Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Topptipset 4/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/45298-tips-analys-foer-topptipset-4-12-a/)

Lazlo 2020-12-04 10:08

Tips & Analys för Topptipset 4/12
 
Fredagens Topptips innehåller spridda skurar där hög utdelning inte alls ska vara någon omöjlighet. Spanien, Tyskland, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Italien och Skottland är länderna som ska avhandlas. Nu trampar vi plattan i mattan!

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Athletic Bilbao - Celta Vigo X

Statistik
Vi inleder i La Liga där Celta Vigo fått ett lyft sedan Eduardo Coudet tagit plats vid tränarrodret. Argentinaren förespråkar en ultraoffensiv fotboll och med spelare som Aspas, Nolito, Mina och Méndez till sitt förfogande kommer det att passa gänget från Vigo som handen i handsken. Det ska dock sägas att det kommer att lämnas ytor bakåt då Tapia i princip är den enda mittfältaren med defensivt ansvar. Lyckas Bilbao hantera gästernas anfallslust är mycket vunnet, men ettans hårda streckning borgar ändå för fullt säkerhetsbälte redan från start.

2. Hertha Berlin - Union Berlin 1

Statistik
Huvudstadsderby från Bundesliga där Hertha Berlin självfallet går in som storebror. Värdarnas trupp är fylld med intressanta lirare där bland andra Guendouzi, Darida och Piatek sticker ut lite extra. Starten har varit tveksam från Herthas sida men poängen som togs borta mot Leverkusen senast kan mycket väl ha givit en skjuts i rätt riktning. Union Berlin har gått riktigt starkt med deras mått mätt och efter nio omgångar presenterar gästerna den stilsamma raden 4-4-1. Kolumnen till höger riskerar dock att fördubblas här, en etta till runt 40 procent är en fin spik.

3. Nimes - Marseille 1

Statistik
Fram tills i tisdags hade Marseille skämt ut sig i Champions League med en hel drös förluster och inte ett enda gjort mål. André Villas-Boas lyckades dock gjuta mod i sina mannar och efter Payets två straffmål kunde äntligen OM segerjubla i Europa igen. Det var dock en insats som lär ha kostat mycket kraft och med bara två dagars vila i benen är det nu dags att ta sig an Nimes på bortagräs. Värdarna håller till på den nedre halvan av Ligue 1 men ska med det sagt kunna stå upp bra här. Tvåans överstreckning innebär avslag. Allez Nimes!

4. Sparta Rotterdam - FC Emmen 1

Statistik
FC Emmen hör till Eredivisies allra sämsta lag och Simon Tibbling får gång efter annan se sig själv och sina kumpaner släppa in mål. Fem raka torsk skvallrar om ett ruskigt stukat självförtroende hos gästerna. Sparta Rotterdam trivs betydligt bättre med tillvaron och även om de rödvita torskade, om än knappt, mot PSV senast var formen innan dess god med två raka segrar. Klar fördel Sparta, något strecken också vittnar om. Garderingar välkomnas därför i samråd med plånboken.

5. Zulte/Waregem - Anderlecht 2

Statistik
Anderlecht får snart tillbaka Isaac Kiese Thelin efter utlåning men om en av Malmö FF:s större SM-guldmakare är svaret på den belgiska storklubbens titelmässiga kräftgång råder det större tveksamheter kring. Vincent Kompany och gänget har fortfarande häng på de absoluta topplagen i Jupiler League, men fem segrar efter 14 omgångar imponerar inte våldsamt mycket. Zulte/Waregem befinner sig ett gäng placeringar nedanför fredagens kombattanter, men titt som tätt sprattlar värdarna till. 3-0-segern senast mot Gent var ett sådant tillfälle och här går inte Anderlecht säkra. X2 agerar utgång, ettan följer i ett senare skede.

6. Ascoli - Pescara 1

Statistik
Bottenmöte från Serie B där både Ascoli och Pescara siktar på att göra något av den hittills misslyckade säsongen. Delfinerna, som gästerna kallas, har läckt in mål från alla möjliga håll och kanter och 19 insläppta är enbart bättre än Pisa, som å sin sida gjort fler än dubbelt så många mål som Pescara. Här gäller det att försöka samla kraft inför resan till Marche. Ascoli har, tabellplaceringen till trots, visat upp viss stabilitet på eget gräs och bör kunna lösa åtminstone en pinne mot seriens tveklöst sämsta lag på resande fot. 1X är ett lås.

7. Helmond Sport - Go Ahead Eagles 2

Statistik
Tillbaka till Holland men den här gången är det Eerste Divisie som gäller. Helmond Sport är lite för bra för att klassas som ett av seriens sämre lag, men värdarna ska heller inte nämnas i samma andetag som lagen på den övre halvan. Go Ahead Eagles ska däremot kunna vara med och fajtas om en playoffplats vad det lider. Gästerna är något så ovanligt som ett målsnålt lag i en annars galet offensiv liga och det kan mycket väl räcka långt. Här räcker det till minst en pinne. Tydlig utgångstvåa.

8. Queen of South - Inverness X

Statistik
Öppen och oviss tillställning att vänta när kalaset stänger med en drabbning från den skotska andraligan. Inverness, med gott om rutin från finrummet, har åkt på däng i båda sina bortamatcher men det ska också sägas att taskmörtarna Dunfermline och Hearts stått för motståndet. Här blir det lättare emot, åtminstone på pappret. Queen of South är dock ett herrskap som aldrig viker ner sig på eget gräs och sätter värdarna försvarsspelet kommer inte The Jags att få en enkel resa. Måla tvärs över.


Singelstrecket! - Hertha Berlin

Hertha Berlin har haft en motig säsongsinledning men får här ett gyllene läge att vända på trenden samt visa vem som är storebror i staden. Union Berlin vänder hem tomhänta.

Kupongrensaren! - Nimes

Marseilles dubbelspelande i Champions League gör sitt vad gäller trötthet och efter urladdningen mot Olympiakos senast kommer gästerna slitna till Nimes. Det utnyttjar värdarna!


Spelförslag:

72 rader

1. A.Bilbao - Celta Vigo 1x2
2. H.Berlin - U.Berlin 1
3. Nimes - Marseille 1x
4. Sparta - FC Emmen 1
5. Zulte - Anderlecht x2
6. Ascoli - Pescara 1x
7. Helmond - Go Ahead 2
8. Queen of South - Invern. 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. A.Bilbao - Celta Vigo 1x2
2. H.Berlin - U.Berlin 1
3. Nimes - Marseille 1(x)
4. Sparta - FC Emmen 1(x2)
5. Zulte - Anderlecht 1x2
6. Ascoli - Pescara 1x
7. Helmond - Go Ahead (x)2
8. Queen of South - Invern. 1x2

https://i.imgur.com/xaEE4bu.png

Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved