ham 2
4. Elfsborg - Helsingb. 1x
5. Kalmar - Djurgården 2
6. Östersund - Varberg 2
7. AIK - Örebro 1x2
8. Napoli - Milan 1
9. Roma - Parma 1x2
10. Sampdoria - Bologna 2
11. Cádiz - Sociedad 1x
12. Alavés - Valencia 1
13. Granada - Valladolid x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Leicester (1x)2
2. Leeds - Arsenal 12
3. Sheff U - West Ham (x)2
4. Elfsborg - Helsingb. 1x2
5. Kalmar - Djurgården 2
6. Östersund - Varberg 2
7. AIK - Örebro 1x2
8. Napoli - Milan 1
9. Roma - Parma 1x2
10. Sampdoria - Bologna (x)2
11. Cádiz - Sociedad (1)x(2)
12. Alavés - Valencia 1x
13. Granada - Valladolid x(2)

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved