Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Tips & Analys för Stryktipset 12/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/45482-tips-analys-foer-stryktipset-12-12-a/)

Lazlo 2020-12-11 20:02

Tips & Analys för Stryktipset 12/12
 
Stryktipset är tillbaka precis så som vi vill ha det, nämligen smockat med matcher från Premier League och The Championship. Tre duster från finrummet inleder, Manchester-derbyt går knappast av för hackor, innan vi avrundar med tio kamper från andraligan. Plattan i mattan!

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Manchester United - Manchester City 2

Statistik
The Manchester Derby sparkar igång äventyret från Old Trafford. Ole Gunnars soldater åkte i veckan ur Champions League efter en i långa stunder bakfull insats mot Red Bull Leipzig där United framför allt hade problem med defensiven. Bjuder värdarna på lika stora ytor här blir det åka av mot stadsrivalen. City kunde i sin tur mala ner Marseille och extra glädjande för den välpolerade hjässan ute vid sidlinjen var att Agüero fanns med bland målskyttarna. Argentinaren kommer att bli en extrem tillgång när han väl är frisk från skador. Tvåan agerar utgång, men då det är en spik många system säkerligen kommer att luta sig emot lockar ettan som gardering på större system.

2. Everton - Chelsea 2

Statistik
Carlo Ancelotti har stora problem med sitt Everton, segern i slutet av november mot Fulham är The Toffees enda sett till de sju senaste omgångarna. Framför allt lider värdarna av att ordinarie ytterbackarna Coleman och Digne går skadade. Lördagens uppgift blir inte heller enkel då Chelsea kommer på besök. Frank Lampard har ett perfekt truppläge att förhålla sig till sedan Pulisic kommit tillbaka och amerikanen förbättrar den redan starka offensiven. Chelsea har betydligt fler hot och tvåan kan med gott samvete lämnas allena.

3. Newcastle - West Bromwich 2

Statistik
Premier League avrundas i norr där Newcastle äntligen kommer till spel igen. Förra veckans uppgift mot Aston Villa blev inställd sedan mängder med Coronafall rapporterats från Skatornas träningsanläggning. Det medför att truppläget är högst oklart inför mötet med West Bromwich. Gästerna kommer från en riktig näsbrännare mot Crystal Palace (1-5), en förlust som blev oundviklig sedan Pereira tappat skallen. Han är därmed avstängd här men lyckas The Baggies bara hålla elva man på banan under 90 minuter ska de kunna stå upp bra på St. James’ Park. Avslag på ettan om den håller sig över 60 procent.

4. QPR - Reading 1

Statistik
Reading såg ut att vara på gång igen efter 2-0-segern mot Nottingham, men The Royals har stora problem med att prestera över tid. Insatsen i veckans match mot Birmingham var undermålig och trots att Reading fick spela med en man mer de sista 20 minuterna lyckades de aldrig komma närmare än 1-2. Tuff bortafajt stundar då gästerna tar sig till London under lördagen. Queens Park Rangers har varit värda mer än vad de blåvita fått med sig den senaste tiden även om det blev poäng i tisdags borta mot Millwall. Lyckas The Superhoops komma upp i samma nivå här ska de ses med god chans till nya pinnar, finns deg över smakar helgarderingen dock allra bäst.

5. Blackburn - Norwich 2

Statistik
Trots ett prekärt skadeläge står Norwich noterade för två raka 2-1-segrar. Det visar både på styrka och den trots allt ruskigt breda truppen med The Championship mått mätt som Daniel Farke förfogar över. När den tyske tränaren kan starta med lirare som Cantwell, Pukki och Buendía blir det svårt för Blackburn att hänga med. Armstrong och company kommer från 0-1 i brakan mot Bristol City och överlag är Norwich åtminstone en klass bättre. Tvåan lockar onekligen mycket i vad som ser ut att bli en jämnt streckad drabbning.

6. Middlesbrough - Millwall X

Statistik
På sedvanligt manér var Millwall i veckan tillbaka på kryssningsfartyget. Den delade äran i kampen mot Queens Park Rangers innebar faktiskt Lejonens sjätte oavgjorda på de senaste åtta omgångarna, ett smått osannolikt facit. Det bör bli jämnt även när Londonlaget reser till Riverside. Middlesbrough är inne i en sämre period och 0-3-smällen borta mot Preston innebar att Neil Warnocks mannar endast plockat tre poäng av de senaste tolv möjliga. Kryssrisken är överhängande mellan två defensivt inriktade lag, på större system målas det i samråd med plånboken.

7. Nottingham - Brentford 2

Statistik
Det vill sig inte för Nottingham. Chris Hughtons intåg på tränarbänken innebar ett litet lyft i början, men nu är Sherifferna inne i en djup svacka igen. Den tidiga november-viktorian mot svaga Wycombe är värdarnas senaste fullpoängare och det ser onekligen ut att bli en mörk säsong i Forest-lägret. Brentford har å andra sidan inte förlorat på år och dagar och fortsätter bara Pontus Jansson styra skutan bakifrån kan Ivan Toney och övriga i de främre leden fokusera på att hitta nätet. Det ska The Bees ses med god chans till att göra på City Ground. X2 är ett starkt lås.

8. Rotherham - Bristol City X

Statistik
Oviss drabbning mellan två gäng med ganska skilda spelfilosofier. Bristol City är tillsammans med Reading de två herrskap som förlorat klart flest gånger av gängen på playoffplatserna och uppåt, men med lirare som Wells, Martin och Diedhiou i de främre leden finns spets för att vinna matcher där spelet inte alltid stämmer. Rotherham förlitar sig betydligt mer till kollektivet och även om det skiljer mycket upp till The Robins tabellplacering ska värdarna kunna ge besökarna en rejäl fajt. Gardera friskt och jobba in värdet i väst.

9. Bournemouth - Huddersfield X

Statistik
Dusten på Vitality Stadium har alla förutsättningar för att bli en välspelad sådan. Såväl Bournemouth som Huddersfield trivs med bollinnehavet och den senaste tiden är det framför allt de sistnämnda som imponerat. Triumfer mot Middlesbrough, QPR och Sheffield Wednesday kräver vasst anfallsspel och här går det inte att utesluta The Terriers. Bournemouth tillhör The Championships absolut bästa lag, men Körsbären har med det sagt svajat en del i prestationerna mot slutet. Högersidan rensar magiskt och helgarderingen bör därför vara tidig.

10. Birmingham - Watford 2

Statistik
Destruktiva Birmingham står antecknade för två raka segrar och även om de sex poängen såklart förtjänar en del beröm är det svårt att se Karanka och grabbarna hålla i den formkurvan. Härnäst väntar en oerhört tuff uppgift i form av Watford. The Hornets har tillsammans med Norwich den bästa truppen på pappret och anförda av kåkfararen Deeney (mål och assist i veckan) är gästerna inte lätta att tas med. Watford ska bara mala ner Birmingham. Strecka från höger.

11. Sheffield Wednesday - Barnsley X

Statistik
Att anlita Tony Pulis som tränare är i princip synonymt med att vinka adjö till anfallsfotboll och mycket riktigt har inte Sheffield Wednesday vunnit sedan den gode Tony tog över rodret i mitten av november. Mot ett Barnsley som emellertid ger borta stora ytor i defensiven ska Ugglorna inte ses som chanslösa, men enkelt kommer det inte att bli. Gästerna är klart förbättrade under Ismaëls ledning och har The Tykes en av sina bättre dagar på Hillsborough finns tre poäng inom räckhåll. Alla tecken.

12. Luton - Preston 2

Statistik
Preston fick äntligen till en riktig fullträff när de i onsdags lade svårspelade Middlesbrough på rygg med 3-0 hemma på Deepdale. Skönt för The Lilywhites som oväntat haft det jobbigt i egen borg hittills. Utanför hemtrakterna trivs dock Sinclair och grabbarna oerhört bra och Luton får verkligen se upp under lördagen. The Hatters står inför den 18:e omgången noterade för samma antal poäng som helgens opponenter, men ju längre säsongen lider lär också lagen skiljas åt i tabellen. Tvåan ser ut att erbjuda spelvärde och är då en högst gångbar spik.

13. Wycombe - Coventry 2

Statistik
Nykomlingsmöte från Adams Park där mycket står på spel. En eventuell viktoria för Wycombe eller Coventry kan mycket väl innebära en rejäl skjuts i rätt riktning och hittills är det Mange Hedmans gamla gäng som inlett bäst. Poängplock i långt över hälften av fajterna imponerar och gästerna har också ett klart psykologiskt övertag på Wycombe. The Chairboys har inte vunnit mot lördagens motståndare sedan 1993 och när streckningen ser ut att landa där den ska är det läge att gardera för att den trenden håller i sig. Coventry har mer form och X2 är därför ett smaskigt lås.


Singelstrecket! - Chelsea

Frank Lampard har en hel uppsjö av offensiva klasslirare att välja bland och defensiven är som bekant vattentät. Chelsea tar en stabil trea på Goodison Park.

Kupongrensaren! - West Bromwich

Coronaviruset har härjat i Newcastle och med ett högst oklart truppläge hos värdarna är det omöjligt att köpa överstreckningen. West Bromwich kan definitivt få med sig något från norr.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Man City 2
2. Everton - Chelsea 2
3. Newcastle - West Brom x2
4. QPR - Reading 1x
5. Blackburn - Norwich 2
6. Mboro - Millwall x
7. Nottingham - Brentford x2
8. Rotherham - Bristol C 1x2
9. Bournem. - Huddersf. 1x2
10. Birmingham - Watford 2
11. Sheffield W - Barnsley 1x2
12. Luton - Preston 2
13. Wycombe - Coventry x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Man City (1)2
2. Everton - Chelsea 2
3. Newcastle - West Brom x2
4. QPR - Reading 1x2
5. Blackburn - Norwich 2
6. Mboro - Millwall (1)x(2)
7. Nottingham - Brentford x2
8. Rotherham - Bristol C (1)x(2)
9. Bournem. - Huddersf. 1x2
10. Birmingham - Watford (x)2
11. Sheffield W - Barnsley 1x2
12. Luton - Preston 2
13. Wycombe - Coventry (x)2

https://i.imgur.com/gMfRpu3.png

Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved