Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 3/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/45270-tips-analys-foer-topptipset-3-12-a/)

Lazlo 2020-12-02 22:29

Tips & Analys för Topptipset 3/12
 
Det är i vanlig ordning full rulle i Europa League när det är dags att sätta tänderna i torsdagens Topptips. Storklubbar som Arsenal och Roma återfinns på kupongen som ser ut att bli ganska favoritbetonad. Mindre system med högre radinsats rekommenderas därmed. Mot Nederländerna för avspark!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:59

1. AZ Alkmaar - Napoli 2

Statistik
Napoli reser till Nederländerna med förhoppning om att ta revansch på Alkmaar som högst oväntat vann på San Paolo med 1-0. Skulle Jesper Karlsson och hans kamrater i AZ nypa poäng av italienarna har de ett gyllene läge att ta sig vidare från gruppen. En uppgift som känns lite väl tuff dock. Napoli tvingas avvara backen Elseid Hysaj, men ser i övrigt ut att kunna ställa en stark elva på planen mot de så kallade “Ostskallarna”. Tvåan får anses vara trolig och given i utgång.

2. Nice - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Vidare till den franska sydkusten där Nice behöver gå för tre poäng för att ha någon chans att ta sig vidare till slutspelet. Med tanke på resultaten, både i Europa League och Ligue 1, är det inte mycket som talar för Patrick Vieras mannar. Försvaret läcker som ett såll och att värdarna ska orka hålla stången mot Bayer Leverkusens frejdiga offensiv är inte troligt, framförallt inte när backarna Kamara och Dante återfinns i rehabrummet. Att tyskarna grejar minst en pinne känns tämligen givet. X2!

3. Granada - PSV Eindhoven 2

Statistik
Granada kan blicka tillbaka på en fin höst på europeisk mark och toppar Grupp H fyra poäng före PSV. Hemma i La Liga började spanjorerna bra, men har nu fått på nosen i tre raka matcher. I helgen föll de med 1-3 borta mot bottenlaget Celta Vigo. Försvarsspelet har sett ihåligt ut och laget har släppt in åtta bollar sista tre i ligan. Då passar det onekligen illa att PSV Eindhoven med firma Zahavi, Götze och Malen kommer stormandes till Andalusien. I en match som förväntas bli jämn gillas tvåan i utgång. Gardera efter plånbok och behag.

4. Rangers - Standard Liège X

Statistik
I Match 4 hittas kupongens absolut roligaste skrälläge. Steven Gerrard har gjort ett sanslöst bra jobb med sitt Rangers, men det är inte så att den forna Pool-kaptenen förfogar över ett superlag som väntas promenera över motstånd av Standard Lièges kaliber. Besökarna från Belgien slog tillbaka Lech Poznan i Europa League senast och fick därefter med sig en pinne från den tuffa bortamatchen mot Anderlecht. Som kupongen är uppbyggd i övrigt är det helt klart läge att plocka med samtliga tecken i Glasgow och hålla en extra tumme för Standard.

5. Arsenal - Rapid Wien 1

Statistik
Det är inte mycket som stämmer för Arsenal just nu som bara har plockat en pinne på tre fighter i Premier League. Insatsen hemma mot Wolves var långt ifrån bra och redan nu söndag väntar Tottenham i ett viktigt North London-derby. Det innebär att Arteta med all säkerhet kommer rotera friskt mot Rapid Wien. Österrikarna stod upp bra mot The Gunners hemmavid och kan eventuellt slita med sig någon poäng på Emirates vid en fullträff. Ettan ska med det sagt gå först i alla väder. 1X är en sund start.

6. Roma - Young Boys 1

Statistik
Roma har varit riktigt bra under hösten och redan säkrat en slutspelsplats i Europa League. I den senaste ligamatchen åkte Giallorossi dock på en rejäl stjärnsmäll mot Napoli med 0-4. Det var inget snack om saken på San Paolo. Här väntas tränare Fonseca lufta bänken när Young Boys gästar. Schweizarna ser ut att göra Roma sällskap till slutspelet, men kan fortfarande förpassas till en tredjeplats av Cluj. Med fin spets i lirare som Nsame och Mambimbi ska inte de gulklädda besökarna underskattas. Alla tecken, heja YB!

7. Cluj - CSKA Sofia 1

Statistik
Efter att inte ha haft en sportmössa i dubbelmötet mot Roma måste Cluj hemmabesegra CSKA Sofia denna torsdag. Rumänerna har ett ganska spännande lag på pappret, men har inte alls fått till det sista tiden. Här ska ändå värdarna ha god chans mot ett CSKA Sofia som redan är borta från slutspel. Bulgarerna har mäktat med en ynka pinne på fyra matcher och får agera solklara underhuggare. Då ettan ser ut att erbjuda vettigt värde åker spikklubban fram.

8. Omonia Nicosia - PAOK 2

Statistik
Säcken knyts samman på Cypern där gästande PAOK förväntas ro i land tre tämligen enkla poäng mot Omonia Nicosia. Cyprioterna har inte riktigt räckt till på denna nivå och är mer eller mindre redan borta från slutspel med endast en pinne på kontot. Besökarna från Grekland slarvade bort poäng mot PSV där man ledde med 2-0 och tappade till torsk. De svartvita lär troligen också behöva tre poäng här. Med i princip samtliga ordinarie spelare tillgängliga hos PAOK är tvåan en riktigt fin spik att avsluta med.


Singelstrecket! - PAOK

PAOK har en ung lovande talang i Tzolis som mycket väl kan vara tungan på vågen mot ett uddlöst Omonia Nicosia. Fin tvåa till skapligt värde – spik!

Kupongrensaren! - Standard Liège

Standard är ett lag som besitter hög grundkapacitet. Kan belgarna hålla stången i början är skrällen inte otänkbar. Tvåan till omkring tio procent synas!


Spelförslag:

72 rader

1. AZ Alkmaar - Napoli 2
2. Nice - Bayer Leverkusen x2
3. Granada - PSV Eindhoven x2
4. Rangers - Standard Liège 1x2
5. Arsenal - Rapid Wien 1x
6. Roma - Young Boys 1x2
7. Cluj - CSKA Sofia 1
8. Omonia Nicosia - PAOK 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. AZ Alkmaar - Napoli (x)2
2. Nice - Bayer Leverkusen x2
3. Granada - PSV Eindhoven 1x2
4. Rangers - Standard Liège 1x2
5. Arsenal - Rapid Wien 1x2
6. Roma - Young Boys 1(x2)
7. Cluj - CSKA Sofia 1(x)
8. Omonia Nicosia - PAOK 2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved