Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Europatipset 29/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/45149-tips-analys-foer-europatipset-29-11-a/)

Lazlo 2020-11-28 16:05

Tips & Analys för Europatipset 29/11
 
Söndagens Europatips ser ut att bli något alldeles extra. Spelvärdet lyser på sina håll och vägen mot fullträffen går via England, Sverige, Italien och Spanien. Londonderbyt mellan Chelsea och Tottenham samt det blågula ångestmötet mellan Helsingborg och Falkenberg sticker ut. Nu kör vi!

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Chelsea - Tottenham X

Statistik
Vi sparkar igång spektaklet på Stamford Bridge där Chelsea välkomnar Tottenham. Frank Lampards manskap såg ut att gå mot en pinne i tisdagens bortamatch mot Rennes men på tilläggstid dök inbytta Giroud upp med sin franska skalle och nickade in segermålet till de blåklädda. Därmed är Chelsea redan vidare i Champions League och det går att föra argument för att Giroud ska få starta här. Tottenham gjorde det mesta rätt mot Manchester City och det är ingen vågad gissning att Mourinho kommer dra hem trupperna även här för att satsa på omställningar. Mot ett stundtals naivt värdlag kan det mycket väl bära frukt. Alla tecken åker med direkt.

2. Southampton - Manchester United 2

Statistik
Southampton fortsätter att göra det bra trots Danny Ings frånvaro. The Saints låg närmast segern i mötet med Wolverhampton (1-1) men här stundar en klart tuffare uppgift. Manchester United slog Istanbul Basaksehir komfortabelt med 4-1 och Solskjaer fick där en perfekt matchbild. Välbehövlig vila kunde ges åt nyckelspelare och det är viktigt att ha sådana som Rashford och formtoppade Fernandes pigga och fräscha på St. Mary’s. De rödvita tenderar att stå högt med sin backlinje på eget gräs och det kommer ett kontringsstarkt United att utnyttja. Tvåan singlas.

3. Arsenal - Wolverhampton 2

Statistik
Mikel Arteta valde att ta Nicolas Pépé till nåder och ivorianen svarade med att sätta en balja i torsdagens möte med Molde. 3-0 slutade den matchen och även om det var en fin insats har det inte alls sett bra ut i ligaspelet. 0-0 mot Leeds var rena stölden från The Gunners sida och då inte mycket talar för att det kommer se annorlunda ut mot Wolverhampton är det svårt att köpa ettans hårda streckning. Wolves har trivts bra mot Arsenal de senaste åren och gästernas spelstil passar normalt värdarna illa. Mot ett tandlöst Londonlag ska gästerna ses med god poängchans. Avslag på ettan.

4. Helsingborg - Falkenberg 1

Statistik
Vidare till Sverige och ångestmackan låter inte vänta på sig då vi omgående landar in i Skåne. Olympias jumbofinal mellan Helsingborg och Falkenberg har alla förutsättningar för att svida i ögonen på tv-tittarna, men med de båda aktörernas dystra placeringar i åtanke är det sekundärt för fältets krigare. Helsingborg har plockat 14 av totalt 22 poäng i egen borg och även om det är ett okej facit går det inte att säga att formen är detsamma. Fyra raka torsk lyder raden när seriens näst sämsta bortalag kommer på besök. Falkenberg drog på sig 100 straffar mot Norrköping och med ett så pass generöst försvarsspel blir det givetvis svårt att vinna matcher. Båda lagen kommer att gå för seger och då är det liten fördel Mellberg och gänget i kraft av hemmaplan. Ettan spikas, om än med darr på ribban.

5. Östersund - IFK Göteborg 2

Statistik
Ett par pinnhål upp i tabellen, men desto längre geografiskt, förflyttar vi oss härnäst då Jämtkraft Arena står på tur. Östersund har trotsat alla kritiker under säsongens andra halva och att Falkarna spelar i Allsvenskan även nästa år är beundransvärt. Med det sagt har också de rödsvarta checkat ut och inför dusten med IFK Göteborg är värdarna uppe i fyra raka nederlag. Blåvitt har i sin tur plockat fyra poäng av de senaste sex möjliga och löser kontraktet vid eventuell viktoria här. Strecka från höger.

6. Häcken - Örebro X

Statistik
Europaplatsen ser ut att glida Häcken ur händerna efter bara en seger på de sex senaste. Insatsen i derbyt mot Göteborg (1-1) var inte bra nog och det är bara seger som räknas för numera lill-glada Alm och hans manskap när Örebro kommer på besök. ÖSK har dock fin form i bagaget, något inte minst 2-0-triumfen mot AIK vittnar om. När Getingarna blåser på framåt kommer fina omställningslägen uppenbaras för närkingarna och med en etta streckad extremt hårt är det läge att gardera upp och gå för de riktigt stora pengarna.

7. Mjällby - Djurgården X

Statistik
Kim Bergstrand är överlägsen etta på tronen vad gäller surast i Allsvenskan men mot Kalmar fick åtminstone Kimpa lätta lite på smilbanden. Djurgården slog de usla smålänningarna med 3-0 och har nu slagläge på tredjeplatsen eftersom Häcken tappade poäng. Blåränderna står med det sagt inför en ruskigt tuff drabbning under söndagen. Mjällby väntar på Strandvallen och även om det ska väldigt mycket till har nykomlingarna fortfarande chans att nå tredjeplatsen innan serien rundas av. Detta blir inte lätt för de överstreckade stockholmarna, ta med alla tecken. 1X2.

8. Sirius - Elfsborg 2

Statistik
Mycket tyder på att det blir europeiskt motstånd i Knalleland nästa säsong. 2-1-segern mot Helsingborg var inte vacker, men det räckte till tre poäng och skulle boråsarna segra även i Uppsala är saken biff. Formen är ruskigt stark med fyra segrar på de sex senaste och när ett så gott som utcheckat Sirius står för motståndet ska Per Frick och grabbarna ses med god och åter god poängchans. Värdarna har inte vunnit i Allsvenskan sedan början på oktober och gör det inte här heller. X2.

9. Milan - Fiorentina 2

Statistik
Zlatan Ibrahimovic går skadad och även om svensken inte tros vara borta någon längre tid är det ett blytungt tapp för Milan. Ibras frånvaro märktes i torsdagens Europa League-match mot Lille (1-1) och med slitna ben ska nu Rossoneri ta sig an Fiorentina. Det lär inte bli någon enkel uppgift då Fio bland annat plockade fyra av sex möjliga poäng mot Milan sett till föregående säsong. Med en sönderstreckad etta blir valet att gå för att de gör det igen. Lämna ettan utanför.

10. Napoli - Roma 1

Statistik
Även om det inte är helt klart än tillåter vi oss att kalla arenan vi ska till härnäst för Stadio Diego Armando Maradona. Formaliteter återstår innan namnbytet träder i kraft och även om läktarna kommer att stå tomma lär avgrundsvrålen från förkrossade, men också otroligt stolta napolitanare fylla Gattusos mannar med hopp och mod. Ett formstarkt Roma står på andra sidan men här får gästerna från huvudstaden finna sig i att slå ur underläge. Utgångsettan är tydlig, på så många sätt.

11. Real Sociedad - Villarreal X

Statistik
Två gäng som kommer från oavgjorda resultat i veckans Europa League drabbar samman i Baskien. Real Sociedad fick nöja sig med 0-0 mot Jeppe Karlssons AZ Alkmaar och att La Real bara fick iväg ett enda skott på mål är ett stort underbetyg. Trots det streckas värdarna upp rejält inför mötet med Villarreal. Den gula ubåten fick å sin sida bara 1-1 mot Maccabi Tel Aviv, men där valde Emery att vila bland andra Moreno och Parejo för att ha duon fullt frisk till söndagens uppgift. Med vänstervriden streckning är det läge att lämna ettan utanför inledningsvis.

12. Getafe - Athletic Bilbao 1

Statistik
Athletic Bilbao fortsätter att göra bra ifrån sig hemma på San Mamés. Ett skadedrabbat Real Betis var senaste gäng att få däng av baskerna, men på främmande mark är inte de rödvita alls lika framgångsrika. Fyra torsk av fem möjliga är direkt uselt och här väntar en motståndare som gästerna haft notoriskt svårt för. Getafe viker inte en tum i närkamperna och Bordalás mannar har redan hunnit med att betvinga ett lag som Barcelona i egen borg den här säsongen. Ettan singlas.

13. Celta Vigo - Granada 1

Statistik
Celta Vigo är La Ligas svar på Stoke i The Championship. Trots en namnstark trupp med lirare som Aspas, Beltrán, Nolito och Mina lyckas inte värdarna få till det och inför helgen är Celta jumbo med bara en viktoria på kontot. Liten fördel ska ges de ljusblå med tanke på att Granada var i farten i torsdags, men det är ändå svårt att lita fullt ut på ettan. Besökarna har spets i lirare som Soldado, Machís och Suárez och kan definitivt få med sig något härifrån. Börja med ettan och täck sedan upp med vad plånboken tillåter.


Singelstrecket! - Manchester United

Man United börjar så smått kicka igång och med Bruno Fernandes i gott slag ska de röda gästerna ses med god chans mot ett naivt Southampton.

Kupongrensaren! - Fiorentina

Milan kommer med slitna ben och utan sin storstjärna Zlatan Ibrahimovic till mötet med Fiorentina. Överstreckningen på ettan tilltalar därför inte alls. Forza Viola!


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Tottenham 1x2
2. Southamp. - Man United 2
3. Arsenal - Wolves x2
4. Helsingborg - Falkenberg 1
5. Östersund - Göteborg 2
6. Häcken - Örebro 1x2
7. Mjällby - Djurgården 1x2
8. Sirius - Elfsborg x2
9. Milan - Fiorentina x2
10. Napoli - Roma 1
11. Sociedad - Villarreal x2
12. Getafe - A.Bilbao 1
13. Celta Vigo - Granada 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Tottenham 1x2
2. Southamp. - Man United 2
3. Arsenal - Wolves x(2)
4. Helsingborg - Falkenberg 1
5. Östersund - Göteborg (x)2
6. Häcken - Örebro 1x2
7. Mjällby - Djurgården (1)x(2)
8. Sirius - Elfsborg x2
9. Milan - Fiorentina x2
10. Napoli - Roma 1(2)
11. Sociedad - Villarreal (1)x(2)
12. Getafe - A.Bilbao 1
13. Celta Vigo - Granada 1x2

https://i.imgur.com/Bdz9q1a.png

Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved